GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι συγκεντρώσεις για την Πρωτομαγιά...

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι συγκεντρώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τον εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς. Στην πλατεία Συντάγματος έγινε ...

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι συγκεντρώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τον εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς. Στην πλατεία Συντάγματος έγινε η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ και τώρα πραγματοποιείται πορεία προς...

την αμερικανική πρεσβεία ενώ η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ πραγματοποιούν συγκέντρωση και συναυλία στην πλατεία Κλαυθμώνος. Τα συνδικάτα έχουν εξαγγείλει γενική απεργία την Τετάρτη 5 Μαΐου και συγκέντρωση στις 11:00 το πρωί στο Πεδίον του Άρεως.

6 σχόλια

  1. 1η ΜΑΗ 2010.
    ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΑΡΧΗ...

    Ο Παπανδρέου πρέπει να κάτσει στο σκαμνί και να απολογηθεί προτού οδηγηθεί στο εκτελεστικό απόσπασμα.

    Συνειδητά και με πλήρη σχεδιασμό οδήγησε τα πράγματα έως εδω και συνέπραξε αμέσως ή εμμέσως με τους εμπρησμούς της Ελληνικής γής μεταξύ 2007-2009, την “τρομοκρατία” και τα Δεκεμβριανά για να γύγει η τελευταία εθνική κυβέρνηση της χώρας.

    Και πλέον ετοιμάζεται για το σχέδιο Β που είναι το ξεπούλημα του Αιγαίου, Μακεδονίας, Κύπρου και Θράκης σε συνδυασμό με την εθνοαλλοίωση στο εσωτερικό της χώρας.

    Ως πολιτικός έχει τερματίσει τη “σταδιοσρομία” του γιατί αυτό που επέρχεται δεν είναι ικανό να τον κρατήσει στη θέση του και απορώ με την αφελειά του εάν νομ΄ζει ότι θα έχει δαφορετική τύχη από προσωπικότηες όπως ο Εφιάλτης, Γούσης και λοιποί.

    Το “κόλπο” του έχιε πλέον διαρρεύσει με πάσα λεπτομέρεια σε όλα τα κέντρα αποφάσεων του πλανήτη και όσοι χάνουν ή θα χάσουν από την εφαρμοζόμενη πολιτική του, θα τον λιανίσουν, γιατί δεν μιλάμε για εργατοπατέρες τύπου ΓΣΣΕ ή ψωραλέους Έλληνες “δοαπλεκόμενος”, αλλά για πανίσχυρα οικονομικά και πολιτική συμφέροντα που πλήττονται σε αρκετά μεγάλο βαθμό από τον ΓΚΑΠ.

    Η μόνη σωτηρία του είναι να δηλώσει παραίτηση-συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης και να φύγει δια παντός στο εξωτερικό-Μινεζότα.

    Σημειώστε το αυτό, γιατί τόσο η οργή του Ελληνικού λαού, όσο και η εκδίκηση πανίσχυρών συμφερόντων στην Ευρώπη κυρίως, προοιώνίζει πολύ άσχημα μαντάτα για τον ίδιο και τους περί αυτών.

    Αλλά βλέπεται, δύο πράγματα είναι απέραντα “Το σύμπαν και η βλακεία”.

    όσο αφορά αυτούς που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ στις εκλογές, έχω να πως μόνο το εξής :“Πως αισθάνεστε τώρα που είστε τόσο μαλάκες ??” .

    Θα εξακολουθήσετε !!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέτοιο γλύψιμο !!!!
    δεν ...υπάρχει ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΗΔΙΑ

    Ποιοι έγλειφαν με αυτά τα λόγια μόλις πριν λίγες ημέρες των πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου;
    - «Ο Θεός να σας έχει καλά, κύριε Παπανδρέου»,
    - «Οι Eλληνες έχουν μόνο τον Θεό και τον Γιώργο Παπανδρέου!»,
    - «Αν δεν υπήρχε ο Γιώργος Παπανδρέου, θα έπρεπε να τον εφεύρουμε»
    - «Εσείς, κύριε πρόεδρε, είστε ψηλός και τρέχετε γρήγορα, εμείς που είμαστε κοντοί πρέπει να τρέξουμε περισσότερο!»

    Οι...
    βουλευτές του κόμματος του ΠΑΣΟΚ στην συνεδρίαση που έγινε στην βουλή. Μα πόσο αηδία πια. Τα σάλια έφθασαν μέχρι ...υπόνομο που μας έβαλαν.
    Αυτοί μας κυβερνούν;

    "ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΚΟΥΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ των troktiko του ΠΑΣΟΚ!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Στάλιν και ο Μπέρια τα τιμημένα ΚΝΑΤ, Ο Σύντροφος Μαϊλης σε παρέμβαση του στο MEGA σε συνέντευξη του Τιμημένου Συντρόφου Μητσοτάκη το δήλωσε καθαρά, δεν ψηφίσαμε το Σύνταγμα της Ελλάδος δεν το σεβόμαστε και δεν το εφαρμόζουμε,……..
    (Λιμάνια, αεροδρόμια, εθνικές, όλα θα κλείσουν, όλος ο κόσμος θα νιώσει την δύναμη μας, όλοι θα μιλούν για μας, στη Λατινική Αμερική, στην Αφρική, στην Ασία, όλοι θα μας θαυμάζουν, μόνο μερικοί άθλιοι Ευρωπαίοι θα χασκογελούν ευχαριστημένοι που με την παλικαριά μας, βουλιάζουμε όλο και πιο πολύ την Ελλάδα στα σκατά, όλο και πιο πολύ τους την παραδίνουμε, αλλά εμείς δεν θα κολόσουμε, σε αυτή τους την θέση απαντούμε με την δική μας θέση. ___ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ____!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε Παπανδρέου, Κύριε Πρωθυπουργέ της Ελλάδας.
    Έως πότε ο κάθε ένας που κλέβει τα χρήματα του Ελληνικού λαού θα μένει ατιμώρητος;
    Εδώ και τώρα Κύριε Πρωθυπουργέ να ψηφιστεί ΝΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΛΈΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ" ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ" ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΈΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΧΡΗΜΑ, ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΠΟΙΟΣ, ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝ ΧΡΟΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΑΙΜΑΤΗΡΑ ΜΕΤΡΑ,ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΩΣ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΔΟΛΛΑΡΙΟΥ,ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΩΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΟΒΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΤΟΔΙΛΛΗΜΜΑ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ Ή ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ(ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΗΠΑ).ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΙΓΑΙΟ,ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
    ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:
    -ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΕΑ ΑΙΜΑΤΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΔΙΑΣΤΗΜΑ;
    -ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ;ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ;
    -ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΕΝ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΑΝΕΙΛΛΗΜΕΝΑ ΛΑΘΕΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ;
    -ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΡΩΣΙΑ,ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣ)ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ;
    -ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ;
    -ΓΙΑΤΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΤΑΝ ΠΩΣ ΗΞΕΡΕ ΩΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΙΔΕΑ (ΒΛ "ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ")
    -ΓΙΑΤΙ ΔΙΕΒΑΛΛΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ;
    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΩ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΝΩ ΜΟΥ ΦΟΡΤΩΣΕΣ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΤΟ ΔΝΤ ΝΑ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΕΙΣ ΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πασοκ

    Αντισταθειτε, εστω ψυχικα

    Νέα Γερμανική πρόκληση: Τουρκική σημαία στην Ακρόπολη!

    Υπαρχει απαντηση του Δρ Κουτσουκου
    σε λιγο...εδω στο Πρεσσ

    ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΥΨΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!!!

    Η Πύλη του Βρανδεμβούργου ανήκει στην Ελλάδα!!!

    ΝΙΚΗ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση