GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζώης: Μεγαλόστομες οι διακηρύξεις της κυβέρνησης...

Ο υπεύθυνος του Τομέα Εσωτερικών της ΝΔ Χρήστος Ζώης, σχολιάζοντας την ανακοίνωση του υπουργού Εσωτερικών Γ. Ραγκούσης, μετά τη συνάντηση π...

Ο υπεύθυνος του Τομέα Εσωτερικών της ΝΔ Χρήστος Ζώης, σχολιάζοντας την ανακοίνωση του υπουργού Εσωτερικών Γ. Ραγκούσης, μετά τη συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους της Τρόικας, δήλωσε:
«Οι μεγαλόστομες διακηρύξεις του υπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, μετά τη συνάντησή του με τους εκπροσώπους της Τρόικας, κρίνονται, ήδη, και θα κριθούν πολύ περισσότερο το προσεχές διάστημα στην πράξη.
Θα κριθούν από τους πολίτες, θα κριθούν από τους εργαζόμενους στο Δημόσιο και...
 ευρύτερο δημόσιο τομέα, στους ΟΤΑ, στις Περιφέρειες.
Υπενθυμίζεται, πάντως, ότι ο Υπουργός Εσωτερικών παραμένει σιωπηλός, παρά τις συγκεκριμένες καταγγελίες μας, για την πρώτη γνωστή περίπτωση καταστρατήγησης του Νόμου 3839/2010, που ορίζει το πεδίο των δήθεν αντικειμενικών κρίσεων των προϊσταμένων οργανικών μονάδων του Δημοσίου, στο υπουργείο Οικονομικών.
Όταν, λοιπόν, ο υπουργός Εσωτερικών επαίρεται, κατά τη συνάντησή του με τους εκπροσώπους της Τρόικας, για ''διαφάνεια, αξιοκρατία, αντικειμενικότητα, δικαιοσύνη και για στρατηγική για μια νέα πολιτεία'', εύλογα διερωτάται κανείς εάν έχει το δικαίωμα να παραμένει σιωπηλός σε συγκεκριμένες καταγγελίες πολιτικών δυνάμεων του τόπου, όπως αυτή που αφορά στο υπουργείο Οικονομικών.
Αναμένοντας μία κάποια απάντηση».

6 σχόλια

  1. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ???? ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΨΗΦΙΖΕΤΕ????ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΟΛΟΙ ΧΟΣΤΑΣΑΤΕ ΧΡΗΜΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ ΖΩΗ ΠΟΣΑ ΕΝΣΗΜΑ ΑΠΟ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΧΕΤΕ????ΕΧΕΤΕ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ Κ.ΖΩΗ ??? Η ΣΑΣ ΤΑΙΖΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ???ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ¨η ΧΑΡΤΟΠΑΙΧΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΖΕΙΤΕ >>>>..ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΑΦΘΑΡΤΑ ΣΤΕΛΕΖΗ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαίνεται ότι ο ΓΑΠ θύμωσε όταν σπάγαμε πλάκα που τσακίστηκε όταν προσπαθούσε εν κινήση να διορθώσει την αλυσίδα του ποδηλάτου κι είπε να δείξει σε μερικούς πως είναι να είσαι σε γύψο!

    Ζήτω η πρασινο-χούντα!
    Viva la victoria sempre!
    ΔΝΤ uber alles!

    Η χουντα παπαδοπουλου-πατακου τι διαφορα ειχε ? την γιαρο την μακρονησο ? αντε να δουμε και τωρα τα ιδια….
    Ειναι για κλαματα η κατασταση απο σεπτεμβρη θα χτυπανε τις πορτες το βραδυ και θα μαζευουν τους αντιφρονουντες….

    Ζήτω η εθνοσωτήριος κυβέρνηση της 28ης Ιουλίου 2010.
    ΟΙ ΡΟΥΦΙΝΟΠΑΣΟΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eμετικός ο Μ.Καψής στο ΜEGA.
    Αυτό δεν είναι καν στρατευμένη,υπαλληλική δημοσιογραφία.

    Αυτό είναι συμπεριφορά τηλεοπτικού μπράβου-λακέ της κυβερνήσης, σε πορεία πλήρους απώλειας της προσωπικής του αξιοπρέπειας.
    Την ιστορία του πατέρα του δεν τη σέβεται; Την ιστορία του παππού του(διαπρεπούς δημοσιογράφου του μικρασιατικού ελληνισμού)δεν την υπολογίζει και μετατρέπεται άκριτα σε τηλεοπτικό φουσκωτό του Ρέππα και του Πεταλώτη;

    Με τέτοια στελέχωση των τηλεοπτικών παραθύρων, με τέτοιου βαθμού υπαλληλοποίηση των τηλεσχολιαστών, που έχουν μετατράπει όλοι σε κυβερνητικούς γκαουλάιτερ, η ΝΔ πρέπει να προχωρήσει σε ριζοσπαστική κίνηση: καταγγέλια με ονοματεπώνυμο όλων των κυβερνητικών παραγιών: Χασαπόπουλος-Λιάρος-Καψής-Χατζηνικολάου-Πρετεντέρης-Τρέμη κλπ προπαγανδιστές του ΓΑΠ και των εξαπτέρυγών του έχουν αφηνιάσει.

    Να τους καταγγείλει η ΝΔ ανοιχτά, εγκαταλείποντας την “πολιτική ορθότητα” και τα λευκά γάντια.
    Στη μαφιόζικη μεθόδευση πλύσης εγκεφάλου της κοινωνίας η ΝΔ πρέπει να απαντήσει επιθετικά πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ανθρωπος ειναι εκτος τοπου και χρονου!
    Και τι θα κανει δηλαδη θα βαλει τους μπατσους να τους υποχρεωσουν να κανουν δρομολογια. θα χυθει αιμα αυριο

    Χρηστος Κωνστας says:
    ΜΟΛΙΣ ΕΙΠΑΝ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΕΧΩΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ!!!!
    ΟΙ ΦΥΛΑΚΗΣΗΣ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ.
    ----------------------------------
    θα οδηγησουν ο Καψης ο Κωνστας και ο Μιχαλος ειπανε απο ενα φορτηγο με καροτα και παπαγια, για να ανεφοδιασουν τα super-markets.

    Ο ΚΑΨΗΣ μπορεί να οδηγήσει και το
    ΒΟΘΡΟ, έγινε ειδικός στα πασοκικά σκατα. Στο MEGA κανάλι της "αγίας Βαρδινογιάννενας " ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΩΝ Δ.Ν.Τ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΔΕΞΙΟΜΟΡΦΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΜΙΛΑΤΕ; ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ ΣΑΣ; ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΤΕΛΟΣ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΕ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΕΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΕΣ ΑΙΣΧΟΣ,ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πριν 9 μήνες έφυγε μια δεξιά κυβέρνηση και μας ήρθε μια ακροδεξιά νεοφιλελεύθερη του κερατά.

    Σήκω Ανδρέα να δεις τον κανακάρη σου τον μεταρρυθμιστή της κακιάς ώρας.
    Ρε ουστ κοπρόσκυλα…νύχτα θα φύγετε.

    ΠΑΡ΄ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ
    THN MΠΕΚΡΟΥ ΣΟΥ
    ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ NIC & ANTRIK
    ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ...........ΔΡΟΜΟ ΑΛΗΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση