GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιον "φωτογράφισε" ο Γ. Καρατζαφέρης για τη μίζα των 5,1 εκ. ευρώ από τα Ναυπηγεία...

Προέρχεται από τον συνδικαλιστικό χώρο Από τον Θανάση Λεπίδη ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ενδιαφέρον έχει η καταγγελία που έκανε στη Βουλή, για μαύρο χρήμ...

Προέρχεται από τον
συνδικαλιστικό χώρο

Από τον Θανάση Λεπίδη
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Ενδιαφέρον έχει η καταγγελία που έκανε στη Βουλή, για μαύρο χρήμα που κατέληξε στην τσέπη συγκεκριμένου στελέχους των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά,  ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης. 
Έκανε λόγο για εμβάσματα-μίζες ύψους 5,1 εκατ. ευρώ που εμφανίζονται να έχουν πληρωθεί από τα Ναυπηγεία, από τον Οκτώβριο του 2004 ως και τον Ιανουάριο του 2005, σε εταιρείες δημοσίων σχέσεων με έδρα την Ινδία και τις Αντίλες για να προωθήσουν την εικόνα των Ναυπηγείων σε χώρες όπως η Χιλή, η Αργεντινή, αλλά και η Βολιβία χώρα που δεν...
 έχει θάλασσα.
Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι:
Τον Οκτώβριο του 2004 εμβάστηκαν 1,3 εκατ. ευρώ από τα Ναυπηγεία στην εταιρεία Sidewind με έδρα τις Αντίλες
Στις 14/1/2005 εμβάστηκε ποσό 1,9 εκατ. ευρώ σε εταιρεία δημοσίων σχέσεων με έδρα το Νέο Δελχί η οποία παρέχει υπηρεσίες προβολής για την εικόνα των Ναυπηγείων σε χώρες της Λατινικής Αμερικής και μία εβδομάδα αργότερα εμβάστηκαν άλλα 1,9 εκατ. ευρώ στην ίδια εταιρεία.
Όπως είπε  "όλα αυτά μαζεύονται στην τράπεζα BNP της Γενεύης, όπου ο τελικός αποδέκτης είναι Έλληνας. Η δική μου έρευνα έφτασε στο ότι πρόκειται για άνθρωπο ο οποίος έχει τοποθετηθεί στα ελληνικά ναυπηγεία", αλλά δεν έδωσε  όνομα στη Βουλή. Πρόσθεσε πάντως ότι θέτει -πράγμα που όπως είπε έκανε αργότερα- "όλα τα στοιχεία" στη διάθεση του υπουργού Άμυνας, ενώ εμφανίσθηκε βέβαιος για εμπλοκή πολιτικών προσώπων.
Ποιο είναι το πρόσωπο στο οποίο αναφέρθηκε χωρίς να το κατονομάσει ο Γ. Καρατζαφέρης και για το οποίο ενημέρωσε τον κ. Βενιζέλο;
Πρόκειται για παλαιό συνδικαλιστικό παράγοντα, από την εποχή του ΠΑΣΟΚ, στο χώρο των Ναυπηγείων ο οποίος ανέβηκε σταδιακά όλες τις βαθμίδες και διαδραμάτισε, τα προηγούμενα χρόνια, πρωταγωνιστικό ρόλο στις διάφορες φάσεις αλλαγής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος τους. Έπαιξε επίσης καθοριστικό ρόλο ώστε να εμφανιστούν, κάποια στιγμή, οι εργαζόμενοι να έχουν το 49% των Ναυπηγείων ενώ μετά τη συνδικαλιστική δράση του φέρεται να είχε αναλάβει ως στέλεχος και διοικητικές ευθύνες συνεργαζόμενος με άλλα πρόσωπα.
Το ερώτημα είναι αν όλα αυτά τα χρήματα τα πήρε και τα προώθησε επικαλούμενος ...promotion των Ναυπηγείων σε άλλες χώρες ή αν όντως έδωσε και σε πολιτικά πρόσωπα, μετά την εκλογική νίκη της ΝΔ το 2004.

3 σχόλια

  1. Τώρα νιώσε κι εσύ τη γλύκα!
    Η αλήθεια ,
    stonpoutsomas@gmail.com
    τα κλεμμένα γυρίζουν πίσω ,εκεί που δεν… ανήκουν.
    Αποκαλύπτουμε σήμερα τον τρόπο με τον οποίο θα επιστραφούν , στους φτωχούς μετανάστες τα κλεμμένα του Έλληνα Πασόκου κ.τ.λ. , βολεμένου μετά το 1981, δημοσίου υπαλλήλου και Εθνικού εργολάβου . Ήδη κυκλοφορήσαν στην πιάτσα τα πρώτα DVD , με τις καταθέσεις των Ελλήνων στις διάφορες τράπεζες .
    Θα χυθεί πολύ αίμα .
    Σε συναντά ο πεινασμένος μετανάστης ,που έχει στα χέρια του το DVD , των καταθέσεων , και σου λέει , πως αν αύριο το πρωί δεν του δώσεις μέρος των καταθέσεων θα σε σκοτώσει , έχεις την εντύπωση πως θα επέμβει η αστυνομία , αν την ενημερώσεις και θα τη γλυτώσεις ,.
    Δε θα γλυτώσεις !
    Αν δεν του δώσεις τα χρήματα , τότε θα σε σκοτώσει , θα πάρει την μορφή σου στο βεστιάρια μεταμφίεσης των μεταναστών , που λειτουργούν ήδη στο κέντρο της Αθήνας και χωρίς να το καταλάβει κανείς , σε λίγη ώρα τα λεφτά σου θα έχουν κάνει φτερά , εσύ θα βλέπεις τα ραδίκια ανάποδα και συγγενείς και φίλοι σου θα σε αναζητούν.
    Μα στο είπα θα χυθεί πολύ αίμα .
    Ξαναψήφισε ΠΑΣΟΚ , ΛΑΟΣ ,ΝΤΟΡΑ , για να προστατευθείς , δια χειρός Goldenxoίδη .
    ΣΗΜΕΙΩΣΗΣ : Αλβανέ προνομιούχε , τώρα κινδυνεύεις και εσύ .
    Όποιος θέλει το DVD με 3 ευρώ στην Γερανίου ,και πολλά ροζ χάπενινγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η προβληματάρα με το καρατζαφύρα είναι ότι φωτογραφίζει αλλά τις φωτογραφίες τις κρατάει για πάρτη του.
    Γιαυτό κι εμείς στις εκλογές αντί για ψηφοδέλτια θα του στείλουμε φωτοαντίγραφα από φωτογραφίες με ξεβράκωτη τη μπουμπούκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στό Γκίνες είναι άδειο ακόμη τό
    θέμα:"Έλλην Συνδικάλας δούλεψε καί
    πτώχευσε".
    Ούτε νά γελάσω δέ μπορώ.Τσατίζομαι.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση