GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι παρενέργειες της τροπολογίας...

Από την Ρουλα Τάκη ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ: Επιτέλους ξανά στην Ελλάδα Δικτατορία. Μόνο έτσι μπορώ να χαρακτηρίσω την τροποποίηση που δίν...

Από την Ρουλα Τάκη

ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ: Επιτέλους ξανά στην Ελλάδα Δικτατορία. Μόνο έτσι μπορώ να χαρακτηρίσω την τροποποίηση που δίνει το δικαίωμα στον Υπουργό Οικονομικών να υπογράφει χωρίς την έγκριση της βουλής οικονομικές συμφωνίες και δάνεια.
 Είναι ντροπή να συμβαίνει αυτό και να μην έχει βγει ακόμη ο κόσμος στο Σύνταγμα. Γι αυτό σας ψήφισε ο λαός κύριε Παπανδρέου για να βιώσει ακόμη μια δικτατορία;
Δεν του φτάνει η οικονομική δικτατορία του ΔΝΤ θα έχει και...
 συνταγματική δικτατορία; Και ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να το κάνετε αυτό, η διαφορά του 10% που δεν υφίσταται πλέον;
Στο όνομα ποιας δημοκρατίας αναφερθήκατε χθες στην Βουλή, σε αυτήν που δεν εφαρμόζετε; Μόνος σας είπατε ότι είσαστε ΄Ελληνας της διασποράς γιατί ο πατέρας σας ήταν εξορία λόγω δικτατορίας. Μα εσείς σπρώχνετε όλους εμάς στην εξορία λόγω της σοσιαλιστικής σας δικτατορίας. Δεν ξέρω αν ο λαός έχει πλέον αντοχές να αντισταθεί , αν αντέχει να βγει στους δρόμους, αν φοβάται, αν γνωρίζει και καταλαβαίνει τι συμβαίνει αυτή την στιγμή στην χώρα. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΘΕΜΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ και κάτι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

17 σχόλια

  1. * Γειά σου ρε Παπ λεβέντη!
    Είσαι το παράδειγμα οικονομίας… λόγου.
    Ανατροπή του συντάγματος με 30 λέξεις!
    «9. Στο τέλος της παραγράφου 4 του άρθρου πρώτου του ν. 3845/2010 (ΦΕΚ 65 Α΄) αντί της λέξης «κύρωση» τίθενται οι λέξεις «συζήτηση και ενημέρωση. Ισχύουν και εκτελούνται από της υπογραφής τους.»

    ** Λέτε και αυτός όπως ο παππούς του Γιορς το 1943 …να ντύσει κανα δυο τάγματα γερματσολιαδων ..να παραλλάσουν έξω…. από την Ακρόπολη τώρα

    *** δεν ντρεπονται καθολου?
    αλλα δεν εχουμε τελειωσει μαζι τους ακομη δεν εχουν δει τιποτα απο την οργη του κοσμου οι καραγκιοζηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΜΟΤΡΟ:
    Την έντονη αντίδραση του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ πυροδότησε η κατάθεση τροπολογίας στο νομοσχέδιο για τα νέα μέτρα, σύμφωνα με την οποία ο εκάστοτε υπουργός Οικονομικών εξουσιοδοτείται να εκπροσωπεί το Ελληνικό Δημόσιο και να υπογράφει κάθε μνημόνιο συνεργασίας, συμφωνία ή σύμβαση δανεισμού, διμερή...
    ή πολυμερή, με την ΕΕ, το ΔΝΤ και την ΕΚΤ. Όπως προβλέπει η τροπολογία οι συμβάσεις δανεισμού και οι άλλες συμφωνίες με την ΕΕ και το ΔΝΤ θα εισάγονται στη Βουλή για ενημέρωση και συζήτηση, αντί για κύρωση, όπως προέβλεπε η αρχική διάταξη.
    Με αυτόν τον τρόπο δίνεται η δυνατότητα στον υπουργό Οικονομικών να υπογράφει τις συνθήκες και αυτές να ισχύουν με τη υπογραφή και να μην χρειάζεται η εισαγωγή και ψήφισή τους στη Βουλή. Σύμφωνα με τον κ. Παπακωνσταντίνου, τη ρύθμιση αυτή πρότεινε στην Ελλάδα η «τρόικα» με στόχο να αποφευχθούν τυχόν καθυστερήσεις.
    στις 17:22
    ΣΧΟΛΙΟ:ΡΕ ΣΕΙΣ ΑΝ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ,ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΜΑΤ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΣΟΡΙΔΟΝ ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ,ΣΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΧΑΝΤΑΚΩΝΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΧΟΥΝΤΑ(ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΣΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟ ΛΑΟΣ,ΒΡΗΚΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΓΑΛΥΑΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΡΑΒΑΕΙ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΤΟ "ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ" .....
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΙ Ο ΛΑΙΜΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ ΚΑΙ ΣΑΠΟΥΝΙ ....
    ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ.

    ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥΣ ΜΑΡΑΝΑΝ !!!

    ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ, ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΡΘΡΟ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ.
    ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ, ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ.

    ΕΠΕΙΤΑ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ, ΣΑ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΓΛΕΙΦΤΕΣ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ .

    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ, ΠΑΝΤΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΑΤΟΠΗΜΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ...

    - ΛΟΒΕΡΔΟΣ ... "ΜΑΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ" !!!!
    - ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ... "Ε, ΤΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ" !!!

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΝΕ ΤΟ "ΝΑ ΚΑΕΙ, ΝΑ ΚΑΕΙ, ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ" ...

    ΓΙΑΤΙ ???
    ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ...

    ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ "Η ΒΟΥΛΗ" ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ, ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ.

    ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ, ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φασιστική κυβέρνηση είναι αυτή,
    η οποία πριν την εκλογή της έχει προγραμματίσει την επιβολή καθεστώτος εκτάκτου ανάγκης.

    Με την προσθήκη, ότι ο Χίτλερ αναδείχθηκε κοινοβουλευτικά και τις ειδικές εξουσίες απόκτησε στην συνέχεια με εξουσιοδότηση από τον πρόεδρο της δημοκρατίας Μπρόυνινγκ.
    Επικαλούμενος αυτά που ανέλυσε ο μακαρίτης Νίκος Πουλαντζάς στο πολύ σημαντικό “Φασισμός και Δικτατορία”, νομίζω ότι η σημερινή κυβέρνηση δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί ούτε ως φασιστική, αλλά ούτε και ως βοναπαρτιστική.

    Ο παραδοσιακός φασισμός προϋποθέτει ενεργό σύμπραξη των μεσοστρωμάτων, ανάγων την γραφειοκρατική μικροαστική τάξη σε διοικώσα, πράγμα που δεν μπορεί να συντελείται σήμερα, που τα μεσοστρώματα καταστρέφονται βάσει σχεδίου και οι δημόσιοι υπάλληλοι υφίστανται εισοδηματική επίθεση.
    Αλλά ούτε και ως βοναπαρτιστικό μπορεί να ισχύει το σημερινό καθεστώς, διότι λείπει ο προσωπικός χαρακτήρας της επιβολής.

    Το σημερινό καθεστώς από ποιοτικής πλευράς προσλαμβάνει εντονότατα χαρακτήρα κουίσλιγκς, δηλαδή κατοχικής κυβερνήσεως.

    Επί του προκειμένου – επειδή αυτό μεθόδευσε την χρεωκοπία της χώρας σε σύμπραξη με ξένους τραπεζικούς οίκους, μέσω της σκόπιμης απαξίωσης της δανειοληπτικής της ικανότητος – αποκτά χαρακτήρα “πέμπτης φάλαγγας” – ήτοι ταξιαρχίας του εχθρού.
    Σε περίπτωση που υπήρχε ανεξάρτητη δικαιωσύνη, θα θα μπορούσε να κινηθεί διαδικασία απόδοσης ευθυνών εσχάτου προδοσίας.
    Στους κυβερνώντες δεν μένει τίποτε πλέον από την καθημερινή γοργότατη ολίσθηση στον ολοκληρωτισμό.

    Τις ολέθριες συνέπειες αυτής της διαδικασίας, από πλευράς αίματος, θα επιχειρήσουν να τις δικαιολογήσουν με την προσφυγή στο ΔΝΤ. Η αντίστοιχη προσφυγή της Αργεντινής είχε ως συνέπεια δεκαπέντε χιλιάδες νεκρούς.

    Δυστυχώς όμως, το διακύβευμα δεν περιορίζεται μόνο στην καταβολή αίματος του λαού στα θυσιαστήρια των χασαπιών της αλλοδαπής. Επεκτείνεται και στον διαμελισμό της επικράτειας. Ο κ. Πρωθυπουργός σχεδιάζει περιοδεία με τον κ. Ερντογκάν στην Θράκη. Εξ’ άλλου το δήλωσε και ο ίδιος, ότι πρόκειται να τινάξει στον αέρα την εθνική ανεξαρτησία της χώρας.

    Η Ελλάς βρίσκεται υπό ξένη κατοχή. Το δυστύχημα είναι ότι για να επιβληθούν παρόμοιες καταστάσεις στο παρελθόν, οι εισβολείς χρειάστηκε να πολεμήσουν και να έχουν κόστος σε ζωές.

    Σήμερα παραδίδεται ο Ελληνικός λαός στην ξένη κυριαρχία, χωρίς να γίνει χρήση ούτε μισού μέτρου σκοινιού, ούτε μισού μέτρου συρματοπλέγματος.
    Αυτό συνιστά τον ύπουλο χαρακτήρα των στιγμών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ.

    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ.

    ΝΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ. ΕΑΝ ΑΥΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ.

    172 ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ΣΤΑ ΟΡΝΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΕΤΡΑΤΕ ΑΤΟΠΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΤΡΟΠΕΣ.

    ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ, ΕΝΑ, ΕΝΑ, ΨΕΜΑ, ΨΕΜΑ, ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.

    ΑΥΤΟΥΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ ΞΑΝΑ.

    ΕΓΩ ΠΙΑ ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΝΕΝΑ.
    ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΙΜΗΤΕΣ ΚΑΙ ΖΟΡΡΟ ΕΚΔΙΚΗΤΕΣ ...

    35 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΞ ΑΥΤΗΣ, ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠ ΟΠΟΥ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΥΓΚΑ ...

    ΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΤΙ ΔΙΑΠΛΟΚΕΣ, ΤΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΤΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ, ΤΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΚΡΥΦΑ, ΤΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ, ΤΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΕΣ, ΤΙ ΨΕΜΑΤΑ, ΤΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑΤΑ, ΤΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ, ΤΙ ΚΛΕΨΙΕΣ, ΤΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΙ, ΤΙ, ΤΙ, ΤΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ...

    ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ...

    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΡΙΟΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν φτανει που δεν καταλαβαινης εισαι και ηλιθια στο τελος Δηλαδη τι ηθελες να χρεωκοπηση η Ελλαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χίλιες φορές καλύτερα η σοσιαλιστική δικτατορία από αυτή του προλεταριάτου που προς το παρόν απεφεύχθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μα τι λες κυρα μου
    Θα βγαινει ο άλλος να δανειστει και θα το κανει βουκινο καμια εβδομαδα πριν μονο και μονο για να παρει την αδεια απ το κρουμπουσκελο που ονομαζετε εσεις οι αχρειοι αριστερα.
    Εχετε εκχυδαησει τα παντα στο ονομα αυτης της ερημης αριστερας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πράγματι, έπεσαν οι μάσκες όλων τους!!!

    *** εδω διαφωνούμε μόνο, λέτε
    "Και ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να το κάνετε αυτό, η διαφορά του 10% που δεν υφίσταται πλέον"
    --> άλλο πρόγραμμα δείξανε για να γίνουν κυβέρνηση ...όχι αυτό.

    ΑΜΕΣΑ να παραιτηθουν πριν μας αναγκασουν σε -πολλαπλές- αυτοδικίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΖΗΖΑ, ΕΠΕΣΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΘΩ.....ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΚΟΝΕΣ, ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΓΙΟΡΤΑΖΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΓΡΑΦΑΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ..ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ "ΨΩΜΙ, ΠΑΙΔΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ"!!!!

    35 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ, ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ;

    ΨΩΜΙ; ΝΑΙ, ΨΩΜΙ ΕΧΟΥΜΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΦΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΒΙΩΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

    ΠΑΙΔΕΙΑ; ΔΕΣ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ!!!!

    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ; ΤΙ ΝΑ ΠΩ;;;; ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΗ ΕΙΡΗΝΙΚΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΨΝ, ΔΕΣ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ....ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ, ΣΥΜΦΩΝΩ, ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΚΑΙ....ΑΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ 299!

    ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΠΕΣΕ ΑΙΜΑ..... ΜΕΤΑ ΑΠΟ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΗΣΑΥΡΗΣΑΝ, ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΙΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 9η ΜΑΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ Β΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

    ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ.

    ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΧΘΡΙΚΩΝ
    ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΤΟΧΗΣ.

    ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!!
    ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΧΑΦΙΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.
    ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

    ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ....... ?????
    ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ
    ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ- ΔΝΤ !!!!!!
    __________________________________
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ.
    Ι) Θα ακολουθήασει δεξίωση για τις φασιστικές δυνάμεις της κατοχής και τους ντόπιους δωσίλογος
    σου. Προσφορά του ΜΠΟΜΠΟΛΑ & ΣΙΑ.

    ΙΙ) χορηγός επικοινωνίας,
    ΤΟ MEGA ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΧΟΥΜΤΑΣ.
    ===================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν φτανει που δεν καταλαβαινης εισαι και ηλιθια στο τελος Δηλαδη τι ηθελες να χρεωκοπηση η Ελλαδα

    07 Μαϊ 2010 10:20:00 μ.μ.


    ΕΝΩ ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ, ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ...
    ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ...
    ΤΟΣΟ ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ (ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΛΒΑΝΟΣ).
    ΕΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ, ΠΟΥ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΔΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ,

    ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

    ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΧΑΣΑΜΕ ΤΩΡΑ.

    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ.

    ΑΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΑ
    ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χίλιες φορές καλύτερα η σοσιαλιστική δικτατορία από αυτή του προλεταριάτου που προς το παρόν απεφεύχθη.

    08 Μαϊ 2010 1:07:00 π.μ.


    ΟΤΙ ΤΟΥ ΦΑΝΕΙ ΤΟΥ ΛΟΛΟΣΤΕΦΑΝΗ ...

    ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΝΕ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ...
    ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΠΤΩΧΟΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θα βγαινει ο άλλος να δανειστει και θα το κανει βουκινο καμια εβδομαδα πριν μονο και μονο για να παρει την αδεια απ το κρουμπουσκελο που ονομαζετε εσεις οι αχρειοι αριστερα.
    Εχετε εκχυδαησει τα παντα στο ονομα αυτης της ερημης αριστερας.

    08 Μαϊ 2010 2:13:00 π.μ.

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ...

    ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΡΕ ΚΑΡΓΙΟΛΗ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ???

    ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ??
    ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ !!!
    ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΙ ΚΑΛΑ"

    ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.
    ΚΑΤΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΥΠΟΤΕΛΗΣ.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ.

    ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΛΑΙΣ ΒΡΟΜΙΑΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΕΝ πρέπει να υπομείνουμε τήν τυραννία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου

    Κοιτάξτε τι έκανε το Ντουμπάι.Το Ντουμπάι είπε ότι θα στείλει τους πιστωτές στο διάολο μια Παρασκευή , πριν από το κλείσιμο των χρηματιστηρίων. Όλο το Σαββατοκύριακο, ο εμίρης δεχότανε γλείφτες τραπεζίτες που πήγαιναν να ζητιανέψουν κανα δύο δεκάρες από τον ίδιο. Μετά από αυτό δεν έχει μόνο « επαναδιαρθρωθεί »το χρέος του (επαναδιαρθρωση σημαίνει αν σου χρώσταγα δέκα, θα πρέπει να σου επιστρέψω 4 όποτε εχω ευχέρια ), αλλά κανείς δεν έχει παραπονεθεί ιδιαίτερα.
    Όσον αφορά το ευρώ, αν τα PIIGS αποφασίσουν να ακολουθήσουν αυτόν τον τρόπο, Ο Trichet θα τους φιλήσει τον κώλο για να τους πείσει να παραμείνουν στο εσωτερικό του ευρώ.
    PIIGS σε όλο τον κόσμο, ενωθείτε. ή ακόμα καλύτερα: PIIGS όλου του κόσμου κυρήξτε στάση πληρωμών.
    Η στάση πληρωμών σήμερα ειναι μια επαναστατική ιδέα.
    Ποιος χάνει;
    Αν όλα τα PIIGS αποφασίσουν να πτωχεύσουν από κοινού, θα παραδώσουν το πνεύμα και θα πάνε στον αγύριστο οι παρακάτω " φιλανθρωπικές " επιχειρήσεις:

    •Barlkays Bank PLC
    •BNP Paribas
    •Citi Group Global Markets
    •Commerzbank AG
    •Credit Agricole
    •Credit Suisse
    •Deutsche Bank
    •Goldman Sachs
    •HSBC France
    •ING Bank NV
    •JP Morgan Securities
    •Merryl Lynch INT
    •Morgan Stanley CO
    •Nomura INT
    •Royal Bank OF Scotland
    •Societe’ Generale INV Bank
    •UBS Ltd

    Η " συμφωνία στήριξης " με το Δ.Ν.Τ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ.
    Δεν θα ήταν εξάλλου ο πρώτος νόμος στήν Ελλάδα που δεν εφαρμόζεται.
    ΕΧΟΥΝΕ ΤΑ @@ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Ή ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μετράτε πουστιές από τους καριολοπούστηδες..

    Θα μας χρειαστούν όταν θα κληθούν να πληρώσουν ένα προς ένα τα εγκλήματά τους.

    Πότε; Όταν θα τους εκτελούμε και θα τους σηκώνουμε όρθιους να τους εκτελέσουμε ξανά..

    Για ποια; Για τις διαπολοκές τους τις απ' ευθείας αναθέσεις τα χρηματιστηριά τους τα ομόλογά τους τα βατοπαίδια τους τους ζαχόπουλούς τους τους κουμπάρους τους την παραγραφή του χρηματιστηριακού εγκλήματος από τον κοντοκορλεόνε σημίτη, την φυλάκισή μας στο ευρώ τους γαμημένους καθεστωτικούς δημοσιοκάφρους τους δικηγόρους της σαπίλας τα κάθε λογής λαμόγια και για άλλα πολλά που από τα νεύρα μου δεν θυμάμαι..

    Ανδρικόπουλε σημερα σε βρίσκω ψάχνεις τρόπο να την κάνεις μήπως σε πλησίασε και σένα το ΔΝΤ;

    Πρόσεχε γιατί πήγαινες καλά και θα πέσει φωτιά και τσεκούρι και σένα όπως στις καριόλες..











    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΡΙΟΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση