GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα μπορούσε να λέει...

-Μήπως όλοι αυτοί αρχίζουν τώρα τις απεργίες , για να μην μπορέσω να φύγω για τις διακοπές μου χωρίς ενοχές ; Δια την αντιγραφήν Ο Ταχυδ...

-Μήπως όλοι αυτοί αρχίζουν τώρα τις απεργίες, για να μην μπορέσω να φύγω
για τις διακοπές μου χωρίς ενοχές;
Δια την αντιγραφήν
Ο Ταχυδρόμος

9 σχόλια

  1. ΤΙ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΤΕ ΑΠΟΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ
    Εφοριακούς οι οποίοι... αμέλησαν να καταθέσουν δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος ακόμη και για τρία στη σειρά χρόνια ή που στο διάστημα αυτό δεν εκκαθαρίστηκαν οι δηλώσεις τους και έτσι δεν πλήρωσαν ούτε ένα ευρώ φόρο βάζει στο στόχαστρο το υπουργείο Οικονομικών.

    Πρόκειται για 224 εφοριακούς οι οποίοι πιάστηκαν από τις εκτεταμένες διασταυρώσεις που πραγματοποίησε η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων να μην εκπληρώνουν τις βασικές φορολογικές τους υποχρεώσεις στην τριετία 2007-2009.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νέα «δωρεά» ΟΠΑΠ στην Ιντραλότ
    Της ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥ
    Μετά τον «πόλεμο» του τέως πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή κατά της διαπλοκής και των «νταβατζήδων» που κατέληξε το 2007 σε μια μαμούθ απευθείας ανάθεση στην Intralot του Σωκράτη Κόκκαλη από τον ΟΠΑΠ, η «αντίσταση» του νυν πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου -που δεν χρωστάει σε κανέναν- στα συμφέροντα συνεχίζεται.
    Και πάλι από το μετερίζει του ΟΠΑΠ. Ο οργανισμός (ελέγχεται κατά 34% από το Δημόσιο) μέχρι το επόμενο Σάββατο (31/7) θα έχει υπογράψει άλλη μια απευθείας «δωρεά» προς την Intralot για την υποστήριξη των υπηρεσιών του Στοιχήματος και για τη συντήρηση συστημάτων. Τουτέστιν, μια νέα αυτοτελή σύμβαση διάρκειας 2 συν 1 χρόνων παροχής υπηρεσιών, η οποία φυσικά είναι όλα τα λεφτά για την Intralot. Και αυτή η διοίκηση του ΟΠΑΠ δεν πρόκαμε να κάνει διεθνή διαγωνισμό και παραμένει στην αγκαλιά του Σ. Κόκκαλη. Η δε προηγούμενη (Κωστάκου-Νειάδα) ακύρωσε ως άκαρπη διαγωνιστική διαδικασία που είχε αρχίσει το 2005 και στις 31 Ιουλίου 2007, υπό την πίεση της κατάρρευσης του ΟΠΑΠ αν έμενε χωρίς υποστήριξη, προέβη σε τριετή ανάθεση (μέχρι 31 Ιουλίου 2010) με σύμβαση που τιμολογεί χρυσάφι ακόμα και την αποστολή ενός Fax από την ανάδοχο!
    Το πολιτικό συμπέρασμα, μόνο από τον συμβατικό οργασμό του ΟΠΑΠ με την Intralot, δείχνει ότι και τα δύο κόμματα εξουσίας (ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.) υποστηρίζουν τα τζακ-ποτ συμβόλαια προς την εθνική προμηθεύτρια του τζόγου εδώ και περίπου 25 χρόνια.
    Το εξοργιστικό της υπόθεσης αυτής είναι και το ότι από τον ΟΠΑΠ υποστήριξαν (με δημόσια ανακοίνωση) ότι η σύμβαση των 425 εκατ. ευρώ ήταν ύψους 96,5 εκατ. ευρώ! Το κρυφό τίμημα το έβαλαν στο συρτάρι, ενώ η Intralot άσκησε όλα τα δικαιώματά της που απέρρεαν από τους όρους της σύμβασης πουλώντας υλικοτεχνική υποδομή και μεταβιβάζοντας άδειες χρήσης λογισμικού. Μόνο δύο δικαιώματα προαίρεσης που ασκήθηκαν κόστισαν στον ΟΠΑΠ 78,5 εκατ. ευρώ (χωρίς τον ΦΠΑ), που μαζί με την Intralot ανακοίνωσαν το ψέμα για τα 96,5 εκατ. ευρώ δίχως η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς να τους ενοχλήσει και φυσικά κρύβοντας τη σύμβαση ακόμα και από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που τη ζήτησαν με ερωτήσεις τους.
    Αυτές τις ημέρες, και πάλι με τη μορφή του επείγοντος και με την επίκληση του μονόδρομου, η ιστορία επαναλαμβάνεται. Η διοίκηση του ΟΠΑΠ, (Σταματόπουλος-Σπανουδάκης) επικουρούμενη από τον νομικό σύμβουλο του οργανισμού κ. Γανωτή, βρίσκεται σε στενότατες επαφές με το επιτελείο της Intralot για τη διαμόρφωση των τελικών όρων της νέας σύμβασης. Κάποιοι από τον ΟΠΑΠ δείχνουν προβληματισμένοι, όμως κάποιοι άλλοι -φίλοι και του Ολυμπιακού- είναι ένθερμοι υποστηρικτές της νέας παρέλασης της Intralot από τα φορτωμένα ταμεία του ΟΠΑΠ. Τα τελευταία εξακολουθούν να στηρίζουν σχεδόν αποκλειστικά τη βαλλόμενη κερδοφορία της εταιρείας, η οποία δεν έχει ευτυχήσει από τις αποδόσεις των λοτταριών του εξωτερικού που διαχειρίζεται, συμπεριλαμβανομένης πλέον και αυτής της Τουρκίας.
    Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η νέα σύμβαση ΟΠΑΠ-Intralot θα είναι αυτοτελής και δεν θα αποτελεί «ουρά» αυτής του 2007 που προβλέπει μονοετή παράταση.
    Από την εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

    Δημοσιογράφοι ταξίδεψαν στο Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής με έξοδα μεγάλης ελληνικής Τράπεζας. Αυτό από μόνο του στο εξωτερικό θα επέφερε σοβαρές επαγγελματικές κυρώσεις σε βάρος των σχετικών λειτουργών του τύπου. Εδώ όχι μόνο κάτι τέτοιο πέρασε απαρατήρητο αλλά λίγο μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής το εν λόγω Πιστωτικό Ιδρυμα βρέθηκε στο κέντρο κινήσεων για εξαγορές η συγχωνεύσεις Τραπεζων. Και οι φιλοξενηθέντες δημοσιογράφοι σχολιάζουν, αναλύουν και προβλέπουν τις εξελίξεις. Δίχως ουδείς να ενοχλείται η έστω να επισημαίνει το άτοπο του πράγματος. Και ύστερα οι κύριοι αυτοί κατηγορούν τους πολιτικούς για σκάνδαλα, παρατυπίες και αήθεις χειρισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δέν υπάρχει χρόνος διά αναλύσεις τύπου ''πώς,ποιός,πότε''.
    Ή Δημοκρατία ήτο στό Απόσπασμα επί 35 χρόνια καί τό μόνο πού αναμένετο ήτο ή εντολή Πύρ,τού επί κεφαλής τού Αποσπάσματος.
    Ή εντολή εδώθη,μετά από τήν εμπλοκήν τών διεθνών προαγωγών μας,στά περί οικονομίας-εθνικής ανεξαρτησίας θέματα,από τόν αμερικανοτρόφιμο ηλίθιο ΓΑΠ καί τούς υποτελείς του καί ή Δημοκρατία ήδη ''ενταφιάσθη''!!.
    Άς μήν ασχολούμεθα λοιπόν μέ τό ''τίς πταίει,πότε καί πώς''.
    Ή οργή έχει οπλίσει ήδη τό χέρι τού κάθε απλού δοκιμαζόμενου πολίτη καί δέν χρειάζεται άλλο αναμονή.
    ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ!!!
    ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΚΙ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΕΓΕΡΘΕΝΤΕΣ ΜΑΧΗΤΕΣ- ΠΟΛΙΤΕΣ!!.
    Τά όρια υπομονής/ανοχής/αντοχής/λήθης/
    συγχώρεσης/ελπίδας/εμπαιγμού
    ''ΕΣΠΑΣΑΝ'' καί μάς απόμειναν μόνον οί ''αλυσσίδες ΜΑΣ''!!

    Ceasar!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μην παιρνεται μετρα εν οψη τουριστικης περιοδου.

    χρειαζεται διαχειρηση αλλαγης δεν μπορει μια αλλαγη να γινει αποτομα πρεπει να περασει απο καποια σταδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΤΕ ΑΠΟΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ
    Εφοριακούς οι οποίοι... αμέλησαν να καταθέσουν δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος ακόμη και για τρία στη σειρά χρόνια ή που στο διάστημα αυτό δεν εκκαθαρίστηκαν οι δηλώσεις τους και έτσι δεν πλήρωσαν ούτε ένα ευρώ φόρο βάζει στο στόχαστρο το υπουργείο Οικονομικών.

    Πρόκειται για 224 εφοριακούς οι οποίοι πιάστηκαν από τις εκτεταμένες διασταυρώσεις που πραγματοποίησε η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων να μην εκπληρώνουν τις βασικές φορολογικές τους υποχρεώσεις στην τριετία 2007-2009.

    .................................

    Ξερω εναν που επι νδ ειχε υψηλη θεση εχει περιουσια τουλαχιστον 40.000.000 ευρω
    κοβει μαιμου τιμολογια και εχει και μια εταιρεια για να ξεπλενει τα μαυρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΦΙΛΤΑΤΕ ΟΤΙ: ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΑ ΒΑΡΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ. ΑΜΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!!! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΜΠΕΣΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Nα τις καταργήσουμε τις απεργίες λοιπόν.

    Και να φωνάξουμε τη Βέρμαχτ να μάς κάνει κράτος, γιατί εμείς είμαστε ελαφρώς χυμαδιά και δε μπαίνουμε σε σωστή σειρά , να γίνουμε «πολιτσμένοι» Οστρογότθοι.

    Τι χουνταίοι ειστε εσείς μωρε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση