GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάλος για το "επιλεκτικό" άνοιγμα λογαριασμών για την Siemens...

Από τον Θανάση Λεπίδη Νέος χαμός έχει ξεσπάσει στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για την Siemens. Αρχικά η Επιτροπή είχε συμφωνήσει να...

Από τον Θανάση Λεπίδη
Νέος χαμός έχει ξεσπάσει στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για την Siemens.
Αρχικά η Επιτροπή είχε συμφωνήσει να ζητηθεί άνοιγμα των λογαριασμών για όλους τους υπουργούς της τελευταίας 20ετίας που είχαν σχέση με συμβάσεις και έργα της Siemens.
Πριν από λίγο όμως έγινε διαρροή ορισμένων ονομάτων από τα οποία φαίνεται ότι υπήρξε επιλεκτική επιλογή προσώπων, αν και μέλη της Επιτροπής λένε ότι ο κατάλογος αυτός δεν είναι επίσημος και οριστικός.
Πάντως φαίνεται ότι λείπουν πολλά "μεγάλα" ονόματα που είχαν χειριστεί και υπογράψει συμβάσεις, ενώ συμπεριλαμβάνονται άλλα που δεν είχαν βάλει καμιά υπογραφή. Λείπουν ακόμη και τα...
 ονόματα  αρκετών μελών του ΚΥΣΕΑ που είχαν υπογράψει για το C4I.
Δεν θα έπρεπε να είναι και τα ονόματα των υπευθύνων των κομματικών ταμείων της ΝΔ, ΠΑΣΟΚ κλπ; Δεν είναι όμως. Όπως δεν είναι και τα ονόματα των πρώην πρωθυπουργών Κ. Μητσοτάκη, Κ. Σημίτη, Κ. Καραμανλή που έπρεπε να είναι κι αυτά...
Γι αυτό έχει ξεσπάσει χαμός...

5 σχόλια

  1. «Αγαπητέ Μιχάλη νηστικό αρκούδι δεν χορεύει…»
    Από Factorx | Πεμ. 17 Ιουν 2010, 14:12 στην/στις κατηγορίες Πρώτη Σελίδα.

    Ο κ. Στάθης Χαϊκάλης, δημοσιογράφος, κάποτε στο Βήμα και τον Οικονομικό Ταχυδρόμο, ασχολήθηκε από το 2000 με την επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις μέσω της εταιρείας Communication EFFECT ενώ κατά καιρούς εξέδιδε και διάφορα έντυπα προσανατολισμένα στον τομέα των επικοινωνιών.

    Χααααααααα!
    (λες και δεν τα ξέραμε…)
    (ΥΓ διορθώστε ρε παιδιά και το “νυστικό”)

    Έκανε lobbying και με άλλες “εταιρίες”.

    Σωστό! Όπως χτυπάνε το ζουρνά χορεύουν, μόνο αρκούδια μπορεί να είναι
    κι’όλοι μαζί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα http://www.freecity.gr/
    έτσι για να καταλαβαίνουμε το που κλείνει ο κύκλος, πως βγαίνουν τα λεφτά, αυτά που υπήρχαν ντε! αλλά ποιος και πως τα έπαιρνε και τα παίρνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑΧΑΑΧΑΑ ΧΑ
    Θα απαντήσει κανείς για την KPMG;

    Πληροφορούμεθα οτι το υπουργείο Οικονομικών έδωσε με απ’ ευθείας ανάθεση (ωχ…) σε εταιρείες συμβούλων (Delloitt και KPMG) την αξιολόγηση της πορείας της ορθής εκτέλεσης του προϋπολογισμού της Γενικής κυβέρνησης.
    Δηλαδή ΟΤΑ, Νοσοκομεία, Ασφαλιστικά Ταμεία κλπ.

    Η KPMG όμως βρίσκεται στον κατάλογο των εταιρειών που όπως δημοσιοποίησε πρόσφατα η Εξεταστική Επιτροπή είχαν σχέση με τους λογαριασμούς της Ζήμενς.

    Σε πρόσφατη ανακοίνωσή της πάντως η KPMG Ελλάδος δήλωσε: «Ουδεμία ανάμειξη έχουμε με τις έρευνες που διεξάγει η Εξεταστική»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ορτύκια εκτροφής, αναπτυσσόμενες χώρες για την αντιμετώπιση των ζωικών πρωτεϊνών έλλειμμα πρακτική και εφικτή επιλογή συνιστάται ως. Επειδή,ορτύκια είναι μικρό σώμα, σε μια μικρή περιοχή του αρκετές εκατοντάδες ορτύκια μπορούν να διατηρηθούν και να, κτίρια και η κατασκευή καταφυγίων και το κόστος της προμήθειας των απαραίτητων υλικών μπορεί να είναι φθηνότερα. Ορτύκι όπως την περίοδο ανάπτυξης του κρεοπωλείο 6 εβδομάδες και ότι η περίοδος αυτή να είναι μικρότερη από το ποσό που καταναλώνεται στον όρκο της οικονομικής κρίσης μπορεί να είναι λιγότερο επηρεάζονται. Εκτός, bıldırcınlar,εμπορικές συνθήκες παραγωγής στα χωριά και τις οικογένειές, δυναμικό έχει μια εξέχουσα θέση. Ωστόσο, bıldırcınlar, Δεν ήθελα κοτόπουλο και τα πρόβατα, δεν διαθέτουν εγχώρια ένστικτα και δεν μένουν σε έναν τόπο όπου διατίθενται. Ως εκ τούτου να είναι απαλλαγμένη από αυτά τα πουλιά, είναι πιο κατάλληλο για να διατηρούνται σε κλειστούς χώρους. Ωμά αυγά είναι καλό για το άσθμα, όταν το κάπνισμα bilinmektedir.Bıldırcın κρέας, μεταξύ των πελατών όσον αφορά τη γεύση των τροφίμων έχουν κερδίσει μια αυξανόμενη δημοτικότητα και, χαμηλά λιπαρά και χοληστερόλη, κυρίως ζωικής προέλευσης πρωτεΐνη είναι μια καλή εναλλακτική λύση στην αναζήτηση των τροφίμων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. “Αναγνώστης γράφει για τα επεισόδια στο ΠΑΣΟΚ Ν. Ελβετίας”

    το πάρτυ άρχισε
    “τον αποθέωναν αλλά δεν κατάλαβαν λέξη από όσα είπε”
    Γιατί και να καταλάβαιναν αυτά που είπε κάνει;

    Αγαπητέ ψηφοφόρε του ΠΑΣΟΚ….. βρέστε τα μεταξύ σας ..τι μας ενδιαφέρουν η σκοτωμοί σας(μάλλον έχετε κάτι να χωρίσετε που το αρπάξατε από εμάς ) …

    Καλά κύριε αναγνώστη, ψηφίσατε παπανδρέου γιατί βαρεθήκατε λέτε τις σκάρτες προσωπικότητες. Εχω απορία, τώρα είστε ευχαριστημένος; Τον θεωρείτε μία τίμια προσωπικότητα που ενεργεί γιά το συμφέρον της πατρίδας μας;

    Καλά και σύ, τριανταπεντάρη ευαίσθητε Πασοκτσή, τι ακριβώς κατάλαβες απο τα λεγόμενα του ΓΑΠ? Γιατί εμείς καταλάβαμε οτι μας δούλεψε “ψιλό γαζί” και αφού υφάρπαξε την εξουσία μας πούλησε σκλάβους στο ΔΝΤ.
    Αρα μοιραία θα πέσουν φάπες.

    Το παιδάκι είναι 35 χρονών, μην περιμενετε και πολλά.
    Δεν έζησε σαν ενήλικας τα ψέμματα του Αντρέα περί κοινωνικού μισθού και αμερικανικών βάσεων, δεν έζησε τις μίζες του αιώνα με τα μιράζ, δεν έζησε τα ξεφτιλίκια με τη Μιμή, δεν ξέρει τη σχέση Κοσκωτά-Πασόκ, δεν ξέρει τις αλλαγές των εκλογικών νόμων, δεν ξέρει καλά καλά τί έγινε με το χρηματιστήριο.
    Γενικώς είναι πολλά που δεν ξέρει γι’ αυτό ελπίζει ακόμη.
    Νομίζει ότι η ιστορία με τα ψέματα των Παπανδρέου είναι κάτι τωρινό και προσωρινό, κάτι συγκυριακό.
    Αυτό είναι και το μεγάλο πρόβλημα.
    Οι νέοι που έχουν ορμή και δυναμισμό δεν καταλαβαίνουν ότι τους δουλεύουν και οι μεγαλύτεροι που το καταλαβαίνουν βαριούνται να κάνουν επαναστάσεις.
    Αϊντε θύμα αϊντε ψώνιο…

    Ρε αγόρι μου,
    ο Τζεφ ήταν γνωστός για τις ιδέες του… Υπήρχε πολύς, πάρα πολύς κόσμος στα λεγόμενα “ακραία” ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα που φώναζε προεκλογικά για τις προθέσεις του όταν θα εκλέγοταν Πρωθυπουργός: για την ιθαγένεια, το άρον άρον κλείσιμο των εθνικών θεμάτων, για τον “πολυπολιτισμό” και τις λοιπές εμμονές του που συνεχίζει να αποκαλεί “ιδεολογία” (μπρρρρ… ανατρίχιασα…). Εσείς όμως επιλέξατε να ακούσετε αυτά που θέλατε, την αύξηση μισθών και συντάξεων και τις προσλήψεις στο Δημόσιο…
    Εσείς που τον ψηφίσατε άκριτα, καλά να πάθετε!
    Και λίγα σας κάνει!

    Όμως τα υπόλοιπα 7 εκατομμύρια των Ελλήνων που δεν τον ψήφισαν και που δεν θέλουν να τον δουν στα μάτια τους, τί φταίνε να βασανίζονται ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατηθούν στην εξουσία που τόσο αγαπάνε.
    Είχα γράψει ότι τώρα είναι ευκαιρία για την Νέα Δημοκρατία να βγάλει τα στελέχη της στο πεζοδρόμιο, να οργώσουν ολόκληρη την Ελλάδα. Το συνέδρειο είναι έκθεση ιδεών.
    Θα πρέπει απο τώρα κάποιοι να ακολουθήσουν Ντόρα και Κιλτίδη, και να μας αδειάσουν την γωνιά. Πιστέψτε με είναι αρκετοί.Τα έχουν κάνει πλακάκια με την διαπλοκή.Το Πασοκ είναι αδίστακτο.Έχει βρεί στο προσωπό τους τους κατάλληλους συμμάχους. Ο Ελληνικός λαός περιμένει κάτι, ενα φώς…… γιατί διαφορετικά….

    “χωνί θα σας κανουμε”
    κ εσυ λοβερμπου μη κανεις την απληρωτη ετερα.

    είναι στο χέρι όλων μας να άλλαξουμε την κατάσταση……..
    μάγκες μία είναι η αλήθεια……..όποιος ψηφίσει το γιωργάκη και τα εξαπτέρυγά του προδίδει άθελα τη χώρα του…..
    αφυπνίστε τον κόσμο
    όλοι ξέρουμε ότι όλοι είναι απελπισμένοι.Μην αφήνετε κανένα να ψηφίζει αυτόν τον αδίστακτο και τα πληρωμένα-εξαγορασμένα τσιράκια του.
    Μιλήστε παντού……στη δουλειά, στη λαική….
    μιλάμε για την μεγαλύτερη προδοσία που συνέβη διαχρονικά στην ελλάδα.
    175 εξαγορασμένοι προδότες μας ρίξαν σε μια καταβόθρα
    πέρισυ μας πούλαγαν ελπίδες και μας υπνωτίσαν…..ξυπνήστε όλους από το λήθαργό τους………..ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.


    Εφιάλτες υπήρχαν πάντοτε και θα υπάρχουν πάντα, αλλά όχι και να τους …..ψηφίζουμε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση