GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απεργία και από τους δασκάλους...

Αρχίζουν απεργιακές κινητοποιήσεις και οι δάσκαλοι. Η ΔΟΕ κήρυξε 48ώρη απεργία στις 4-5 Μαΐου, κάνοντας λόγο για «ολομέτωπη επίθεση στα δικ...


Αρχίζουν απεργιακές κινητοποιήσεις και οι δάσκαλοι. Η ΔΟΕ κήρυξε 48ώρη απεργία στις 4-5 Μαΐου, κάνοντας λόγο για «ολομέτωπη επίθεση στα δικαιώματα των εργαζομένων». Θα προηγηθούν στάσεις εργασίας και πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια ενώ θα ακολουθήσει νέα 48ώρη απεργία.

12 σχόλια

  1. Τελεία ο τόπος και πάμε για την παύλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O JEFFREY [πράκτορας της νέας τάξης], οι βουλεύτες του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ [πράκτορες-άβουλα ανθρωπάκια-βλαμένοι κττ] που ψήφισαν τον νόμο για χορήγηση ιθαγένειας στους εισβολείς και οι 10 βουλευτές της ΝΔ [πράκτορες], που απουσίαζαν για να μη καταψηφίσουν, θα εκτελεσθούν. Τους μισούς θα τους κρεμάσουν οι εθνικιστές και τους άλλους μισούς θα τους σφάξουν [με κονσερβοκούτι] πατριώτες [υπάρχουν αρκετοί] ΚΚΕδες και Τροτσκυστές.Μετά θα απελαθούν οι πίθηκοι που μολύνουν την ιερή Ελληνίκη γη την ποτισμένη με αίμα ηρώων και μαρτύρων, είτε έχουν πάρει ιθαγένεια είτε οχι, μαζί με όσους ''εΛΛΗΝΕΣ'' προπαγάνδιζαν το έγκλημα κατά του Ελληνισμού. Ή Ελλας ή τέφρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ? ΜΗΠΩΣ ΖΗΛΕΨΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ? ΤΙ ΑΓΑΠΕΣ ΣΑΣ ΠΙΑΣΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ [ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ]? Ο ΜΑΡΞ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ''Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΡΓΑΤΩΝ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ..... ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ'' !!! ΓΙΑ 90 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΩΡΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ? ΟΙ 70000 ΨΗΦΟΙ ΠΟΥ ΧΑΣΑΤΕ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ? ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΣ Η ΦΗΜΗ ΟΤΙ Η KGB ΣΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΗ CIA ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ Ο [ΑΝ]ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΣΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απεργούν και οι δάσκαλοι που έχουν και άποψη περί οικονομίας.
    Αρε πούστηδες όλοι σας ,να μην έχει να σας πληρώσει το κράτος θέλω για να δω τι θα κάνετε μαλάκες,βλαχαδερά του ΠΑΜΕ και της Αριστεράς.

    Να μας πει πρώτα η αριστερά όταν θα διαλύσει τη χώρα με τις σκατοαπεργίες των σκατοσυνδικαλιστών της τι θα κάνει την επόμενη ημέρα.Εδώ σας θέλω που κάνετε όλοι τους κουραδόμαγκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΠΌ ΤΟ ΑΔΕΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι οι ποιό σκληρά εργαζόμενοι με τις αποσπάσεις τους τις γονικές τους, τις επαπηλούμενες κυήσεις τους,τις μακρόσυρτες συνελεύσεις τους τις ατέρμονες διακοπές τους τις συστημικές διαφωνίες τους που τους οδηγούν μακρυά απο τις τάξεις (αλλά στο ταμείο ανελλιπώς)....
    Πρέπει να ηγηθούν στις απεργίες,εκτος και αν κάνουν καταλήψεις τα παιδεία..
    Ιεροφάντης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΑΘΑΝΕ ΟΤΙ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΙΑ.

    1500€
    4ΩΡΕΣ(40ΛΕΠΤΑ) ΤΗ ΜΕΡΑ
    4ΜΗΝΕΣ ΚΑΘΗΣΙΟ
    +10ΜΕΡΕΣ ΑΔΕΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ
    +ΑΝΑΡΡΩΤΙΚΕΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ ΤΟΣΟΙ ΜΗΝΕΣ ΟΣΑ ΤΑ ΕΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥΣ
    +ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ
    +ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ
    ...ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΟΥΝ?
    ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΚΙ ΟΛΑΣ?

    ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ&ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ.
    ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΣΟΚ

    ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΔΝΤ

    ΑΡΓΑ ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ!!

    ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ 6 ΜΗΝΕΣ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

    ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ "ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ".

    ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΠΑΘΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΤΑΝ ΤΥΦΛΑ!!

    ΝΤΙΝΟΣ ΠΑΣΟΚ

    Y.G.
    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ

    Υπάρχει μια πληροφορία ότι οι Χριστιανοδημοκράτες στην Γερμανία θα ζητήσουν επαναδιαπραγμάτευση του Ελληνικού χρέους κάτι που σημαίνει ότι θέλουν να μας οδηγήσουν πιο κοντά στην...

    πτώχευση. Γιαυτό και παρατηρείται η μεγάλη πτώση στο χρηματιστήριο -6.29%. Μιλάμε για κραχ και τα spreas στο 654,9.


    ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΙΓΑ ΜΕ ΤΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
    ΡΕ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΕΣ ΠΑΣΟΚΟΓΛΥΦΤΕΣ...
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 2006 ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΡΑΤΗ ΚΑΙ
    ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΕΫ.....
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΙΑΖΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΤΣΙΚΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΔΟΣΕΙΣ...
    ΤΩΡΑ Ο ΤΖΕΦΡΕΫ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΛΑΠΕΡΔΑ(ΔΑΝΕΙΚΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ) ΕΞΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...
    ΔΕ ΛΕΕΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ 2Η ΞΕΦΤΙΛΑ..
    ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΣ!
    ΔΕ ΛΕΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 27 Απρ 2010 4:44:00 μ.μ.

    Ν ΑΓΙΑΣΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ Τ ΑΚΟΥΕΙ; ΣΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΑΝΕΡΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑ ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. είναι το ΔΝΤ..ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΠΟΚΟΥΜΠΙ ΤΩΝ troktiκών..ΠΑΣΟΚ.

    Εργολάβοι, καναλάρχες, «δημοσιογραφικά» πεκινουά και πολιτικοί – εργοδηγοί των νταβαντζήδων, βλέπουν το σύστημα τους να ξηλώνεται, σαν παλιό «Τράμπαντ» που του ‘σπασε το χειρόφρενο.
    Κι αυτοί είναι μέσα.
    Κι όπως πάει ακυβέρνητο στην κατηφόρα και χοροπηδάει στις λακκούβες της χρεωκοπίας, του φεύγουν ρόδες, τάσια, κρεμασμένες πόρτες. Ότι φάγανε κι ήπιανε τους έχει ανέβει στο λαιμό κι ο γκρεμός χάσκει.

    Έτσι είναι, σήμερα πίνεις τον εσπρέσσο στη «Βιβλιοθήκη» με το μικρό δαχτυλάκι τεντωμένο και τώρα ξαφνικά, όχι μόνο στέρεψε το κρατικό χρήμα που δανειζόντουσαν 30 χρόνια τα κορόϊδα για να στ’ ακουμπάνε αλλά σε πήρανε και χαμπάρι, «αριστερέ» και «δεξιέ» μου εργολάβε, προμηθευτή και διανοούμενε.

    Κι απ’ έξω θα γυρίζουν σε λίγο με τις μαλτεζόπλακες και τους λοστούς στα χέρια οι νοικοκυραίοι, που ως γνωστόν, έχουν πιο βαρύ χέρι από τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και τους φίλους της Ρούπα.

    Η απονομιμοποίηση των πορτιέρηδων των ξένων, του ΠΑΣΟΚ – μπαρόκ, γίνεται πια με την ώρα.
    Δεν θα φύγουν ομαλά, διαπιστώνοντας την φθορά και προσφεύγοντας σ’ εκλογές.

    Θα μπει ο Γιώργος νύχτα στο κανώ και πριν ανοιχτεί στο πέλαγος θα πετάξει τα κλειδιά στην παραλία. Γι’ αυτό πήγε στο Καστελόριζο, γιατί από κει είναι πιο κοντά. Αναγνώριση έκανε.
    ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΣΟΚ-ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. poso malakes mporei na einai, afoy kanenas daskalos den apergei pleon! oyte oi syndikalistes!

    epeigontws APO-MPRATOPOIHSH TWRA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση