GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Oι εκλογές στο ΤΕΕ...

Του Κώστα Ζωγράφου Στις εκτιμήσεις όσων ασχολούνται με τις εκλογές στο ΤΕΕ, φαίνεται να προηγείται ο κ. Σπίρτζης (ΠΑΣΚ Διπλωματούχων Μηχανι...

Του Κώστα Ζωγράφου

Στις εκτιμήσεις όσων ασχολούνται με τις εκλογές στο ΤΕΕ, φαίνεται να προηγείται ο κ. Σπίρτζης (ΠΑΣΚ Διπλωματούχων Μηχανικών), επικεφαλής της παράταξης και νυν β' αντιπρόεδρος του ΤΕΕ. Έχει εξάλλου τις ευλογίες του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ και κολλητού του φίλου, κ. Ξυνίδη. Πολλοί μιλούν για μια νέα εποχή για το ΤΕΕ, στο ενδεχόμενο που επικρατεί ο κ. Σπίρτζης, καθότι θεωρείται γνώστης, επιτυχημένος και ηθικό στοιχείο. Ίδωμεν...

5 σχόλια

  1. Ο Παπανδρέου φαίνεται ανεπαρκής, δεν είναι όμως.
    Είναι επαρκέστατος για το ρόλο που του έχουν αναθέσει όσοι επιβουλεύονται το αεροπλανοφόρο της Μεσογείου, την Κύπρο, και την εδραίωση της βάσης Bondsteel στα σύνορα Σκοπίων Κοσσόβου.
    Όλα τα άλλα είναι κουβέντες καφενείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο, μα πόσο γελοίος μπορεί να είναι κάποιος για να γράφει τέτοια πράγματα ? Το κάνει για να εκθέσει τον Σπίρτζη, που είναι ένα σοβαρό άτομο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η συνοπτική ιστορία της προδοτικής οικογένειας Παπανδρέου


    Ο δήθεν "Γέρος της Δημοκρατίας", πρωθυπουργός ελέω βασιλιά μετά την απελευθέρωση της Ελλάδας, άνοιξε ξανά τα ξερονήσια, κυνήγησε σφόδρα τους κομμουνιστές και συντέλεσε τα μέγιστα στον εθνικό διχασμό.


    Ο Ανδρέας, τροτσκιστής στα νιάτα του, εγκατέλειψε για πρώτη φορά την Ελλάδα το '38 για τις ΗΠΑ, ελέω Μανιαδάκη αφού πρώτα κάρφωσε τους συντρόφους του (μαρτυρία Κορνήλιου Καστοριάδη), και για δεύτερη φορά το '67 ελέω Προέδρου Τζόνσον (ευχαριστήρια επιστολή Μάγκυ Τσαντ στον Πρόεδρο Τζόνσον). Ως πρωθυπουργός το '87 υπέγραψε τη μη-άντληση των πετρελάιων του Αιγαίου στο Νταβός (εξ' ου και το mea culpa).


    O γιωργάκης συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση, συντέλεσε ως ΥΠΕΞ στο ξεπούλημα των Ιμίων και έβαλε τη βάση για το ξεπούλημα της Κύπρου με το ΝΑΙ στο Σχέδιο Ανάν και την αναγνώριση του ψευδοκράτους του Ταλάτ. Τώρα ως πρωθυπουργός συνεχίζει ακάθεκτος και ξεπουλάει το Μακεδονικό (Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας), το Κυπριακό και το υπόλοιπο Αιγαίο. Την υπόλοιπη χώρα την πούλησε στο ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απορία
    Αν μετα από πχ έξι μήνες η διεθνής οικονομική συγκυρία γίνει πολύ ευνοική θα μπορούμε σαν Ελλάδα να καταφύγουμε ξανα στον δανεισμό από τις αγορες ? Μηπως το ΔΝΤ είναι δευσμετικό σ' αυτό το ενδεχόμενο ?

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ 7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόσο, μα πόσο γελοίος μπορεί να είναι κάποιος για να γράφει τέτοια πράγματα ? Το κάνει για να εκθέσει τον Σπίρτζη, που είναι ένα σοβαρό άτομο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση