GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η επιστολή του Χρ. Παπουτσή για την κρίσιμη ψηφοφορία...

Αυτή είναι η επιστολή (κάντε κλικ επάνω στο έγγραφο για να μεγαλώσει) που έστειλε χθες -κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για τα νέ...

Αυτή είναι η επιστολή (κάντε κλικ επάνω στο έγγραφο για να μεγαλώσει) που έστειλε χθες -κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για τα νέα μέτρα- στον πρόεδρο της Βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Παπουτσής ο οποίος απουσιάζει στο εξωτερικό για "σοβαρές προσωπικές υποχρεώσεις". Όπως εξηγεί και στην επιστολή, λόγω της απουσίας για προσωπικούς λόγους ο Κανονισμός δεν του επέτρεπε τη συμμετοχή στην ψηφοφορία με "επιστολική ψήφο", όπως μπορούσαν να κάνουν οι άλλες βουλευτές οι οποίοι απουσίαζαν στο πλαίσιο των κοινοβουλευτικών τους καθηκόντων. Γι' αυτό και το "ναι" που καταγράφει στην επιστολή του δεν προσμετρήθηκε τυπικά στις θετικές ψήφους.

9 σχόλια

  1. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΠΟ 07 Μαϊ 2010 3:28:00 μ.μ.

    ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΠΟΣΤ "ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ"

    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ...

    ΝΙΩΘΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ, ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΔΕΞΙΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ: "ΤΟΥ ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΞΑΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ"

    ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΚΟΛΠΟ ΝΑ ΓΥΡΝΑΣ ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80' ΤΟΥ Α.Π.

    ΚΙ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ, ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΗΚΕ ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥ, ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ, ΨΗΦΟΘΗΡΙΑΣ, ΜΗ-ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ, ΧΑΙΔΕΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΚΛΠ.

    ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΩ!!

    ΕΠΙΣΗΣ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΛΑΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80'

    ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ…..
    ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ…..
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΩΡΕΙΣ, ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ??
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 2001, ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΟΝΕ (ΕΥΡΩ)

    Η ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΕΙΝΑΙ:


    "ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΑ ΥΨΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ"?


    ΗΤΑΝ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ??
    ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ, ΟΛΟΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟ 2004!!


    ΑΡΑ ΠΟΙΟΣ??

    ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ALHTH.
    φασιστική κυβέρνηση είναι αυτή,
    η οποία πριν την εκλογή της έχει προγραμματίσει την επιβολή καθεστώτος εκτάκτου ανάγκης.

    Με την προσθήκη, ότι ο Χίτλερ αναδείχθηκε κοινοβουλευτικά και τις ειδικές εξουσίες απόκτησε στην συνέχεια με εξουσιοδότηση από τον πρόεδρο της δημοκρατίας Μπρόυνινγκ.
    Επικαλούμενος αυτά που ανέλυσε ο μακαρίτης Νίκος Πουλαντζάς στο πολύ σημαντικό “Φασισμός και Δικτατορία”, νομίζω ότι η σημερινή κυβέρνηση δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί ούτε ως φασιστική, αλλά ούτε και ως βοναπαρτιστική.

    Ο παραδοσιακός φασισμός προϋποθέτει ενεργό σύμπραξη των μεσοστρωμάτων, ανάγων την γραφειοκρατική μικροαστική τάξη σε διοικώσα, πράγμα που δεν μπορεί να συντελείται σήμερα, που τα μεσοστρώματα καταστρέφονται βάσει σχεδίου και οι δημόσιοι υπάλληλοι υφίστανται εισοδηματική επίθεση.
    Αλλά ούτε και ως βοναπαρτιστικό μπορεί να ισχύει το σημερινό καθεστώς, διότι λείπει ο προσωπικός χαρακτήρας της επιβολής.

    Το σημερινό καθεστώς από ποιοτικής πλευράς προσλαμβάνει εντονότατα χαρακτήρα κουίσλιγκς, δηλαδή κατοχικής κυβερνήσεως.

    Επί του προκειμένου – επειδή αυτό μεθόδευσε την χρεωκοπία της χώρας σε σύμπραξη με ξένους τραπεζικούς οίκους, μέσω της σκόπιμης απαξίωσης της δανειοληπτικής της ικανότητος – αποκτά χαρακτήρα “πέμπτης φάλαγγας” – ήτοι ταξιαρχίας του εχθρού.
    Σε περίπτωση που υπήρχε ανεξάρτητη δικαιωσύνη, θα θα μπορούσε να κινηθεί διαδικασία απόδοσης ευθυνών εσχάτου προδοσίας.
    Στους κυβερνώντες δεν μένει τίποτε πλέον από την καθημερινή γοργότατη ολίσθηση στον ολοκληρωτισμό.

    Τις ολέθριες συνέπειες αυτής της διαδικασίας, από πλευράς αίματος, θα επιχειρήσουν να τις δικαιολογήσουν με την προσφυγή στο ΔΝΤ. Η αντίστοιχη προσφυγή της Αργεντινής είχε ως συνέπεια δεκαπέντε χιλιάδες νεκρούς.

    Δυστυχώς όμως, το διακύβευμα δεν περιορίζεται μόνο στην καταβολή αίματος του λαού στα θυσιαστήρια των χασαπιών της αλλοδαπής. Επεκτείνεται και στον διαμελισμό της επικράτειας. Ο κ. Πρωθυπουργός σχεδιάζει περιοδεία με τον κ. Ερντογκάν στην Θράκη. Εξ’ άλλου το δήλωσε και ο ίδιος, ότι πρόκειται να τινάξει στον αέρα την εθνική ανεξαρτησία της χώρας.

    Η Ελλάς βρίσκεται υπό ξένη κατοχή. Το δυστύχημα είναι ότι για να επιβληθούν παρόμοιες καταστάσεις στο παρελθόν, οι εισβολείς χρειάστηκε να πολεμήσουν και να έχουν κόστος σε ζωές.

    Σήμερα παραδίδεται ο Ελληνικός λαός στην ξένη κυριαρχία, χωρίς να γίνει χρήση ούτε μισού μέτρου σκοινιού, ούτε μισού μέτρου συρματοπλέγματος.
    Αυτό συνιστά τον ύπουλο χαρακτήρα των στιγμών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. λυπάμαι που το λέω γιατί πάντα είχα σαν αρχή το διάλογο, αλλά μετά το σημερινό να μιλάς με ποιον και γιατί;

    Η Βουλή κατάντησε σε τηλεοπτικό παράθυρο “ενημέρωσης” θα ακούει τι έχει υπογράψει ο Υπουργός Οικονομικών δεσμεύοντας τη χώρα.
    Ο Σαμαράς θα πρέπει να πάει στη συνάντηση μόνο για ένα λόγο, να απαιτήσει πριν από οτιδήποτε άλλο την κατάργηση της ….”εξουσιοδότησης” καταγγέλλοντας ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας την “εξουσιοδότηση”

    ΥΓ
    …βέβαια δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση του κυρίου Παπακωνσταντίνου, αρκεί να θυμίσω ότι αρκεί με την πρώτη υπογραφή μια απλή μήνυση, δεν έχει και Βουλευτική ασυλία…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΤΑΞΑΝ ΣΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ !

    ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΟΣΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΥΝΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ.ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΝΟΠΑΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟ ΚΡΟΥΓΚΜΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ.ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ,ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ.ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΩΝΙΑ.ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. .......ΗΤΑΝ ΣΚΕΤΗ ΑΠΑΤΗ !

    Όλοι θυμόμαστε το πολύ πετυχημένο προεκλογικό σποτ του ΠΑΣΟΚ με τον ΓΑΠ να ανεβαίνει στην εξέδρα, να χαιρετάει το αλλόφρον πλήθος και να μας παροτρύνει: «Πάμε!»

    Και τώρα η συνέχεια του σεναρίου, γραμμένη από το χέρι της πραγματικότητας αυτή τη φορά.
    Ε, λοιπόν το πλήθος τον ακολουθεί στην εξέδρα.
    Σε γενικό πλάνο, βλέπουμε εκατοντάδες κόσμου να έχουν στριμωχτεί κι αυτοί γύρω από τον αρχηγό τους.
    Η κάμερα κινείται αργά προς τα όρια της εξέδρας για να μας αποκαλύψει ότι εκεί υπάρχει μία άβυσσος.
    Ο μεγάλος ηγέτης δεν διστάζει: κάνει το μεγάλο άλμα!
    Οι οπαδοί του τον ακολουθούν χωρίς δισταγμό!

    Τους παρακολουθούμε καθώς απολαμβάνουν την ελεύθερη πτώση τους.
    Μετά τον πρώτο ενθουσιασμό όμως, αρχίζουν να αποζητούν με τα μάτια τον ηγέτη τους. «Μα, που πάμε?»
    Αυτός, ενώ πέφτει, με μια κίνηση τραβάει τα λουριά για να ανοίξει ένα σουπερντούπερ πτυσσόμενο αερόπτερο.
    Οι κακόμοιροι οπαδοί του ΓΑΠ ουρλιάζουν πια καθώς συνειδητοποιούν την μοίρα τους.

    Στο τελικό πλάνο βλέπουμε από ψηλά την αμερικάνικη σημαία να ανεμίζει τυπωμένη στα φτερά του αερόπλοιου και τον οδηγό του να απολαμβάνει την βόλτα του πάνω από το τρομαχτικό φαράγγι που χάσκει από κάτω.
    Στην οθόνη εμφανίζεται το μήνυμα: «ΠΑΣΟΚ και… Φύγατε!»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρασινοφρουρέ Καψαμπέλη, άντε γαμήσου και εσύ και το πασόκ σου, που τα έχετε βάλει με τον Καραμανλή, λές και φταίει αυτός για όλα τα δεινά της χώρας.
    Τόσο πολύ τον φοβόσαστε;
    Τί παρέλαβε ο Καραμανλής το 1994 ρε αλήτη;
    Ο παμπόνηρος Σημίτης έκανε ποτέ απολογισμό των τεράστιων λαθών του;
    Ξέχασες που είπε για τους 1.500.000 Ελληνες, που καταστράφηκαν από το Χρηματιστήριο, "άς πρόσεχαν", τη στιγμή που είχε δώσει εντολή στον διορισμένο από τον ίδιο Σταύρο Θωμαδάκη, να εγκρίνει Αυξήσεις Μετοχικού Κεφαλαίου 30-100 δισεκατομμυρίων χωρίς κάν απολογισμούς προηγούμενης ανάλωσης κεφαλαίων;
    Απολογήθηκε ποτέ ο Σημίτης για τα τεράστια καρτέλ που δημιουργήθηκαν επί των ημερών του (τράπεζες, σουπερμάρκετ, κλπ) σε όλους του ςκλάδους της οικονομίας, που αύξησαν εκθετικά τις τιμές λιανικής και πίνοιυν το αίμαι του λαού από τότε;
    Μας εξήγησε ποτέ ο Σημίτηςε πώς γίνεται ο κύριος Μπόμπολας του Mega, του Έθνους, του Πρώτου Ψέματος και της Ημερησίας να έχει το 1994 το 8% της κατσκευαστικής αγοράς και να φτάσει το 2004 το 80% της κατασκευατικής αγοράς;
    ΑΠΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ;
    Ποιός καταχρέωσε την οικονομία;
    Tο ανύπαρκτο σκάνδαλο ζαχόπουλου, το ανύπαρκτο σκάνδαλο των ομολόγων (έγινε αντιστροφή όλων των πράξεων επί των ομολόγων) ή το βατοπέδι που δεν ήταν κάν σκάνδαλο (οπ΄ως έχει ήδη αρχίσει να διαφαίνεται από την επιτροπή που το ερευνά εξονυχιστικά αυτό τον καιρό);
    Γι' αυτό στο λέω άλλη μία φορά.
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 9η ΜΑΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ Β΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

    ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ.

    ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΧΘΡΙΚΩΝ
    ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΤΟΧΗΣ.

    ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!!
    ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΧΑΦΙΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.
    ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

    ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ....... ?????
    ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ
    ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ- ΔΝΤ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ πρέπει να υπομείνουμε τήν τυραννία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου

    Κοιτάξτε τι έκανε το Ντουμπάι.Το Ντουμπάι είπε ότι θα στείλει τους πιστωτές στο διάολο μια Παρασκευή , πριν από το κλείσιμο των χρηματιστηρίων. Όλο το Σαββατοκύριακο, ο εμίρης δεχότανε γλείφτες τραπεζίτες που πήγαιναν να ζητιανέψουν κανα δύο δεκάρες από τον ίδιο. Μετά από αυτό δεν έχει μόνο « επαναδιαρθρωθεί »το χρέος του (επαναδιαρθρωση σημαίνει αν σου χρώσταγα δέκα, θα πρέπει να σου επιστρέψω 4 όποτε εχω ευχέρια ), αλλά κανείς δεν έχει παραπονεθεί ιδιαίτερα.
    Όσον αφορά το ευρώ, αν τα PIIGS αποφασίσουν να ακολουθήσουν αυτόν τον τρόπο, Ο Trichet θα τους φιλήσει τον κώλο για να τους πείσει να παραμείνουν στο εσωτερικό του ευρώ.
    PIIGS σε όλο τον κόσμο, ενωθείτε. ή ακόμα καλύτερα: PIIGS όλου του κόσμου κυρήξτε στάση πληρωμών.
    Η στάση πληρωμών σήμερα ειναι μια επαναστατική ιδέα.
    Ποιος χάνει;
    Αν όλα τα PIIGS αποφασίσουν να πτωχεύσουν από κοινού, θα παραδώσουν το πνεύμα και θα πάνε στον αγύριστο οι παρακάτω " φιλανθρωπικές " επιχειρήσεις:

    •Barlkays Bank PLC
    •BNP Paribas
    •Citi Group Global Markets
    •Commerzbank AG
    •Credit Agricole
    •Credit Suisse
    •Deutsche Bank
    •Goldman Sachs
    •HSBC France
    •ING Bank NV
    •JP Morgan Securities
    •Merryl Lynch INT
    •Morgan Stanley CO
    •Nomura INT
    •Royal Bank OF Scotland
    •Societe’ Generale INV Bank
    •UBS Ltd

    Η " συμφωνία στήριξης " με το Δ.Ν.Τ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ.
    Δεν θα ήταν εξάλλου ο πρώτος νόμος στήν Ελλάδα που δεν εφαρμόζεται.
    ΕΧΟΥΝΕ ΤΑ @@ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Ή ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση