GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χωρίς (άλλα) λόγια...

Δια την "μεταφοράν" Ο Ταχυδρόμος

Δια την "μεταφοράν"
Ο Ταχυδρόμος

5 σχόλια

  1. Οι μεγάλοι ρεπόρτερ των ΜΜΕ ας βγάλουν λίστες με τα κοματόσκυλα που διορίστηκαν απο το ΠΑΣΟΚ στους 9 μήνες σε υπουργεία ,ΔΕΚΟ,συμβούλια ,επιτροπές ,νοσοκομεία κλπ ,τα προσόντα τους και τι αμοιβές,παραστάσεις,οδοιπορικά κλπ παίρνουν
    Η φαιδρή αντιμετώπιση των ελλήνων ψηφοφόρων από τον ΓΑΠ αντανακλάται στην αστειότητα της δήλωσης των βιογραφικών και των αντίστοιχων αστείων δηλώσεων υπουργών κ λοιπών παρατρεχάμενων για την μέσω δημόσιας διαβούλευσης αποφάσεων.
    Εδώ μιλάμε για παράνομες κ αντισυνταγματικές αποφάσεις που φέρνουν τους ‘ελληνες 30 χρόνια πίσω.
    Απο τον άλλο μήνα ο πολύς κόσμος θα αντιληφθεί πόσο φτωχότερος έγινε ΜΈΣΑ ΣΕ σε 9 μήνες την ίδια ώρα που
    -κανείς οφειλέτης του δημοσίου κ των ταμείων δεν τιμωρήθηκε
    -στα νοσοκομεία το πάρτυ συνεχίζεται
    -ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΈς ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Κ ΝΑ ΜΑΣ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ……..
    -κανένα λαμόγιο δεν κατηγορήθηκε -ακόμη κ ο μαντέλης ξεχάστηκε……
    -στις νομαρχίες ,δημαρχεία,πολεοδομία κλπ οι μίζες ανέβηκαν
    -το ΠΑΣΟΚ κ η νεολαία του είναι διακοπές σε club πεντάστερο ,μόνο που δεν μας είπαν ποιός πληρώνει τον λογαριαμό,γιατί οι περισσότεροι από τους ψηφοφόρους που τους έβγαλαν κυβέρνηση δεν έχουν να πάνε διακοπές
    ΝΤΡΟΠΗ Κ ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετοιμάζουν καλοκαιρινή προβοκάτσια για να ανακληθούν “βασικές ελευθερίες”??


    Ο δρόμος της εκποίησης είναι μακρύς και απαιτεί την χαλιναγώγηση / χειραγώγηση κάθε μορφής λαϊκής αντίστασης. Το είδαμε περίτρανα στην σφαγή της Μαρφίν όπου τα (ανύπαρκτα) ΜΜ”Ε” ξύπνησαν και στηλίτευσαν τη δολοφονία συνδέοντας την με τις “λαϊκές εκδηλώσεις αντίδρασης”. Βρήκαν λοιπόν την ευκαιρία να κάνουν γαργάρα τη μεγαλύτερη συγκέντρωση των τελευταίων ετών που εάν είχε προβληθεί θα είχε συμπαρασύρει ακόμα εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου. (τα ίδια ΜΜ”Ε” που έβλεπαν με “συμπάθεια” τους ισλαμοφασίστες δολοφόνους του κορανίου με τους δουλέμπορους ελληναράδες ινστρούχτορες τους. Δολοφόνοι δια πάσαν χρήσιν)
    Η προβοκάτσια της Μαρφίν λοιπόν πέτυχε τον στόχο της να ακυρώσει την αυθόρμητη λαϊκή συμμετοχή στις κινητοποιήσεις. Τώρα προέχει η χειραγώγηση της υποβόσκουσας οργής που εκδηλώνεται κυρίως από τα ανεξάρτητα μέσα του διαδικτύου. Πάμε λοιπόν στα γεγονότα:
    9,000 μαύρες σημαίες με ξύλινα μαρκούτσια παραγγέλθηκαν με όριο παράδοσης τα μέσα Ιουλίου. Παράλληλα οι ίδιοι πελάτες παρήγγειλαν πανώ με “εμπρηστικά” συνθήματα που δεν παραπέμπουν σε κάποιο κόμμα ή συνδικαλιστική οργάνωση. Ούτε όμως προδίδουν μία “ιδεολογική” ταυτότητα, ταξική, πατριωτική κλπ.
    9,000 μαρκούτσια λοιπόν στο κατακαλόκαιρο είναι λίγο δύσκολο να κρατηθούν από τον “απλό λαό” που στην πλειοψηφία του θα είναι εκτός Αθηνών για τα μπάνια του. Ο μόνος φορέας που θα μπορούσε να κινητοποιήσει τόσο κόσμο, το ΠΑΜΕ, δεν έχει καμμία σχέση με μαυρίλες, ανωνυμίες κλπ. Πάντα βγαίνει ξεκάθαρα με το έμβλημα του, χωρίς κουκούλες και με πάγια συνθήματα.
    Η πρακτική λοιπόν παραπέμπει στην πρακτική των μελανοχιτώνων όπως είδαμε εδώ:
    Γιώργος Παπανδρέου, Μπενίτο Μουσολίνι: Κατακτώντας την απόλυτη Ηγεμονία.
    Τα “καλέσματα” θα είναι ετερόκλητα για να συγκεντρώσουν άσχετο κόσμο με κοινό παράγοντα την λαϊκή οργή για το μνημόνιο και τα νέα μέτρα. Σημείο αναφοράς μάλιστα θα είναι η 23η – 24η Ιουλίου, με την γραφική επέτειο αποκατάστασης της δημοκρατίας. Η ετερόκλητη συμμετοχή είναι απαραίτητη ώστε ο παρακρατικός πυρήνας να “χτυπά” ανενόχλητος με στόχο τη δημιουργία χάους σε μία ημιερημωμένη πόλη.
    Θα χρησιμοποιηθεί εκτενώς το διαδίκτυο για την κινητοποίηση με στόχο την μετέπειτα δαιμονοποίηση του και την αιτιολογία της επιλεκτικής φίμωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι μαϊμού καλοκαιρινές δημοσκοπήσεις που βλέπουμε σήμερα έχουν μόνο ένα σκοπό:
    ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς τους ελάχιστους εναπομείναντες φίλους του Παπανδρέου λέω ότι:
    Eάν με τη βενζίνη επάνω 55%, τον τιμάριθμο επάνω 5%, τα διόδια επάνω 50%, τη φορολογία επάνω 20% και μέση μείωση ειδοδημάτων 30% εσύ είσαι ευχαριστημένος, δεν σε σώζει ούτε η ψυχιατρική επιστήμη.
    Ως γνωστό, η βλακεία είναι αθεράπευτη.
    Εσύ θα ελπίζεις μέχρι να πεθάνεις από την πείνα και, φοβάμαι ότι αυτό δεν θα αργήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση