Από το http://tvnea.blogspot.com/ Η κυρια Ρίκα Βαγιάνη χθες μας απέδειξε ότι όχι μόνο δεν κάνει για την παρουσιάσει κάποιου SHOW, αλλά δεν κ...
Η κυρια Ρίκα Βαγιάνη χθες μας απέδειξε ότι όχι μόνο δεν κάνει για την παρουσιάσει κάποιου SHOW, αλλά δεν κάνει και σαν παρουσιάστρια. Δεν το έχει η γυναίκα πως το λέμε ... δεν πα να έχει χρόνια στη τηλεόραση... αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Τόσοι και τόσοι βγαίνουν και μετά χάνονται. Όχι ότι η κυρία Βαγιάνη δεν είναι χαμένη (απο την TV), έχει την εκπομπή τις αλλά ποιος την βλέπει.
Και εδώ πραγματικά να ρωτήσω γιατί να ...
ειμαι υποχρεωμένος να πληρώνω την ΕΡΤ για να δίνει τα λεφτά μας σε ατάλαντους παρουσιαστές που δεν ξέρουν να στέκονται μπροστά στην κάμερα και να πετάνε μπαρουφες και κρύα αστεία νομίζοντας ότι κάτι είπαν. Πραγματικά λυπάμαι για το όλο φιάσκο που παρακολούθησα χθες.
Μαυρο χαλια,κρυα μεχρι κρυοπαγηματος.Οχι οτι η Μπαλατσινου πηγε πισω......
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαι ποσο μας κοστιζει η κορη του Διακογιαννη (αθλητικη κυριακη)η οποια ειναι πολλλλλλλλα χρονια χρεωμενη στην ΕΡΤ
ΑπάντησηΔιαγραφήΜα και η ίδια δεν θα γελούσε καθόλου με τα κρύα αστεία της αν βρισκόταν ανάμεσα στους θεατές και παρακολουθούσε τον εαυτό της.
ΑπάντησηΔιαγραφήΒέβαια και από την αλλη, η Μπαλατσινού μπορεί να είναι γοητευτική αλλά είναι πολύ κρύα μωρέ αδελφάκι μου.
Η παρουσίαση θέλει άλλα προσόντα που μάλλον τα έχουν μόνο η Τατιάνα, η Μενεγάκη και η Κορομηλά.
Στα π@π@ρια μας τα show έχουμε άλλα σοβαρότερα προβλήματα. Επίσης να μάθεις να γράφεις σωστά ελληνικά αστοιχείωτε.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠαρουσιάστρια και η κα Μπαλατσινού ελέω Κωστόπουλου και φίλου του στο ΔΣ της ΕΡΤ!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤελικά υπάρχει περίπτωση να επιστρέψουν μέρος των αμοιβών τους τα λαμόγια της ΕΡΤ? Εάν πράγματι όλες αυτές οι συμβάσεις με τις υπέρογκες αμοιβές είναι αντισυνταγματικές, δεν πρέπει να υποστούν τις συνέπειες των νόμων και αυτοί οι οποίοι τους τα έδωσαν? Λέτε τελικά να αρχίσουμε να χαμογελάμε? Ή όλα αυτά είναι ένα ωραίο πυροτέχνημα για να πιστέψουμε πως "κάτι γίνεται"?
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο πρωί κατέβηκα στο κέντρο της Αθήνας, στην περιοχή της Πατησίων.
ΑπάντησηΔιαγραφήΣήμερα, λοιπόν, συνειδητοποίησα ότι το σχέδιο του Γιωργάκη για την οικονομία όχι μόνο υπάρχει αλλά δουλεύει και ρολόϊ.
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ ΑΛΥΣΙΔΑ FRANCHISE ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ Η ΧΩΡΑ.
Δεκάδες νέα καταστήματα δημιουργούνται κάθε μήνα και ο ρυθμός επιταχύνεται με απίθανους ρυθμούς.
Η περιοχή έχει γίνει αγνώριστη.
Η εταιρία ονομάζεται ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ και εάν τα πράγματα συνεχίσουν έτσι, έως το τέλος του χρόνου η τεράστια αυτή αλυσίδα θα έχει γονατίσει εξ ολοκλήρου τον ανταγωνισμό.
Πολύ λίγοι καταστηματάρχες θα αποφύγουν να συμμετάσχουν σε αυτό το ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΘΑΥΜΑ.
Η συμμετοχή στην αλυσίδα δίνει μάλιστα τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να γλυτώνουν την ορθοστασία, καθήμενοι όλη μέρα σπίτι τους. Έτσι γλυτώνουν επίσης φώς, νερό, τηλέφωνο και έξοδα προσωπικού.
Μιλάμε για απίθανο σχέδιο, το εκπόνησε ο ίδιος ο ΓΙΩΡΓΟΣ.
Όσοι δεν έχετε μάθει ακόμη τις λεπτομέρειες συμμετοχής, δεν πειράζει.
Θα σας τις θυμίσει η τράπεζα, μαζί με την εκτέλεση της κατάσχεσης του σπιτιού σας.
ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕ
ΑπάντησηΔιαγραφήΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΡΙΣΗ.
ζώα να τους χαίρεσται και να τους απολαμβάνεται..τους ψηφίσατε ΖΩΑ.
έχει και στραβά δόντια η Βαγιάνη! Δεν πάει σε κανέναν ορθοδοντικό;
ΑπάντησηΔιαγραφή