GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΣΤΑΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΝΤ...

Γράφει ο Άδωνις Α. Γεωργιάδης Χθες ζήσαμε την κρισιμότερη συνεδρίασι της Βουλής των Ελλήνων των τελευταίων 40 χρόνων. Ο ΛΑ.Ο.Σ. όπω...

Γράφει ο Άδωνις Α. Γεωργιάδης

Χθες ζήσαμε την κρισιμότερη συνεδρίασι της Βουλής των Ελλήνων των τελευταίων 40 χρόνων. Ο ΛΑ.Ο.Σ. όπως γνωρίζετε ψήφισε επί της Αρχής ΝΑΙ! Αυτή μας η στάσις, υπαγορευμένη, όχι από πολιτικό υπολογισμό, αλλά με γνώμονα το Εθνικό Συμφέρον, προξένησε πολλές αντιδράσεις. Πολλές θετικές, πολλές περισσότερες αρνητικές. Οφείλω λοιπόν να δώσω σε όλους σας τις αναγκαίες εξηγήσεις και να δεχθώ εδώ, τα σχόλια, τις αντιρρήσεις, τις ενστάσεις ή τις ιδέες σας. Δεσμεύομαι να απαντήσω προσωπικά σε όλα τα σχόλια ένα προς ένα, διότι ιδιατέρως με ενδιαφέρει να σας πείσω, για το ορθόν της πράξεώς μας.
Πρώτον ας...
 αναλύσουμε σε ποιό ακριβώς σημείο βρισκόμαστε σήμερα. Η Ελλάς χρειάζεται στις 19 Μαϊου 11 δις ευρώ, για την αποπληρωμή δανείου και περίπου άλλα 10 δις έως το τέλος του μήνα, για πληρωμές μισθών και συντάξεων. Ο συνήθης χώρος δανεισμού μας, το παγκόσμιο σύστημα των αγορών δηλαδή, είναι πλέον κλειστός για μας. Σήμερα, όταν κατά τις 11.30 υπήρχαν φήμες, ότι η συμφωνία θα μπλοκαριστεί στην Γερμανική Βουλή λόγω διαφόρων κωλυμάτων το spread έφθασε αμέσως στις 1050 μονάδες βάσης, για να υποχωρήση μετά στις 600. Για να καταλάβετε τί θα πη αυτό, το Ντουμπάϊ την ημέρα που κήρυξε στάσι πληρωμών, δανειζόταν με 460 μονάδες βάσης. Κοινώς, από τις αγορές δεν μπορούμε να δανεισθούμε ούτε ένα ευρώ!
Άρα έχουμε μπροστά μας δύο επιλογές ή με κάποιον τρόπο θα βρούμε χρήματα για να πληρώσουμε και να παραμείνουμε αξιόχρεοι ή θα κηρύξουμε παύσι πληρωμών, δηλαδή χρεωκοπία.
Ας δούμε ποιες λύσεις έχουν ακουστεί για να δανεισθούμε πέραν του μηχανισμού Ε.Ε-ΕΚΤ-ΔΝΤ.
Ρωσία: κάποιοι διαδίδουν ότι η Ρωσία μας έδινε χρήματα και εμείς τα αρνηθήκαμε. Πέραν του γενικού, πόσα χρήματα, με τί όρους κλπ το μείζον είναι ότι τελικά αυτό είναι ψέμμα. Ο Ρώσος Πρόεδρος Μεντβέντεφ ενώπιον των καμερών στο σχετικό ταξείδι εκεί του Παπανδρέου, είπε ότι προτρέπει τον Έλληνα Πρωθπουργό να πάη στο ΔΝΤ.
Κίνα: Πλην ενός δημοσιεύματος στην εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ τον Νοέμβριο, όπου ανέφερε ότι η Κίνα μας έδινε 60 δις (χρειαζόμαστε στην τριετία 130 δις) με αντάλλαγμα όλα τα μεγάλα λιμάνια και αεροδρόμια της χώρας μας, τίποτε άλλο σχετικό δεν έχει γραφτεί. Καμμία δήλωσις Κινέζου αξιωματούχου. Η ιδέα ότι οι Κινέζοι μας τα έδιναν άνευ τόκου, όπως γράφεται σε σχετικά μηνύματα επειδή είμαστε ωραίοι και αυτοί φιλάνθρωποι είναι τόσο αληθινή όσο η Σταχτοπούτα. Εάν ισχύη η πληροφορία για τα λιμάνια και για τα αεροδρόμια, απλώς θα υπενθυμίσω ότι αυτά ακριβώς είχαν ζητήσει και οι Ιταλοί το πρωινό της 28ης Οκτωβρίου του 1940...
ΚΕΔ (Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου): Χθες, μέσα στην γενική του παραζάλη, ο κ. Σαμαράς, αφού προσπαθούσε να εξηγήση, ότι καταψηφίζει μεν, αλλά θα τηρήση δε την συμφωνία κλπ ανέφερε ότι έχουμε 260 δις που κάθονται στην ΚΕΔ. Όμως ο κ. Δούκας, τρεις ημέρες πριν, στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για το Βατοπαίδι ανέλυσε με στοιχεία ότι η πραγματική αξία της ΚΕΔ δεν είναι παραπάνω από 30 δις και μάλιστα όχι άμεσα αξιοποιήσιμα λόγω γραφειοκρατικών και νομικών προβλημάτων. Θα μου πείτε γιατί να πιστέψουμε τον κ. Δούκα και όχι τον κ. Σαμαρά; Για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι αν είχαμε αυτά τα 260 δίς εκεί και είναι εύκολο να τα πάρουμε, γιατί δεν τα αξιοποίησε η Ν.Δ. να κρατούσε και την εξουσία, αλλά προτίμησε να αποχωρήση. Και δεύτερον διότι ο κ. Δούκας ήταν ο πολιτικός προϊστάμενος της ΚΕΔ (ενώ ο κ. Σαμαράς για λίγους μόνον μήνες Υπουργός Πολιτισμού) και ειδικός της αγοράς, άρα κάτι παραπάνω γνωρίζει. Και πάλι όμως και αλήθεια να έλεγε χθες ο κ. Σαμαράς, προφανώς δεν προλαβαίνουμε να πουλήσουμε 20 δίς ακίνητα μέσα στον Μάϊο, οπότε πάλι πρέπει να πάρουμε τα λεφτά και με τις πωλήσεις που πρότεινε ο κ. Σαμαράς να ξεχρεώσουμε γρηγορότερα για να φύγη από την χώρα μας το ΔΝΤ.
Εάν κάποιος από εσάς έχει να προτείνη κάποια άλλη λύσι, έως τις 19 Μαίου, πολύ ευχαρίστως να την ακούσουμε και αν είναι αληθινή, να ζητήσουμε και Συγγνώμη για την ψήφο μας.
Άρα ελλείψει άλλης λύσεως, αυτός ο μηχανισμός ήταν ο μόνος δρόμος. Όμως το κακό είναι ότι τα λεφτά αυτοί μας τα δίνουν με τους συγκεκριμένους οικονομικούς όρους.
Η άλλη λύσι είναι να χρεωκοπήσουμε. Να πούμε δηλαδή, αυτό που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχω να πληρώσω, ελάτε να επαναδιαπραγματευθούμε το χρέος μου. Αυτό σημαίνει ότι για ένα διάστημα, είσαι εκτός οικονομικού συστήματος. Για πόσο άγνωστο. Εξαρτάται για ένα 6μηνο όμως τουλάχιστον σίγουρα. Τί θα πη πρακτικά όμως η χρεωκοπία;
Την ίδια στιγμή που δεν θα πέρναγε π.χ. το χθεσινό νομοσχέδιο, οι Τράπεζες μας θα έκλειναν. Όλες μας οι καταθέσεις θα δημεύονταν (στο μέλλον όσοι επιζούσαν μπορεί να διεκδικούσαν ένα μέρος από αυτές). Το Κράτος δεν θα είχε να πληρώση ούτε μισθούς, ούτε συντάξεις, ούτε δώρα, ούτε τίποτε. Οι εισαγωγές της χώρας σε βασικά αγαθά θα σταματούσαν. Σε τρεις με τέσσερις ημέρες το πολύ τα τρόφιμα (το 80% των οποίων είναι εισαγόμενα) θα εξαντλούντο. Οι ένοπλές δυνάμεις δεν θα είχαν καύσιμα, ανταλλακτικά κλπ εντός ενός ή δύο εβδομάδων το πολύ.
Οι πόλεις, ελλείψει Κράτους, αφού Αστυνομία, Δικαιοσύνη κλπ άνευ χρημάτων θα είχαν σταματήσει να λειτουργούν κανονικά, θα ήταν στο έλεος ενόπλων συμμοριών που θα έκαναν πλιάτσικο όπου μπορούσαν για να εξασφαλίσουν αγαθά για την μαύρη αγορά. Αυτά που σας περιγράφω δεν είναι φανταστικά σενάρια, αλλά αυτά που έγιναν τις πρώτες ημέρες που μία χώρα χρεωκόπησε. Αντιλαμβάνεστε τα εγκλήματα, το χάος κλπ που θα επακολουθούσε. Όταν μετά από αρκετούς μήνες, μία νεά Τάξις, άγνωστη τώρα θα είχε δημιουργηθεί, θα ξεκινούσαμε από σαφώς χειρότερη θέσι και ακόμη και τα χρήματα που θα παίρνουμε υπό το ΔΝΤ θα φαντάζουν φανταστικά! Δεν περιγράφω άλλο. Π.χ. εάν οι Τούρκοι θα εκμεταλλεύονταν την ευκαιρία του χάους, για να αρπάξουν έδαφος κλπ βάλτε την φαντασία σας να δουλέψη.
Όλα αυτά σήμαινε το ΟΧΙ χθες! Ή παίρνεις τα λεφτά, υπό αυτούς τους επαχθείς όρους και προσπαθείς να κερδίσης χρόνο μήπως την γλιτώσεις ή ζεις αυτά που σας είπα και είναι και λίγα...
Η στάσις της Ν.Δ. που όλα αυτά τα ξέρει, ήταν τόσο γελοία που όταν το ΠΑΣΟΚ άφησε για κανένα δίωρο να αιωρείται στην ατμόσφαιρα η υπόνοια ότι θα πήγαινε στις 180 ψήφους, είχαν όλοι οι νεοδημοκράτες γίνει σαν τα άσπρα πανιά. Τους λυπήθηκε το ΠΑΣΟΚ και πήγε στους 151 και μπόρεσαν να πουν όχι, αλλιώς....
Ερχόμαστε τώρα σε μας. Κάποιοι λένε, ότι έπρεπε να αφήσουμε την Ελλάδα να χρεωκοπήση. Λυπούμαι αλλά όσοι το λένε αυτό, δεν ξέρουν τί λένε ακριβώς. Είναι ή εντελώς βλάκες ή προδότες! Εκτός αν πατριωτισμός είναι να αφήσης τον λαό σου, να υποφέρη έτσι.
Κάποιοι άλλοι, ότι αφού θα πέρναγε ούτως ή άλλως, γιατί να το χρεωθούμε εμείς....πάνω κάτω δηλαδή αυτό που έκανε η Ν.Δ.
Λυπούμαι και πάλι, η Ελλάς είναι εδώ που είναι σήμερα διότι οι πολιτικοί που μας κυβέρνησαν όλα αυτά τα χρόνια ήταν τέτοιοι καραγκιόζηδες. Φοβόντουσαν να πούνε στον κόσμο ποιό είναι το σωστό, υποχωρούσαν σε κάθε αίτημα και δανείζονταν συνεχώς υποθηκεύοντας το μέλλον της χώρας μας. Τέτοιοι πολιτικοί νομίζετε ότι είμαστε;
Όχι! Εμείς δεν θα γίνουμε αυτό που κοροϊδεύαμε. Ξέραμε ότι η θετική μας ψήφος, είναι πράξις εθνικής ευθύνης και μάλιστα με πολιτικό κόστος. Κόστος που εισπράττουμε υπέρ της πατρίδος μας είναι Τιμή για μας! Καθήκον μας, ως ηγεσία, δεν είναι να καθοδηγούμαστε, αλλά να καθοδηγούμε.
Η Αριστερά δικαίως θέλει να χρεωκοπήσουμε και να ζήσουμε όσα σας περιέγραψα. Μά αυτό ονειρεύεται! Την κατάλυσι της Αστικής Δημοκρατίας και την εφαρμογή Κομμουνιστικού Καθεστώτος. Είναι συνεπής η Αριστερά με την ιδεολογία της.
Εμείς όμως; Μπορούμε να επιθυμούμε την Καταστροφή της πατρίδος κατά τον τρόπο που περιγράψαμε.
Πριν από λίγες ώρες, το Φιλελεύθερο κόμμα της Γερμανίας έβγαλε ανακοίνωσι, τονίζοντας ότι ευχαριστεί τα κόμματα ΠΑΣΟΚ και ΛΑ.Ο.Σ. που έσωσαν χθες την Ελλάδα και ίσως και την Ευρώπη. Όπως δε ακούστηκε στην Γερμανική Βουλή, εάν το χθεσινό νομοσχέδιο είχε ψηφιστεί στην Ελλάδα, μόνον από το Κυβερνητικό κόμμα, μπορεί και να μην ενέκριναν το δάνειο προς εμάς οι Γερμανοί.
Φανταστείτε σε τι περιπέτειες θα μας έβαζε, ο πολιτικαντισμός του κ. Σαμαρά…
Η πολιτική πράξις είναι πρωτίστως πράξις ευθύνης. Και η ηγεσία κρίνεται στις δύσκολες και όχι στις εύκολες στιγμές. Ο Καρατζαφέρης και ο ΛΑ.Ο.Σ. χθες έδειξαν ότι είναι φτιαγμένοι για τα δύσκολα, ο κ. Σαμαράς μετέτρεψε την Ν.Δ. από κόμμα εξουσίας σε κόμμα διαμαρτυρίας. Κρίμα!
Είμαι λοιπόν εξαιρετικά υπερήφανος για την χθεσινή μας απόφασι.

103 σχόλια

  1. ΕΙΔΑΤΕ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΘΑΤΕ ΟΡΓΑΣΜΟ;;;!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. FACK YOU.
    TSOGLANI

    MPOYMPOYKA THS XOYNTAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΞΩ ΤΟ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. * Γειά σου ρε Παπ λεβέντη!
    Είσαι το παράδειγμα οικονομίας… λόγου.
    Ανατροπή του συντάγματος με 30 λέξεις!
    «9. Στο τέλος της παραγράφου 4 του άρθρου πρώτου του ν. 3845/2010 (ΦΕΚ 65 Α΄) αντί της λέξης «κύρωση» τίθενται οι λέξεις «συζήτηση και ενημέρωση. Ισχύουν και εκτελούνται από της υπογραφής τους.»

    ** Λέτε και αυτός όπως ο παππούς του Γιορς το 1943 …να ντύσει κανα δυο τάγματα γερματσολιαδων ..να παραλλάσουν έξω…. από την Ακρόπολη τώρα

    *** δεν ντρεπονται καθολου?
    αλλα δεν εχουμε τελειωσει μαζι τους ακομη δεν εχουν δει τιποτα απο την οργη του κοσμου οι καραγκιοζηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΓΩΓΙΑΣ ΑΠΟ ΥΛΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΞΑΝΑ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν και ΔΕΝ συμπαθώ γενικά τον Άδωνι Γεωργιάδη ή το ΛΑΟΣ, λόγω εθνικιστικού λόγου, μπορώ να πω ότι όσα γράφει, είναι απολύτως τεκμηριωμένα και αληθινά. Ακόμα και τα σενάρια που αναδεικνύει, λίγο απέχουν από την πραγματικότητα.. Πραγματικά, ήταν μια πράξη ανάληψης πολύ μεγάλης ευθύνης από το ΛΑΟΣ. Ο Σαμαράς αντιθέτως, πνίγηκε μέσα στον πολιτικαντισμό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΧΘΕΣ ΖΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΚΑΚΙΣΤΩΝ ΧΕΙΡΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΜΗ ΣΩΣΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ.ΧΘΕΣ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 40 ΧΡΟΝΩΝ.ΕΝΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΧΘΕΣ ΖΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ Η Ε.Ε.ΑΛΛΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΖΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 35 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΟΙ ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ.Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μαζέψτε τον! Εκτίθεται ανεπανόρθωτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΤΩΡΑ!ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΛΛΑ ΕΡΩΤΗΣΗ:ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΕΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ Κ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΗΝ ΕΕ-ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΙΤΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ,ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΝΤΟΜΙΝΟ ΠΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΥΡΩ,ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΘΑΤΕΓΙΑ ΔΑΝΕΙΣΜΟ- ΟΤΑΝ ΤΑ SPREADS ΗΤΑΝ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΛΗΨΗ ΜΕΤΡΩΝ ΑΛΛΑ ΕΛΑΦΡΥΤΕΡΩΝ,ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΑΛΛΑ ΦΡΟΝΤΙΣΑΤΕ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΝΤ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. LOYLOY....
    φασιστική κυβέρνηση είναι αυτή,
    η οποία πριν την εκλογή της έχει προγραμματίσει την επιβολή καθεστώτος εκτάκτου ανάγκης.

    Με την προσθήκη, ότι ο Χίτλερ αναδείχθηκε κοινοβουλευτικά και τις ειδικές εξουσίες απόκτησε στην συνέχεια με εξουσιοδότηση από τον πρόεδρο της δημοκρατίας Μπρόυνινγκ.
    Επικαλούμενος αυτά που ανέλυσε ο μακαρίτης Νίκος Πουλαντζάς στο πολύ σημαντικό “Φασισμός και Δικτατορία”, νομίζω ότι η σημερινή κυβέρνηση δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί ούτε ως φασιστική, αλλά ούτε και ως βοναπαρτιστική.

    Ο παραδοσιακός φασισμός προϋποθέτει ενεργό σύμπραξη των μεσοστρωμάτων, ανάγων την γραφειοκρατική μικροαστική τάξη σε διοικώσα, πράγμα που δεν μπορεί να συντελείται σήμερα, που τα μεσοστρώματα καταστρέφονται βάσει σχεδίου και οι δημόσιοι υπάλληλοι υφίστανται εισοδηματική επίθεση.
    Αλλά ούτε και ως βοναπαρτιστικό μπορεί να ισχύει το σημερινό καθεστώς, διότι λείπει ο προσωπικός χαρακτήρας της επιβολής.

    Το σημερινό καθεστώς από ποιοτικής πλευράς προσλαμβάνει εντονότατα χαρακτήρα κουίσλιγκς, δηλαδή κατοχικής κυβερνήσεως.

    Επί του προκειμένου – επειδή αυτό μεθόδευσε την χρεωκοπία της χώρας σε σύμπραξη με ξένους τραπεζικούς οίκους, μέσω της σκόπιμης απαξίωσης της δανειοληπτικής της ικανότητος – αποκτά χαρακτήρα “πέμπτης φάλαγγας” – ήτοι ταξιαρχίας του εχθρού.
    Σε περίπτωση που υπήρχε ανεξάρτητη δικαιωσύνη, θα θα μπορούσε να κινηθεί διαδικασία απόδοσης ευθυνών εσχάτου προδοσίας.
    Στους κυβερνώντες δεν μένει τίποτε πλέον από την καθημερινή γοργότατη ολίσθηση στον ολοκληρωτισμό.

    Τις ολέθριες συνέπειες αυτής της διαδικασίας, από πλευράς αίματος, θα επιχειρήσουν να τις δικαιολογήσουν με την προσφυγή στο ΔΝΤ. Η αντίστοιχη προσφυγή της Αργεντινής είχε ως συνέπεια δεκαπέντε χιλιάδες νεκρούς.

    Δυστυχώς όμως, το διακύβευμα δεν περιορίζεται μόνο στην καταβολή αίματος του λαού στα θυσιαστήρια των χασαπιών της αλλοδαπής. Επεκτείνεται και στον διαμελισμό της επικράτειας. Ο κ. Πρωθυπουργός σχεδιάζει περιοδεία με τον κ. Ερντογκάν στην Θράκη. Εξ’ άλλου το δήλωσε και ο ίδιος, ότι πρόκειται να τινάξει στον αέρα την εθνική ανεξαρτησία της χώρας.

    Η Ελλάς βρίσκεται υπό ξένη κατοχή. Το δυστύχημα είναι ότι για να επιβληθούν παρόμοιες καταστάσεις στο παρελθόν, οι εισβολείς χρειάστηκε να πολεμήσουν και να έχουν κόστος σε ζωές.

    Σήμερα παραδίδεται ο Ελληνικός λαός στην ξένη κυριαρχία, χωρίς να γίνει χρήση ούτε μισού μέτρου σκοινιού, ούτε μισού μέτρου συρματοπλέγματος.
    Αυτό συνιστά τον ύπουλο χαρακτήρα των στιγμών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ερώτηση
    κ. Γεωργιάδη συνεχίζετε να πιστεύετε ότι υπήρξε και υπάρχει ελληνοχριστινικός πολιτισμός ?

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ 7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κύριε Γεωργιάδη,
    Μακάρι οι πολιτικοί να έδιναν τέτοια αιτιολογία κάθε φορά για τις επιλογές τους.
    Γράψατε ένα απίστευτα περιεκτικό και εύστοχο κείμενο.
    Ένας ειδικός σας λέει ότι μπορείτε να είστε απόλυτο σίγουρος ότι κάνατε αυτό που έπρεπε. Η πτώχευση δεν είναι εναλλακτική.
    Το ζήτημα είναι τέτοιας φύσης και έντασης που ο κύριος Σαμαράς πρόλαβε να μας αποδείξει ότι είναι ένα ανώριμο, ναρκισιστικό, αχάριστο και ... αδίστακτο αγόρι! Κρίμα.
    Όσο για την κυρία Μπακογιάννη, η οποία με λύπησε πολύ στο παρελθόν, θεωρώ την ψήφο της ως θυσία.
    Από ώρα και στο εξής το ζητούμενο είναι να δουλέψουν στο φουλ οι μηχανές της κυβέρνησης ώστε στο χρυσοπληρωμένο χρόνο που προσφέρει η αναγκαστική γεναιοδωρία της Ευρώπης και του ΔΝΤ να γίνει προσπάθεια να αναστραφεί η ανοδική τάση του χρέους. Αλλιώς ...

    Νίκος Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. λυπάμαι που το λέω γιατί πάντα είχα σαν αρχή το διάλογο, αλλά μετά το σημερινό να μιλάς με ποιον και γιατί;

    Η Βουλή κατάντησε σε τηλεοπτικό παράθυρο “ενημέρωσης” θα ακούει τι έχει υπογράψει ο Υπουργός Οικονομικών δεσμεύοντας τη χώρα.
    Ο Σαμαράς θα πρέπει να πάει στη συνάντηση μόνο για ένα λόγο, να απαιτήσει πριν από οτιδήποτε άλλο την κατάργηση της ….”εξουσιοδότησης” καταγγέλλοντας ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας την “εξουσιοδότηση”

    ΥΓ
    …βέβαια δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση του κυρίου Παπακωνσταντίνου, αρκεί να θυμίσω ότι αρκεί με την πρώτη υπογραφή μια απλή μήνυση, δεν έχει και Βουλευτική ασυλία…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στα παπάρια μας Μπουμπούκο και θέλω απάντηση.. Σπύρο σπυριάρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εξαιρετικά αφιερωμένο στον κ. Άδωνη Α. Γεωργιάδη
    http://www.youtube.com/watch?v=77DsS32MEOo

    Με λίγα λόγια: Άκου Ανθρωπάκο.

    Καπετάν Μακρύς. Και αφού το καταλάβεις διάβασε και αυτό κ.Άδωνη
    http://www.snhell.gr/testimonies/content.asp?id=163&author_id=102

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ,ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ! ΩΡΑΙΑ ΧΩΡΙΣΤΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η προσωρινη σταση πληρωμων ή η μεταβιβαση της ληξης των ομολογων σε τρεις δοσεις ας πουμε??Οι πιστωτες μας θελανε τα λεφτα και αυτη η λυση τους βολευει..Δε βολευει ομως τους Ελληνες που περιερχονται σε δεινη θεση...Διαπραγματευτηκε κανενας την διαφαινομενη αδυναμια πληρωμων ή μηπως ειπαμε κατευθειαν μηχανισμο στηριξης?Μηπως μας ¨πηγαν¨εντεχνως εκει που θελανε?Και εμεις σα χανοι το φαγαμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΝΤΡΟΠΗ. ΜΑ ΖΗΤΑΓΑΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΧΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΤΟ ΔΝΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερες οικονομικές γνώσεις για να καταλάβουμε ότι με τα ποσά που μας δίνουν, το επιτόκιο!!, τα υπάρχοντα χρέη καθώς και τα μηδαμινά έσοδα του κράτους, το μόνο που θα κερδίσουμε είναι να χρεωθούμε περισσότερο και στο τέλος να ξεπουλήσουμε ότι δεν έχει ξεπουληθεί ακόμη. Μόλις δεν θα υπάρχουν χρήματα για τις δόσεις θα παρακαλάμε να ξεπουλήσουμε όσο όσο ακόμα και τα νησιά μας. Οι μισθοί και οι συντάξεις θα πέφτουν συνεχώς
    το χρέος παρ' όλες τις θυσίες θα ανεβαίνει, και στο τέλος θα κηρύξουμε την πτώχευση που υποτίθεται γλιτώσαμε τώρα, με τη διαφορά ότι θα χουμε χάσει ακόμη περισσότερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πολύ καλα λοιπόν, ας υποθέσουμε οτι όλα όσα μας λές είναι σωστά..

    Γιατι το ΛΑΟΣ δε μας ειδοποίησε έγκαιρα για την επικείμενη χρεωκοπεία της χώρας?

    Εκτός και αν θέλετε να πιστεψουμε οτι το ανακαλύψατε και σεις τελευταία στιγμή σαν τον ψεύτη τον παπανδρέου.

    ΔΕΝ ΒΛΕΠΑΤΕ? ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑΤΕ?
    ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ "ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΕΝΟΙ" απο τις εξελίξεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Α ΠΑΓΕΝΕ ΡΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κ. Γεωργιαδη...δεν θα πω οτι εχετε αδικο...

    θα πω ομως αυτα που εκφραζουν οχι μονο εμενα...αλλα αρκετες δεκαδες χιλλιαδες λαου που βρισκονται στην ιδια κατασταση με εμενα.

    Γιατι η χωρα μας επρεπε να φτασει σε αυτο το σημειο ?
    Γιατι στο βωμο του ευκολου κερδους ξεπουθηθηκαμε...διεθνως...
    Γιατι πρεπει με 2 πτυχια να παιρνω μισθο 800 euro και να μην μπορω να διεκδικησω τα αυτονοητα ή ποσο μαλλον να μην μου πληρωνουν και τις παραπανω ωρες που δουλευω...
    Γιατι κοψανε τα επιδοματα απο τον πατερα μου που ουδεμια σχεση ειχε με δημοσιο τομεα και επι 30 και παραπανω χρονια μεσα σε εργοστασιο με υφασματα ( βαρεα ενσημα ) και ηταν ενας συνεπης φορολογουμενος πολιτης....
    Γιατι!!!!!

    Γιατι πρεπει να ανεχομαι τον καθε ενα απο τους 300 της βουλης χωρις οραμα.
    Για ποια ελλαδα μιλατε ?
    Το μονο που ακουω 35 χρονια τωρα ειναι
    χρεος-χρεος-χρεος-χρεος
    και παντα μα παντα την πληρωνει ο λαος!
    Δεν ακουσα καποιον να βγει μπροστα και να πει οτι μας γραφουν στα παπαρια τους ολες οι χωρες του κοσμου ακριβως γιατι δεν υπηρξε ποτε πολιτικη βουληση να βγει η χωρα απο την κριση...
    Γιατι παντα ακουω για εξοπλιστικα πακετα οπλα προγραμματα και μην πω..τι...δεν ειμαστε σε θεση ουτε τα συνορα μας να φυλαμε...
    Γιατι μεγαλα εργοστασια στην επαρχια κλεισανε...
    θα μπορουσα να σας πω 1000 γιατι..
    Γιατι απλα εδω ειναι Ελλαδα και θεωρησαν οτι η δουλεια απαγορευετε ενω το ευκολο κερδος για τους λιγους επιτρεπετε..οποτε
    ΠΤΩΧΕΥΣΗ Η ΔΝΤ.

    Ενα πραγμα θα σας πω..
    Η ΕΛΛΑΔΑ αλλαζει.
    Αυτο που δεν καταφερατε ολοι σας στην βουλη και καποιοι το καταφεραν σε 1 βραδυ να τα δυαλυσουν σας διαβεβαιω οτι ο λαος πατησε το κουμπι της 'εξολοθρευσης' αυτης της σαπιλας.
    Στην αυγη της νεας εποχης κανεις απο ολους εσας δεν θα υπαρχει...σαν αλλοι ηρωες
    ( ονειρων ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΥΝΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ.ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΝΟΠΑΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟ ΚΡΟΥΓΚΜΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ.ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ,ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ.ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΩΝΙΑ.ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αγαπητέ μου κ. Γεωργιάδη,
    είναι ασφαλώς αληθέστατα όσα αναφέρετε στο άρθρο σας. Όμως τίθενται εκ των πραγμάτων ορισμένα αναπάντητα - για εμένα - ερωτήματα:
    Πρώτον: Μας λέτε - και ορθώς - ότι στην περίπτωση καταψηφίσεως του νομοσχεδίου η χώρα θα οδηγείτο στην πτώχευση με οδυνηρές συνέπειες. Συνεπώς η υπαγωγή μας στο σιδηρό βραχίονα του ΔΝΤ στη δεδομένη χρονική στιγμή ήταν μονόδρομος. Αλήθεια, αποτελεί εθνικά ορθή επιλογή η διάσωση της χώρας με αντίτιμο την εθνική της κυριαρχία; Δηλαδή θέση του κόμματός σας και δική σας είναι πράγματι εκείνη που υπαγορεύει ότι στο δίλημμα εθνική ανεξαρτησία και χρεωκοπία ή διάσωση και υποδούλωση επιλέγουμε το δεύτερο; Αναγνωρίζω ότι και οι δύο επιλογές είναι εξίσου σκληρές, όμως αυτή ήταν ιστορικά η επιλογή του έθνους; Δηλαδή στο αντίστοιχο δίλημμα παράδοση στον εχθρό και διάσωση των εθνικών υποδομών ή αντίσταση και καταστροφή τι απαντήσαμε ως έθνος σε άλλες χρονικές περιόδους; Να σας θυμίσω ότι τα έθνη της Ευρώπης - πλην της Ελλάδος - ανάλογες απαντήσεις έδωσαν όταν οι Ναζί εισέβαλαν στις διάφορες χώρες. Έτσι διέσωσαν τις υποδομές τους και τα αποθέματά τους - πλην ημών - και ούτως εξήλθαν του Β'ΠΠ με οικονομικά στοιχεία τέτοια που η πτωχή Ελλάς ουδόλως πλησίαζε καθόσον τα θυσίασε όλα προς διάσωση της εθνικής αξιοπρέπειας. Πράγματι το ΛΑΟΣ πρεσβεύει ότι ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας δύναται να παραδοθεί στο ΔΝΤ προκειμένου να μην υποφέρει οικονομικώς η χώρα;
    Δεύτερον: Μας αναφέρετε κάποιες λύσεις ή "λύσεις" οι οποίες μάλιστα κάνουν και το γύρο του διαδικτύου ανοήτως. Αλλά έρχομαι να ερωτήσω: Πόσο αδύνατον ήταν να εκδόσει το δημόσιο καλυμμένο ομόλογο με εγγύηση την εκκλησιαστική περιουσία, την ακίνητη περιουσία του (στην οποία περιλαμβάνονται λιμένες και αεροδρόμια) και την μετοχική του συμμετοχή σε εταιρείες (ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, ΟΤΕ κλπ); Βεβαίως ως μεμονωμένη ενέργεια θα ήταν ίσως αδύναμη υπό την έννοια ότι τα εν λόγω έσοδα δεν θα ήταν επαναλαμβανόμενα.Αλλά δεν θα συγκεντρώναμε ούτε 20δις; Δεν ομιλώ για πώληση αλλά για εγγυήσεις. Στη βάση ενός αμιγώς ελληνικού σχεδίου διάσωσης - σκληρού μεν αλλά εθνικά ημέτερου - δεν θα απέδιδε καθόλου; Κι αν υπήρχαν όντως νομικά ζητήματα αναρωτιέμαι πως αυτά ήρθησαν όταν επρόκειτο να ανασταλούν εξίσου νομικά ισχυρά δικαιώματα των συνταξιούχων και των μισθωτών; Εν ολίγοις όταν το έθνος απειλείται σε ύψιστο βαθμό πως είναι δυνατόν να μην "επιστρατεύει" άπασες τις δυνάμεις αυτού προκειμένου να μην απολεσθεί εθνική κυριαρχία;
    Τρίτον: Κάνετε αναφορά σε "επεισόδια" χρεωκοπίας όπως η μαύρη αγορά, λεηλασίες και ακόμη την Τουρκική απειλή. Ορθά. Αλλά κατά την εφαρμογή του προγράμματος διάσωσης τι μας διασφαλίζει ότι δεν θα υπάρξουν ανάλογα φαινόμενα εφόσον η διεθνής εμπειρία από την εμπλοκή του ΔΝΤ ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα παρήγαγε αλλαχού -λεηλασίες, αναρχία, βία -εξαιτίας της εξαθλιώσεως των πολιτών, βλέπε Αργεντινή και αλλαχού; Επιπλέον της εξαθλιώσεως θα έχουμε απολέσει -θυμίζω -και εθνική κυριαρχία ούτως ή άλλως. Ή για να το θέσω απλά, ΠΟΥ διασφαλίζεται στην συμφωνία ότι αν η χώρα αντιμετωπίσει ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ απειλή θα έχει τη δυνατότητα να διαθέσει ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ της κεφάλαια προς ΑΡΣΗ της απειλής; Δηλαδή αν η Ελλάς επιθυμεί -για λόγους ιδικούς της - να ενισχύσει τας Ενόπλους Δυνάμεις της μπορεί να το κάνει ή υπόκειται στην κρίση του ΔΝΤ η εν λόγω δαπάνη άρα και η εξωτερική πολιτική και η άμυνα; Διατί δεν εμεριμνήσατε να υπάρξει σχετική ρήτρα επ' αυτού;
    Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙΣ ΡΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΕ? ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΗΣ ΦΥΓΗΣ? ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΘΑ ΣΕ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝΕ. ΓΡΑΙΚΥΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ;;;;;;;;ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΜΠΛΟΚΕΡΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΕΥΤΟ ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΠΟΥ ΧΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Φίλε Αδωνη καλά τα λες και πράγματι έπρεπε να ψηφίσεις ΝΑΙ. Αλλά είναι καιρός σαν βουλευής να κάνεις αποκαλύψεις σοβαρές για να μην σε κάψουν και εσένα οι φλόγες που έχουν περικυκλώσει το πολιτικό σύστημα. Δεν είναι δυνατόν να τα ξέρετε όλα και να μην στέλενται τις υποθέσεις στον εισαγγελέα.

    Είναι καιρός τα λαμόγια να πάνε φυλακή, κανε κάτι για αυτό. Επίσης ένα από αυτά τα λαμόγια είναι και ο Κυριακού για τον οποίον εκκρεμούν τόσες υποθέσεις και παραρόλο αυτά πηγαίνεις στο κανάλι και εσύ και η γυναίκα σου. Λοιπόν πως είναι δυνατόν να μην σας πάρουμε με τις ντομάτες και τα γιαούρτια.

    Περιμένουμε να δούμε ουσία και λιγότερες κολοτούμπες απο εσένα και τον αρχηγό σας.

    Ευχαριστώ,
    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. να σου πω κάτι ρε συ Αδωνι μια που θα απαντήσεις προσωπικά σε όλους... ο Σωκράτης θα ντρεπότανε για σένα...

    everydaymuseum@yahoo.co.uk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. αφησε τις γελοιες δικαιολογιες ρε εθοπροδοτη .Μπορεις να μας πεις ποσα πηρε ο αρχηγος σου ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ του αποκομματος του απο τον μεγαλοκαρχαρια Β.Β που συναντησε την προπαραμονη της ψηφοφοριας;Μπορεις να μας πεις γιατι απειλησατε ο αρχγος σου εσυ ο βοριδης και ο πλευρης τους υπολοιπους βουλευτες με διαγραφη εαν δεν πειθαρχησουν στο ΝΑΙ:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Στα κομματοσκυλα. Αιδω και τωρα.

    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Παπαντρεου στη Βουλη της Σιμενς

    Τζουλια Ντουβλη Υπουργινες να γαμισουν κι οι πολιτικι κηφηνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ολα τα ευρωπαϊκά κοινοβούλια ψήφισαν το πακέτο ελπίδας σωτηρίας της Ελλάδας. Στην Ελλάδα τρία κοινοβουλευτικά κόμματα (τα δύο από στρατηγική, το άλλο το μεγαλύτερο από μικροπολιτική)αποποιήθηκαν την προσφορά!!. Τί να πούμε και τί να υποθέσουμε. Ελπίζουμε η παράνοια να σταματήσει εδώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Πιος σοβαρος ανθρωπος θ ασχοληθει μαζι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Εκτός απο το το εθνικό συμφέρον,υπάρχει και η απόδωση δικαιοσύνης ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΘΕΙ ΑΜΕΣΑ.

    Δεν βλέπω το ΛΑΟΣ να ζητά να τιμωρηθούν αυτοί που λεηλάτησαν την Ελλάδα.

    Δεν άκουσα απο το ΛΑΟΣ να ζητά την κατάργηση του νόμου 3126/2003 περί ευθύνης υπουργών.

    Δεν άκουσα απο τον κ. Καρατζαφέρη να ζητά τη μείωση των βουλευτών στο όνομα ΟΛΩΝ των περικοπών για τη διάσωση της χώρας.

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Τ' ΑΛΛΑ.

    Τα περί διάσωσης της χώρας απο τη χρεωποπία με δυο μέτρα και δυο σταθμά ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ..!

    ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
    ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. TA LEFTA TI EGINAN PIOS TA EFAGE? AYTA THA TA FAEI O IDIOS?O SAMARAS EIPE OTI DIAFONH ALLA TO KRATOS EXEI SYNEXIA THA ANALABH TO KOSTOS AN KYBERNISI. SAN ANTIPOLITEUSH.TELIKA ADONH POSA PERNETE APO MISOFALIRISMENOUS EEEE POSA ?POSSOYS VOEITHOUS EXETE??MIPOS EXETE XASEI THN MPALA?OI MIKRES ANTOYANETES 300 TON ARITHMON E NAI O LAOS DEN TROEI PANDESPANI ORE ADONIS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. 3 ΜΙΣΗ ΩΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΝΑΡΤΕΙΤΑΙ...
    ΘΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΒΡΑΔΥ,ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ΜΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΝΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΑΡΘΡΑ ΒΛΠ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΙΚΑΣΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ,ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Α ΠΑΓΑΙΝΕ ΡΕ
    ΕΝΑΣ Ε Λ Λ Η Ν Α Σ ΑΞΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΕ ΒΟΥΛΕΥΤΑ. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙΣΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ , ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΨΗΦΟ .ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΔΕΙΝΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 300.Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΚΡΕΜΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ , ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΜΑΤΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ.ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΜΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ, ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ , ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ.Η ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ,ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΣΤΑΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ..ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΤΙΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΤΟΣΩΝ ΕΤΩΝ ΜΕΙΝΑΤΕ ΑΠΡΑΓΟΙ ΕΙΣΠΡΑΤΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ , ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΤΛ..ΕΙΜΑΙ ΕΝΘΕΡΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ,ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ , ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΟΝΤΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΕΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΣΟ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΕΝΟΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ.
    Δ.Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Κε Γεωργιάδη, μπορείτε να μου πείτε:

    1.Τι λεφτά καθαρά στο χέρι (φορολογηθέντα ή μη φορολογούμενα), παγίως χορηγούμενα σε μόνιμη βάση (μισθοί, δώρα, επιδόματα, κλπ) εισπράττει κάθε βουλευτής ετησίως?

    2.Τι λεφτά καθαρά στο χέρι (φορολογηθέντα ή μη φορολογούμενα), χορηγούμενα εκτάκτως ή σε απεριοδική βάση εισπράττει κάθε βουλευτής ετησίως?

    3. Τι λεφτά καθαρά στο χέρι εισπράττει κατά μέσο όρο κάθε χρόνο κάθε βουλευτής, από συμμετοχές σε επιτροπές?

    4. Τι λεφτά κατά μέσο όρο σας χορηγεί το κράτος ή τα καταβάλλει αυτό, για καθέναν από εσάς, πέραν των παραπάνω για ατέλειες, τηλέφωνα, εκπτώσεις λογ/σμών ΔΕΚΟ κλπ, ενοίκια γραφείων σας κλπ (όλα).

    Ζητάω 4 νούμερα και αληθινά, και όχι παραφιλολογίες και θεωρίες.

    5. Τα βουλευτικά LEXUS είναι 8-κύλινδρα σε διάταξη V, 4500 κυβικών?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Κύριε Γεωργιάδη θεωρώ ότι ορθώς κάνατε αυτό πού πιστεύατε καλύτερο για τη Χώρα αλλά είστε σίγουρος ότι αυτό το πακέτο μέτρων και ο συνεχής δανεισμός θα βγάλει την χώρα από το αδιέξοδο?Ειμαι πεπεισμένος ότι τον Αύγουστο η τρόικα θα ζητήσει και αλλά μέτρα και θα συνεχίσει να ζητά μέτρα μέχρι να εξασφαλίσει ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων που δανεισε.Νεα μέτρα σημαίνει εξαθλίωση του λαού και ακόμα μεγαλύτερες κινητοποιήσεις που στο τέλος θα φέρουν την αποσταθεροποίηση και τελικά την πτώχευση του Κρατους.Τελικα αυτό που θέλω να πω είναι ότι όταν το χέρι σου έχει γάγγραινα αναγκαστικά το κόβεις γιατί αν προσπαθήσεις να το σώσεις κινδυνεύεις να πεθανεις,ετσι και η Ελληνική οικονομία αναγκαστικά κάποια στιγμή θα πτωχεύσει,δεν θα ηταν προτιμότερο να γίνει τώρα και με τους δικούς μας όρους παρά να εξαρτόμαστε από το Δ.Ν.Τ και τις μεγάλες Ευρωπαϊκές δυνάμεις?Τέλος θέλω να σας πω τα συγχαρητήρια μου για την μέχρι τώρα παρουσία σας στο Κοινοβούλιο των Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Η αγανάκτηση κάποιων αυθαιρετούντων που θίγονται αδίκως από τα μέτρα, αρχίζει να έχει σοβαρές επιπτώσεις.

    Οι προπηλακισμοί, το κράξιμο, τα κλούβια αυγά, οι ώριμες ντομάτες εποχής και τα χωριάτικα γιαούρτια που εκτοξεύονται κατ΄απάνω τους σε μόνιμη πλέον βάση, άρχισαν να τους κάνουν να φοβούνται.
    (Είναι όμως αυτό, μέθοδος για να διορθωθούν και να αλλάξουν μυαλά?)

    Φοβούνται να βγαίνουν από το σπίτι τους, φοβούνται να πάνε στη Βουλή και φοβούνται να φύγουν από τη Βουλή, μήπως και λιντσαριστούν. Στη Βουλή όμως δεν μπορούν να παραμένουν εσαεί, γιατί υπάρχουν 1800 υπάλληλοι με 16 αφορολόγητους μισθούς, όλοι συγγενείς τους, και υπάρχει συνωστισμός. Από την άλλη μεριά, υπάρχει ο κίνδυνος αν εκτραχυνθεί η κατάσταση, κουκουλοφόροι να ρίξουν μολότοφ και μέσα στη Βουλή, πράγμα απευκταίον, και να θρηνήσουμε 300 αθώα θύματα και 1800 υπαλλήλους.

    Μήπως θα πρέπει να βγάλουν τους βουλευτές έξω από το κτίριο, δηλ. στο προαύλιο της Βουλής ή καλύτερα στο Σύνταγμα, μέσα στα βουλευτικά LEXUS τζίπ, για να τους προστατέψει ο λαός;

    Δείτε στο βίντεο το φοβισμένο βλέμμα του k. Κακαλαμάνη κατά τον προπηλακισμό του στη στοά Κοραή, την πρωτομαγιά, και θα καταλάβετε τι φόβο πήρε ο άνθρωπος! (http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=157744)

    Οι μόνοι που δεν προπηλακίζονται ακόμη είναι οι διαπλεκόμενοι επιχειρηματίες κλπ εθνικοί προμηθευτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΚΑΛΑ ΕΓΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΔΥΤΙΚΟΔΟΥΛΕΣ ΜΠΑΛΑΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΚΑΛΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΔΥΤΙΚΟΔΟΥΛΕΣ ΜΠΑΛΑΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Χεσε μας ρε Μανωλιδη.
    Κοιτα πρωτα να μαζεψεις το πιριπιτσολι την γυναικα σου και μετα ασχολησου με τα κοινα.
    Μπουχτησαμε στους βλακες και στα λαμογια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΑΜΟΡΦΩΤΕ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΚΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕ - ΔΕΚΑΔΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΕΣ[ΣΤΙΓΚΛΙΣ-ΡΟΥΜΠΙΝΙΟ -ΣΑΜΙΡ ΑΜΙΝ -ΜΠΟΥΙΛΕΤ ΚΛΠ]- ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ [ΜΟΡΑΤΟΡΙΟΥΜ -ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ -ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΑΥΤΟ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΚΕ,ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ-ΕΚΠΤΩΣΗ ΧΡΕΟΥΣ 65%-ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΟΚΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ 65% ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ 240 !!ΔΙΣ ΤΟΚΟΥΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΩΝ 28,5 ΔΙΣ +ΤΟΚΟΥΣ ΑΝΤΙ ΠΑΡΑΤΑΣΕΩΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΜΜΕ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΥ ?. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ..ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ. Η ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ -ΔΕ ΘΑ ΠΕΣΗ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΗΛΙΘΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΥΠΕΡΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΩΝ...ΑΙΣΧΟΣ ΣΑΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΣΑΤΕ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΛΑ ΣΕ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΟΥΣΤ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ - ΣΤΗ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΟΥΣΤ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. κ. Γεωργιάδη,

    Με κινδυνολογία προσπαθείτε να καλύψετε την ενοχή σας.

    1.¨Οι πόλεις, ελλείψει Κράτους, αφού Αστυνομία, Δικαιοσύνη κλπ άνευ χρημάτων θα είχαν σταματήσει να λειτουργούν κανονικά,¨

    Η Ελληνική Αστυνομία και η Ελληνική Δικαιοσύνη, μόνο με χρήματα και διά τα χρήματα λειτουργούν;

    2. Οι Τούρκοι περιμένουν!
    με το όπλο παρα πόδας να μας επιτεθούν;

    3.¨ Λυπούμαι, οι πολιτικοί που μας κυβέρνησαν όλα αυτά τα χρόνια ήταν τέτοιοι καραγκιόζηδες.¨
    Ποιοί είναι οι καραγκιόζηδες κ. Γεωργιάδη;

    4. Αυτή η χώρα δεν παράγει πλέον τίποτα;
    Εάν σταματήσουν οι εισαγωγές θα καταρεύσει το σύμπαν;

    5. Για ποιούς μιλάτε κ. Γεωργιάδη, σε ποιά Δημοκρατία αναφέρεστε;

    Εάν χρειαζόμαστε 10 δίς για μισθούς και συντάξεις, εάν χρωστάμε άλλα 11 δίς,

    ούτε το ΔΝΤ μας σώζει, ουτε η δική σας ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΤΑΣΗ!

    Πρέπει πρώτα να κλείσουμε τις τρύπες, να κανουμε οικονομίες, να περικόψουμε ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ τους μισθούς και τις συνταξεις ΟΛΩΝ. Να μειώσουμε τον αριθμό των βουλευτών και τα λειτουργικά εξοδα του ΚΡΑΤΟΥΣ.

    Δεν μπορούμε να λέμε πως φοβόμαστε τους Τούρκους ενώ ο στρατός και το ναυτικό μας βρίσκεται στον Περσικό κόλπο, στο Αφγανιστάν, στη Σομαλία, στο Κόσοβο, στην Ουγκάντα, στου διαόλου τη μάνα.

    κ. Γεωργιάδη,
    για άλλη μια φορά, μόνο τους ψηφοφόρους σας κοροιδεύετε.

    Εάν είχατε στοιχειώδη πολιτική ευφυεία, θα αρπάζατε την πολιτική ευκαιρεία που σας δίδεται, να μπείτε στο πνεύμα και τον παλμό των ημερών. Να απλώσετε, να ευρύνεται την εκλογική και ΅λαική΅ σας απήχηση.
    Μια ζωή φοβητσιάρηδες ήσασταν,

    κιοτήδες.


    Υ.Γ.
    1.Το πρωινό της 28ης Οκτωβρίου του 1940, κάποιος τόλμησε και είπε ΟΧΙ, δεν σκέφτηκε μισθούς και συντάξεις ούτε μην ξεμείνει απο ΅βασικά αγαθά και εισαγωγές΅.

    2.Εκτός απο το ΔΝΤ, υπάρχει και η ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ και επιστροφη στη Δραχμή.

    Εντελώς φιλικά
    Χ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Τη τροπολογία που κατατέθηκε σήμερα κ δημιουργεί κοινοβουλεττικό πραξικόπημα τι κάνετε γαργάρα; Σας ψήφιζα αλλά κατάλαβα, αυτό το καιρό, ότι παίζετε με την Ελληνική ψυχή. Το παίζετε εθνικάρες μόνο στα λόγια, ευτυχώς σας κατάλαβε οκόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Καλο θα ηταν τωρα που εχουμε την ευκαιρια για μια νεα αρχη-και μπραβο σας-για την σοφη σταση σας να εφαρμοσουμε και την αλλη προταση του προεδρου για πλαφον 4.000 ευρω σε ολους τους μισθους και συνταξεις....Να θυμηθουμε και λιγο τις ποινες της δημευσης περιουσιας,του εξωστρακισμου,της αναγκαστικης χειρωνακτικης εργασιας...Η προδοσια των χουντικων τους επεφερε ισοβια δεσμα,,,αυτη εδω η προδοσια δεν θα τιμωρηθει?Ολοι θα την βγαλουν καθαρη και θα βγαινουν στα καναλια να κανουν και τους ειδικους??ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙΤΕ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Γιατί κε Γεωργιάδη δεν καταφύγατε (τα κόμματα εννοώ) στη λύση του δημοψηφίσματος; Γιατί δεν την αναφέρετε καν σαν δυνατότητα; Δεν μας θεωρείτε ικανούς να αποφασίσουμε σωστά; Aκόμη και αν η πλειοψηφία αποφασίσει λανθασμένα, ποιοί είστε εσείς που βάζετε την άποψή σας πάνω από την όποια θέληση του λαού; Mήπως οσμίζεστε ότι σας παρακάμπτει ως κατεστημένο (όλους τους πολιτικούς εννοώ) και γι' αυτό έχετε αποβάλει από το λεξιλόγιό σας τη λέξη «δημοψήφισμα»; Παρακαλώ για μια όχι ξύλινη απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. εαν και δεν σας είχα ποτέ δει με το όποιο θετικό μάτι, κυρίως λόγω των τηλεοπτικών μη βουλευτικών εμφανίσεων σας, τα παραπάνω είναι από τις καλύτερες εξηγήσεις του τι ακρίβως έγινε και έπρεπε να γίνει. Ας ελπίσουμε ότι το ΔΝΤ επίσης θα μπορέσει να επιβάλλει την τάξη στο χάος και δυσλειτουργία που επί χρόνια επικρατεί στο τόπο μας και κανείς βολεμένος δεν είχε τη τόλμη να αλλάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Το ζήτημα δεν είναι να πείσεις εμάς τους πολλούς εσύ ο ένας που δεν είσαι και ειδικός.Αυτό δείχνει περισσή αλαζονεία.Αυτό για το ύφος του λόγου.
    Ως προς την ουσία καλό θα ήταν ως βουλευτής να διαβάσεις όλες τις εναλλακτικές προτάσεις που έχουν διατυπωθεί όχι μόνο από πολιτικούς αλλά κυρίως από ξένους και ντόπιους οικονομολόγους.
    Το πιο σημαντικό που δεν κατάλαβες γιατί δεν έπρεπε να ψηφίσεις ναι στα μέτρα είναι το εξής πολύ απλό.ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ,ΑΤΕΛΕΣΦΟΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.
    Οι κατώτερες τάξεις που καλούνται μονόπλευρα να υποστούν υπερβολικές θυσίες θα μπορούσαν να δείξουν ανοχή ΑΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΠΑΡΆΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΏΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΟΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ,ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ,ΠΑΡΑΣΙΤΑ,ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΓΛΕΝΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ.
    Συμμετειχατε με την ψηφο σας στη δευτερη μεγαλύτερη αναδιανομή εισοδήματος σε βάρος των ασθενέστερων τάξεων,μετά το χρηματιστήριο.Γι αυτό σας αξίζουν συγχαρητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΠΑΤΟΡΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΔΩΣΙΛΟΓΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΦΡΑΓΚΟΔΟΥΛΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΡΑΛΛΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ 150.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΣΑ ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
    ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΒΟΙΔΟΨΥΧΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΣΥΛΟ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ.
    ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.
    ΘΑ ΣΕ ΠΑΛΟΥΚΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Άρε Άδωνι,
    τελικά λάδι πολύ και τηγανήτα τίποτα... Τουλάχιστο αγορίνα μου, το υποστηρίξατε το γαμημένο το νομοσχέδιο, δε ζητούσε ο Πρόεδρός σου την ανάκληση του λαθρονόμου περί ιθαγένειας που εισηγήθηκε η ποντικομαμή ο Σαραγκούσης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ......
    ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΣΜΟ.....
    ΔΕ ΣΑΣ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΜΙΛΑΝΕ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ.....
    -ΤΙ ΕΓΙΝΕ;ΞΑΦΝΙΚΑ Η ΓΗ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ;
    -ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΔΕ ΣΑΣ ΔΑΝΕΙΖΩ;
    -ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΑ;Ή ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΑΡΡΕΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΔΝΤ.......

    ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ........
    -ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ 400 ΔΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ 300 ΔΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΔΝΤ.....ΦΤΑΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΑΝΕΙΣΤΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΕ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙΣ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.......

    -ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ....ΤΟΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΜΕΤΑΞΑ ΤΟΝ ΕΓΡΑΨΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΠΟΥ 'ΕΣΩΣΕ' 100.000 ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΠΡΟΔΟΤΗ.....
    -ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ.....ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.....ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ;ΕΝΑΣ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΙΤΗΣ.....ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΙΤΗΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ G20.......ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΤΖΕΜ ΚΑΙ ΤΣΙΛΕΡ.......

    ΤΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΟΙΑΞΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΔΕ ΣΑΣ ΤΙΜΑ......
    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΔΕΛΤΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.....ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΗΦΑΝΕΥΕΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΟΤΑΝ ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ ΒΛΕΠΑΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕ ΛΕΓΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ....
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΟΝΕΙΡΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ......

    ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ 800 ΔΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΤΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΕΤΕ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.....

    Η ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ......

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ......ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ.............

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ......ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΩΣΑΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ......ΕΣΕΙΣ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΣΤΕ....ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΚΥΤΙΟ ΧΑΜΕΝΗΣ ΨΗΦΟΥ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

    ΣΕΡΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Το θέμα δεν είναι η προσφυγή στο ΔΝΤ και κατά προέκταση η λήψη μέτρων..
    Το θέμα είναι ότι τα μέτρα είναι ατελέσφορα, άδικα, και πλήττουν χαμηλόμισθες τάξεις, (αυτούς δηλαδή που μαζί με τον πλούτο, παράγουν το χρήμα).
    Εκτός αυτού ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΑ.
    Π.χ όταν κόβεις τον 13ο, 14ο μισθό, και 20 % των επιδομάτων στο δημόσιο διαμορφώνετε η εξής κατάσταση.
    Έστω δυο δημόσιοι υπάλληλοι με ίσα χρόνια προϋπηρεσία .
    Ένας με μισθό και επιδόματα 1500 ευρώ, και ένας με 3.000 ευρώ, οι μέχρι τώρα ετήσιες αποδοχές τους ήταν 20.000 και 36.000 ευρώ αντίστοιχα, μετά τα μέτρα οι ετήσιες αποδοχές τους διαμορφώνονται σε 17.700 και 32.200 ευρώ.
    Το συνολικό ποσό που κερδίζει το κράτος, « υπέρ »…των μέτρων, είναι 8.000, (2.200 + 5.800).
    Αν το κράτος κατέβαζε τις αποδοχές του προνομιούχου στα 1500 ευρώ, (αυτό θα έπρεπε να γίνει), τότε το κέρδος «υπερ»…των μέτρων θα ήταν 18.000 ευρώ
    Επίσης αν τους εξίσωνε στις 2.000 ευρώ τότε οι μηνιαίες αποδοχές θα διαμορφωνόταν στις 25.000 και για τους δύο και το κέρδος «υπερ»…των μέτρων θα ήταν και από τους δύο 8.000 ευρώ όσο δηλαδή είναι με τα υφιστάμενα μέτρα.
    Προσωπικά εγώ θα πρότεινα:
     Να θεσπιστεί ανώτερος μισθός, (Προέδρου Δημοκρατίας), 3.000 ευρώ, και κατώτερος 1500.
     Συντάξεις από 1.000 έως 1500 ευρω
     Να εφαρμοστεί πλαφόν τιμών στα βασικά είδη, (αυτό γιατί, σε περίοδο πολέμου έχεις δοσίλογους και μαυραγορίτες, ας γλυτώσουμε τουλάχιστον από τους μαυραγορίτες).
     Να ενεργοποιήσει τα Δημόσια Ταμεία για τις συναλλαγές των πολιτών με το κράτος.
    Και μιας και έχουμε απολέσει και μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας, που σημαίνει , ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, (και μάλιστα με αντίπαλο στρατό που αποτελείται από 3 λοχίες του οικονομικού), θα έπρεπε Η κυβέρνηση να επιτάξει:
     Την Ενέργεια
     Τις Επικοινωνίες
     Τις Συγκοινωνίες

    Το βασικότερό όλων όμως είναι το εξής.
    Ακουστέ κύριοι της εξουσίας, χεστήκαμε για τα λεφτά σας, όλος ο κόσμος ξέρει ότι γεμίζεται ταμεία για καινούργια πανηγύρια περισσότερο άγρια και οργιώδη,
    ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΑΣ μπορείτε να την αφήσετε στην ησυχία τους:;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΤΟΥ Λαος ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΠΡΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ.ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ,ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ ΤΟΥ Λαος:

    Μεγάλη κουβέντα ξεκίνησαν –με τους ανεμιστήρες της λάσπης στο φουλ- τα διάφορα μεγαλοδημοσιογραφικά παπαγαλάκια του συστήματος Παπανδρέου-Καρατζαφέρη-Ντόρας-ΔΝΤ, για το ΟΧΙ του Αντώνη Σαμαρά και της Νέας Δημοκρατίας.
    Τους ακούμε να ‘σκούζουν’ με δουλοπρέπεια ρωτώντας: ‘Γιατί δεν ψήφισε ΝΑΙ για τη σωτηρία της χώρας’ ;
    Ρωτούν οι μπουκωμένοι δημοσιογράφοι των προκλητικών μισθών, ρωτούν οι αυτόκλητοι ‘εισαγγελείς’ και ‘σωτήρες’ του εργάτη, τους αγρότη, του άνεργου και ξιφουλκούν κατά του Αντώνη Σαμαρά, επειδή τόλμησε να πει ΟΧΙ στην υποταγή της χώρας στα νέα οικονομικά στρατεύματα κατοχής της πατρίδας μας!
    Επειδή είπε ΟΧΙ στην συνεχιζόμενη εξαθλίωση του ελληνικού λαού και ΟΧΙ στην καταστροφή της μεσαίας τάξης της χώρας!
    Ακούστε λοιπόν γλίτσες της διαπλοκής:

    Επειδή το παιχνίδι σας είναι στημένο από τους μεγαλοτραπεζίτες, τους μεγαλοεκδότες, τα μεγαλοστελέχη του κρατικού μηχανισμού και τους μεγαλοεργολάβους του δημοσίου, οι οποίοι περιμένουν πως και πως με ανοιχτές τις …τσέπες το ζεστό χρήμα του ΔΝΤ και της Ε.Ε. για να συνεχίσουν το πάρτι για πάρτη τους πάνω στις πλάτες του ελληνικού λαού. Επειδή πρώτοι εσείς μιλήσατε μαζί με το ‘λαγό’ του Γιώργου τον Καρατζαφέρη για την ανάγκη προσφυγής της χώρας στο καλό ΔΝΤ που πρέπει να έρθει για να μας δανείσει χαμηλότοκα(!!!), ΟΧΙ για την ανάπτυξη και το καλό όμως του συνόλου της κοινωνίας, αλλά για τη συνέχιση των ‘μεγάλων έργων υποδομής’ που σταμάτησαν λόγω έλλειψη χρημάτων και στα οποία έργα είναι ανάδοχοι τα αφεντικά σας.
    Επειδή θέλετε να συνεχιστεί η κερδοφορία των τραπεζών και τα μπόνους των στελεχών τους και να συνεχίσετε να παίρνετε τα χοντρά πακέτα της διαφήμισης στα κανάλια και τις εφημερίδες σας, επειδή θέλετε να συνεχίσει να ρέει άφθονη η κρατική διαφήμιση των ΔΕΚΟ μαζί με τις προκλητικές αμοιβές των μεγαλοστελεχών τους, επειδή μιλάτε για ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ (αλλά για τους άλλους), επειδή κάνετε πλύση εγκεφάλου για τις θυσίες του λαού που πρέπει να γίνουν (αλλά όχι για τους μεγαλοκαρχαρίες του πολιτικοκοινωνικού μας συστήματος), για όλα αυτά, ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΧΙ. ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ.
    Και σας ρωτάω τώρα, ω γλίτσες της διαπλοκής:
    Τι θα έλεγε ο Αντώνης Σαμαράς, αν ο Γιώργος Παπανδρέου πρότεινε για παράδειγμα:
    1)Μείωση της αποζημίωσης του πρωθυπουργού στις 3.500 ευρώ το μήνα
    2)Μείωση μισθών των υπουργών στις 3000 ευρώ το μήνα
    3)Μείωση μισθών των βουλευτών στις 2.500 ευρώ το μήνα
    4)Μείωση των μισθών των Γ.Γ των υπουργείων στις 2.500 ευρώ το μήνα
    5)Κανένας διοικητής ΔΕΚΟ να μην παίρνει πάνω από 3.500 ευρώ το μήνα
    6)Κανένας γενικός διευθυντής, διευθυντής των ΔΕΚΟ και μέλη διοικητικών συμβουλίων του δημοσίου να μην παίρνουν πάνω από 3000 ευρώ το μήνα
    7)Κανένας ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3.000 ευρώ το μήνα.
    8)Καμία σύνταξη να μην είναι πάνω από 3.000 ευρώ το μήνα.
    9) Ένα μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων και μια σύνταξη για όλους τους υπαλλήλους του δημοσίου.
    10) Διαπόμπευση και δικαστική διερεύνηση όλων των υπουργών, νυν και πρώην, των βουλευτών, νυν και πρώην, των νομαρχών και δημάρχων, νυν και πρώην που ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ off shore εταιρεία.
    Και πολλά άλλα που θα έδειχναν στο ΛΑΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ και θα αναβίωναν το ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, τι θα έλεγε τότε ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ, ω λαμόγια της παραπληροφόρησης;

    Αναστάσιος Καζαντζίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Για καθίστε ρε παιδιά. Με τον Άδωνι διαφωνώ για πολλούς λόγους αλλά ήμαρτον. Δεν έχω δεί, διαβάσει, ακούσει καμιά μα καμιά άλλη εφικτή εναλλακτική πρόταση παρά μόνο θέματα θεωρητικά, διαδικαστικά και ηθικά (δηλ ποιός έχει κλέψει, ποιός έχει σπαταλήσει, τι είχε δηλώσει ο ένας, τι ο άλλος κλπ κλπ). Εν τάξει κακώς φτάσαμε ως εδώ κάποιοι φταίνε και θέλουνε κρεμάλα. Αυτά θα τα βρούμε στην πορεία. Δυστυχώς σήμερα το ερώτημα είναι ένα. ΔΝΤ ή χρεωκοπία???
    ΔΝΤ = Ελπίδα μήπως τελικά τα καταφέρουμε αλλά και σε αρνητική περίπτωση το κέρδος σίγουρα θα είναι ότι μέχρι τότε θα βάλουμε επί τέλους μυαλό, θα αναδιοργανώσουμε το κράτος και θα αλλάξουμε τη νοοτροπία μας γιατί απλούστατα δεν θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για λαμογίες αφού δεν θα υπάρχουν λεφτά.
    Χρεωκοπία = Σίγουρο Χάος και άμεσα (να δω τι θα λένε τότε οι ινστρούχτορες από την καφετέρια, αν υπάρχει και αυτή)

    Δεν υπαρχει πλέον ούτε χρόνος ούτε τόπος για ιδεολογικές αντιπαλότητες. Αυτά μας φάγανε τόσα χρόνια γιαυτό και τα κάθε λογής λαμόγια μας ήπιαν το αίμα και φτάσαμε εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ενας ανθρωπος, οποιος και ναναι αυτος, ο οποιος βγαινει συνεχως στα καναλια , απολυτος μαιντανος του συστηματος των ΜΜΕ, και του οποιου η γυναικα εχει γινει σουργελο γελοιοποιησης αναιρωντας ευθεως τα χριστιανικοπατριδοκαπηλα ιδεωδη τους. Απο ψυχιατρικη αποψη ειναι μια διαταραχη ναρκισσισμου τοσο καραμπινατη ωστε να μπορει να επιδειχτει στα αμφιθεατρα. Απο πολιτικη αποψη ειναι γνωστη η εθνικοσοσιαλιστικη λαικη αφετηρια με την οποια κοροιδευουν και ψαρευουν τον λαο. Απο αποψη ουσιας ενα πραγμα δεν μας ειπε ομως, για το συστημα που παραγει τετοια προιοντα ,το χρηματοπιστωτικο και το καπιταλιστικο. Και αυτους ολους τους αποκαλεσε η γερμανικη αριστερα στην βουλη σημερα " ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΜΕ ΡΙΓΕ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Κύριε Γεωργιάδη.

    1η Ερώτηση. Όταν ο αρχηγός σας υπουργοποιηθεί στην μελλοντική Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας, που θα ορισθεί από την λέσχη Μπιλντεμπεργκ, εσείς θα υφυπουργοποιηθείτε;;

    2η Ερώτηση. Και άμα υπουργοποιηθείτε και υφυπουργοποιηθείτε, μετά τι ψυχή θα παραδώσετε, όταν θα έρθουν οι ΕΛ, οι Νεφελίμ , ο Αριστοτέλης , ο Χριστός , η Παναγία και οι Δώδεκα Απόστολοι;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Μα αυτό το παιχνίδι παίζετε τώρα!!!

    ΝΑ πειστεί ο κόσμος οτι ΔΕΝ υπήρχε ΑΛΛΗ επιλογή ΕΝΩ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΛΕΣ!

    Διαβάστε λίγο τι λέει ο Δελαστίκ στο ΠΡΙΝ και θα καταλάβετε και ποιές ήταν και πώς θα γίνονταν.

    Η Κίνα δε ζύτησε τέτοια ανταλλάγματα κ. Γεωργιάδη, αυτά είναι ψέμματα.

    Η Ελλάς μπορούσε να βρεί με πολλούς τρόπους τα 11δισσ για το ομόλογο το ΜάΙο άνετα.. ΔΕΝ χρειαζόταν να συρθούμε μέχρι εδώ.

    Μάλλιστα ΠΛΕΟΝ δεν τη γλυτώνουμε εδω που μας φέρατε..κυριολεκτικά μας καταστρέψατε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Τι σημαίνει στάση πληρωμών και γιατί είναι αναγκαία?

    Ποια είναι η θεμελιώδης διαφορά ανάμεσα στη μονομερή παύση πληρωμών και στην αναστολή των πληρωμών μέσα από μια διαδικασία πτώχευσης;
    Το γεγονός ότι με την πρώτη αρνείται επίσημα η χώρα να αναγνωρίσει τις υποχρεώσεις της απέναντι στους δανειστές της, αρνείται να αναγνωρίσει κάθε δικαίωμα ή απαίτηση των δανειστών, ενώ με τη δεύτερη όχι μόνο δεν αρνείται τα δικαιώματα των δανειστών πάνω της, αλλά δηλώνει αδυναμία εξυπηρέτησης των υποχρεώσεών της και τίθεται στη διάθεση των δανειστών της.

    Η πρώτη επιλογή συνδέεται με την πάλη του λαού για την πολιτική, οικονομική και κοινωνική αυτοδιάθεσή του, για τη διάσωση της χώρας του από τις άρπαγες του διεθνούς χρηματιστικού κεφαλαίου, ενώ η δεύτερη επιλογή αποτελεί τη βάση όλων των πολιτικών του ΔΝΤ.
    Αυτός είναι ο λόγος που η μονομερής παύση πληρωμών που αρνείται να αναγνωρίσει δικαιώματα στους δανειστές, που αρνείται να θέσει τη χώρα υπό καθεστώς πτώχευσης και κηδεμονίας, αποτελεί ένα από τα πιο χαρακτηριστικά αιτήματα όλων των λαϊκών επαναστατικών και απελευθερωτικών κινημάτων, από την εποχή που οι μπολσεβίκοι αρνήθηκαν μονομερώς να πληρώσουν τα τσαρικά χρέη και η διπλωματία τους πρωτοστάτησε να ενσωματωθεί στη διεθνή νομολογία η ρήτρα για το απεχθές χρέος (odious debt). Μια ρήτρα που προβλέπει ότι μια χώρα έχει κάθε δικαίωμα να αρνηθεί την αποπληρωμή των χρεών της όταν αυτά αποτελούν προϊόν διαφθοράς, ρεμούλας και κερδοσκοπίας.

    Η μονομερής παύση πληρωμών θέτει σε πρώτη προτεραιότητα την ανάγκη να σταθεί η χώρα και ο λαός της στα πόδια τους, χωρίς τον φόρο αίματος στους δανειστές.
    Όμως για να γίνει αυτό δεν αρκεί η παύση πληρωμών. Αντίθετα, η παύση πληρωμών δεν έχει ουσιαστικά κανένα πρακτικό νόημα, αν δεν συνοδευτεί με ένα πακέτο άμεσων μέτρων θωράκισης της οικονομίας και της χώρας από τυχόν εκβιασμούς και πιέσεις.
    Δεν έχει κανένα νόημα αν δεν συνοδευτεί άμεσα με την επιβολή δραστικών ελέγχων στην κίνηση του κεφαλαίου, με την εθνικοποίηση των κύριων τραπεζών, με την έξοδο από το ευρώ και την ΟΝΕ και με μια γενναία αναδιανομή πλούτου προς όφελος των εργαζομένων όχι μόνο για λόγους κοινωνικής δικαιοσύνης, αλλά ως βασική προϋπόθεση για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας σε νέα κοινωνική, ταξική και οικονομική βάση. Μόνο έτσι μπορεί να ορθοποδήσει η οικονομία και να οικοδομηθεί ένα ριζικά διαφορετικό κράτος από το σημερινό. Μόνο έτσι δεν θα χρειαστεί το δημόσιο να καταφύγει ξανά στη διεθνή κερδοσκοπία για δανεισμό.
    Αναρτήθηκε από anopetra-eleos.blogspot.com Γιατί κρύβετε τήν άλήθεια άλήτες πολιτικοί; Μήπως θέλετε τόσα χρόνια προδοσίας να σταματήσουν χωρίς κόστος; Τίποτε δέν κερδίζεται χωρίς κόστος, αύτό πού ύποστηρίζεις βιβλιοπώλη είναι ή έπιβίωσή σου μέσα στή σαπίλα,τίποτε άλλο δέν σάς νοιάζει, όμως ή μονομερής παύση πληρωμών είναι πραγματική λύση γιά το λαό. Δέν γνωρίζεις άθλιε βουλευτή ότι ή Γκόλντμαν Σάκς έχει στοιχηματήσει στήν πείνα μας; 400 Δίς θα κερδίσει είναι όλα ύπολογισμένα, δέν γνωρίζεις άλήτη ότι το ΔΝΤ λεηλατεί τίς περιουσίες τών λαών; Τώρα πού έμείς θα έπρεπε να στραφούμε στά πετρέλαιά μας τώρα δίνουμε τα πετρέλαιά μας έναντι τού χρέους; Αποτίμησαν τήν περιουσία μας οί προδότες πού κυβερνάνε σε 300 Δίς, τόση είναι ή άξία τού έθνικού μας πλούτου βρέ παλιάνθρωποι, 300 Δίς είναι όλος ό έθνικός πλούτος; ΟΧΙ. Μάς προδίδετε άλήτες δέν θα σάς άφήσουμε, τώρα είναι ή ώρα να γκρεμίσουμε το σάπιο πολιτικό σύστημα τών πουλημένων καί διεφθαρμένων πολιτικών. Τί έκανε καθάρματα ή Αργεντινή στό τέλος; Τί έκανε ή σημερινή πρόεδρος; ΜΟΝΟΜΕΡΗ ΠΑΥΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ. Ού να μού χαθείτε προδότες. ¨ομως πρίν απ' αύτό είχε 13.000 νεκρούς, έκεί μάς πάτε γιά σφάξιμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΟΣ ΜΑΓΕΙΡΑΣ8 Μαΐ 2010, 8:39:00 π.μ.

    pasok pisinous,

    ΠΛΥΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΞΕΜΠΑΡΚΑΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. η δυστηχια αυτης τησ χωρας φιλε ειναι οτι η συφιλη ειναι η κυριαρχος του μιαλου τους πηγαινε μια βολτα στην γυναικα των 90 ετων που πεθαναι μολις ειδε τον λογαριασμο της ΔΕΗ και πεστης οτι ηταν εθνικη αναγκη να ψυφισετε ΟΥΣΤ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ
    ΕΣΤΩ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΒΑΛΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ,ΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΑΝΕΠΑΦΟΥΣ.
    ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.
    ΕΧΕΤΑΙ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΚΟΜΜΑ ΕΚΠΡΩΣΟΠΟΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΑΚΙ.
    ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ.
    ΕΧΕΤΑΙ ΓΙΝΕΙ Η ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΑΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
    ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΥ ΚΟΥΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΑΚΙ,ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΕΛΛΗΝΑ ΧΕΙΡΩΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. κ.Γεωργιάδη, δεν χρειάζεται να απαντήσετε στα σχόλια. Κάνατε το μόνο που θα ήταν δυνατόν να κάνει όποιος συλλογίζεται και αγαπά την πατρίδα του.
    (Οι περισσότεροι από αυτούς που αντιτίθενται στα μέτρα το κάνουν γιατί χρωστάνε παντού και με το φτωχό τους μυαλό πιστεύουν ότι με την γενική χρεωκοπία θα τους ...χαριστούν τα χρέη.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΤΩΡΑ!ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΛΛΑ ΕΡΩΤΗΣΗ:ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΕΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ Κ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΗΝ ΕΕ-ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΙΤΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ,ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΝΤΟΜΙΝΟ ΠΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΥΡΩ,ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΘΑΤΕΓΙΑ ΔΑΝΕΙΣΜΟ- ΟΤΑΝ ΤΑ SPREADS ΗΤΑΝ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΛΗΨΗ ΜΕΤΡΩΝ ΑΛΛΑ ΕΛΑΦΡΥΤΕΡΩΝ,ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΑΛΛΑ ΦΡΟΝΤΙΣΑΤΕ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΝΤ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΒΑΛΤΕ ΤΗ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΔΙΩΧΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟ ΨΥΧΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. .......ΗΤΑΝ ΣΚΕΤΗ ΑΠΑΤΗ !

    Όλοι θυμόμαστε το πολύ πετυχημένο προεκλογικό σποτ του ΠΑΣΟΚ με τον ΓΑΠ να ανεβαίνει στην εξέδρα, να χαιρετάει το αλλόφρον πλήθος και να μας παροτρύνει: «Πάμε!»

    Και τώρα η συνέχεια του σεναρίου, γραμμένη από το χέρι της πραγματικότητας αυτή τη φορά.
    Ε, λοιπόν το πλήθος τον ακολουθεί στην εξέδρα.
    Σε γενικό πλάνο, βλέπουμε εκατοντάδες κόσμου να έχουν στριμωχτεί κι αυτοί γύρω από τον αρχηγό τους.
    Η κάμερα κινείται αργά προς τα όρια της εξέδρας για να μας αποκαλύψει ότι εκεί υπάρχει μία άβυσσος.
    Ο μεγάλος ηγέτης δεν διστάζει: κάνει το μεγάλο άλμα!
    Οι οπαδοί του τον ακολουθούν χωρίς δισταγμό!

    Τους παρακολουθούμε καθώς απολαμβάνουν την ελεύθερη πτώση τους.
    Μετά τον πρώτο ενθουσιασμό όμως, αρχίζουν να αποζητούν με τα μάτια τον ηγέτη τους. «Μα, που πάμε?»
    Αυτός, ενώ πέφτει, με μια κίνηση τραβάει τα λουριά για να ανοίξει ένα σουπερντούπερ πτυσσόμενο αερόπτερο.
    Οι κακόμοιροι οπαδοί του ΓΑΠ ουρλιάζουν πια καθώς συνειδητοποιούν την μοίρα τους.

    Στο τελικό πλάνο βλέπουμε από ψηλά την αμερικάνικη σημαία να ανεμίζει τυπωμένη στα φτερά του αερόπλοιου και τον οδηγό του να απολαμβάνει την βόλτα του πάνω από το τρομαχτικό φαράγγι που χάσκει από κάτω.
    Στην οθόνη εμφανίζεται το μήνυμα: «ΠΑΣΟΚ και… Φύγατε!»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ena emperistatomeno artro! Zontas se mia ali xora ke vlepontas ta pragmata apo apostasi den mporo para na simfoniso me ta grafomena tou Adoni. To klima gia tin Ellada den einai to kalitero. Xtes mou leei enas synadelfos Souidos. "Exasa 100.000 korones aytes tis meres. I Eyropi prospatei na sas sosei ke eseis ta kete! Ti soi laos eiste".
    Kanenas ma kanenas den mas katalabainei. Ke ola ayta giati eimaste asotoi san laos ke as afhsoume ta proterhmata ths fylhs mas ke alla koyrafexala.
    Patrioths einai aytos pou vazei plates na sothei h patrida oxi aytos pou tin afhnei na katastrafei vriskontas dikaiologies. Katalavaino to KKE ke SYRIZA pou panta htan aneytynoi ke oi kyrioi ypaitioi ths shmerinhs katastash alla h N.D.?
    O Samaras valthke na ftiaxei ena komma konta sto monopshfio arkei na einai diko toy. Ton eixa dei me sympateia alla meta to proxtesino einai stin alli pleyra gia panta.
    To krima gia thn Ellada einai oti den yparxei ena dexio komma. H asylia sta KKE proerxetai akrivos apo tin N.D. Einai poli perissotero kratistes apo ta 'paradosiaka' kratikistika kommata.
    Keros na idrytei ena pragmatiko dexio komma exo apo sovinismous ke ratsismous!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΨΥΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ,ΟΜΟΛΟΓΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΚΟΜΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ Ο ΠΑΠ ΤΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΚΓΗΣ
    ΓΙΑΝΝΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Μαλάκα λαζότουρκε Γεωργιάδη, εσάς τους 172 σας πρέπει από μια σφαίρα στον καθένα παλιοπουστάρα, γαμώ την λαζοπόντια-τουρκάλα Μανωλίδου-Χυσορουφίδου! Σου γαμώ και τα παιδιά σου σκατομαλάκα! Ελπίζω να βρω την ευκαιρία να τα σφάξω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. @ Αναστάσιος Καζαντζίδης
    08 Μαϊ 2010 2:57:00 π.μ.

    Με όλη την εκτίμηση μου φαίνεται ότι πάλι δεν θέλεις να καταλάβεις το απλό, απλούστατο. Τα ταμεία είναι άδεια ρε φίλε και χρειαζόμαστε άμεσα 20 δισ. Πρόταση που θα βρεθούν ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ έχετε??
    Όταν σε λίγο θα σου λένε τα παιδιά σου "πατέρα πεινάω" εσύ κάτσε να τους αναλύσεις για το ποιός φταιει και τι έπρεπε να γίνει πρίν από 30 χρόνια κλπ κλπ. και ότι ο μόνος που δεν φταίει (μη χέσω) είναι ο Σαμαράς.
    Τι κομματική φανατίλα είναι αυτή?? Σκάτα έχετε στο μυαλό σας ρε πούστη μου???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΛΗΨΕΩΣ ΜΕΤΡΩΝ
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΝΕΜΟΥΝ ΑΔΙΚΑ ΤΑ ΒΑΡΗ.

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΦΠΑ.

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.

    ΓΙΑ ΤΗ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΠΟΥ ΕΚΤΙΝΑΞΑΤΕ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ.

    ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΠΙΑ ΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΦΕΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΔΙΚΑ ΜΕΤΡΑ, ΕΝΩ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ.

    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ.

    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΗΠΤΕΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ, ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ.

    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΤΑΚΟ.

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΚΟΡΠΑΕΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΒΑΖΕΙ ΜΙΑ ΤΑΠΑ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΔΙΚΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΣΤΟΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΏΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ, ΔΕ ΞΕΚΑΘΑΡΊΣΤΗΚΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΛΛΉΒΔΗΝ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ.

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ ΔΑΝΕΙΚΑ !!!

    ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ 300 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ 450 ΜΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ !!!

    ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΞΕΤΥΛΙΓΕΤΕ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.

    ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ, ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΑΓΝΟΕΙΤΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ.

    Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ 500 Η ΚΑΙ 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΣΙΜΟΣ ΣΤΟ "ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ" ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ "ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΩ ΟΛΑ" ΜΕΣΑ ΣΕ 1 ΩΡΑ.

    ΕΠΙΣΗΣ.
    ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΙΝΑΤΕ "ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ", ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ, ΠΑΛΙΝΩΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ "ΜΠΑΖΑ" ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ "ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ" ΤΗΣ "ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ" ΤΗΣ Ν.Δ., ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΤΕ ΜΕΣΩ ΑΛΛΗΣ ΟΔΟΥ, ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ.
    ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ +3% ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ.

    ΤΩΡΑ, ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΑΥΤΗ, ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΛΑΘΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΩΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ , ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑΣ - ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ - ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ.

    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Η ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΟΚΩΝ, ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΔΝΤ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΑΣ.
    ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΟΛΛΑΕΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ, ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ 450 ΕΝΩ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ 300.

    ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ.

    >>>>>>>>>>>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Πρασινοφρουρέ Καψαμπέλη, άντε γαμήσου και εσύ και το πασόκ σου, που τα έχετε βάλει με τον Καραμανλή, λές και φταίει αυτός για όλα τα δεινά της χώρας.
    Τόσο πολύ τον φοβόσαστε;
    Τί παρέλαβε ο Καραμανλής το 1994 ρε αλήτη;
    Ο παμπόνηρος Σημίτης έκανε ποτέ απολογισμό των τεράστιων λαθών του;
    Ξέχασες που είπε για τους 1.500.000 Ελληνες, που καταστράφηκαν από το Χρηματιστήριο, "άς πρόσεχαν", τη στιγμή που είχε δώσει εντολή στον διορισμένο από τον ίδιο Σταύρο Θωμαδάκη, να εγκρίνει Αυξήσεις Μετοχικού Κεφαλαίου 30-100 δισεκατομμυρίων χωρίς κάν απολογισμούς προηγούμενης ανάλωσης κεφαλαίων;
    Απολογήθηκε ποτέ ο Σημίτης για τα τεράστια καρτέλ που δημιουργήθηκαν επί των ημερών του (τράπεζες, σουπερμάρκετ, κλπ) σε όλους του ςκλάδους της οικονομίας, που αύξησαν εκθετικά τις τιμές λιανικής και πίνοιυν το αίμαι του λαού από τότε;
    Μας εξήγησε ποτέ ο Σημίτηςε πώς γίνεται ο κύριος Μπόμπολας του Mega, του Έθνους, του Πρώτου Ψέματος και της Ημερησίας να έχει το 1994 το 8% της κατσκευαστικής αγοράς και να φτάσει το 2004 το 80% της κατασκευατικής αγοράς;
    ΑΠΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ;
    Ποιός καταχρέωσε την οικονομία;
    Tο ανύπαρκτο σκάνδαλο ζαχόπουλου, το ανύπαρκτο σκάνδαλο των ομολόγων (έγινε αντιστροφή όλων των πράξεων επί των ομολόγων) ή το βατοπέδι που δεν ήταν κάν σκάνδαλο (οπ΄ως έχει ήδη αρχίσει να διαφαίνεται από την επιτροπή που το ερευνά εξονυχιστικά αυτό τον καιρό);
    Γι' αυτό στο λέω άλλη μία φορά.
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

    ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.

    ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΟΤΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΑΦΡΙΚΗ, ΑΣΙΑ, ΕΥΡΩΠΗ, Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ ΜΠΛΟΚ.
    ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ, ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ.

    ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΓΙΝΕΣΤΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΟΥ ΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ !!!
    ΤΙ ΘΕΣΗ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ???

    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΣΟΡΟΣ ???

    ΠΟΙΑ Η ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΕΞΟΡΥΞΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΝΤΛΟΥΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ???

    ΠΟΙΑ Η ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΟΣΜΙΟΥ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΙΟΥ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΣ 20.000 Ε/ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ ???

    ΠΟΥ ΠΗΓΕ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ, ΟΠΩΡΙΚΑ, ΛΑΔΙ, ΚΡΕΑΤΑ, ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΨΑΡΙΑ, ΠΟΥ ΕΩΣ ΤΟ 70 ΕΤΡΕΦΕ ΕΠΑΡΚΩΣ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ???

    ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΚΤΩΝ, ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΜΑΣ, ΤΗ ΦΥΣΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΘΡΕΨΕΙ 3-4 ΧΩΡΕΣ ????

    ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ !!!
    ΣΤΑΥΡΟΚΟΠΙΌΜΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΣΑ ΓΝΗΣΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΑΙΡΕΣΗ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ, ΣΤΟ ΘΕΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.
    ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΟΛΑ.
    ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ !!!
    ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟ "ΤΟΡΑ" - "ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ" ΣΤΗ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ, ΣΤΑΥΡΟΚΟΠΙΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΑΦΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ, ΤΟΥΣ ΔΙΩΓΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΤΗ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ 1800 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, Η ΟΧΙ.
    ΠΩΣ ΝΑ ΜΗ ΧΑΡΟΥΝ, ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΧΩΡΗΣΟΥΝ, ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΜΥΖΟΎΝ, ΠΩΣ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΜΠΕΙ Η ΙΔΕΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΟΛΑ, ΟΤΑΝ ΑΠΟΓΥΜΝΩΘΗΚΑΜΕ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΜΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ???

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΙΑΣΤΕΊΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ, ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΠΟΥ ΕΝΩΘΗΚΑΝ, ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ Ο ΕΒΡΑΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ 180 ΜΟΙΡΕΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΡΧΕΣ.
    ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΣΜΟΥ.

    ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ ΚΑΙ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΕΔΩ !!!

    ΣΑΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΩ ΠΟΙΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ, ΕΜΠΟΡΟΙ, ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΕΡΓΟΛΗΠΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΚΙΝΗΜΑΤΑ, Μ.Κ.Ο. ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΒΓΑΖΕΙ ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΟ.

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΞΟΡΓΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ???
    ΓΙΑΤΙ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΕ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ, ΤΕΧΝΗΤΑ, ΜΕ ΔΟΛΟ, ΥΠΟΥΛΑ, ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ, ΜΕ ΑΔΙΑΛΛΑΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΑΖΟΝΕΊΑ, ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ, ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
    ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΜΑΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ, ΕΝΩ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΚΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ. ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.

    >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΕΙΠΕ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ: "Εάν ισχύη η πληροφορία για τα λιμάνια και για τα αεροδρόμια, απλώς θα υπενθυμίσω ότι αυτά ακριβώς είχαν ζητήσει και οι Ιταλοί το πρωινό της 28ης Οκτωβρίου του 1940..."

    Κε ΑΔΩΝΙ ΕΧΩ 2 ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ:

    1. ΕΙΣΤΕ ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΥΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΣΜΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ
    2. ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ, ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΓΝΟΙΑ ΠΕΡΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ - ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΛΑΣΙΕ ΒΙΒΛΙΩΝ
    3. ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΙΝΑΙ 100% ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ: ΤΡΙΣΕ (ΜΕ ΤΗ ΣΚΛΗΡΗ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008.
    4. ΣΤΟ ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΕΝΝΑΛΑΚΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΠΛΗΝ ΔΝΤ , ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΩ ΕΥΘΕΩΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΥΔΟΣ. ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΔΙΣ ΤΟ ΜΑΙΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗ , ΑΛΛΑ ΠΛΗΘΩΡΙΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΑ. ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΗΘΕΛΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΤΑ 90% ΟΦΕΙΛΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΤΑΝ Η ΕΚΤ ΝΑ ΤΥΠΩΣΕΙ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΩΤΕΣ, ΌΠΩΣ ΚΑΝΕΙ Η FED ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 2009.
    ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ΜΕ ΑΠΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ: ΕΝΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΣΑΣ (ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ Α' ΕΝΟΣ ΟΜΙΛΟΥ) ΠΟΥ ΣΑΣ (ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ Β' ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΟΜΙΛΟΥ) ΔΙΝΕΙ ΒΙΒΛΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΩΣΗ (ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΣΑΣ ΜΕΤΑΧΡΟΝΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ)-ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΑΣ ΑΝ ΕΙΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΜΙΑ ΕΠΙΤΑΓΗ:
    Α._ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ (ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΚΡΑΤΩΝ) Β._ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ ΦΤΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΑΝΕΙΣΕΙ ΑΚΡΙΒΑ, ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΝΕΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ (ΔΝΤ) ΕΠΙΒΑΛΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΝΑ ΜΑΣΤΙΓΩΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ(ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ)ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗΣ Α' ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ Β'. Γ._ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ (ΤΥΠΩΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΕΚΤ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΘΕΙ Η ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΘΥΓΑΤΡΙΚΩΝ . ΙΔΙΩΣ ΕΑΝ Ο ΤΖΙΡΟΣ ΤΗς Β' ΘΥΓΑΤΡΙΚΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ 2,5 % ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΥΚΟΛΟ.

    Η ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΔΙΚΩΣ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ.

    Π. ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΣΟΥ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ

    http://www.youtube.com/watch?v=NN__PNG4S3E&feature=related

    ΟΧΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΙΚΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. - άκουσε ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ και έπαθε ΟΡΓΑΣΜΟ το σάβανο που κυκλοφορεί εδώ μέσα, απο την ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΜΕΤΑΞΑ.

    πωωπωωω.. το πούστη !
    Αναβολικά απο την Ανατολική Γερμανία, έπαιρνε το σίχαμα,
    που έγινε και νομιμόφρων Πασόκος τώρα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΕΣΥ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ......
    ΔΕΣ ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ......ΣΚΑΨΤΕ ΤΗ ΓΗ.....ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.....ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΤΙΣ ΛΕΕΙ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ.....

    ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ

    ΕΧΕΙΣ 400 ΔΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ 300 ΔΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ
    ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ 150 ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ 300 ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΒΗΝΕΙΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙΣ ΜΕΝΠΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΔΡΑΧΜΗ ΓΙΑ ΤΟΚΟΥΣ..............

    ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΟΙ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. @08 Μαϊ 2010 10:48:00 π.μ.

    Γιάννη, γαμώ το έθνος που το αντιπροσωπεύει ο ΓΑΠ, ο κωλοτούμπας και η Ντόρα η εξερευνήτρια. Σίγουρα δεν είναι το Ελληνικό. Μάλλον το αρβανίτικο είναι, σκατομαλάκα Yianni τουρκαλβανέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. 9η ΜΑΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ Β΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

    ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ.

    ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΧΘΡΙΚΩΝ
    ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΤΟΧΗΣ.

    ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!!
    ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΧΑΦΙΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.
    ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

    ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ
    ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ- ΔΝΤ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ


    ΜΑΘΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΓΡΑΨΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΝΑΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ...........ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕ ΟΧΙ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Άδωνη,
    η απάντησή μου, καθώς και η απάντηση πολλών άλλων Ελλήνων είναι η παρακάτω:

    "Αγαπητοί συμπολίτες το ποτήρι ξεχείλισε!
    Βλέπουμε σε καθημερινή βάση, να παραβιάζονται τα συνταγματικά και ανθρώπινα δικαιώματά μας και να έχουμε εχθρούς τους ίδιους τους πολιτικούς της χώρας μας.
    Σας προσκαλούμε όλους να πάρετε μέρος στη συλλογή υπογραφών ώστε να προχωρήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ σαν έθνος σε μηνυτήρια αναφορά κατά του πρωθυπουργού της Ελλάδος, που αποφασίζει παρά τη θέλησή μας!

    http://www.gopetition.com/online/35993.html

    Η μηνυτήρια αναφορά, θα κατατεθεί στο Πρρωτοδικείο Αθηνών."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Αγαπητοί συμπολίτες το ποτήρι ξεχείλισε!
    Βλέπουμε σε καθημερινή βάση, να παραβιάζονται τα συνταγματικά και ανθρώπινα δικαιώματά μας και να έχουμε εχθρούς τους ίδιους τους πολιτικούς της χώρας μας.
    Σας προσκαλούμε όλους να πάρετε μέρος στη συλλογή υπογραφών ώστε να προχωρήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ σαν έθνος σε μηνυτήρια αναφορά κατά του πρωθυπουργού της Ελλάδος, που αποφασίζει παρά τη θέλησή μας!

    http://www.gopetition.com/online/35993.html

    Η μηνυτήρια αναφορά, θα κατατεθεί στο Πρωτοδικείο Αθηνών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. 9η ΜΑΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ Β΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

    ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ.

    ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΧΘΡΙΚΩΝ
    ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΤΟΧΗΣ.

    ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!!
    ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΧΑΦΙΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.
    ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

    ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ....... ?????
    ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ
    ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ- ΔΝΤ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Και πολυ σωστα τα λετε κ.Γεωργιαδη!
    Εγω ως τωρα στη ζωη μου εχω ψηφισει 2 φορες Ν.Δ οχι γιατι πιστευα στο κομμα και στις θεσεις του αλλα επειδη και οι δικοι μου ψηφιζαν Ν.Δ. Δεν ξερω ποσο νοημα μπορει να βγει απο αυτη τη δηλωση μου αλλα εχω τη βασιμη υποψια οτι πολυ κοσμος επιδιδεται σε αυτο, κυριως εκεινοι οι οποιοι ανηκουν σε μικρες ηλικιακες (σχετικα) ομαδες (ο νοων νοειτω). Κατι δηλαδη σαν "κληρονομια" που περναει απο γονεις σε παιδια. Στις προσφατες Εθνικες εκλογες αυτη τη φορα ομως πηγα με μεγαλυτερη συνειδηση και με μεγαλυτερη πολιτικη αυτοσυνειδητοποιηση και ψηφισα ΛΑΟς. Ετσι εκρινα σωστο, διοτι απλα συνειδητοποιησα πως ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ειναι η αλλη οψη του ιδιου νομισματος. Τουλαχιστον ετσι πιστευω εγω και παρα πολυ κοσμος. Οι διαφορες τους ειναι πολυ λιγες και μικρες και γινονται μονο μεγαλες και χαοτικες μονο απο τους "ιδιους" οταν αλληλοκατηγορουνται. Και φυσικα εκεινοι ειναι που 35 χρονια τωρα εξουσιαζουν αυτο το τοπο και βλεπουμε που μας εχουν φτασει.
    Ο κουμμουνισμος και το ΣΥΡΙΖΑ δεν με εκφραζουν εφοσον δεν υιοθετω την ιδεολογια τους και τους θεωρω πολυ επικινδυνους για τη Κοινοβουλευτικη Δημοκρατια της χωρας μας. Απο τη στιγμη που δεν δεχονται το ΣΥΝΤΑΓΜΑ της Ελλαδος πολυ απλα δεν εχουν και θεση μεσα στο Κοινοβουλιο για να εκφερουν γνωμη. Θεωρουν οτι ολοι οι αλλοι ειναι χαμηλοτερης νοημοσυνης που το υποστηριζουν και διψουν για επανασταση και για αποσυντονισμο του status quo των σημερινων δεδομενων ΧΩΡΙς δημοκρατικες συζητησεις. Για τον κουμμουνισμο εχω να παραθεσω και αυτο το συνδεσμο http://blackblogofcommunism.com/
    Δεν κανω προπαγανδα απλα τονιζω εκεινο το οποιο ειναι ηδη γραμμενο στα βιβλια της ιστοριας. Ειμαι σιγουρος πως εσεις σαν ιστορικος θα ξερετε ακομα πιο πολλα. Οσο για το ΣΥΡΙΖΑ θεωρω οτι ειναι η συνιστωσα ολο εκεινων των κομματων που καλλιεργουν και σπειρουν τον ακροαριστερισμο και την αναρχια.
    Μπαινοντας στο θεμα, θελω να πω πως εδω που μας εφεραν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ
    δεν θα μπορουσαμε να ψηφησουμε τιποτα αλλο εκτος απο ΝΑΙ! Θεωρω οτι υπηρχαν αρκετες εναλλακτικες επιλογες τις οποιες τις εχουν αναφερει διαφοροι πολιτικοι και οικονομικοι αναλυτες κατα καιρους και εαν τις παιρναμε εγκαιρως ο κοσμος μας δεν θα χρειαζοταν να υποστει αυτη την ηττα.
    Ο κ.Ελληνας Της Διασπορας τα εφτασε εκει που τα εφτασε πολυ απλα ωστε τωρα να "εκβιαζει" με λιγα λογια ολο το Ελληνικο Κοινοβουλιο αλλα κυριοτερα "ολο" τον Ελληνικο Λαο. Ειναι αδικο και πολυ ασχημο αυτο!
    Εμεις δεν φταιξαμε σε τιποτα εκτος βεβαια του οτι ψηφιζαμε ( συν εμου ) εκεινους που στο τελος ( εαν εχουμε φτασει στο τελος ), οπως διαπιστωθηκε, θα μας επιβαλλαν την ευθανασια σαν θανατικη ποινη. Ολος ο κοσμος ξερει οτι ολα αυτα τα μετρα δεν προκειται να βοηθησουν στην αναπτυξη της χωρας και στη καλυτερευση της διαβιωσης του Νεοελληνα. Και φυσικα δεν χρειαζεται να ειναι κανεις κουμμουνιστης για να το καταλαβει αυτο!
    Τελοςπαντων, κλεινοντας θα ηθελα να σας πω οτι δεν πρεπει να επηρρεαζεστε απο ολες εκεινες τις μαζες που σας θεωρουν Εθνικιστες. Προτρεψτε τους απεναντιας στις θεσεις της Χρυσης Αυγης η οποια ειναι αυτοδηλουμενη ακροδεξια ( και απο θεωρια και απο πραξη ), και ας κανουν τις συγκρισεις τους.
    Αλλα παντως ας μη γελιομαστε, δεν εκφερουν και καποια σοβαρη επιχειρηματολογια, απλα ειναι υπηρετες των κοκκινων συμφεροντων!

    Ps. Το blog σας δεν ειναι καθολου
    "user friendly" ( http://adonisgeorgiadis.blogspot.com/). Εγω θελω να σχολιασω αλλα δεν μπορω διοτι μου ζητειται το username στο e-mail μου αλλα και ο κωδικος σε αυτο να υποθεσω? Ο κωδικος δηλαδη που χρησιμοποιω για να μπω στο e-mail μου???? Τουλαχιστον εγω αυτα καταλαβαινω απο τη στιγμη που δεν υπαρχουν καποιες σχετικες οδηγιες για την εγγραφη. Θα προτιμουσα το blog σας να ηταν κατι σαν το Τρελοκουνελι ( http://trelokouneli.blogspot.com/) στο οποιο σχολιαζω σε καθημερινη βαση.
    Υγεια σε εσας και στην οικογενεια σας ετσι ωστε να φροντισετε και για την υγεια των 10.700.000 ( 10.000.000 Ελληνες + 700.000 "Οικονομικοι" Μεταναστες με Ελληνικη Ιθαγενεια) Ελληνικων Ψυχων που αρχισαν ηδη την αντιστροφη μετρηση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Κατ΄ αρχήν ότι έφθασε ή χώρα μας στό Δ.Ν.Τ,είσθε κι εσείς μαζί μέ τό ΠΑΣΟΚ οί κύριοι υπεύθυνοι,πέραν φυσικά τού ΝΑΙ στήν Βουλή.
    Κατ΄ δεύτερον,αφού είσαι κι έμπορος,μήπως έχεις ακούσει,ότι οί δανειστές ενδιαφέρονται νά πάρουν πίσω τά δανεικά,από τούς οφειλέτες,παντί τρόπω???
    Δηλαδή εάν εσύ είσαι χρεωμένος (δανεικά) καί αδυνατείς νά πληρώσης,αλλά έχεις συγχρόνως καί στήν κατοχήν σου,περιουσιακά στοιχεία,πού νά καλύπτουν τό χρέος σου,τότε μέ μαθηματική ακρίβεια,οί πιστωτές σου θά βγάλουν στό σφυρί,όλα τα στοιχεία σου,προκειμένου νά εισπράξουν καί μέ τόκο κιόλας.
    Παράδειγμα οί Τράπεζες.
    Εάν έχεις δανεισθή πλαστικό χρήμα,αλλά δέν έχεις περιουσία,οί Τράπεζες ή τηλεφωνικά σέ εκβιάζουν ή σέ παρακαλούν,νά τούς δίδεις τά οφειλόμενα,ακόμη καί μέ χαμηλές δόσεις,έστω καί μέ καλοδεχούμενη επιμήκυνση τού χρόνου,διά τήν εξόφλησιν,αναδιαπραγμάτευση δηλαδή τού καταναλωτικού χρέους.
    Εάν όμως έχεις περιουσία στήν βγάζουν στό σφυρί στό πί καί φί!!!
    Στό ΑΜΗΝ λοιπόν,πού ευρίσκετο ή χώρα μας κι επειδή κρατικά ομόλογα δισεκ. ευρίσκονται στά ''χέρια'' ξένων χρηματοπιστωτικών οίκων κι Ευρωπαϊκών Τραπεζών (300 δισεκατ. ευρώ),εάν δέν τά έπαιρναν πίσω,τότε θά εδημιουργείτο ένα τεράστιο οικονομικό κράχ,αφού όλοι αυτοί δέν θά ητο δυνατόν νά εισπράξουν,εκ τού μή έχοντος!!!
    Επομένως θά ''επείθοντο'' (ανάγκας καί θεοί πείθονται),νά εγένετο μία ''ανώδυνη'' αναδιαπραγμάτευση,μέ ευνοϊκότερους οικονομικούς όρους καί στό διηνεκές.
    Ή κατάσταση ''ΑΜΗΝ'' δηλαδή πού ευρισκόμεθα,στήν ουσία ήτο τό ΑΛΗΘΙΝΟ ΓΕΜΑΤΟ ΚΙ ΕΤΟΙΜΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΝΑ ΕΚΠΥΣΟΚΡΟΤΗΣΕΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ!!!!.
    Επαναλαμβάνω,ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΘΑ ΔΙΑ 300 δισεκατ.Ευρώ.
    Ή μάς ενισχύετε έκ νέου δηλαδή,μετά από αναδιαπραγμάτευση τού χρέους μέ ευνοϊκότερους όρους,παγιοποιώντας τά χρέη μας ή δηλώνω χρεωκοπία καί δέν παίρνετε δραχμή(!!!).
    Εσύ τί λές μπουμπούκο λοιπόν,θά υπέκυπταν ή όχι ακόμη καί μέχρι προχθές???
    (Συνέχεια σέ επόμενο σχόλιο μπουμπούκε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. (Συνέχεια από προηγούμενο σχόλιο,μπουμπούκε).

    .........
    Αλλωστε ή κατεπείγουσα σύνοδος διά αύριο τής ECOFIN/E.E. αυτό καταδεικνύει,διότι έχοντας γνώση,ότι ή ψυχολογία κυρίως στήν σιωνιστικήν οικονομία είναι ό κύριος μοχλός κέρδους,δέν θά διακινδεύσουν ποτέ νά δημιουργήση ή χώρα μας,ούτε ένα '' εξ απαλών ονύχων τσίπημα'', πού λέει κι ό μαλάκας ΓΑΠ,στά οικονομικά τους συμφέροντα.
    Μήπως έτσι ρέ μπουμπούκο,δέν αντιδρά καί τό δημόσιο,στούς μεγαλοφοροφυγάδες-μεγαλο-οφειλέτες του??
    Γνωρίζεις πολλούς από δαύτους νά έχουν μπεί στήν φυλακή,διά χρέη πρός τό δημόσιο.
    Εάν οφείλεις όμως 1.000 ευρώ έρχεται ό ''αστυφύλαξ'' νά σέ στείλλη διά διακοπές στά Δυτικά προάστεια!!!!!
    Όσον διά σάς.
    Από τόν Δεκεμβριον ό αρχιτσάτσος θιασάρχης σας,έκανε αναφορές,από τό βήμα τής Βουλής,περί τού εκβιασμού δήθεν,πρός τούς Ευρωπαίους,προσφυγής μας στό Δ.Ν.Τ. ούτε κάν διά Ε.Ε. δέν όμιλούσε τότε.
    ΄Η μήπως τό ξέχασες??.
    Φυσικά προχθές,μεταξύ τού ΝΑΙ κι ΟΧΙ,ή επιλογή διά τόν απλό πολίτη,πού σκέπτεται τίς μικροκαταθέσεις του,τήν σύνταξίν του καί τόν μισθόν του,ήτο τό ΝΑΙ,γνωρίζοντας όμως ότι όχι μόνον οί επόμενοι μήνες αλλά τά επόμενα δέκα τουλάχιστον χρόνια,θά είναι οδυνηρά.
    Προκειμένου όμως από τήν μή πληρωμή,καλύτερα έστω καί μειωμένες αποδοχές.
    (Συνέχεια σέ επόμενο σχόλιο μπουμπούκε).
    Έτσι σκεπτόμενοι οί περισσότεροι απλοί πολίτες ''εσίγησαν'' κι αυτό εσείς τό θεωρήσατε κοινωνική αποδοχή καί διεκδικήτε καί ''παλαμάκια''!!!!!!
    Από τό τίποτα καλή κι Παναγιώταινα,έτσι μπουμπούκο???
    Επειδή ό αρχιμαλάκας θιασάρχης σας,είναι ή προσωποποίηση τού οππορτουνισμού κι αμοραλισμού,δηλαδή ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ καί δυστυχώς κι εσείς εκεί τόν ακολουθείτε πιστά,όπως οί κλασσικοί κομμουνιστές τόν πατερούλη-Στάλιν ή τόν Κιμ ίλ Σούνγκ,στήν Β.Κορέα,γνωρίζοντας τούς φόβους τού απλού Ελληνα,σάς ΔΙΕΤΑΞΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΝΑΙ ΔΗΘΕΝ ΕΘΝΙΚΑ,ΔΗΘΕΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!!!!
    Αστα ρέ μπουμπούκε.
    Άς σού κάνει καμμία αντικειμενική ανάλυση ό Γεννηματάς,μιά πού τόν εμφανίζετε τώρα καί στό κωλοκάναλό σας καί τό παίζει σοφός τής οικονομίας,όντας πρασινοφρουρός-κολλητός τού ελεεινού Σημίτη,
    Ανδρουλάκη!!!
    Άντε άλλαξε γειτονιά κι άφησε τίς μαλακίες,νά τίς ''εκφωνείς'' στήν εκπομπήν σου,χαζοχαρούμενε!!
    Σού γράφω,μέ τήν γλώσσα τής Τρούμπας-Πειραιώτικα,διότι έτσι σού πρέπει,αφού ασχολείσαι καί μέ τά τής Τρούμπας μπουρδέλα,τής TV ''οικογενειακώς''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Γαμώ το μου. Ούνα φάτσα.. Αυτοί είχαν την Τσιτσιολίνα εμείς έχουμε τον Άδωνη στο κοινοβούλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Κυρία μου τα σπυριά της ψυχής του μας ενδιαφέρουν και αυτά πυορροούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. @ 9:56

    ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ;
    ΓΙΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΜΙΣΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ, ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΥΠΟΠΤΟ.
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. αδωνουκο, τι εγινε;;; θορυβηθηκανε τα αφεντικα σας και σας εβγαλαν στο σεργιανι για να ''ηρεμησετε το λαο'';; ε, αδωνουκο;; ΜΟΝΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΒΡΙΣΙΔΙΑ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΤΩΡΑ. ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΙΛΑΤΕ, ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΘΑ ΕΞΑΓΡΙΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ..ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ. ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ,ΛΟΓΙΑ,ΛΟΓΙΑ,ΛΟΓΙΑ..ΠΡΑΞΗ ΚΑΜΙΑ.Κ Α Μ Ι Α.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ, ΡΑΨΤΕ ΤΟ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΟΙ ΟΣΟ ΜΙΛΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Ο Σαμαρας ψηφισε το οχι στα μετρα αλλα τονισε οτι θα σεβαστει τα χρηματα των πιστωτων κ ολες τις συμφωνιες που θα υπογραψει το ελληνικο κρατος....τσαμπα μαγκας δηλαδη...αν το ενοουσε το οχι ας ελέγε οτι θα επαναδιαπραγματευτει την συμφωνια οταν θα γινει πρωθυπουργος.... κ κοροιδευει τον κοσμο κ κλεινει το ματι στο ΔΝΤ να μην ανησυχουν για τα λεφτα τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. 9η ΜΑΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ Β΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

    ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ.

    ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΧΘΡΙΚΩΝ
    ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΤΟΧΗΣ.

    ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!!
    ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΧΑΦΙΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.
    ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

    ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ....... ?????
    ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ
    ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ- ΔΝΤ !!!!!!
    __________________________________
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ.
    Ι) Θα ακολουθήασει δεξίωση για τις φασιστικές δυνάμεις της κατοχής και τους ντόπιους δωσίλογος
    σου. Προσφορά του ΜΠΟΜΠΟΛΑ & ΣΙΑ.

    ΙΙ) χορηγός επικοινωνίας,
    ΤΟ MEGA ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΧΟΥΜΤΑΣ.
    ===================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Διά τόν μαλάκα τόν μπουμπούκο.
    --------------------------------

    Quote

    Σε αντίθεση με το πλήθος των ειδικών οικονομικών αναλυτών που υποστηρίζουν ή προεξοφλούν το ενδεχόμενο πτώχευσης της Ελλάδας, ο επικεφαλής οικονομολόγος στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ για το Εμπόριο και την Ανάπτυξη, Heiner Flassbeck, χαρακτηρίζει την όλη φιλολογία για πτώχευση της Ελλάδας, όχι μόνο εξαιρετικά επικίνδυνη αλλά και ανόητη.
    Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα του Μονάχου Süddeutsche Zeitung, ο Heiner Flassbeck αναλύει τους λόγους γιατί η Ελλάδα δεν θα πτωχεύσει.
    «Η Ελλάδα δεν είναι υπό πτώχευση. Υπό πτώχευση βρίσκεται κανείς αν τα χρέη του υπερβαίνουν την περιουσία του. Η Ελληνική κρατική περιουσία είναι πολύ μεγαλύτερης αξίας από τα 300 δις χρέη που έχει σωρεύσει η Αθήνα. Έχουμε να κάνουμε με μια οικονομική κρίση, όπως κάποιοι την βιώσαμε. Είναι κάπως διαφορετική, διότι δεν ...
    γίνεται κερδοσκοπία εναντίον ενός νομίσματος, όπως π.χ. πριν μερικά χρόνια στην Αργεντινή. Στην περίπτωση της Ελλάδας γίνεται κερδοσκοπία σε βάρος των κρατικών ομολόγων. Αλλά αυτό δεν έχει σε καμία περίπτωση να κάνει με πτώχευση.....

    Unquote

    Μαλάκα μπουμπούκε ξεστραβώσου καί διάβασε τήν ανάρτηση τού blog,σχετκά μέ τήν ''πτώχευση'' δήθεν τής Χώρας ΜΟΥ καί σύγκρινέ την μέ τίς ασυναρτησίες σου καί ιδίως περί τών 300 δισεκατ.τής αξίας τής περιουσίας της.
    Αυτό δηλαδή πού ό Σαμαράς από αρχές Δεκεμβρίου τούλάχιστον αναφέρει,όταν υπήρχε χρόνος δράσης,μεταξύ τών άλλων 29 μέτρων,πού είχε προτείνει στόν μαλάκα σάν κι εσένα ΓΑΠ.
    Δέν τό πρότεινε ρέ μαλάκα μόλις προχθές στήν Βουλή,όπως ψευδώς αναφέρεσαι,τώρα πού ή Χώρα ΜΟΥ,προδότη,ευρίσκεται στό καί πέντε,μέ ευθύνην τού ΓΑΠ καί τού αρχιμαλάκα θιασάρχη σας ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ!!!!
    Αλλά πολύ ασχολούμεθα μέ ΄σένα καί τίς παπαριές σου,κλόουν τού θιάσου Λ(ά).Ο.Σ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Διά τόν μαλάκα τόν μπουμπούκο.

    Μέρος 4ον

    Ξεστραβώσου μπουμπούκε.

    Quote

    ΔΕΝ πρέπει να υπομείνουμε τήν τυραννία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου

    Κοιτάξτε τι έκανε το Ντουμπάι.Το Ντουμπάι είπε ότι θα στείλει τους πιστωτές στο διάολο μια Παρασκευή , πριν από το κλείσιμο των χρηματιστηρίων. Όλο το Σαββατοκύριακο, ο εμίρης δεχότανε γλείφτες τραπεζίτες που πήγαιναν να ζητιανέψουν κανα δύο δεκάρες από τον ίδιο. Μετά από αυτό δεν έχει μόνο « επαναδιαρθρωθεί »το χρέος του (επαναδιαρθρωση σημαίνει αν σου χρώσταγα δέκα, θα πρέπει να σου επιστρέψω 4 όποτε εχω ευχέρια ), αλλά κανείς δεν έχει παραπονεθεί ιδιαίτερα.
    Όσον αφορά το ευρώ, αν τα PIIGS αποφασίσουν να ακολουθήσουν αυτόν τον τρόπο, Ο Trichet θα τους φιλήσει τον κώλο για να τους πείσει να παραμείνουν στο εσωτερικό του ευρώ.
    PIIGS σε όλο τον κόσμο, ενωθείτε. ή ακόμα καλύτερα: PIIGS όλου του κόσμου κυρήξτε στάση πληρωμών.
    Η στάση πληρωμών σήμερα ειναι μια επαναστατική ιδέα.
    Ποιος χάνει;
    Αν όλα τα PIIGS αποφασίσουν να πτωχεύσουν από κοινού, θα παραδώσουν το πνεύμα και θα πάνε στον αγύριστο οι παρακάτω " φιλανθρωπικές " επιχειρήσεις:

    •Barlkays Bank PLC
    •BNP Paribas
    •Citi Group Global Markets
    •Commerzbank AG
    •Credit Agricole
    •Credit Suisse
    •Deutsche Bank
    •Goldman Sachs
    •HSBC France
    •ING Bank NV
    •JP Morgan Securities
    •Merryl Lynch INT
    •Morgan Stanley CO
    •Nomura INT
    •Royal Bank OF Scotland
    •Societe’ Generale INV Bank
    •UBS Ltd

    Η " συμφωνία στήριξης " με το Δ.Ν.Τ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ.
    Δεν θα ήταν εξάλλου ο πρώτος νόμος στήν Ελλάδα που δεν εφαρμόζεται.
    ΕΧΟΥΝΕ ΤΑ @@ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Ή ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ;

    Unquote


    Στά έγραψα καί σέ προηγούμενά μου σχόλια.
    ΄Hτοι:
    08/02:06 μ.μ.
    08/02:08 μ.μ.
    08/08:38 μ.μ.,
    μαλακισμένε,αρχιψεύταρε κλόουν!!!
    ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ ΚΑΙ ΣΚΑΣΕ!!!
    Τό πρόβλημα μας λοιπόν,όπως θά αντιλαμβάνονται οί σχολιαστές/bloggers,δέν ήτο τό χρέος μας,αλλά ότι υπάρχουν πολιτικοί,όπως εσύ,ό Βελόπουλος,όλα τά μέλη τού μπουρδελοθιάσου σας,αλλά κι ό ΓΑΠ, πού αντί διά αρχίδια,πού διαθέτει ό εμίρης τού Dubai,εσείς φοράτε σερβιέτα τού κώλου,όπως κι ή αντιπρόεδρος σας!!!!!!
    Αυτό είναι τό Εθνικό Μεγάλο Πρόβλημα μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. ΔΕΝ πρέπει να υπομείνουμε τήν τυραννία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου

    Κοιτάξτε τι έκανε το Ντουμπάι.Το Ντουμπάι είπε ότι θα στείλει τους πιστωτές στο διάολο μια Παρασκευή , πριν από το κλείσιμο των χρηματιστηρίων. Όλο το Σαββατοκύριακο, ο εμίρης δεχότανε γλείφτες τραπεζίτες που πήγαιναν να ζητιανέψουν κανα δύο δεκάρες από τον ίδιο. Μετά από αυτό δεν έχει μόνο « επαναδιαρθρωθεί »το χρέος του (επαναδιαρθρωση σημαίνει αν σου χρώσταγα δέκα, θα πρέπει να σου επιστρέψω 4 όποτε εχω ευχέρια ), αλλά κανείς δεν έχει παραπονεθεί ιδιαίτερα.
    Όσον αφορά το ευρώ, αν τα PIIGS αποφασίσουν να ακολουθήσουν αυτόν τον τρόπο, Ο Trichet θα τους φιλήσει τον κώλο για να τους πείσει να παραμείνουν στο εσωτερικό του ευρώ.
    PIIGS σε όλο τον κόσμο, ενωθείτε. ή ακόμα καλύτερα: PIIGS όλου του κόσμου κυρήξτε στάση πληρωμών.
    Η στάση πληρωμών σήμερα ειναι μια επαναστατική ιδέα.
    Ποιος χάνει;
    Αν όλα τα PIIGS αποφασίσουν να πτωχεύσουν από κοινού, θα παραδώσουν το πνεύμα και θα πάνε στον αγύριστο οι παρακάτω " φιλανθρωπικές " επιχειρήσεις:

    •Barlkays Bank PLC
    •BNP Paribas
    •Citi Group Global Markets
    •Commerzbank AG
    •Credit Agricole
    •Credit Suisse
    •Deutsche Bank
    •Goldman Sachs
    •HSBC France
    •ING Bank NV
    •JP Morgan Securities
    •Merryl Lynch INT
    •Morgan Stanley CO
    •Nomura INT
    •Royal Bank OF Scotland
    •Societe’ Generale INV Bank
    •UBS Ltd

    Η " συμφωνία στήριξης " με το Δ.Ν.Τ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ.
    Δεν θα ήταν εξάλλου ο πρώτος νόμος στήν Ελλάδα που δεν εφαρμόζεται.
    ΕΧΟΥΝΕ ΤΑ @@ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Ή ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΕΙΝΑΙ
    ΙΣΛΑΝΔΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
    ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Από σχολιαστή 08/09:09 μ.μ.

    Διά σχολιαστή 08/09:33 μ.μ.



    Φίλε μέ κανέναν τρόπο,αναρτώντας τό εμπεριστατωμένο σχόλιο/ανάλυση σου,δέν θέλησα νά τό
    ''οικοιοποιηθώ'' καί νά τό παρουσιάσω ώς ιδικό μου.
    Εάν κατάλαβες κάπως έτσι,κάνεις λάθος.
    Άλλωστε,ότι τό περικλείω έντός τών QUOTE - UNQUOTE,στήν γλώσσα τής τηλε-επικοινωνίας,καταδεικνύει τήν αναμεταβίβασιν ενός αρχικά ληφθέντος κειμένου.
    Προσπαθώ νά σέ ενημερώσω,διότι δέν θά ήθελα ,νά δημιουργηθούν λανθασμένες εντυπώσεις.
    Άλλωστε καί σέ προηγούμενο σχόλιο μου,ανήρτησα κεντρικό σχόλιο σχετικώς μέ τά τής οικονομίας,άλλου blogger,εντός τών QUOTE-UNQUOTE.

    FostGrg.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Αδωνη, εσένα προσωπικά σε έχω ψηφίσει δυο φορές. Τωρα πλέον καταλαβαίνω ότι αυτο ήταν το χειρότερο πράγμα που έχω κάνει για την πατρίδα μου.
    Εχετε κυρίως εσύ και ο πρόεδρος σου ρεζιλέψει κυριολεκτικά τον κόσμο που σας ψήφισε.
    Εσύ με την τηλεοπτική σου "καριέρα"
    την ασυμάζευτη γυναίκα σου και τον ψυχάκια αδερφό σου, ο πρόεδρος σου με τις ηλίθιες "εξυπνάδες" του που νομίζει ότι απευθύνεται σε κομματικό ακροατήριο "Γκόρτσου" αλλά κυρίως με τον ανεύθυνο τυχοδιωκτισμό του. Αλλά η στήριξη του "Ναι" ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Η επιχειριματολογία σου υπέρ του δεν στέκει ούτε για παιδάκια.
    Σχεδόν όλοι οι αστέρες του ΛΑΟΣ είστε γελοίοι, μικροί και επικίνδυνοι. Εχετε πλήρη άγνοια τόσο σε οικονομικά όσο και της ψυχολογίας του ελληνικού λαού.

    ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ (ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΘΙΑΣΟΣ) ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση