GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

7.000.000 ευρώ για το "πανηγύρι" της Σαγκάης...

Από τον Κωνσταντίνο Νικηφοράκη 7 εκαττομύρια ευρώ (!!!!!!!!!!!!!!!) στοίχισε στο σχεδόν χρεωκοπημένο ελληνικό κράτος η συμμετοχή της Ελλά...

Από τον Κωνσταντίνο Νικηφοράκη
7 εκαττομύρια ευρώ (!!!!!!!!!!!!!!!) στοίχισε στο σχεδόν χρεωκοπημένο ελληνικό κράτος η συμμετοχή της Ελλάδας στη παγκόσμια έκθεση της Σαγκάης.
Σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς όπου ελληνικός λαός καλείται να σφίξει το ζωνάρι κάποιοι επιλέγουν η χώρα μας να παίρνει μέρος σε διεθνή πανηγυράκια.
Φαίνεται πως λεφτά υπάρχουν για συμμετοχή σε πανηγύρια αλλά όχι και για...
τους μισθωτούς και συνταξιούχους που βλέπουν τις αποδοχές του να περικόπτονται.

13 σχόλια

  1. Διάβασα εχθές για το πρατήριο

    AVIN

    Πέτρου Ράλλη 105


    ότι έκλεβε τους πελάτες τοποθετώντας κάποιον ηλεκτρονικό εξοπλισμό στις αντλίες. Τυχαίνει να βάζω βενζίνη εκεί τους τελευταίους μήνες μιας και είχε την πιο φτηνή βενζίνη σε όλη την περιοχή Κορυδαλλός - Νίκαια...
    Κερατσίνι και αυτήν την στιγμή νοιώθω αρκετά μαλ@@@@ .

    Περνώ εχτές και ο τύπος συνεχίζει να κοροϊδεύει τον κόσμο έχοντας βάλει 1 ταμπέλα που έγραφε επάνω " ΚΛΕΙΣΤΟ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ ΣΤΙΣ ΑΝΤΛΙΕΣ" λες και του χαλάσανε όλες οι αντλίες ταυτόχρονα.


    Δυστυχώς ακόμα αρκετοί επαγγελματίες (βενζινοπώλες, ταξιτζίδες κτλ.) συνεχίζουν να μας κλέβουν και να μας κοροϊδεύουν, αυτό πρέπει να σταματίσει κάποια στιγμή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΑΣ ΝΙΚΗΦΟΡΑΚΗ, ΜΑ ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΑΣ ΝΙΚΗΦΟΡΑΚΗ, ΜΑ ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΑΣ.

    20 Ιουν 2010 8:01:00 μ.μ.



    πολυ βλακας, ούτε ένα δις δεν χαλάσαμε ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενας εξυπνος παίζει σκάκι... Ενας μαλάκας τραβάει κουπί... Ενας κλέφτης κάνει ποδήλατο... γιατί τη νύχτα που να βρείς ταξι...και ειδικα το χαζογιωργο ο αληταρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρέ συντάκτη ειλικρινά δέν γνωρίζω εάν είναι πολλά ή λίγα κι εάν κάποιοι πάλι ""τσέπωσαν"" από τά 7εκατ.
    Όμως έστω κι έτσι νά είναι,τουλάχιστον ίσως πετύχουμε κάτι από τήν Κινέζικη Οικονομία,εννοώντας επενδύσεις,πού τόσο έχουμε ανάγκη.
    Δέν έχει φυσικά καμμία σημασία εάν πρίν λίγους μήνες μόλις ή χοντρο-Κατσέλη καθύβριζε καί κατήγγειλε,μαζί μέ τούς πράσινους -λαμογιοσυνδικαλιστές τού ΠΑΣΟΚ (εργαζόμενοι ΟΛΠ),ότι θά εγκαταστήσουν οί Κινέζοι επενδυτές στήν χώραν μας,τήν Κινέζικη Μαφία.
    Επίσης αυτό πού θέλω νά σού πώ είναι,ότι οί Κινέζοι,Ιάπωνες κι οί Κορεάτες (Βορ.καί Νοτ.Κορέα) αγαπούν πραγματικά τόν Πολιτισμόν καί αυτήν καθ΄εαυτήν τήν χώραν μας καί τούς Έλληνες καί δέν είναι καθόλου σχήμα λόγου αυτό,διότι στό λέω έκ πείρας χρόνων!!!!
    Άφησε λοιπόν τήν γκρίνια καί νά προσεύχεσαι νά αρχίσουν τίς επενδύσεις οί Κινέζοι κι άς δαπανήσαμε,μαζί μέ τά κλεμμένα,7.εκατ.ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν είναι πανηγύρι ρε ηλίθιε, προβολή της χώρας είναι, και των
    -όποιων- δυνατοτήτων της, (με τα μουλάρια που την κατοικούνε), μπας και τα καταφέρουμε να προσελκύσουμε καμιά επένδυση απο τους Κινέζους, που την έχουμε ΑΠΟΛΥΤΗ ανάγκη...
    Περιττό βέβαια να πω, πως σε λίγο καιρό, μετά από τις συντονισμένες προσπάθειες της κ. Παπαρήγα του κ. Τσίπρα, του ΠΑΜΕ κ.λ.π. συνδικαλιστών, καθώς και διαφόρων εύπιστων και κοντόφθαλμων ακολουθούντων, οι άνθρωποι θα τρομάξουν και θα φύγουν.....
    Οπότε και έχεις ένα δίκιο, ότι δηλαδή τα εφτά εκατομμύρια θα πάνε τζάμπα!...
    Και άρα τελικά, δεν τα τρώγαμε σε κανένα πανηγύρι, να περάσουμε και καλά?
    Κι έτσι,συγνώμη και για το "ηλίθιε"!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. VETO sel. 29, i louka pige sti kina kai ekleise rantevou se tria kommotiria

    to kostos einai mesa sta 7??????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για 7.000.000 Ε μίζα λέει, και για μεγάλη ζημία της ΑΤΕ, "έδωσε εξηγήσεις" και ο κ. Δ.Μηλιάκος (πρώην διοικητής της τράπεζας) στην ΑΡΜΌΔΙΑ επιτροπή, της βουλής του...κουμπάρου του, του κ. Καραμανλή, (επί πρωθυπουργίας του φυσικά).
    Τι απέγινε μ' αυτή την υπόθεση, θα μας πούνε?
    Αν είναι αθώος ο άνθρωπος, όπως άλλωστε και οι άλλοι κουμπάροι του τέως πρωθυπουργού μας, (που μας πρόκοψε), ε, ας μας το πούνε, να μην τον ...υποψιαζόμαστε άδικα το φουκαρά!....
    Σωστά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η COSCO πάντως δε χρειάστηκε καμιά διαφήμιση για να επενδύσει στην χώρα μας.
    Παρόλα αυτά το ζητούμενο δεν είναι να έρθουν να επενδύσουν οι Κινέζοι στην Ελλάδα. Ήδη μας έχουν μελετήσει και ξέρουν τι μπορούν και τι όχι.
    Το ζητούμενο είναι να εξάγουμε εμείς στην Κίνα (πράγμα που γίνεται αλλά χρειάζεται ακόμα βελτίωση).
    http://www.youtube.com/watch?v=yMniaTgaFao

    Καπετάν Μακρύς. Η συμβουλή μου στην κ.Κατσέλη (και όχι μόνο)όπως ταιριάζει στην περίπτωση, που δεν πρέπει να την ξεπεράσει αβίαστα:
    http://www.youtube.com/watch?v=USlnfTGlhXc&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ποιος σου το είπε οτι κόστισε 7 εκατομμύρια; Πώς το γράφεις χωρίς στοιχεία; Δεν καταλαβαίνεις οτι αυτά τα πράγματα είναι εναντίον της ελευθερίας των blogs;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" ΤΩΝ BLOGS. ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΣΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "Υπουργείο Ανεργίας (Δελτίο Τύπου)!"

    "Ο Υπουργός Ανεργίας και Κοινωνικής Ανασφάλισης κος Ανδρέας Λοβέρδος προσκαλεί όλους τους εργαζόμενους στην εκδήλωση για την έναρξη του Νέου Ευρωπαϊκού Εργασιακού Μεσαίωνα που θα δημιουργήσει νέες στρατιές ανέργων, φτώχεια και κοινωνικό αποκλεισμό.
    Το έτος 2010 έχει ανακηρυχθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση ως «Ευρωπαϊκό Έτος για την Αναγέννηση της Φτώχειας και του Κοινωνικού Αποκλεισμού», σύμφωνα με Απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και...
    του Συμβουλίου (καθώς επίσης και του ΔΝΤ).

    Η εκδήλωση στοχεύει στην προώθηση μιας ολοκληρωμένης διαχείρισης για την αντιμετώπιση της πείνας των νέων ανέργων που δε θα έχουν ψωμί να φάνε.
    Μεταξύ άλλων δράσεων, οι υποψήφιοι άνεργοι, θα γνωρίσουν τον καινοτόμο τρόπο στην παρασκευή του παντεσπανιού.

    Η εν λόγο δράση υπακούει στην τελευταία Κοινοτική Οδηγία για τους Ευρωπαίους ανέργους: «Αν δεν έχουν να φάνε ψωμί ας φάνε παντεσπάνι».
    Υλικά για ένα μεγάλο ταψί:
    1 κούπα ζάχαρη
    3 κουτ. της σούπας άγλυκο κακάο
    1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
    6 αβγά
    ½ κούπα χυμό λεμονιού
    ξύσμα πορτοκαλιού
    2 κουτ. της σούπας μπέικιν πάουνετρ
    ½ κουτ. του γλυκού αλάτι
    Όλο το μυστικό της επιτυχίας κρύβεται στο καλό χτύπημα…

    Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Υπουργείο Ανεργίας και Κοινωνικής Ανασφάλισης.
    Ζητήστε τον ίδιο τον υπουργό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 7m einai polla. evxomai na einai omws arketa gia na mas feroun pisw polla parapanw. Aytos einai kai o logos simetoxis stis ektheseis.

    an ta tsepwsan h an ksodepsan parapanw apo osa eprepe aytoi to kseroun. kai an einai ontws etsi, tote epivevaiwnete to elliniko daimonio gia mia akomi fora.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση