GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τo "τετέλεσται" για την οικονομία...

...αποτυπώνει ο πρωτομαγιάτικος Τύπος Από το http://www.greekmme.gr/ . @Ο φόβος και οι απολύσεις αλλά και τα σκληρότερα μέτρα που είδαμε πο...

...αποτυπώνει ο πρωτομαγιάτικος Τύπος

Από το http://www.greekmme.gr/
.
@Ο φόβος και οι απολύσεις αλλά και τα σκληρότερα μέτρα που είδαμε ποτέ εκθιάζουν στα κείμενά τους ο Πρωτομαγιάτικος Τύπος με αιχμηρές αναλύσεις και δηλώσεις. Η περιγραφή απο το 'Βήμα' είναι αρκετή να μας πείσει γράφοντας ότι "Αποκαλυπτικό γκάλοπ για τα μέτρα- Φόβος, οργή, ελπίδα-Οι πολίτες κατηγορούν κόμματα και πολιτικούς-Το 94,1% πιστεύει ότι τα χειρότερα είναι μπροστά μας και το 79,5% δεν συμφωνεί με τις περικοπές στον ιδωτικό τομέα". Αποκαλυπτικό το 'Εθνος' που τιτλοφορεί το κύριο θεμα του "Οι επιπτώσεις απο τα σκληρά μέτρα σε εκατομμύρια νοικοκυριά-Συμβόλαιο τρόμου με υποθήκη τριετίας τουλάχιστον τους μισθούς και τις συντάξεις" που μπορει να επεκταθεί...

@Καυστικό το κύριο θέμα απο τον 'Έλεύθερο Τύπο" που αναφέρει ότι "Το σχέδιο για δραστική μείωση του Κράτους κατ εντολήν ΔΝΤ-Πογκρόμ στο Δημόσιο-300.000 απολύσεις ως το 2013-Μειώσεις αποδοχών ως 14.000 το χρόνο στο Δημόσιο και πρώτα θύματα γυναίκες και συμβασιούχοι". Η 'Καθημερινή' τονίζει ότι "Το δύσκολο στοίχημα της Ελλάδας-Ποιά μέτρα θα ληφθούν, τι κόστος συνεπάγονται και ποιές οι επιπτώσεις στην πολιτική σκηνή".
@Το 'Πρώτο Θέμα' προσθέτει ότι "Μεγάλο γκάλοπο της Alco με το 51% δηλώνει ότι θα βγούμε στους δρόμους-Σώζεται η Ελλάδα, χάνονται οι Ελληνες-Απελπισία για τα ολέθρια μέτρα Ε.Ε. και ΔΝΤ-Απογραφή όλων των Δημόσιων υπαλλήλων απο τον Σύμβουλο Πληροφορικής...". Τώρα η 'Real News' συμπληρώνει με καυστικό πρωτοσέλιδο την λαική εντολή "Οι πολίτες που δοκιμάζονται σκληρά απαιτούν-Οι ένοχοι στην φυλακή- Βράζει η Ελληνική κοινωνία απο τα σκληρά μέτρα του ΔΝΤ- Δηλώσεις οτι κανείς δεν θα εξαιρεθεί απο την Εξεταστική για την οικονομία".
@Μαχητικό όπως πάντα το 'Παρόν της Κυριακής' που γράφει ότι "Η χώρα βυθίζεται στο χάος, ο λαός ανεβαίνει Γολγοθά- Τετέλεσται-Ομολογια σόκ του Πρωθυπουργού ότι δεν κυβερνά-Φόβοι για κοινωνική εξέγερση που θα παρασύρει τα πάντα-Συζητήσεις για ανασχηματισμό ακόμα και για πρόωρες εκλογές". Το 'Αρθρο' το επιβεβαιώνει γράφοντας ότι "Το Μαξίμου επιχειρεί πολιτικό αντιπερισπασμό-Σαρωτικός ανασχηματισμός-Αδυνατούν να αντέξουν το πολιτικό κόστος των σκληρών μέτρων".
@Να αφουγκρστούμε την 'Απογευματινή' που εξηγεί ότι "Δημόσιος και ιδιωτικός τομέας στην γκιλοτίνα του ΔΝΤ- Σόκ και δέος-Ανεργία, ακρίβεια, ανασφάλεια, Φτώχεια και όποιος αντέξει- τα 5 σενάρια εξόδου απο την κρίση". Ο 'Αδέσμευτος Τύπος' υπογραμμίζει ότι "Ενώ με κομμένη ανάσα αναμένονται οι σαρωτικές αλλαγές στην αγορά εργασίας-Μείωση μισθών με ατομικές συμβάσεις-Εφιαλτικό το σκηνικό αποδοχής των μέτρων πριν την απόφαση της Τρόικας". Τέλος η 'Βραδυνή' επβεβαιώνει ότι "Λεπίδι στις συντάξεις- κόβονται δώρα, επιδόματα, επανέρχεται το ΛΑΦΚΑ".

7 σχόλια

  1. 1η ΜΑΗ 2010.
    ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΑΡΧΗ...

    Ο Παπανδρέου πρέπει να κάτσει στο σκαμνί και να απολογηθεί προτού οδηγηθεί στο εκτελεστικό απόσπασμα.

    Συνειδητά και με πλήρη σχεδιασμό οδήγησε τα πράγματα έως εδω και συνέπραξε αμέσως ή εμμέσως με τους εμπρησμούς της Ελληνικής γής μεταξύ 2007-2009, την “τρομοκρατία” και τα Δεκεμβριανά για να γύγει η τελευταία εθνική κυβέρνηση της χώρας.

    Και πλέον ετοιμάζεται για το σχέδιο Β που είναι το ξεπούλημα του Αιγαίου, Μακεδονίας, Κύπρου και Θράκης σε συνδυασμό με την εθνοαλλοίωση στο εσωτερικό της χώρας.

    Ως πολιτικός έχει τερματίσει τη “σταδιοσρομία” του γιατί αυτό που επέρχεται δεν είναι ικανό να τον κρατήσει στη θέση του και απορώ με την αφελειά του εάν νομ΄ζει ότι θα έχει δαφορετική τύχη από προσωπικότηες όπως ο Εφιάλτης, Γούσης και λοιποί.

    Το “κόλπο” του έχιε πλέον διαρρεύσει με πάσα λεπτομέρεια σε όλα τα κέντρα αποφάσεων του πλανήτη και όσοι χάνουν ή θα χάσουν από την εφαρμοζόμενη πολιτική του, θα τον λιανίσουν, γιατί δεν μιλάμε για εργατοπατέρες τύπου ΓΣΣΕ ή ψωραλέους Έλληνες “δοαπλεκόμενος”, αλλά για πανίσχυρα οικονομικά και πολιτική συμφέροντα που πλήττονται σε αρκετά μεγάλο βαθμό από τον ΓΚΑΠ.

    Η μόνη σωτηρία του είναι να δηλώσει παραίτηση-συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης και να φύγει δια παντός στο εξωτερικό-Μινεζότα.

    Σημειώστε το αυτό, γιατί τόσο η οργή του Ελληνικού λαού, όσο και η εκδίκηση πανίσχυρών συμφερόντων στην Ευρώπη κυρίως, προοιώνίζει πολύ άσχημα μαντάτα για τον ίδιο και τους περί αυτών.

    Αλλά βλέπεται, δύο πράγματα είναι απέραντα “Το σύμπαν και η βλακεία”.

    όσο αφορά αυτούς που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ στις εκλογές, έχω να πως μόνο το εξής :“Πως αισθάνεστε τώρα που είστε τόσο μαλάκες ??” .

    Θα εξακολουθήσετε !!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΑΙΜΑΤΗΡΑ ΜΕΤΡΑ,ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΩΣ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΔΟΛΛΑΡΙΟΥ,ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΩΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΟΒΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΤΟΔΙΛΛΗΜΜΑ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ Ή ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ(ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΗΠΑ).ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΙΓΑΙΟ,ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
    ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:
    -ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΕΑ ΑΙΜΑΤΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΔΙΑΣΤΗΜΑ;
    -ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ;ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ;
    -ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΕΝ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΑΝΕΙΛΛΗΜΕΝΑ ΛΑΘΕΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ;
    -ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΡΩΣΙΑ,ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣ)ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ;
    -ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ;
    -ΓΙΑΤΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΤΑΝ ΠΩΣ ΗΞΕΡΕ ΩΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΙΔΕΑ (ΒΛ "ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ")
    -ΓΙΑΤΙ ΔΙΕΒΑΛΛΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ;
    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΩ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΝΩ ΜΟΥ ΦΟΡΤΩΣΕΣ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΤΟ ΔΝΤ ΝΑ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΕΙΣ ΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Σύντροφος Μαϊλης σε παρέμβαση του στο MEGA σε συνέντευξη του Τιμημένου Συντρόφου Μητσοτάκη το δήλωσε καθαρά, δεν ψηφίσαμε το Σύνταγμα της Ελλάδος δεν το σεβόμαστε και δεν το εφαρμόζουμε,
    ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΝΑΤ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφού ασχολούμαστε ακόμα με το τι λένε όλες αυτές οι φυλλάδες οι οποίες στήριζαν επί 35 χρόνια το καρκίνωμα της μεταπολίτευσης,είμαστε άξιοι της τύχης μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΣΜΕΝΗ, ΑΠ΄ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ.

    ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΝΕΙ ΟΣΟ ΚΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΖΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. To πρώτο κράξιμο έπεσε και ήταν άσχημο..Την πλήρωσε ο Απόστολος Κακλαμάνης εκεί σε μια καφετέρια στην οδό Κοραή..

    Γλίτωσε τρέχοντας προς την τουαλέτα και τον έσωσε μια διμοιρία ματ..

    Η ξεφτιλισμενη πουτανα του ΠΑΣΑΟΚ
    ο κακλαμανης κρυφτηκε για δυο ωρες! μεσα στην χεστρα του μαγαζιου που επινε καφε!

    απο εξω επεφτε το απιστευτο γελιο και βρισιμο.

    μεχρι που ηρθαν οι κωλομπατσοι και τον εβγαλαν απο την σκατιερα, κατουρημενο επανω του τον παλιοπουστη.

    ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ
    ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΩΝ troktiko ΠΑΣΟΚ.

    ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ !!!!!
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ 200 ΧΡΟΝΙΑ.
    ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ
    ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ USA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι κοινό έχει ο Γιωργάκης με τις γαλοπούλες;

    Και οι δύο, τη βγάζουν δε τη βγάζουν μέχρι τα Χριστούγεννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση