GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μήνυμα για την εργατική πρωτομαγιά...

Aπό την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Να τιμήσουμε την εργατική πρωτομαγιά, δίνοντας το δικό μας «παρών» στην πρώτη γραμμή το...

Aπό την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ


Να τιμήσουμε την εργατική πρωτομαγιά, δίνοντας το δικό μας «παρών» στην πρώτη γραμμή του αγώνα με το κεφάλι ψηλά!
Πιστοί στις Καταστατικές μας Αρχές, χαιρετίζουμε τους αγώνες των εργαζομένων της Χώρας και καλούμε τους αστυνομικούς υπαλλήλους να δώσουν δυναμικό «παρών», στην πρώτη γραμμή του αγώνα, μαζί με όλους τους συμπολίτες μας για να αποκρούσουμε την πρωτοφανή επίθεση που δέχονται φέτος τα εργασιακά μας δικαιώματα και ο εργασιακός μας βίος.
«Γνωρίζουμε ότι...

οι περιστάσεις είναι δύσκολες για όλους μας», σημειώναμε στο περυσινό πρωτομαγιάτικο μήνυμα της Ομοσπονδίας μας, αναφερόμενοι στην παγκόσμια οικονομική κρίση και καταγγέλλοντας ότι με ευθύνη των ισχυρών της γης, τα βάρη και οι ευθύνες επιρρίπτονται για άλλη μια φορά στις πλάτες των εργαζομένων.
Ένα χρόνο μετά, γινόμαστε όλοι μάρτυρες μιας άγριας κατάστασης υπό την κηδεμονία του ΔΝΤ και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που επιβάλλουν ασυζητητί και χωρίς όρους και προϋποθέσεις, περαιτέρω περικοπές επιδομάτων, πλήρη κατάργηση των δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα, καθώς και του επιδόματος αδείας, επί πλέον αύξηση των έμμεσων φόρων σε είδη λαϊκής κατανάλωσης (ΦΠΑ, καύσιμα, τσιγάρα, κλπ), μείωση των συντάξεων με την καθιέρωση νέου ΛΑΦΚΑ και σκληρότερους όρους και διατάξεις για το ασφαλιστικό.
Η περιδίνηση έκτοτε της Χώρας μας στην οικονομική κρίση και τα δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα που λαμβάνονται στο όνομα της αντιμετώπισής της, πέρα από τις αντιδράσεις που προκαλούν σε ατομικό και κοινωνικό επίπεδο, αναμφίβολα δημιουργούν «ιδανικές» συνθήκες για την αύξηση της εγκληματικότητας και τη γέννηση κοινωνικών εκρήξεων.
Μπορεί, ωστόσο, η «εισαγωγή» του λαού μας στις στυγνές συνθήκες οικονομικής επιτήρησης των Ευρωπαϊκών και Διεθνών μηχανισμών και ο καθημερινός βομβαρδισμός της κοινής γνώμης από τα ΜΜΕ με ειδήσεις και αναφορές που περιστρέφονται με ηδυπαθή αυταρέσκεια γύρω από το «τι θα πάθουμε», να αυθυποβάλουν και να οδηγούν (το λαό) σε κατάσταση εθελόδουλης παραίτησης από αγώνες και διεκδικήσεις για ένα καλύτερο αύριο και να οδηγούν στο να δεχθούμε άκριτα ότι «καλύτερο αύριο δεν μπορεί να υπάρξει»…, εδώ όμως συνάδελφοι και συναδέλφισσες βρίσκεται και το σημείο όπου από μία κρίση μπορεί να αναδειχθεί η τόλμη και η ζωογόνα δύναμη όλων εκείνων που μάχονται στην ζωή τους για αξίες και ιδανικά, μη παρασυρόμενοι από τα εγωκεντρικά και φιλοτομαριστικά κελεύσματα της εποχής, εμπνέοντας και παρακινώντας με το παράδειγμά τους και άλλους στο δημιουργικό πεδίο της ολοκλήρωσης μέσα από τους κοινωνικούς αγώνες.
Γι’ αυτό, τώρα είναι η ώρα του χρέους και της συστράτευσης όλων των δυνάμεων που πραγματικά ενδιαφέρονται για την ανόρθωση της Χώρας και την ευημερία του λαού μας, να αγωνιστούν χωρίς ιδιοτελή συμφέροντα και επιδιώξεις.
Εμείς οι αστυνομικοί, δεν μπορεί να είμαστε απόντες.
Δίνουμε και πάλι το δικό μας «παρών», διαβεβαιώνοντας τους συναδέλφους και τους συμπολίτες μας ότι ο δικός μας αγώνας ποτέ δεν υπήρξε συντεχνιακός, αλλά πάντα λάμβανε υπόψιν του το κοινό καλό, το κοινωνικό και το εθνικό συμφέρον.
Το συνδικαλιστικό μας κίνημα καλείται, με την ωριμότητα και την αποφασιστικότητα που το διέκρινε πάντα, να ανταποκριθεί στα κελεύσματα των καιρών και να μην επιτρέψει κανένα πισωγύρισμα στο χώρο μας.
Το αίτημά μας για μια σύγχρονη και δημοκρατική Ελληνική Αστυνομία, που θα σέβεται τα δημοκρατικά δικαιώματα των πολιτών και που θα υπηρετεί το λαό μας, χωρίς να δυναμιτίζει τις σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας με τους πολίτες, είναι επίκαιρο σήμερα όσο ποτέ.
Καλούμε όλες τις Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις μας, με αφορμή και τις φετινές εκδηλώσεις για την Πρωτομαγιά, να συμμετάσχουν στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που διοργανώνονται από τα εργατοϋπαλληλικά κέντρα όλης της χώρας, αλλά και σε αυτές που θα ακολουθήσουν, ενώνοντας τη φωνή διαμαρτυρίας μας με τις φωνές των εκατομμυρίων συμπολιτών μας, οι οποίοι αγωνίζονται για μια ανθρώπινη ζωή, για ένα καλύτερο αύριο.
Για τη Χώρα μας, αυτό το μήνυμα συμμετοχής και συστράτευσης στον αγώνα τονίζουμε ότι προσλαμβάνει φέτος την πιο καίρια, ουσιαστική και δυναμική του διάσταση, αρνούμενοι την κήρυξη πτώχευσης της συλλογικής μας αξιοπρέπειας.

12 σχόλια

  1. Η Συντονιστική Επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωσή της, αποφάσισε πανελλαδική αποχή των δικηγόρων από τα καθήκοντά τους στις 5 Μαΐου 2010 για την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της Δικαιοσύνης. Ειδικότερα, οι δικηγόροι, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής, κατέρχονται σε αποχή επειδή: "1) Η κατάσταση στην Δικαιοσύνη επιδεινώνεται, οι υποθέσεις προσδιορίζονται το 2012 και το 2013, ο αριθμός των καθημερινά εκδικαζομένων συνεχώς μειώνεται και δεν υπερβαίνει κατά μέσο όρο τις τέσσερις, ενώ χιλιάδες παραμένουν οι ακαθαρόγραφες αποφάσεις. Η αρνησιδικία στο μεγαλείο της και η πολιτεία κωφεύει και εθελοτυφλεί. 2) Ο θεσμικός ρόλος του δικηγόρου και των Δικηγορικών Συλλόγων συστηματικά αμφισβητείται και υπονομεύεται. Το κύρος και η αξιοπρέπεια των δικηγόρων ως συλλειτουργών της Δικαιοσύνης, ως επιστημόνων και ως ενεργών πολιτών υποβαθμίζεται".
    © 2010 ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    Προσέξτε τι ανακάλυψα. Την τετάρτη 5 Μαίου 2010 ήταν προσδιορισμένο να δικαστούν στο Συμβούλιο της Επικρατείας για 5η στην σειρά δικάσιμο οι δικηγορικοί σύλλογοι και η Επιτροπή Ανταγωνισμού για την κατάργηση των γεωγραφικών ορίων στην δικηγορία. Και οι δικηγορικοί σύλλογοι κήρυξαν αποχή για εκείνη τη μέρα για να μην δικαστεί η υπόθεση. Ωραίο;
    Μην ανυσηχείτε. όσο οι πολιτικοί δεν έχουν καταστρέψει αυτή την χώρα υπάρχουν οι κάθε λογής συνδικαλιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Παπανδρέου πρέπει να κάτσει στο σκαμνί και να απολογηθεί προτού οδηγηθεί στο εκτελεστικό απόσπασμα.

    Συνειδητά και με πλήρη σχεδιασμό οδήγησε τα πράγματα έως εδω και συνέπραξε αμέσως ή εμμέσως με τους εμπρησμούς της Ελληνικής γής μεταξύ 2007-2009, την “τρομοκρατία” και τα Δεκεμβριανά για να γύγει η τελευταία εθνική κυβέρνηση της χώρας.

    Και πλέον ετοιμάζεται για το σχέδιο Β που είναι το ξεπούλημα του Αιγαίου, Μακεδονίας, Κύπρου και Θράκης σε συνδυασμό με την εθνοαλλοίωση στο εσωτερικό της χώρας.

    Ως πολιτικός έχει τερματίσει τη “σταδιοσρομία” του γιατί αυτό που επέρχεται δεν είναι ικανό να τον κρατήσει στη θέση του και απορώ με την αφελειά του εάν νομ΄ζει ότι θα έχει δαφορετική τύχη από προσωπικότηες όπως ο Εφιάλτης, Γούσης και λοιποί.

    Το “κόλπο” του έχιε πλέον διαρρεύσει με πάσα λεπτομέρεια σε όλα τα κέντρα αποφάσεων του πλανήτη και όσοι χάνουν ή θα χάσουν από την εφαρμοζόμενη πολιτική του, θα τον λιανίσουν, γιατί δεν μιλάμε για εργατοπατέρες τύπου ΓΣΣΕ ή ψωραλέους Έλληνες “δοαπλεκόμενος”, αλλά για πανίσχυρα οικονομικά και πολιτική συμφέροντα που πλήττονται σε αρκετά μεγάλο βαθμό από τον ΓΚΑΠ.

    Η μόνη σωτηρία του είναι να δηλώσει παραίτηση-συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης και να φύγει δια παντός στο εξωτερικό-Μινεζότα.

    Σημειώστε το αυτό, γιατί τόσο η οργή του Ελληνικού λαού, όσο και η εκδίκηση πανίσχυρών συμφερόντων στην Ευρώπη κυρίως, προοιώνίζει πολύ άσχημα μαντάτα για τον ίδιο και τους περί αυτών.

    Αλλά βλέπεται, δύο πράγματα είναι απέραντα “Το σύμπαν και η βλακεία”.

    όσο αφορά αυτούς που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ στις εκλογές, έχω να πως μόνο το εξής :
    “Πως αισθάνεστε τώρα που είστε τόσο μαλάκες ??” _________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ANTE NA DOULEPSETE KAI LIGO TEMPELIDES KOLOKOUMOUNES TOU KERATA!@!!!!
    OLO APERGIES NA VARATE MALAKIA......ANTE KATASTRPSATE TON KOSMO KOLOPEDA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΤΑΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
    ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

    Είναι ίδιον των κυβερνήσεων των προτεκτοράτων, να επιδεικνύουν δουλική χαμέρπεια στους διεθνείς πάτρωνές τους και στυγνότητα στους υπηκόους τους. Αυτό ακριβώς συνέβη και με τα τριτοκοσμικά μέτρα «στήριξης» της εγχώριας οικονομίας, που υπαγόρευσε το Δ.Ν.Τ. στη δωσίλογη κυβέρνηση της Νεοελλάδας.

    Μάλιστα η «κυβέρνηση» έκανε πραγματικό «περίπατο», αφού οι ραγιάδες (γνωστοί κουραδόμαγκες των γηπέδων, των χριστιανορθόδοξων «λαοσυνάξεων» και των υστερικών «αντισκοπιανών» συλλαλητηρίων) έχουν δεχθεί προκαταβολικά τη μοίρα τους συμπεριφερόμενοι με τα αντανακλαστικά και τις ιδιότητες τού εκ γενετής σκλάβου: παθητικότητα, σιωπή, άγνοια απλών και αυτονόητων εναλλακτικών οικονομικών διεξόδων (π.χ. έξοδος από το ευρώ, στάση εξωτερικών πληρωμών και αναπτυξιακή επιστροφή σε μια υποτιμημένη δραχμή) έλλειψη επιθετικών στόχων και προσανατολισμού (π.χ. απαίτηση για διεξαγωγή σχετικού δημοψηφίσματος όπως έγινε στην Ισλανδία), ιδιωτεία, ηττοπάθεια θρασυδειλία, μοιρολατρεία, με μια λέξη: δουλοπρέπεια.
    * * *
    Παρ΄ όλα αυτά θα υπάρξουν κάποιοι λίγοι άνθρωποι, που θα αντιδράσουν. Και δεν εννοούμε φυσικά τα συνήθη ραγιαδοποίμνια, που για πολλοστή φορά θα συρθούν πίσω από τις κομματικές σημαίες και τις συνδικαλιστικές στρούγκες, για να βγάλουν, κατά τον χαρακτηριστικά μίζερο ρωμέικο τρόπο, την… πίκρα τους. Εννοούμε ανθρώπους, που θα κάνουν την υπέρβαση και θα αντιτάξουν βία στη βία τής δωσίλογης κυβέρνησης. Αν και αναμένεται να είναι μια μικρή οργισμένη μειοψηφία εν μέσω γενικευμένης μοιρολατρείας, ωστόσο υπάρχει πάντα ο φόβος (για την εξουσία) να μεταδώσουν τον ιό της αυθάδειας στο κοινωνικό κοπάδι. Και τότε αυτό, βοηθούντων των ειδικών συνθηκών, να μεταβληθεί, έστω και προσωρινά, σε ανεξέλεγκτο όχλο, ο οποίος θα πηγαίνει όπου φυσάει ο άνεμος.

    Γι΄ αυτό πρέπει να θεωρείται βέβαιο, ότι η αστυνομία, το διαχρονικό αυτό μαντρόσκυλο των ιδιοκτητών της κοινωνίας, θα εξουσιοδοτηθεί να επιδείξει ασυνήθιστα μεγάλη ποσότητα προληπτικής βιαιότητας, παρά το αναμενόμενο μικρό μέγεθος των πραγματικών κοινωνικών αντιδράσεων. Άλλωστε η αστυνομία, μετά το φιάσκο τού Δεκεμβρίου 2008 / Ιανουαρίου 2009 (τότε που με την εν ψυχρώ αστυνομική παιδοκτονία μαθητή, το γνωστό απόφθεγμα «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι» είχε φτάσει στα χείλη σχεδόν και του πιο φιλήσυχου υπήκοου) έχει αποκτήσει σύνδρομο «συλλογικών προηγούμενων» με τους εκάστοτε διαδηλωτές και διακατέχεται από συμπλεγματικό ρεβανσισμό απέναντί τους. Επιπλέον είναι ιστορικώς διαπιστωμένο, ότι οι δωσίλογες κυβερνήσεις ασκούν τη βία εναντίον των υπηκόων τους με την ίδια προθυμία, που γλείφουν τους διεθνείς πάτρωνές τους.

    Βέβαια, το νεοφεουδαρχικό κοινωνικοοικονομικό καθεστώς της χώρας δεν διατρέχει άμεσο κίνδυνο, αφού οι γραικύλοι υπήκοοι με τα παχύσαρκα κορμιά και -κυρίως- μυαλά δεν έχουν ούτε την αξιοπρέπεια, ούτε το θερμό ταπεραμέντο των Αργεντίνων, οι οποίοι το 2001 εκπαραθύρωσαν το κλιμάκιο του Δ.Ν.Τ. από τη χώρα τους (μαζί του και κάμποσα ντόπια λαμόγια). Αλλά, όπως το διατύπωσε εύστοχα ο Ιταλός ελευθεριακός Τζανφράνκο Σανγκουινέττι, «στις εποχές που η αστυνομία κάνει πολιτική, ακολούθησε πάντα μια πλήρης κατάρρευση» (ενν. του καθεστώτος και όχι απλώς τής εκάστοτε κυβέρνησης). Ή όπως το διαισθάνθηκε γενικότερα ο Χέρμπερτ Μαρκούζε, το Σύστημα έχει το πιο αδύνατο σημείο του εκεί ακριβώς, που επιδεικνύει την μεγαλύτερή του βαναυσότητα. Ή όπως το εξέφρασε με τη γνωστή του συλλογιστική καθαρότητα ο Κορνήλιος Καστοριάδης, η φαινομενική «παντοδυναμία» των κοινωνικών αφεντικών βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στην λανθασμένη εκτίμηση των υπηκόων, ότι αυτοί που τούς εξουσιάζουν είναι παντοδύναμοι ενώ οι ίδιοι (οι υπήκοοι) είναι αδύναμοι.

    * * *

    Είναι βασικό να θυμόμαστε, ότι όσο περισσότερη βία δείχνει μια εξουσία, τόσο περισσότερο φοβάται. Ίσως αυτού του είδους η γνώση να φανεί χρήσιμη στο επόμενο χρονικό διάστημα, στην -υποθετική- περίπτωση, που το κοινωνικό κοπάδι των γραικύλων αποφασίσει να διακόψει αυτή την ανεξήγητη παροχή συναίνεσης στους εξ ίσου γραικύλους ταγούς του.

    (από εδώ: http://www.freeinquiry.gr/pro.php?id=1309)

    ΚΟΥΚΛΙΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Συντονιστική Επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωσή της, αποφάσισε πανελλαδική αποχή των δικηγόρων από τα καθήκοντά τους στις 5 Μαΐου 2010 για την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της Δικαιοσύνης.

    Ειδικότερα, οι δικηγόροι, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής, κατέρχονται σε αποχή επειδή:
    "1) Η κατάσταση στην Δικαιοσύνη επιδεινώνεται, οι υποθέσεις προσδιορίζονται το 2012 και το 2013, ο αριθμός των καθημερινά εκδικαζομένων συνεχώς μειώνεται και δεν υπερβαίνει κατά μέσο όρο τις τέσσερις, ενώ χιλιάδες παραμένουν οι ακαθαρόγραφες αποφάσεις. Η αρνησιδικία στο μεγαλείο της και η πολιτεία κωφεύει και εθελοτυφλεί. 2) Ο θεσμικός ρόλος του δικηγόρου και των Δικηγορικών Συλλόγων συστηματικά αμφισβητείται και υπονομεύεται. Το κύρος και η αξιοπρέπεια των δικηγόρων ως συλλειτουργών της Δικαιοσύνης, ως επιστημόνων και ως ενεργών πολιτών υποβαθμίζεται".
    Δείτε τι έμαθα. Στις 5 Μαίου 2010 είναι μετά από 4 αναβολές (και τώρα 5η) η δίκη των δικηγορικών συλλόγων και της Επιτροπής Ανταγωνισμού στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την κατάργηση των γεωγραφικών ορίων στην άσκηση της δικηγορίας. Όμως οι δικηγορικοί σύλλογοι κύρηξαν εκείνη τη μέρα αποχή για να μη δικαστεί η υπόθεση. Ωραίο?
    Μην ανυσηχείτε. όσο οι πολιτικοί δεν έχουν καταστρέψει την Ελλάδα το κάνουν οι κάθε λογής συνδικαλιστές. Στο μεταξύ πλήρωνε καταναλωτή μου.

    Ανώνυμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΠΟΤΕ ΕΧΑΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    Και ότι και να κάνουν ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΔΕΣ και τα ΜΜΕ των ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ, όπως το ΟΧΙ στο Σχέδιο Ανάν και στο Βουκουρέστι το είπε ο Καραμανλής.
    Έτσι και το ΝΑΙ στο Σχέδιο Ανάν και το ΔΝΤ (και γενικά το ξεπούλημα της κατακαημένης πατρίδας) το είπε ο Γιώργος Geoffrey Παπανδρέου.

    Ετσι θα τους καταγράψει και τους δύο η Ιστορία αγαπητέ.
    Τα άλλα είναι φληναφήματα για να νιώθουν καλά οι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ……..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε ΔΕΙΛΕ και ΜΕΓΑΛΕ ΨΕΥΤΗ,
    ΒΡΩΜΕΡΟ ΣΙΧΑΜΑ:


    το ελαχιστο που μπορει να κανεις ειναι να μειωθουν τα 300 υπεραριθμα δαπανηρα βρωμοσκυλα στους 100.

    και φυλακιση πολλες φορες ισοβια τουλαχιστον 100 καταχραστων του δημοσιου.


    ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ αν εχεις αρχιδακια ρε αρσενικη πορνη, γαμω το σαπιο μουνι της μαρκαρετ που σε πεταξε παλιοπουστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εφτά μηνών μυαλό ο ΜΠΟΥΛΗΣ του ΣΥΡΙΖΑ! Φτου σου να μην σε βασκάνω αντράκι μου! Ναι εφτά μηνών μυαλό το εφταμηνίτικο μας………. !!!!!
    Το είπε σήμερα στη Βουλή ο κανακάρης μας…. Τι είπε; Απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό Γεώργιο Παπανδρέου σήμερα Παρασκευή 30/4/2010 είπε το αμίμητο και μην προσπαθήσει κανείς άλλος να το πει εκτός και αν φοράει πάμπερς, -----Κύριε Παπανδρέου εδώ και εφτά μήνες η Ελλάδα υποφέρει εξ αιτίας σας!!! ------
    Προφανώς ο ΜΠΟΥΛΗΣ ή εφταμηνίτικος είναι ή μυαλό εφτά μηνών παιδιού έχει, γιατί ή στο μυαλουδάκι του φαίνετε ότι ο κόσμος είναι εφτά μηνών ή πριν από εφτά μήνες κάθε πρωί σε όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες στην Ελλάδα μας δηλαδή εν τέλει, κάθε πρωί ένας τεράστιος πελαργός φορτωμένος καλούδια ερχόταν και τα μοίραζε και λογαριασμό δεν έφερνε, πάρε κόσμε φώναζε δηλαδή, εγώ θα σας ταΐζω, εγώ θα σας φροντίζω, μην σας νοιάζει για το αύριο, εγώ είμαι εδώ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 5% ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΑ...ΔΕΝ ΓΛΙΤΩΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ.
    ΣΕ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑ,ΧΩΡΕΣ ΕΠΙΤΗΡΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΔΝΤ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ 350€.ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ.
    ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ:
    -ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΑ ΣΕ ΚΕΡΔΟΦΟΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ;
    -ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΕΝΩΩ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΔΝΤ;ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ;Ή ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ;
    -ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ;ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ Ή ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΙΝΑΕΙ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΓΟΣ ΚΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΥΨΗ;
    -ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ;ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΕΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΓΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ,ΔΙΕΒΑΛΛΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ (ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΛΛΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΤΩΝ SPREADS),ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ,ΟΔΗΓΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ (ΥΠΟΨΙΝ,ΠΑΠΑΛΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ,ΟΣΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΤΟ ΠΗΡΑΝ,ΤΥΧΕΡΟΙ-ΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ..) ΡΕ ΒΛΑΜΜΕΝΕ,ΧΑΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ,ΠΟΥ ΠΕΡΗΦΑΝΕΥΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ,ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ;ΘΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ;
    ΣΗΜ:ΟΥΕ ΚΑΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τέτοιο γλύψιμο !!!!
    δεν ...υπάρχει ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΗΔΙΑ

    Ποιοι έγλειφαν με αυτά τα λόγια μόλις πριν λίγες ημέρες των πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου;
    - «Ο Θεός να σας έχει καλά, κύριε Παπανδρέου»,
    - «Οι Eλληνες έχουν μόνο τον Θεό και τον Γιώργο Παπανδρέου!»,
    - «Αν δεν υπήρχε ο Γιώργος Παπανδρέου, θα έπρεπε να τον εφεύρουμε»
    - «Εσείς, κύριε πρόεδρε, είστε ψηλός και τρέχετε γρήγορα, εμείς που είμαστε κοντοί πρέπει να τρέξουμε περισσότερο!»

    Οι...
    βουλευτές του κόμματος του ΠΑΣΟΚ στην συνεδρίαση που έγινε στην βουλή. Μα πόσο αηδία πια. Τα σάλια έφθασαν μέχρι ...υπόνομο που μας έβαλαν.
    Αυτοί μας κυβερνούν;

    "ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΚΟΥΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ των troktiko του ΠΑΣΟΚ!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ:
    ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ SITE ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΥΔΕΙΣ ΛΟΓΟΣ!
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΘΥΣΑΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ;ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΟΥΝ;
    ΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΟΥ ΜΠΙΖ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΡΑΖΕΙ(ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΕΠΙ ΝΔ)ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!
    ΣΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ,ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ,ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ!
    ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΚΑ ΠΟΥ ΔΟΞΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση