GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λάθος...

Από την Νεκταρία Σπυριδάκη Σας ευχαριστώ κ. Νικλήτσα που με την απάντηση σας στο άρθρο μου, μου δίνεται την ευκαιρία να διευκρινίσω το με...

Από την Νεκταρία Σπυριδάκη
Σας ευχαριστώ κ. Νικλήτσα που με την απάντηση σας στο άρθρο μου, μου δίνεται την ευκαιρία να διευκρινίσω το μεμπτό της υπόθεσης.
Έχετε δίκιο να προβαίνετε σε διευκρινίσεις που αφορούν στη διοργάνωση του forum το οποίο αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου η εταιρία σας και στο...
 σημείο αυτό ζητώ συγνώμη για την ανεπαρκή τοποθέτηση μου..
Δεν είχα, ούτε έχω λόγο να αμφιβάλω για τη φερεγγυότητα, την αξιοπιστία αλλά και το έργο της εταιρίας της οποίας είστε διευθυντής.
Η ουσία του κειμένου μου ήταν σε φερόμενη συμμετοχή εργαζομένων του Δήμου Ηρακλείου, που δεν έχει καμιά σχέση με τη διοργάνωση του forum. Σε περίπτωση που δεν ισχύει κι αυτό, ας με συγχωρέσει κι ο Δήμος. Ξέρετε καλά ότι οι καιροί είναι δύσκολοι και οι πολίτες οφείλουν να ελέγχουν, να κρίνουν και στη περίπτωση του λάθους να το αναγνωρίζουν.. Θεώρησα δεδομένη την αξιοπιστία των πηγών μου και δεν προέβη σ' ένα τηλεφώνημα επιβεβαίωσης στο Δήμο. Λάθος μου..
Σας ευχαριστώ και ζητώ συγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσα...

1 σχόλιο

  1. Αγαπητή Νεκταρία Σπυριδάκη,

    Και μόνο με την ανάρτηση της πρόσκλησης για συμμετοχή εργαζομένων του Δήμου Ηρακλείου σε σεμινάριο στη Σαντορίνη τέτοιες εποχές και με τέτοια αφορμή οι αναγνώστες του ιστιολόγιο σας καταλάβανε την ουσία της υπόθεσης.

    Η αντίδραση του κ. Νίκλήτσα, οποίος με πονηρά κάτω από καθωσπρεπισμό καμουφλαρισμένες απειλές απαιτεί να διαψεύσετε πράγματα που δεν είπατε, μου εστίασε την προσοχή προς τον προμηθευτή τέτοιου είδους σαββατοκυριακάτικης μετεκπαίδευσης.

    Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τη μπορεί κανείς να μάθει για την οικονομική κρίση από την εταιρία forum. Με το αυτογκόλ που έβαλε ο κ. Νικλίτσας στην δική του υπόθεση πάντως δεν θα συμβουλευόμουν της υπηρεσίες του σε θέματα διαχείρισης κρίσεων επικοινωνίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση