GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σ. Σακοράφα: Ποια είναι η δική μας κόκκινη γραμμή;...

Από το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com . ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΡΙΤΗ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010 Κύριε Πρόεδρε, θα ε...

Από το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com
.
ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
ΤΡΙΤΗ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010
Κύριε Πρόεδρε, θα είμαι πάρα πολύ σύντομη. Δεν θα αναφερθώ στα πεπραγμένα και τα λάθη της Νέας Δημοκρατίας, όπως χαρακτηριστικά είπατε και εσείς παλιότερα ότι θα κοιτάξουμε τι μπορούμε να κάνουμε εμείς και όχι τι έκανε η Νέα Δημοκρατία. Η Νέα Δημοκρατία τιμωρήθηκε από τον ελληνικό λαό.
Όμως κ. Πρόεδρε, πιο πολύ από ποτέ όλοι μας, βουλευτές, Υπουργοί, τέως Υπουργοί, τέως βουλευτές των κομμάτων εξουσίας αντιμετωπιζόμαστε από το λαό, όπως έγραψε κάποτε ο Μπρεχτ:
''Αυτοί που βρίσκονται ψηλά
Θεωρούνε ταπεινό
Να μιλάς για το φαΐ.
Ο λόγος; Έχουν κιόλας φάει.''

Αυτή είναι η μεγάλη τραγωδία κ. Πρόεδρε του πολιτικού μας συστήματος, η μεγάλη τραγωδία της δημοκρατίας. Καταφέραμε να ακυρώσουμε τους ίδιους τους πυλώνες της, αφού οι κύριοι εκπρόσωποί της, τα δύο μεγάλα κόμματα, επιτρέψαμε ή πρωταγωνιστήσαμε ώστε να υφανθεί ένας ιστός αράχνης με διαπλεκόμενα συμφέροντα, με πολυδαίδαλες και συναλλακτικές ροές εξουσίας και μαύρου χρήματος.
Κύριε Πρόεδρε, επειδή ακριβώς ζητάμε, η Κυβέρνηση ζητάει από τον κόσμο, από τον απλό λαό, τον εργαζόμενο, που ή δεν φέρνει καμία ευθύνη γι’ αυτά που...

συμβαίνουν σήμερα ή φέρνει την ελάχιστη ευθύνη, αυτή της ανοχής σ’ αυτά που συνέβησαν, ζητάει να πληρώσει και ζητάει να πληρώσει με αίμα.
Εάν θέλουμε στοιχειωδώς, όχι να δημιουργήσουμε συνθήκες πολιτικής ισορροπίας ή πολιτικής δικαιοσύνης, αλλά συνθήκες στοιχειώδους αίσθησης δικαίου, πρέπει να πληρώσουν κι αυτοί που έφταιξαν, πολιτικοί και επιχειρηματίες και Ντίλερ και φοροδιαφεύγοντες και αυτοί που ανέχτηκαν αυτούς που πούλησαν γη και δημόσια περιουσία. Αυτούς που λήστεψαν τα δημόσια ταμεία, που έκλεψαν δημόσιο χρήμα όπου και αν ανήκουν.
Και πρέπει να γίνει αυτό, το οποίο δεν είναι καμιά επαναστατική πράξη, παρά απλή εφαρμογή των νόμων της αστικής δικαιοσύνης, απλή λειτουργία της αστικής δημοκρατίας, εάν θέλουμε ο ελληνικός λαός να σεβαστεί τη δημοκρατία, τη δικαιοσύνη, το πολιτικό μας σύστημα. Ειδάλλως θα τα αποκαθηλώσει όλα και καλά θα κάνει.
Ένα δεύτερο σημείο κ. Πρόεδρε. Θέλω να ρωτήσω, υπογραμμίζοντας με αγωνία ότι ήδη η κοινωνία έχει χτυπήσει κόκκινο, ποια είναι η κόκκινη γραμμή, ποια είναι η δική μας κόκκινη γραμμή;
Και το λέω αυτό γιατί η σοσιαλιστική μου καταβολή δεν μου επιτρέπει να δεχτώ αυτό που χθες ειπώθηκε από τον Υπουργό Οικονομικών εδώ, ότι αυτή τη στιγμή μιλάει η αγορά, ούτε να πιστέψω ότι τις κόκκινες γραμμές τις βάζουν μόνο οι δυνατοί. Γιατί η ιστορία μας έχει διδάξει ότι τις κόκκινες γραμμές τις βάζουν οι λαοί και τις χαράζουν συνήθως με αίμα.
Αναμένω ανήσυχη, όπως ολόκληρη η κοινωνία, γεμάτη πολιτική αγωνία, αλλά και ευθύνη απαντήσεις αυστηρού προσδιορισμού της κόκκινης γραμμής που χωρίζει τη στοιχειώδη ανθρωπιά από τη βαρβαρότητα. Και σήμερα όσο ποτέ άλλοτε χρειάζεται να μιλήσουμε και χρειάζεται να περιγράψουμε με ακρίβεια, αλλά και συνέπεια αυτή την κόκκινη γραμμή.
Γιατί, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι ''δεν θα λένε ήταν σκοτεινοί καιροί, θα λένε γιατί σώπαιναν οι ποιητές'' και για να παραφράσω τον Μπρεχτ, θα λένε γιατί σώπαιναν οι πολιτικοί τους.
Κύριε Πρόεδρε, σας μιλώ με αγωνία, συμπορευτήκαμε τα τελευταία χρόνια σε πολύ δύσκολες καταστάσεις και δεν μου αφήνετε κανένα περιθώριο, παρά να πιστέψω ότι η επιλογή σας υπήρξε μονόδρομος και ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο παρά να πετύχετε και να πετύχουμε, ώστε να παραδώσουμε τη χώρα μας στα παιδιά μας, κ. Πρόεδρε, σαν μια χώρα ασφαλή και άξια να την εμπιστευτούν.

20 σχόλια

  1. Κανεις αλλος ψελλισε τιποτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η Κ. ΣΑΚΟΡΑΦΑ Η ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ Η ΜΑΣ ΠΑΤΑΕΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ.
    ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ Κ. ΣΑΚΟΡΑΦΑ Ο ΜΠΑΤΙΡΗΣ, Ο ΕΠΑΙΤΗΣ, Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΟΤΑΝ ΖΗΤΑΕΙ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΔΑΝΕΙΚΑ!
    ΤΟΠΙΑΣΕΣ ΤΩΡΑ Κ. ΣΑΚΟΡΑΦΑ Η ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ Κ ΣΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΟΥ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να σας πιστέψουμε, παραιτηθείτε εδώ και τώρα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ! παραιτηθείτε τόσοι ώστε να πάμε σε εκλογές! Να πάρει ξεκάθαρη θέση ο λαός! Να έχει την ευθύνη και ο λαός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έστω και αργά, ξυπνάνε όλοι! Ακόμα και αυτοί που φορούν πράσσινα, μπλέ, κόκκινα και κάθε είδους γυαλιά. Μακρυά από το ΔΝΤ και τις ορέξεις των σάτυρων ορκισμένων παλαιών εχθρών, νυν κερδοσκόπων.

    Μήπως είναι καιρός να αρχίσουμε να χτυπάμε τις κατσαρολες όπως στην Αργεντινή πρίν είναι πολύ αργά;

    Το Χ.Α βούλιαξε σήμερα, και ειδικά οι μετοχές τραπεζών, τί να συμαίνει άραγε αυτό...;

    Δεν νομίζω όσοι έβγαλαν έξω τα χρήματά τους (10-15 Δις €) να πανικοβλήθηκαν απλά...κάτι ξέρουν και γιατί; Γιατί οι περισσότεροι είναι αυτοί που μας κυβερνούν (άμεσα ή έμμεσα)...


    Αντισταθήτε.

    -Ε-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν υπάρχουν κόκκινες γραμμές. έχουμε την συμπαράσταση των αντιιμπεριαλιστικών δημοκρατικών κρατών όπως Λιβύη, Ιραν, Συρία, Σουδάν, Βόρειος Κορέα, Κουβα και των αντιιμπεριαλιστικών, προοδευτικών κινημάτων Χαμάς, Ταλιμπάν, Χεζμπολλάχ και δεν εχουμε να φοβηθούμε τίποτε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΤΑ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΡΑΝΟ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΣΟΦΟΥΛΑ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ
    ΚΑΙ ΕΝΣΤΙΚΤΟ.

    Ο ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟΣ GIORGO (ΠΟΥ ΕΚΛΕΒΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΩΝ ΣΟΥΗΔΩΝ) ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ.....

    Η ΣΟΦΟΥΛΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΡΧΟΝΤΑΙ
    ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΒΑΤΖΑ ΤΗΣ.

    ΕΙΔΕΣ ΜΥΑΛΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πασοκ


    ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΙΣ 9 ΜΑΙΟΥ!

    Εχουν το θρασσος και βγαινουν στα καναλια και μιλανε ακομα οι πολιτικοι του παρελθοντος και της εθνικης καταστροφης, λεγαν χθες στη Μηλιωνη οι πρασινοφρουροι του δρ Κουτσουκου!



    Η Ελλάδα έπεσε στην παγίδα του Ευρώ, αφού δεν είδε ότι δεν υπάρχει «κοινό θησαυροφυλάκιο», όπως έχουν οι πολιτείες των ΗΠΑ!

    ΑΝ ΜΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΦΤΩΧΥΝΕΙ ΤΟΤΕ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΟ
    ΕΠΙΣΗΣ

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΝΑ ΤΥΠΩΣΕΙ ΔΟΛΑΡΙΑ

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΗΣ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΓΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΡΑΤΗ!!

    Να ψηφιστεί εδώ και τώρα ο νόμος για τη «ρύθμιση οφελών των υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων».
    Το κράτος «πτωχεύει» και οι τραπεζίτες ευημερούν!

    Όχι στη νέα φεουδαρχική – γερμανική Ευρώπη, ελεγε ο δρ κουτσουκος και ετοιμαζε το νεο του αρθρο για το πρεσσσ ....




    Τανια Πασοκ

    27 Απρ 2010 9:02:00 π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για ναμαι ειλικρινης, δεν σε "πηγαινα" καθολου οπως δεν ¨παω¨

    κανενα που γιατι ειναι ψηλος και βαζει πιο ευκολα καλαθια απο τους κοντους, η εχει μακρυα χερια και δυνατα μουσκουλα και πεταει το ακοντιο μακρυα η γιατι παιζει μπάλα,ειναι και ικανος να γινει βουλευτης ,δημαρχος .,Νομαρχης η υπουργος.
    Ομως το κειμενο σου, μου μιλησε.
    Αν εισαι αυτο που το γραφτό σου δειχνει, συνεχισε.

    ΙΣΚΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Που ηταν η Σακοραφα οταν γινονταν οσα μας εφτασαν εδω? Γιατι δεν καταγγελει οσα ξερει? Γιατι τα λεει τωρα? ΟΛΟΙ ειναι καθαρματα ΟΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΤΟ ΣΔΟΕ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΘΑΤΕ ΣΤΟ ΚΑΘΙΣΙΟ ΣΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΟΛΑ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΛΕΜΕ.
    ΟΣΟ ΓΑΙ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΖΗΤΗΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΟΠΑΝΑΤΖΗ 'Η ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΤΣΙΠΡΟΑΛΑΒΑΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΕΙ Η ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΝΥΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ ΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΙΤΗΜΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΛΗΦΘΗΣ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ 10 ΜΟΝΑΔΕΣ ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΙΛΑΣ ΒΡΕ ΑΘΕΟΦΟΒΕ? ΤΙ ΜΑΚΑΚΙΑ ΠΕΤΑΞΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΙΠΕΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε σεις, τούτη η Σακοράφα το κράταγε το κονταράκι ή το πήδαγε ; (στο στίβο εννοείται). Το μόνο που μπορεί να θυμηθεί κάνεις από δαύτη είναι η απαίτησή της όταν βρέθηκε στη Ν. Υόρκη να της παραχωρηθεί το αυτοκίνητο του πρέσβη για της μετακινήσεις της, μια και ως πρωταθλήτρια είχε κατά πολύ ξεπεράσει την κόκκινη γραμμή στην χρήση ουσιών, που όπως φαίνεται και από την φωνή της τα κατάπινε με τις χούφτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΝΕΝΕΚΟΙ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ.
    ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ.ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οσοι δεν ξερουν την Σακοραφα λογικο ειναι να απορουν,για μας ομως που βρισκομαστε στους κοινωνικους αγωνες μαζι με την Σοφια τοσα χρονια,ξερουμε πολυ καλα την προσφορα της,οχι μονο στον αθλητισμο,ουτε μονο για το θεμα της Παλαιστινης,αλλα για τον πολεμο κατα των THE MALL και των επιχειρηματιων,που εγκληματισαν εις βαρος του λαου μας!
    Σοφια συνεχισε ετσι και μην φοβασαι κανεναν απο δ'αυτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. είναι το ΔΝΤ..ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΠΟΚΟΥΜΠΙ ΤΩΝ troktiκών..ΠΑΣΟΚ.

    Εργολάβοι, καναλάρχες, «δημοσιογραφικά» πεκινουά και πολιτικοί – εργοδηγοί των νταβαντζήδων, βλέπουν το σύστημα τους να ξηλώνεται, σαν παλιό «Τράμπαντ» που του ‘σπασε το χειρόφρενο.
    Κι αυτοί είναι μέσα.
    Κι όπως πάει ακυβέρνητο στην κατηφόρα και χοροπηδάει στις λακκούβες της χρεωκοπίας, του φεύγουν ρόδες, τάσια, κρεμασμένες πόρτες. Ότι φάγανε κι ήπιανε τους έχει ανέβει στο λαιμό κι ο γκρεμός χάσκει.

    Έτσι είναι, σήμερα πίνεις τον εσπρέσσο στη «Βιβλιοθήκη» με το μικρό δαχτυλάκι τεντωμένο και τώρα ξαφνικά, όχι μόνο στέρεψε το κρατικό χρήμα που δανειζόντουσαν 30 χρόνια τα κορόϊδα για να στ’ ακουμπάνε αλλά σε πήρανε και χαμπάρι, «αριστερέ» και «δεξιέ» μου εργολάβε, προμηθευτή και διανοούμενε.

    Κι απ’ έξω θα γυρίζουν σε λίγο με τις μαλτεζόπλακες και τους λοστούς στα χέρια οι νοικοκυραίοι, που ως γνωστόν, έχουν πιο βαρύ χέρι από τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και τους φίλους της Ρούπα.

    Η απονομιμοποίηση των πορτιέρηδων των ξένων, του ΠΑΣΟΚ – μπαρόκ, γίνεται πια με την ώρα.
    Δεν θα φύγουν ομαλά, διαπιστώνοντας την φθορά και προσφεύγοντας σ’ εκλογές.

    Θα μπει ο Γιώργος νύχτα στο κανώ και πριν ανοιχτεί στο πέλαγος θα πετάξει τα κλειδιά στην παραλία. Γι’ αυτό πήγε στο Καστελόριζο, γιατί από κει είναι πιο κοντά. Αναγνώριση έκανε.
    ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΣΟΚ-ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το είπε στον αέρα ο Παπακωνσταντίνου... !!!!!!

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΩ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΜΑ ΤΑ... ΣΥΖΗΤΑΜΕ
    ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ

    Δεν έχει καμιά λογική αυτή η συμπεριφορά του Έλληνα πολιτικού. Τι θα πει έχω δεσμευτεί να μην ανακοινώσω τι συζητάμε με το ΔΝΤ, πριν λήξουν οι συζητήσεις;

    Έλληνας πολιτικός είστε κύριε Παπακωνσταντίνου και πρέπει αυτοί που σας ψήφισαν να.....γνωρίζουν τι τους περιμένει!

    Μην ξεχνάτε ποτέ ότι εμείς σας βάλαμε εκεί που είστε για να υπηρετείτε το συμφέρον μας.
    Έτσι απλά...
    Αν αυτά που αποφασίζετε δεν συνάδουν με το κοινό συμφέρον δεν υπάρχει λόγος να είστε εκεί που είστε! Σπάει το κοινωνικό συμβόλαιο... "

    - ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ ΟΥΤΕ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ.... ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΙΝΤΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ !

    - ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΤΟΝ ΔΡΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΜΠΟΥΚΗ !

    ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ?
    Ότι μας γάμησαν και τους αρέσει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Sibilla,θά σού τή χαρίσω σήμερα.
    Αφού ανάλαβες τήν κουρή τής
    τρυχοφυίας τών μαγούλων τής
    Παγκοσμίου ρεκορντγούμεν,εντεταλμένη
    τού ΠΑΣΟΚ πρίν 11(?) χρόνια.
    Κατόπην,ορκιζόταν(χιχιχαχού).
    Βουλευτής.Μάτια δέεεεν έχετεεεεεε?
    Σέ τά μάς ρέ?Σέ πουλάω καί σέ
    αγοράζω.Ντόπα έεεεε?επενδενυμένη
    σέ ψήφους.Νυχτοπούλι.
    Γιά τό καϊκι-Παλεστίνη άλλη φορά.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ακολουθεί πιστά την εντολή του μπαμπά του:
    ΒΥΘΙΣΑΤΕ ΤΟ ΧΩΡΑ.

    Κάποιος είχε πει ότι η ηρωίνη τα θέλει όλα δικά της.
    Η εξουσία είναι όμως χειρότερο ναρκωτικό.

    Άλλοι αμάρτησαν για μια τυρόπιτα. Αυτός τουλάχιστον ξεφτίλισε πάσα έννοια αξιοπρέπειας,
    όχι μόνο εθνικής και κοινωνικής, αλλά και την προσωπική του,
    για μια πρωθυπουργική καρέκλα,
    που μετέτρεψε σε θρόνο επιστασίας σε χωματερή.

    Δεν πειράζει, θα του πεί η μαμά μπράβο στο τέλος,
    επειδή έκανε μπάζα το σπίτι των κακών Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σακοράφα! Διάβασε ΄κυρά μου τη σημερινή δήλωση του Μίκυ Θεοδορακη, αναλογίσου ποιόν έχεις αρχηγό και ποιό παιχνίδι παίζει και μετά επαναπροσδιόρισε τις σχέσεις σου με τον αρχηγό σου και το κόμμα σου.
    Στη συνέχεια πες μας τι αποφασίζεις και τα ξαναλέμε.

    Μήπως γι΄αυτό έφυγε άρον-άρον ο Καραμανλής, χωρίς μέχρι τώρα να κάνει κάποια δήλωση? Τί του ψυθίρισαν στο αυτί οι Αμερικανοί και έφυγε, έτσι όπως έφυγε?

    Ρώτησε τον αρχηγό σου ποιό είναι αυτό το μυστικό που ξέρουν μόνο οι Αμερικανοί, οι Τούρκοι, αυτός και ο ακαταλληλοτερος???
    Για την υπογραφή: "Κεφτές"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΑΣΟΚ – Δύναμη Αλλαγής !

    Πράγματι, άλλαξε ο κατεστημένος παλαιοδεξιός όρος “Ψωροκώσταινα”.

    Έγινε “Ψωρογιώργαινα”.
    άλλαααααααααααααα
    ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ του πασοκ !!!!

    Σε δυσθεώρητα ύψη σκαρφάλωσε σήμερα το spread των ελληνικών 10ετών ομολόγων έναντι των αντίστοιχων γερμανικών, ξεπερνώντας τις 1.000 μονάδες βάσης για πρώτη φορά στην ιστορία, μία μέρα μετά την υποβάθμιση της...

    ΕΕΕ...ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΓΟΜΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ !!!! ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση