GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καληνύχτα και ευχαριστούμε.‏..

Από το http://thesa1nt.wordpress.com/ Ο κύριος Οτο μας πρόσφερε κάτι που ούτε στο καλύτερο μας όνειρο δεν είχαμε την τύχη να το δούμε. Απ...

Από το http://thesa1nt.wordpress.com/
Ο κύριος Οτο μας πρόσφερε κάτι που ούτε στο καλύτερο μας όνειρο δεν είχαμε την τύχη να το δούμε. Από εκεί και πέρα όμως, ο ίδιος είναι ο βασικός υπεύθυνος να καταστρέψει όλο το οικοδόμημα του και μάλιστα πιστεύω ότι ποτέ δεν είχε βάλει θεμέλια σε αυτό.
Βασικά αν έχεις μεγαλώσει με Κροιφ, Μαραντονα, Βαν Μπαστεν, Ζινταν κλπ κλπ, η χαρά που πήρες το 2004, είναι ανάλογη με την χαρά που σου έδωσε η Παπαριζου την ίδια χρονιά, αν έχεις μεγαλώσει με Doors, Pink Floyd, Genesis, Rolling Stones etc etc.
Απλώς με μια εξωφρενική τύχη με συγκυρία να...
 βρεθούν κάποιοι καλοί παίκτες στο ζενίθ τους, με αντιπάλους ευνοϊκούς για την εποχή, κατάφερε αυτό τον άθλο. Αυτά τα έλεγα τότε οπότε δεν έρχομαι κατόπιν εορτής.
Το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι μετά από αυτή την τεράστια επιτυχία, αντί να μας κάνει Γερμανούς με την τεράστια αποδοχή που είχε, μεταμορφώθηκε αυτός στην χειρότερη μορφή Έλληνα.
Τεμπελιά, πόσα παιχνίδια Ελληνικού πρωταθλήματος έβλεπε κάθε χρόνο να σχηματίσει μια εικόνα;
Ανοργανωσιά, ποια είναι η συμβολή του στην οργάνωση των μικρών εθνικών ομάδων;
Καιροσκόπος, πήγαινε να δει τα Ελληνόπουλα σε γερμανικούς πάγκους και δεν είδε ποτέ έναν αγώνα μεσαίων ομάδων στη χώρα μας.
Ξεροκέφαλος, ανακάτευε τα πάντα, δεν ασπάστηκε την κοινή λογική ποτέ και στηριζόταν σε 2-3 δικά του παιδιά, ενώ είχε την μοναδική τύχη, ως προσωπικότητα να στέκονται σούζα όλοι οι παίκτες. Έπρεπε να γίνει μεγάλος πόλεμος πριν μερικά χρόνια, για όσους έχουν μνήμη, για να έχει μια ομάδα το αυτονόητο,,,, γυμναστή!!!
Αν μου βρει κάποιος μια έγγραφη πρόταση του χερ Οτο προς την ομοσπονδία για την στελέχωση και ανάπτυξη του ελληνικού ποδοσφαίρου, τότε θα τα πάρω, όλα αυτά πίσω.

4 σχόλια

  1. http://www.youtube.com/watch?v=8R0LzxqbYtE&playnext_from=TL&videos=zsuapo7w20k

    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ ΡΟΧΑΓΚΕΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΑ ΓΑΜΗΔΙΑ ΡΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γ Α Π ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!
    ΚΑΙ ΑΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση