GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φωτιά στο Ηράκλειο της Κρήτης...

ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ... ΠΥΡ(Σ)ΟΣΒΕΣΤΕΣ... Από την Κίνηση Πολιτών Ηρακλείου Ανίκανοι και ανειδίκευτοι αποδείχθηκαν για άλλη μια φορά οι Αστυνόμοι ...

ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ... ΠΥΡ(Σ)ΟΣΒΕΣΤΕΣ...

Από την Κίνηση Πολιτών Ηρακλείου
Ανίκανοι και ανειδίκευτοι αποδείχθηκαν για άλλη μια φορά οι Αστυνόμοι και οι Πυροσβέστες του Ηρακλείου, στην μεγαλύτερη φωτιά σε πολυκατοικία στα χρονικά.
Μια πολυκατοικία με καταστήματα στο ισόγειο και εγκλωβισμένους ΠΟΛΙΤΕΣ σε τουλάχιστον 4 διαμερίσματα....είδαν το χάρο με τα μάτια τους σήμερα το πρωί στην Εθνική Αντιστέσεως, σε ένα απο τους πιο πολυσύχναστους δρόμους.
Η φωτιά στην πολυκατοικία άρχισε περίπου στις 05.30 το πρωί....όμως οι πρώτοι Πυροσβέστες εμφανίστηκαν 06.15. Το υπόγειο της πολυκατοικίας είχε...
έυφλεκτα υλικά και λάστιχα αυτοκινήτων (αντιπροσωπία της SUZUKI που λειτουργούσε ως συνεργείο και αποθήκη της εταιρείας), συν του ότι ήταν ο καυστήρας απο τα καλοριφέρ εκεί....οπότε αντιλαμβάνεστε πως το πρόβλημα ήταν....τεράστιο. Η πρώτες εκρήξης τρομοκράτησαν τις γύρω περιοχές... ο κόσμος έντρωμος βγήκε έξω να δει τι συμβαίνει και να βοηθήσει όπως μπορεί.
Στην πολυκατοικία ήταν δύο μωρά και κάποιες ηλικιωμένες κυρίες... όμως το κλιμακοφόρο της Πυροσβεστικής ήταν το τελευταίο όχημα που ήρθε. Οι πυροσβέστες ανίκανοι να συνδέσουν τις μάνικες...η κατάσβεση άρχισε στις 06.45 δηλαδή μισή ώρα μετά που είχαν φτάσει στο σημείο.
Ο Αρχηγός της Πυροσβεστικής στο Ηράκλειο απλά παρατηρούσε μη έχοντας την δυνατότητα να οργανώση την επιχείρηση.
Έτσι οι πολίτες πήραν το νόμο στα χέρια τους και με δική τους πρωτοβούλια οι πιο τολμηροί επιχείρησαν να μπουν μέσα...και τα κατάφεραν απεγκλωβίζοντας 2 ένοικους. Υπάρχει ο φόβος για μια νεκρή γυναίκα όμως κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί προς το παρόν. Σίγουρα όμως υπάρχουν τουλάχιστον 2 άτομα με εγκάμαυτα και αναπνευστικά προβλήματα....
Ο Πρόεδρος του Εργατικού κέντρου έντρομος απο τα σχόλια των ΄πολιτών αντέδρασε άσχημα....ο Αρχηγός της Πυροσβεστικής...δεν μπόρεσε να κάνει κάτι καλύτερο πέρα απο τις χειραψίες που αντάλλαζε με δημοσιογράφους και πολιτευτές του μεγάλου Σοσιαλιστικού κινήματος...που ήταν εκεί.
Πόσο τραγικός μπορεί να είναι ένας άνθρωπος;
Πόσο ανίκανοι μπορεί να είναι οι ανθρώποι που μας.....προστατεύουν;;; Τι θα βγούν να πουν πάλι δηλαδή; Πως οι πυρ(Σ)οσβέστες είχαν ειδικευτεί απο την Ν.Δ ; Μα ναι θα το ακούσουμε και αυτό... είναι ικανοί να το πουν αυτό...ανίκανοι όμως να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
12 TΕΛΙΚΑ ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ...

6 σχόλια

  1. ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

    Δημοσιογράφοι ταξίδεψαν στο Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής με έξοδα μεγάλης ελληνικής Τράπεζας. Αυτό από μόνο του στο εξωτερικό θα επέφερε σοβαρές επαγγελματικές κυρώσεις σε βάρος των σχετικών λειτουργών του τύπου. Εδώ όχι μόνο κάτι τέτοιο πέρασε απαρατήρητο αλλά λίγο μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής το εν λόγω Πιστωτικό Ιδρυμα βρέθηκε στο κέντρο κινήσεων για εξαγορές η συγχωνεύσεις Τραπεζων. Και οι φιλοξενηθέντες δημοσιογράφοι σχολιάζουν, αναλύουν και προβλέπουν τις εξελίξεις. Δίχως ουδείς να ενοχλείται η έστω να επισημαίνει το άτοπο του πράγματος. Και ύστερα οι κύριοι αυτοί κατηγορούν τους πολιτικούς για σκάνδαλα, παρατυπίες και αήθεις χειρισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άμα δεν ξέρει να οργανώνει επιχείρησεις, τότε δεν έχει καμία απολύτως δουλειά στην Πυροσβεστική....και αφού δείχνει ότι δεν ξέρει να οργανώνει επιχειρήσεις, γιατί τον έχουν ακόμη σε αυτή την θέση; δηλαδή πόσοι πρέπει να πεθάνουν για να γίνει κάτι σωστό επιτέλους; Τέλος πάντων........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε αγραμματε μαλάκα αντε μαθε πρωτα να γραφεις ελληνικά και μετα γραψε ανικανότητα των αλλων:
    Εθνικής Αντιστεσεως!
    Η πρωτες εκρηξης!
    εντρωμος!
    να οργανωση την επιχειρηση!
    εγκαμαυτα!
    Εισαι ανικανος να γραψεις μια σωστη πρόταση. Καραγκιόζη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πλέον υπάρχει και νεκρός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΣΥ ΣΚΑΤΟΜΑΛΑΚΑ 4,17 ΣΕ ΜΑΡΑΝΕ Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΙΣΟΥ Ο ΚΑΣΑΒΕΤΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λοιπόν αγαπητέ πολίτη.... που όπως μας τα γράφεις τελικά ήσουν ή δεν ήσουν εκει;;;; Μάλλον ήσουν εκει όπως και στο σχολείο οταν πήγαινες που δεν εδινες σημασία στο να μαθεις στοιχειώδη ορθογραφία... απλά μαλλον και τότε υπήρχες και σχολίαζες τους υπόλοιπους με παρόμοιο τρόπο...επιφανειακά και....αμερόληπτα;.....! Γιατί ναι εχει σημασία ο τρόπος που γραφει ο καθενας όταν αποφασίζει να ενημερώσει κόσμο! Αν είσαι πικραμένος δεν μπορεις να εκδικείσε τους συμπολίτες σου πυροσβέστες βγάζοντάς τους ανίκανους ενώ αυτοί προσπαθούν να σε σώσουν! Σίγουρα σε πολλούς απο εμάς δεν αρέσει ο τρόπος δράσης πολλών υπηρεσιών (...και κομμάτων αν θέλετε... γιατί εκεί το πας...) και νομίζουμε οτι θα δρούσαμε καλύτερα...αλλά στην πραγματικότητα που είμαστε εμείς όταν σχολιάζουμε; Βοήθησες φίλε συμπολίτη; Ενημερώθηκες σωστά για το συμβάν για να ενημερώσεις και άλλους; Γιατί είσαι ο μόνος που γράφει αρνητικά ενώ όλα τα υπόλοιπα μέσα κρατούν ακόμα ουδέτερη στάση; Έμαθες πως ξεκίνησε η πυρκαγιά; Μη βιάζεστε να βρίζετε επειδή υπάρχει νεκρός... Και θα ξαναρωτήσω, βοήθησες; ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΏΡΑ; Το συμβάν δεν τέλειωσε επειδή τελείωσε η κατάσβεση... Οι πυροσβέστες μέχρι αργά ήταν εκεί, αν το είδες..., για να εξασφαλίσουν την δική σου ασφάλεια. Πήγαινε λοιπόν κι εσύ που σε ενδιαφέρουν τα κοινά.... να δεις αν θέλουν βοήθεια οι οικογένειες αυτές που ταλαιπωρούνται τώρα και ενημέρωσέ μας να βοηθήσουμε κι εμείς και δε θα μας πειράξει όπως και να το γράψεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση