GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η "Αιχμή" των Νοτίων Προαστίων...

3 σχόλια

  1. Οι πασόκοι σαν το Γιωργάκη είναι σαν τους χρηματιστές.
    Είναι πολύ καλοί να σε πείσουνε ότι εάν τους ακούσεις θα γίνεις πλούσιος και μετά το πανηγύρι, όπου εχασες τα λεφτά σου, είναι επίσης πολύ καλοί στο να σου δικαιολογήσουν γιατί δεν έγιναν αυτά που σου είχαν τάξει.
    Αμερικάνικα κόλπα, περίμενες τίποτε λιγότερο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάθε φορά που ένας "Νέος Έλληνας" από την Αλβανία, το Πακιστάν, το Αφγανιστάν, τη Σομαλία και το Σουδάν κάνει μια ληστεία, μία διάρρηξη, ή οποιοδήποτε άλλο έγκλημα ΟΛΟΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ.
    Επίσης θα ξέρουμε ότι στο μεγαλύτερο έγκλημα που έχει γίνει ποτέ ενάντια στον Ελληνισμό συμμετείχε και το μέρος του πληθυσμού που τον ψήφισε στις εκλογές του Οκτωβρίου.
    Εάν υπάρχει θεία δίκη, αυτών θα είναι τα πρώτα σπίτια που θα διαρρήξουν, αυτών θα είναι τα πρώτα παιδιά που θα βιάσουν, αυτών θα είναι οι πρώτοι παπούδες που θα ξεφτιλίσουν.
    Δεν φταίει μόνο ο Γιώργος Παπανδρέου, υπάρχουν και συνένοχοι και είναι ανάμεσά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν θελετε να βγαλετε λαθβρακι , ερευνηστε τα οικονομικα του Δημου σπατων . ο Δημαρχος Α.Τουντας δεν ειχε να φαει και σημερα κυκλοφορει με Α8, Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΕ Α3 , ΧΤΙΖΕΙ ΤΕΤΡΑΟΡΟΦΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ -ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ . Η ΖΙΜΕΝΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ -ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΟΡΟΙΔΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑΟ ΓΙΑ 40 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ..ΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση