GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η επόμενη μέρα με το ΔΝΤ, στον κυριακάτικο Τύπο...

Από το http://www.greekmme.gr/ @ΟΠΩΣ είναι φυσικό το θέμα υπαγωγής της χώρας μας στο Δ.Ν.Τ. αποτελεί προμετωπίδα πρωτοσέλιδων εξελίξεων στο...

Από το http://www.greekmme.gr/
@ΟΠΩΣ είναι φυσικό το θέμα υπαγωγής της χώρας μας στο Δ.Ν.Τ. αποτελεί προμετωπίδα πρωτοσέλιδων εξελίξεων στον Κυριακάτικο Τύπο με εκτιμήσεις, αποκαλύψεις και εκτινάξεις της ελληνικής αγανάκτησης. Αρχικά η 'Real News' τιτλοφορεί το κύριο θέμα της "Αποκάλυψη με τις σημερινές αποκαλύψεις των δομημένων ομολόγων- Η μεγάλη ληστεία-Τα 3,5 απο τα 5 δις έχασαν τα μεγάλα Ταμεία-Εξεταστική επιτροπή για το σκάνδαλο θα προτείνει σε 2 μήνες η Κυβέρνηση (σιγά μες στα μπάνια του λαού που θα συζητηθούν τέτοια θέματα βρε..)". Το 'Πρώτο Θέμα' σκιαγραφεί πως θα είναι "Η ζωή με το ΔΝΤ τα επόμενα 3 χρόνια-Τα σενάρια για καταθέσεις και ομόλογα-Απο τις ΔΕΚΟ ξεκινούν οι απολύσεις με 50.000 υπαλλήλους να χάνουν την δουλειά τους αρχικά..."
@Να πάμε στο 'Αρθρο' που έχει κεντρικό θέμα "Ο ένας φεύγει και...

ο άλλος έρχεται- Η ώρα του νέου Υπερ Πρωθυπουργού- Καταιγίδα νέων μέτρων με την σφραγίδα του ΔΝΤ και του Στρος Καν". Το 'Veto' έχει κεντρικό θέμα "Τhe Day after- Τα εφιαλτικά σενάρια και οι παγίδες-Στους Γιάπηδες του ΔΝΤ τα κλειδιά του Κράτους-Θεραπεία σοκ με απολύσεις και μειώσεις συντάξεων αλλα και μισθών..."
@Το 'Βήμα' της Κυριακής εξηγεί ότι "Ανατροπές στο βιωτικό επίπεδο φέρνουν η προσφυγή και οι αποφάσεις του ΔΝΤ-Οδυνηρό τέλος στη ζωή με δανεικά-Κρίσιμη εβδομάδα για τα μέτρα και αγώνας δρόμου για την βοήθεια". Η 'Καθημερινή' τονίζει ότι "Μύθοι και αλήθειες στην εποχή του ΔΝΤ-Ριζικές αλλαγές σε συμβάσεις και απολύσεις-Ζητούμενο η επάρκεια των πολιτικών και του πολιτικού συστήματος".
@Το 'Εθνος' της Κυριακής προσθέτει ότι "Μέρκελ και ΔΝΤ εκβιάζουν για ακόμα πιο σκληρά μέτρα-Παζάρι στο παρά 5 για το τελικό κείμενο της συμφωνίας-Τετραετές αντί για τριετές το πρόγραμμα και κρίσμο τετ ατετ Παπακωνσταντίνου με Καν". Η 'Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία' συμπληρώνει ότι "Οι επιπτώσεις απο την προσφυγή στο μηχανισμό στήριξης σε οικονομία, κοινωνία και πολιτική-Ο σώζον εαυτόν-Πώς και γιατί ο Γιώργος έφτασε στην απόφαση".
'Ελεύθερος Τύπος' υπογραμμίζει ότι "Πλήγμα στην εικόνα Παπανδρέου οι τραγικές επιλογές του και η ολέθρια κατάληξη-Ρωγμές στο ΠΑΣΟΚ προκαλεί το ΔΝΤ-Σενάρια για ευρύτερες αλλαγές στην Κυβέρνηση-Φόβοι για ανατροπές στο πολιτικό σκηνικό". Το 'Παρόν' της Κυριακής εκθιάζει ότι "Ερευνα δείχνει το κύμα οργής για τους λαθεμένες χειρισμούς-Γκάλοπ κόλαφος για την Κυβέρνηση-80,3% έρχεται κοινωνική έκρηξη-62,9% ακραια λιτότητα και ανεργία φέρνει το ΔΝΤ-Το 66,7% λέει όχι άλλες θυσίες".
@Στο ίδιο μήκος κύματος ο 'Αδέσμευτος Τύπος' που επικεντρώνει ότι "Ξεχάστε οτι ξέρατε μεχρι χθες λενε οι πιστωτές μας-Αθέτηση των όρων που μας επιβάλλου σημαίνει χάος-Αλλάζουν όλα σε εργασία μισθούς και συντάξεις". Ακολουθεί η 'Απογευματινή' που εξηγεί ότι "Οι αντιδράσεις και οι προτάσεις όλων των Δήμων της Επικράτειας-Οι συνενώσεις ξανά στο τραπέζι-Καλλικράτης Με πυροσβεστικές διατάξεις η Κυβέρνηση σβήνει το δικό της σχέδιο-ΚΕΔΚΕ και ΕΝΑΕ ετοιμάζονται για έκτακτα συνέδρια".

8 σχόλια

  1. έχω να παραθέσω 4 ερωτήματα προς νεοφιλερλεύθερους σοσιαληστές:

    Ερώτημα 1ο
    Γιατί πάντα τις πιο σκληρές διαπιστώσεις για τις θυσίες που πρέπει να κάνει ο λαός τις εκφράζουν οι μεγαλύτεροι κλέφτες
    – ρουσφετολόγοι ή τα τέκνα αυτών?

    Ερώτημα 2ο
    Γιατί τα αφεντικά βάζουν τέτοια πλάτη στο ΔΝΤ και τον προδότη ΓΑΠ?

    Ερώτημα 3ο
    Πόσο ακόμη θα συνεχίζει να αποδιδει η επιχείρηση τρομοκράτησης του λαού και θα σταματήσει το λούφαγμα του τρομαγμένου λαού για να ξεκινήσει η επιχείρηση σκούπα -ξεβρώμισμα της χώρας από τους κλέφτες, τους προδότες, και τους φασίστες
    προπαγανδιστές?

    Ερώτημα 4ο
    Πόσο θα αντέξει ακόμη το ψέμα ότι η ΝΔ χρέωσε την Ελλάδα , όταν το πρωτογεννές χρέος που επέφερε η προηγούμενη πενταετία ήταν μονο 8 δισ…. τα υπόλοιπα 310 πότε θα τα χρεωθεί μεγαλοπρεπως ο ΓΑΠ και η φάρα του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον ΚΡΕΤΙΝΟ G.A.P. παντως,
    μονον κρετίνοι δεν είναι αυτοί
    ΠΟΥ τον χρησιμοποιουν.

    Είναι πιό επικίνδυνος μαζί μέ τά παραφερνάλιά του ακόμα και απο τον Μητσοτακη..
    Η Νέα Κατοχή πού έφερε στην Χώρα
    ήταν εντελώς στημένη.

    Εξαπάτησαν πλήρως τον ελληνικό λαό μέ τις προεκλογικές διακηρύξεις του και αποδεικνύεται αδίστακτος καθώς έχει πλήρως αποδεχτεί να μετατρέψει την χώρα σε πείραμα καταστολής και περιστολής κάθε εργασιακού δικαιώματος και φυσικά νά εξαλείψει κάθε έννοια εθνικής ανεξαρτησίας.

    Η θά υπάρξει αντίσταση στην Νέα Κατοχή ή θα γυρίσουμε πολλά χρόνια πίσω..
    Και ειχε ο άνθρωπος και το θράσος να δηλώνει στην Κρεμαστή Ροδου,όπου τού χάριζαν εικόνες τού Αη-Γιώργη(περαστικά και τού Αη-γιώργη αλλά και αυτών πού τις χάριζαν):’Oλοι μαζί να νικήσουμε τούς δράκους και να φυγουμε μπροστά΄…
    Για γέλια και για κλάματα.

    Η Σοσιαλδημοκρατία τής πλάκας,υποταγμένη πλήρως στά αφεντικά και οι πολίτες μέ σπασμένη ραχοκοκκαλιά..

    ==================================
    ENΩ ΟΛΗ Η ΑΓΟΡΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΡΕΥΣΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΔΕΙΝΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ.
    ΠΩΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΩΣΑΝΕ
    ΣΤΟ ΓΛΥΩΔΗ-ΓΕΛΟΙΟ-ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ
    ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΘΕΜΟΣ
    15.000.000 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑΡΕΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΑ !!!!!!

    Ο OFF SOORE $$$$$ ΠΑΜΠΟΥΚΗΣ
    ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα παιδιά αυτά θέλουν την ...στοργή μας είναι άτυχα !!!!!

    Κρίμα και αυτά τα παιδιά.
    Να τύχουν να είναι τα παιδιά του πρώτου πρωθυπουργού που μας έβαλε στο ΔΝΤ. Για να μας κάνει πάμφτωχους και ξευτελισμένους.
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ !!!!
    ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.
    ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ....

    Η Μαργαρίτα και ο Ανδρέας είναι η κόρη και ο γιος του Γιώργου Παπανδρέου και δεν θα αισθάνονται και όμορφα με όλα όσα βλέπουν.

    Μα βρε παιδιά είναι δυνατόν να βάζουν τον μπαμπά ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ σε μαγνητοσκόπηση για να μην κάνει σαρδάμ;
    Τι είναι δηλαδή;
    Στιγμιότυπα από τσάμπιονς Λίγκ για να τον δείχνουν κονσέρβα όταν μας βάζει στο ΔΝΤ;

    ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ - ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ. ΑΝΙΚΑΝΩΝ- ΓΕΛΟΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την σχολή ΚΑΡΟΛΟΥ ΚΟΥΝ την θυμάστε?
    τώρα ξεχάστε την γιατί ωχριά μπροστά στην σχολή ΣΑΜΑΡΑ και ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ. Βέβαια για να μπεις στην Σχολή πρέπει να έχεις μηδενική μνήμη η Μαζοχιστικές τάσεις, πράγμα που εμείς οι Έλληνες έχουμε σε αφθονία. Βγάζουν λογύδρια όπου βρεθούν πετανε ένα... " κάναμε λάθη,, και όλα μέλι γάλα. Ευθύνη για την κατάντια μας καμία, και με ένα Βουλγαρακη να αλωνίζει στις εκλογές Της ΟΝΝΕΔ,για Μελλοντικούς δυνάστες της πατρίδας μας.
    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 25 Απρ 2010 1:57:00 μ.μ.

    Ποιος σου τάδωσε τα νούμερα ρε παλιομαλάκα? Ο Αλογομούρης, η ο κολλητός σου ο μπουχέσας?
    Αει σιχτίρ ηλίθιε!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η συνοπτική ιστορία της προδοτικής οικογένειας Παπανδρέου


    Ο δήθεν "Γέρος της Δημοκρατίας", πρωθυπουργός ελέω βασιλιά μετά την απελευθέρωση της Ελλάδας, άνοιξε ξανά τα ξερονήσια, κυνήγησε σφόδρα τους κομμουνιστές και συντέλεσε τα μέγιστα στον εθνικό διχασμό.


    Ο Ανδρέας, τροτσκιστής στα νιάτα του, εγκατέλειψε για πρώτη φορά την Ελλάδα το '38 για τις ΗΠΑ, ελέω Μανιαδάκη αφού πρώτα κάρφωσε τους συντρόφους του (μαρτυρία Κορνήλιου Καστοριάδη), και για δεύτερη φορά το '67 ελέω Προέδρου Τζόνσον (ευχαριστήρια επιστολή Μάγκυ Τσαντ στον Πρόεδρο Τζόνσον). Ως πρωθυπουργός το '87 υπέγραψε τη μη-άντληση των πετρελάιων του Αιγαίου στο Νταβός (εξ' ου και το mea culpa).


    O γιωργάκης συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση, συντέλεσε ως ΥΠΕΞ στο ξεπούλημα των Ιμίων και έβαλε τη βάση για το ξεπούλημα της Κύπρου με το ΝΑΙ στο Σχέδιο Ανάν και την αναγνώριση του ψευδοκράτους του Ταλάτ. Τώρα ως πρωθυπουργός συνεχίζει ακάθεκτος και ξεπουλάει το Μακεδονικό (Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας), το Κυπριακό και το υπόλοιπο Αιγαίο. Την υπόλοιπη χώρα την πούλησε στο ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απορία
    Αν μετα από πχ έξι μήνες η διεθνής οικονομική συγκυρία γίνει πολύ ευνοική θα μπορούμε σαν Ελλάδα να καταφύγουμε ξανα στον δανεισμό από τις αγορες ? Μηπως το ΔΝΤ είναι δευσμετικό σ' αυτό το ενδεχόμενο ?

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ 7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ MEGA ΚΑΝΑΛΙ της ΧΟΥΝΤΑΣ του ΠΑΣΟΚ..ειναι ΕΔΩ ΔυΝαΤό.

    οι ΑΓΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΜΠΜΠΟΛΑΣ-ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ-κωλότριχες
    του σάπιου πια ΛΑΜΠΡΑΚΗ- ΚΟΥΡΗΣ-ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ.
    Σας φτιάξαν το μέλλον !

    απολαύστε το !
    Η Ελλαδα ειναι η Τζουλια. Δεν ειναι οι πινακες και οι ποιητες και τα αγαλματα και οι τραγωδιες. Ουτε η Πολιτεια του Πλατωνα.
    Ολα παιζουν το ρολο τους καταναλωτικα παντα... η Τζουλια θα γινει μεγαλη σταρ στην Ανατολη.

    Οι δε κουνιστοι και λιγιστοι μελωμενοι κουραμπιεδες θα δουν ισλαμικη χαρα στα σκελια τους και μεγαλη αγορα να πουλησουν τα φουξια πουκαμισα σους και τα DVD.
    ---------------------------------

    ΤΩΡΑ ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ.
    ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΣ ΤΟ ΦΥΤΟ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ.
    ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΥΡΙΟ.
    ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΕΘΑΥΡΙΟ
    ΚΑΙ ΕΧΕΙ Ο ΑΛΛΑΧ ΚΑΙ Ο ΟΜΠΑΜΠΑ !!

    ..Εαν δεν βγουν συσωμοι της αντιπολιτευσης και οσοι της συμπολιτευσης εχουν λιγη τσιπα πανω τους να εναντιωθουν στη νεα ταξη χρεοκοπημενων πραγματων και το νταβατζιλικι π ερχεται απο παντου, τοτε

    Οσοι εχουμε παιδια καλο ειναι να τους κανουμε ιδιεταιρα μαθηματα επαναστασης και οχι προσαρμογης. Η δικια μου ειναι εφηβεια… το τι λεει δεν λεγεται, το τι ακουει δε απο εμενα δεμ περιγραφεται. Τα παιδια ειναι αλλου σημερα και ολοι εμεις οι γονεις εχουμε μεγαλη ευθυνη απεναντι τους.

    Δυσκολοι καιροι αλλα για πραγματικους / ες μαγκες και μαγκισσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση