GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ενοικιαζόμενο σπίτι του Άρη στην Αράχωβα...

Από τον Μάριο Σαράντη Στο στόχαστρο αναμένεται να έχει και αυτή την Κυριακή το "Πρώτο Θέμα" τον Άρη Σπηλιωτόπουλο. Μετά το δημο...

Από τον Μάριο Σαράντη

Στο στόχαστρο αναμένεται να έχει και αυτή την Κυριακή το "Πρώτο Θέμα" τον Άρη Σπηλιωτόπουλο.
Μετά το δημοσίευμα της προηγούμενης εβδομάδας για το σπίτι που αγόρασε ο Άρης το 2006 στο Λυκαβηττό, δημοσιογράφοι της εφημερίδας έκαναν άνω κάτω τις προηγούμενες ημέρες την Αράχωβα για να βρουν που μένει ο πρώην υπουργός όσες φορές επισκέπτεται το χειμερινό θέρετρο.
Τις προηγούμενες ημέρες δόθηκε από άνθρωπο της Ρηγίλλης η πληροφορία ότι ο Σπηλιωτόπουλος διαθέτει σπίτι στην Αράχωβα αφήνοντας υπονοούμενα για το πώς αυτό αποκτήθηκε.
Το διάστημα αυτό στο εσωτερικό της ΝΔ εξελίσσεται ένα παιχνίδι...
 ξεκαθαρίσματος λογαριασμών με σκοπό μετά την Ντόρα Μπακογιάννη να αναγκαστούν να ακολουθήσουν το δρόμο της εξόδου συγκεκριμένα στελέχη που την στήριξαν στις εσωκομματικές εκλογές. Ο Σπηλιωτόπουλος- λένε οι πληροφορίες- είναι ένα από αυτά τα στελέχη, ενώ άνθρωποι του περιβάλλοντος του πρώην υπουργού "χρεώνουν" τις σε βάρος του διαρροές στον "κόκκινο" Πάνο Παναγιωτόπουλο.
Η κατοικία του στην Αράχωβα είναι το τελευταίο χτύπημα. Το δικό μας ρεπορτάζ λέει ο Άρης επισκέπτεται συχνά την περιοχή μαζί με την παρέα του. Το σπίτι, που ανήκει σε ευρύτερο συγκρότημα κατοικιών στην Αράχωβα, δεν ανήκει στον ίδιο. Ο πρώην υπουργός μαζί με την παρέα του νοικιάζει έναντι ενός ποσού τη συγκεκριμένη κατοικία περνώντας εκεί κάποια από τα Σαββατοκύριακά του κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Το νοικιαζόμενο αυτό εξοχικό μπορεί να μη συγκρίνεται με τις υπερπολυτελείς βίλλες που ανήκουν σε άλλους συναδέλφους του στη ΝΔ με έδρα κοσμοπολίτικα νησιά του Αιγαίου, λέγεται όμως ότι είναι τo μέρος το οποίο αγαπάει ιδιαίτερα....

7 σχόλια

  1. Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΣΑΤΣΟΝΙ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΤΟΝ ΑΡΟΥΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΑ ΚΑΦΡΙΔΙΑ
    ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ - ΠΑΣΟΚ στην ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΤΟ ΕΙΔΑΝΕ ΤΑ ΓΚΑΒΑ ΣΑΣ ?
    Στην πατρίδα μας,
    μεταφραστής στον πρωθυπουργό μας!!!

    Αυτά συμβαίνουν μόνο εδώ, σε κράτη χωρίς ιστορία, πολιτισμό, κυριαρχικά δικαιώματα… Μετά θέλουμε να κερδίσουμε, στα εθνικά μας δίκαια…
    Εδώ ερμηνεύεται τέλεια η …μπανανία… Η απόλυτη …κατάντια!!!
    Και κανένας δεν μιλάει…

    Πρόκειται για ΟΝΕΙΔΟΣ.
    Το κάνει ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ και ΣΚΟΠΙΜΑ.
    Είναι στο πλαίσιο σαδιστικών ψυχολογικών επιχειρήσεων.
    Αντί για βούρδουλα.
    Νομίζουν ότι θα συνηθίσουμε.

    Σε όλες τις συνεντεύξεις και συναντήσεις με ξένους ηγέτες ΕΠΙΛΕΓΕΙ να μη μιλάει ελληνικά, ενώ όλοι οι ηγέτες μιλούν στη γλώσσα τους και υπάρχει διερμηνέας.

    Υπάρχει όμως και κάτι άλλο.
    Η επιλογή του Μουσείου Μπενάκη για να δοθεί επίσημη συνέντευξη του πρωθυπουργού στους τουρκους δημοσιογράφους εκφράζει σύγχυση στοχεύσεων και σαφείς προθέσεις απάλειψης της ιστορικής μας νήμης.

    Αν υιοθετήσουμε τη λογική αυτή, θα ρωτήσω και εγώ με τη σειρά μου:
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΚΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε τον sic Αρουλη Κολωνακι Αραχωβα και ποιος ξερει που αλλου εχει σπιτακια η σουκο πριζα.
    Ασφαλως με τον ιδρωτα του προσωπου του το παλληκαρι-Σαλωμη.
    Ασφαλως απο τις επιχειρησεις του που λεγονται Ελληνικο δημοσιο που θρεφει και πλουτιζει τυπους σαν και αυτον κοβοντας μισθους και συντάξεις, επιβαλλοντας φορους σε υπερχρεωμενους εμπορους ,στελνοντας στην ανεργια χιλιαδες νεους στερωντας καθε δικαιωμα ονειρου.
    Η οργη ξεχειλυσε απο ολους μας, θα ελεγα σε καποιους πολιτικους καθως και σε φιλους τους με φαρδιες τσεπες το διαβατηριο να το εχουν στα δοντια για χωρες μακρυνες λογου χαρη Γη του πυρος Ανταρκτικη πορθμος Μαγγελανου προς τα εκει να κοιτανε γιατι ευρωπαικα δεν τους παιρνει ουτε για αστειο υπαρχει πολυ Ελληνισμος σε χωρες της Ευρωπης που θα τους περιποιηθει καταλληλα.
    Αντισταση ρε να μην περασει τιποτε να πανε γαμηθουνε και να φερουν τα κλεμμενα πισω , να τους παρουν οτι εχουν και δεν εχουν σπιτια αυτοκινητα μανα πατερα οτι στο διαολο εχουν ΔΗΜΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 30ΕΤΙΑΣ μονο τοτε θα εχει αποδοθει δικαιοσυνη. Να νοιωσουν την φτωχεια τα πουσταρια οπως την βιωνουμε εμεις ανεργοι και καταχρεωμενοι.
    Ολοι στο ιδιο καζανι βραζουν σκατοφλωροι του κερατα τεμπελχαναδες που δεν ξερουν τι θα πει ενσημο κομματοσκυλα που στην πολιτικη βρηκαν επαγγελματικη αποκατασταση παιζοντας με τις ΖΩΕΣ μας και πλουτιζοντας εις βαρος μας.
    Το παραμυθι ελαβε τελος Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕ ΑΣΧΗΜΑ απο εδω και περα αυτο που σπειρατε αυτο θα θερισετε. Η κοινωνικη εκρηξη πλησιαζει ΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πασοκ

    Ολοι οι νεολαιοι διαβαζουν δρ κουτσουκο!!

    Ειναι η μοναδικη φωνη αντιστασης σε στιγμες ξεπουληματος και γιουσουφισμου!

    Εκεινο το νομο για δανειοληπτες τον ειδατε?

    Τον εχει τωρα λενε ο Παπακωσταντινου στο συρταρι του και ΔΕΝ τον υπογραφει!!

    Παπακωσταντινου πες αλευρι, ο δρ Κουτσουκος σε γυρευει!!

    Θα τον υπογραψεις παπακωσταντινου, τον νομο για υπερχρεωμενους, ειδαλλως τελειωσες, για παντα......!

    Εσυ μας πηγες στο ΔΝΤ, τωρα κανε και κατι καλο!

    Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ........έρχεται ο πολυπράγμων
    Αντιπρόεδρος Πάγκαλος και μας έρριξε σήμερα την βόμβα
    Η φράση του"όπου υπάρχει διαφωνία για τον καθορισμό εδαφικών λεπτομερειών ή γεωγραφικών ιδιομορφιών, η λύση πρέπει να δίνεται από τρίτους..." ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου.

    Το θέμα είναι πολύ σοβαρό επειδή σε μία διαιτησία ποτέ δεν ξέρεις το αποτέλεσμα, πρακτικά δέχεται ακόμα και την παραχώρηση ελληνικών εδαφών ως αποτέλεσμα αυτής της διαιτησίας.Το θέμα είναι τεράστιο και δείχνει τις διαθέσεις της κυβέρνησης ως προς το που προτίθεται να οδηγήσεις τις σχέσεις με την Τουρκία.
    Οπως καταλαβαίνετε πάμε στη διατησία της Χάγης για όλα τα θέματα που έχουμε ανοιχτά με τους Τούρκους: Εδαφικό, υφαλοκρηπίδα, "γκρίζες" ζώνες... Η Συνομοσπονδία Ελλάδας Τουρκίας ξεκίνησε. Άμοιρη Ελλαδιστάν.

    ~ πάνε τα νησακια μας μ αυτο τον Εθνοπροδότη!
    ~ και τα δωδεκανησα του εδωσαν σχεδον 70% ψήφους.

    ~ χτύπησε κόκκινο η χοληστερίνη
    το έχω πει και άλλη φορά…το γρούν από το κμάς μονό με σκεπαρ το ξεκόβεις

    ~ Τελικά…όλοι όσοι πέρασαν από αυτόν τον ρημαδοτόπο…ποτέ δεν σταμάτησαν να τον διεκδικούν.
    Και ενώ δεν κατάφεραν ποτέ να μας κατακτήσουν μόνοι τους, το κάνουν τώρα με τη βοήθειά μας…

    ~ Αφού συντηρήσαμε όλα αυτά τα χρόνια τους ραγιάδες στην εξουσία…καλά να πάθουμε…και πολύ αντέξαμε…
    Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΔΩ....

    ~~ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ~ Κι όμως αυτός ο άνθρωπος ήταν υπουργός εξωτερικών και τώρα αντιπρόεδρος!
    Γιατί Θεέ μου οι Έλληνες έγιναν τόσο πολύ ηλίθιοι,
    και ψήφισαν αυτά τα εμετικά υποκείμενα να μας κυβερνήσουν;
    Τόσο πολύ έπεσε το πολιτικό αισθητίριο αυτού του λαού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ...KITA XAMOLELO....KATI STO POPO BIKE!...FTOY SOU...ARXI MALAKA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση