GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

To τελευταίο δελτίο στον Ant1...

...θα παρουσιάσει ο Γ. Παπαδόπουλος . Από το http://tvnea.blogspot.com/ . Ο Γιάννης Παπαδόπουλος παρουσιάζει σήμερα το τελευταίο του κεντρικ...

...θα παρουσιάσει ο Γ. Παπαδόπουλος
.

Από το http://tvnea.blogspot.com/
.
Ο Γιάννης Παπαδόπουλος παρουσιάζει σήμερα το τελευταίο του κεντρικό δελτίο ειδήσεων στον Ant1, αφού κάνει μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης καθημερινά. Ο δημοσιογράφος Γ.Παπαδόπουλο θα παει στην Αμερική γ το επόμενο 10ήμερο προκειμένου να παρακολουθήσει κάποια σεμινάρια. Στην θέση του, θα βλέπουμε την Εύη Φραγκάκη και την Γιώτα Μιχαλοπούλου, μέχρι να επιστρέψει.Εχω την υποψία ότι τα νούμερα χωρίς τον Γιάννης Παπαδόπουλος θα ανέβουν χωρίς να γίνομαι κακος με αυτό που λέω.

5 σχόλια

  1. Οι πασόκοι σαν το Γιωργάκη είναι σαν τους χρηματιστές.
    Είναι πολύ καλοί να σε πείσουνε ότι εάν τους ακούσεις θα γίνεις πλούσιος και μετά το πανηγύρι, όπου εχασες τα λεφτά σου, είναι επίσης πολύ καλοί στο να σου δικαιολογήσουν γιατί δεν έγιναν αυτά που σου είχαν τάξει.
    Αμερικάνικα κόλπα, περίμενες τίποτε λιγότερο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΤΕ ΠΑΕΙ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΠΙ ΜΕΛΕΤΩΝ ΦΑΓΩΝΟΝΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΡΩΤΑ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ.ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΕΡΓΟ ΜΗΔΕΝ.ΜΕΛΕΤΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΟΡΝΙΖΑΡΕΤΑΙ.ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΔΕΝ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάθε φορά που ένας "Νέος Έλληνας" από την Αλβανία, το Πακιστάν, το Αφγανιστάν, τη Σομαλία και το Σουδάν κάνει μια ληστεία, μία διάρρηξη, ή οποιοδήποτε άλλο έγκλημα ΟΛΟΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ.
    Επίσης θα ξέρουμε ότι στο μεγαλύτερο έγκλημα που έχει γίνει ποτέ ενάντια στον Ελληνισμό συμμετείχε και το μέρος του πληθυσμού που τον ψήφισε στις εκλογές του Οκτωβρίου.
    Εάν υπάρχει θεία δίκη, αυτών θα είναι τα πρώτα σπίτια που θα διαρρήξουν, αυτών θα είναι τα πρώτα παιδιά που θα βιάσουν, αυτών θα είναι οι πρώτοι παπούδες που θα ξεφτιλίσουν.
    Δεν φταίει μόνο ο Γιώργος Παπανδρέου, υπάρχουν και συνένοχοι και είναι ανάμεσά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ.
    ΤΑ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΑ Μ.Μ.Ε- ΠΑΣΟΚ.

    ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΓΙΑ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ ΚΑΙ ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.. Ε!!! ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΜΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ.

    ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
    ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ !!!ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ !!!!ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!!!

    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΕΑΝ ΠΡΩΤΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ, ΟΤΑΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ …ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.

    ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ.
    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΣΟΚ -ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ
    ΥΠΟΔΙΚΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση