GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Άρης, τα ταξίδια, τα τιμολόγια και ο τουρισμός...

Από τον Κώστα Παπαπολίτη Μόλις τώρα πληροφορήθηκε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος την ανάρτηση που έκαναν πριν λίγη ώρα κάποια blogs σχετικά με τα ...

Από τον Κώστα Παπαπολίτη

Μόλις τώρα πληροφορήθηκε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος την ανάρτηση που έκαναν πριν λίγη ώρα κάποια blogs σχετικά με τα τιμολόγια από τα ταξίδια που έγιναν επί υπουργίας του στο εξωτερικό σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις. Άνθρωπος που ήταν δίπλα στο τηλεφώνημα που έκανε στον πρώην υπουργό ο δικηγόρος του Χρήστος Λαζαρόπουλος έστησε αυτί και άκουσε όλη τη συζήτηση που έγινε.
Ο δικηγόρος του Άρη Σπηλιωτόπουλου είπε ότι...
 πρόκειται για τα ίδια τιμολόγια κίνησης και διαμονής που είχε δημοσιεύσει και η εφημερίδα "Αξία" και τα οποία αφορούν όμως- όπως τυολάχιστον έλεγε- στο σύνολο των εξόδων που έγιναν για τις μετακινήσιες των ελληνικών αποστολών από πλευράς συνεργατών στο υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ. Έλεγε και ξαναέλεγε ότι δεν τίθεται κανένα θέμα όταν επί σειρά ετών από όλους τους προκατόχους του γίνονταν αντίστοιχες αποστολές στο εξωτερικό που είναι απαραίτητες για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού.
Όταν το τηλέφωνο έκλεισε, ο δικηγόρος του ακούστηκε να λέει στο συνομιλητή του ότι ο Σπηλιωτόπουλος ήταν ήρεμος και του έδωσε εντολή να δίνονται παντού απαντήσεις για να μην υπάρχουν "σκιές", όπως χαρακτηριστικά είπε. Το συμπέραμα από τη συζήτηση, όπως ακούσαμε τον δικηγόρου του Άρη να λέει, ήταν ότι "χάρη σε αυτά τα ταξίδια που είχε την προνοητικότητα να κάνει ο Άρης το 2008 τα έσοδα από τον τουρισμό διπλασσιάστηκαν από το 3% στο 6%". Αυτή τη στιγμή που γράφεται το κείμενο ο δικηγόρος του Άρη Σπηλιωτόπουλου ανέβηκε στο γραφείο του στο Κολωνάκι για να προετοιμαστεί, όπως μας λέει ο άνθρωπος που ήταν εκείνη την ώρα σε διπλανή παρέα...

14 σχόλια

  1. Ιστορικες στιγμες έχει ζήσει η ελληνική αποστολη επι Αρη Σπηλιωτόπουλου στο Λονδινο, στο ξακουστό mandarin oriental hyde park.. Αν έχουν την καλοσύνη να μας δώσουν τα αντιστοιχα τιμολόγια... Νοέμβριος 2008... Μαγικές στιγμές & SPA για την ελληνική αποστολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Σεπτέβριο του 2009 η απλή αμόλυβδη βενζίνη είχε πανελλαδικό μέσο όρο 1,01 ευρώ το λίτρο.
    8 μήνες αργότερα ο Γιωργάκης την πήγε στο 1,55 ευρώ το λίτρο, παρόλο που οι διεθνείς τιμές έχουν μείνει ίδιες.
    Δηλαδή, καπέλλο πάνω από 50%.
    Τότε γέμιζα το ρεζερβουάρ με 45 ευρώ, τώρα θέλω τουλάχιστον 75 και φαίνεται ότι έχουμε και "μέλλον".
    Ευτυχώς που "τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα", οπότε δεν με νευριάζει πια η κοροϊδία των Γιωργοκάναλων.
    Τη συνήθισα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. tha mas vgaloun na doume kai ta timologia tou markopoulou, tis pertalia tou avramopoulou??? na doume kai totena sigkrinoume poios ekane tis pragmatikes spatales sto ipourgeio. ai sixtir oloi oi dimosiografoi me ta kateuthinomena dimosieumata pote enantion tou enos kai pote tou allou,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟΙ που τα σκόρπισαν.
    ΑΥΤΟΙ που τα έκρυψαν.
    ΑΥΤΟΙ που τα έφαγαν.
    ΑΥΤΟΙ πρέπει να πληρώσουν…

    ΑΙ ΣΥΧΤΙΡ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ...

    Ο ΑΡΟΥΛΗΣ , Ο NTOΡΟΥΛΗΣ ,Ο ΛΟΥΛΗΣ, Ο ΚΟΥΛΗΣ,Ο ΦΟΥΦΛΗΣ, O ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΥΣΤΟΥΛΗΣ , ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΙΟΣ ΚΥΡΙΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΗΜΕΤΕΡΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΜΠΗΚΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ ,ΤΗΣ ΥΜΕΤΕΡΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΗΣ ΝΤΟΡΟ-ΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΑΝ ,ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΑΝ ΤΟΝ ΑΓΛΕΟΥΡΑ ΕΞΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.

    ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΧΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΑ ΠΡΩΗΝ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ, ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΑΚΡΙΒΑ ΘΕΡΕΤΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.

    ΑΡΗΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ !!! ΕΝΑΣ ΝΕΟ-ΝΤΟΡΙΚΟΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ.

    Άλλος ένας αχρείος, ανίκανος και αλαζών από τα πουλεν της ΝΤΟΡΟ-ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ που νομίζει πως το μέλλον της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ του ανήκει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΙΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΑΡΗ.
    ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΚΟΙ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΤΗ ΜΑΖΕΨΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ .
    ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΜΗΤΗ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΟ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ.
    ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑ ΣΑΠΙΑ ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ.
    ΘΑ ΤΟ ΦΑΤΕ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. EΚ΄ ΓΕΝΝΕΤΗΣ ΜΑΛΑΚΑ ! Ως πότε καλό μου θα τα φορτώνεις στους προηγούμενους;

    Δεν ξέρεις ότι όλα έχουν ημερομηνία λήξης και το ψέμα κοντά ποδάρια;
    Σ’έκανε ο μπαμπάς,βουλευτή,σ’έκανε και υπουργάρα.Δεν σ’έφταναν όμως τ’ανέλπιστα καλούδια που δεν άξιζες.Ηθελες και πιό πάνω κι ακόμα πιό πάνω,μικρό μου.Το καταλαβαίνω.Η μάνα,δεν χόρταινε με τίποτα και πως να της χαλάσεις το χατήρι;;;Μάνα είναι κι αυτή,και σαν όλες τις μάνες,το βλαστάρι της είναι το καλύτερο του κόσμου.

    Ετσι,έγινες και αρχηγός στο πατρικό φέουδο,παίρνοντας δαχτυλίδι από ψοφοδεή χέρια.Ούτε όμως κι αυτό σου ήρκεσε.Ηταν,βλέπεις κι η μαμά που,διψούσε,διψούσε,διψούσε.Οι νταβατζήδες,τα βοθροκάναλα,οι υπερατλαντικοί πατριώτες σου,το μεγάλο κεφάλαιο(ντόπιο και ξένο),τ’άδωσαν όλα γιά την πάρτη σου.

    Κι εσύ τους απογοήτευσες,συγκεντρώνοντας μόλις 13οοο περισσότερους ψηφοφόρους από το 2004.(Επαναλαμβάνω 2004 !). Και τώρα;;;; Τώρα βλέποντας ότι τέρμα οι μίζες και τα λαδώματα,μιά που παρέδωσες τα κλειδιά στο ΔΝΤ,κυττάνε να σε φάνε.

    Αν ακόμα δεν τ’όχουν κάνει,είναι γιατί το πρόβλημά τους,είναι πως θα πασάρουν στους ιθαγενείς,πως ξόφλησες.Βλέπεις,είναι νωπές ακόμα οι μνήμες στο πόπολο,από την ξετσίπωτη προβολή που σου κάνανε.Μέχρι και πρίν από πέντε μέρες.Από τις εμετικές καθημερινές αγιοποιήσεις τους.

    Ούτως ή άλλως φτωχό μου,εσύ καμμιά ευθύνη δεν έχεις πιά.Την ανέθεσες αλλού,πρίν μόλις πέντε μέρες.Ούτε τα λόμπι δεν μπορούνε πιά να σε συνδράμουν(ξέρεις καλά το θρήσκευμα των λόμπι).
    Γι αυτό καλό μου αναλογίσου:’Τι τ’άθελα ολ’αυτά ο δυστυχής;;; Καλύτερα δεν θ’άμουν υπάλληλλος σε μεσιτικό της Μινεσότα’;
    Πάντως προλαβαίνεις ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Nαι, αλλά και μερικοί "μπλόγκερς" όπως ο Σωκράτης Γκιόλιας, στο blog των Κοντομηνά-Θέμου, γράφουν τόνους μαλακίες.
    Τόνους!
    δείτε εδώ

    10 Μαΐου 2010 2:03 μ.μ.
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΕΜΠΡΟΣ ΠΑΔΙΑ....(τώρα τι παιδιά!!!!
    εμπρός ζώα του κερατα.
    ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ.

    ΟΜΠΡΟΣ ΝΑ ΤΟΝΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΠΑΝΩ
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΗΛΙΟ..

    ΟΜΠΡΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ! ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΝ ΚΑΘΗΚΟΝ.
    Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΥ ..ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ ΤΟΥ..ΜΙΑ..ΜΙΑ..
    ΠΑΜΕ...

    10 Μαΐου 2010 2:15 μ.μ.
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    χεσε μέσα toktiko ο Γκόλιας.
    ΥΠΗΡΕΤΗΣ 5 ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ
    1) ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ
    2) ΜΠΟΜΠΟΛΑ
    3) ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ
    4) ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ
    5) ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΑ.

    ΟΛΗ Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ
    χέστε τον...τίποτε άλλο δεν αξίζει αυτό το απόβλητο.

    10 Μαΐου 2010 2:20 μ.μ.
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    του Μόμπολα, όχι πλέον!
    αλλά το άτομο είναι ο κλασικός ποντικομούρης,με σύμπλεγμα κατωτερότητας, που η μόνη του ικανοποίηση είναι η ψεύτικη επισκεψιμότητα που του δίνουν τα ρομποτάκια του ΑΛΦΑ. ο Κοντομηνάς υποχρέωσε και τα άλλα τσουτσέκια (κάτι αδερφές που κάνουν εκπομπή με τη Ναταλία Γερμανού κάθε Σάββατο πρωί), κατακλέβει όλα τα ειδησιογραφικά sites χωρίς ποτέ να βάζει πηγή, αλλά δήθεν "αναγνώστης"...
    γενικά πρόκειται για μεγάλο τρόμπα!
    Όπως τα αφεντικά του δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ,
    Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ,
    Ο ΑΛΑΖΩΝ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ,
    O ΑΡΟΥΛΗΣ ΚΟΛΟΤΡΙΒΕΤΑΙ...

    ΤΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΝΤΟΡΟ-ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ (συγγενεις,κουμπάροι ,φίλοι κολλητοί και σφουγγοκωλάριοι )ΕIΧAΝ ΣΤΗΣΕΙ ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ.

    XΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ(εκτος της βολευτικης θυτειας)
    Ο ΑΡΟΥΛΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΠΙΣΗΑΜΑ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΡΕΤΙΡΕ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΜΕ ΤΖΑΚΟΥΖΙ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΕΤΑΞΩΤΟΥΣ ΛΟΥΤΡΟΚΑΜΠΙΝΕΔΕΣ
    (οι επί-δεξιοι κάλοι θέλουν και επιδέξιους καμπινέδες)

    ΑΡΟΥΛΗ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.

    ΑΙ ΣΥΧΤΙΡ ΑΧΡΕΙΟΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ...ΕΠΙΔΕΙΞΙΕΣ ΤΟΥ Κ..ΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΚΛΑΜΟΥΡΙΑΣ ...
    (ΕΠΙΦΑΝΗ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΝΗΣ ΜΟΥΣΤΙΑΣ…)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το φαγατε με τη ζηλια σας το παιδί,

    και τι παιδί, ωραίος άνδρας!

    Με το φθόνο θα μεινετε ρε,

    Ρε ξερετε ποιον εχει μπάρμπα αυτός;

    τον τ. πρόεδρο της Δημοκρατίας,

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟ.

    Γι αυτό είναι τίμιο και ωραίο παιδί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ, ΚΑΛΑ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ , ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΛΕ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΜΟΥΤΖΩΣΤΕ ΤΟΥΣ . ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΓΙΑΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κρέμασμα στο Σύνταγμα πουστάρδες! Αρούλη αδελφή, δεν φταις εσύ, φταίει ο κόσμος που σε βγάζει πρώτο βουλευτή και μετά ψωνίζεσαι μωρή πουστάρδα και κάνεις τα χειρότερα. Γαμώ το αδελφάτο των ιπποτών σας! Φωτιά και τσεκούρι πισογλέντιδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα πενινσουαλα group που διανικτερευσε στην Κινα ειναι τα ακριβοτερα ξενοδοχεια του κοσμου μεχρι και Rolls διαθετουν δωρεαν για τους πελατες τους ΟΥΣΤ χωριατη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ...O MEGALOS ANOMALOS...KITA XAMOGELO,ETIMOS NA PARI PIPA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΡΗΧΘΕΙ ΑΚΥΡΗ Η ΣΥΝΘΗΚΗ " ΣΤΗΡΙΞΗΣ " !!!
    ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΛΗΣΤΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ.
    ΠΑΡΑΒΛΑΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ
    ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
    ΑΚΥΡΩΣΤΕ ΤΗΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση