GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για μια καλή παραγωγική σχολική χρονιά...

Από τον Κανέλλο Λάλο π. βουλευτή Β' Πειραιά Αρχίζει κι εφέτος μια καινούρια σχολική χρονιά. Μια χρονιά γεμάτη όνειρα και ελπίδες, στό...

Από τον Κανέλλο Λάλο
π. βουλευτή Β' Πειραιά

Αρχίζει κι εφέτος μια καινούρια σχολική χρονιά. Μια χρονιά γεμάτη όνειρα και ελπίδες, στόχους και προσδοκίες για όλους. Ενώνουμε αυτή την πρώτη ημέρα τις ευχές μάς με τις ευχές τής εκκλησιάς, των γονέων και των εκπαιδευτικών μας για μια καλή παραγωγική σχολική χρονιά.
Οι απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής ενισχύουν της σημασία της εκπαίδευσης ως θεμελιώδη παράγοντα ανάπτυξης και κοινωνικής ευημερίας.
Σήμερα η κοινωνία μας θέλει στις τάξεις τους μορφωμένους ανθρώπους με ήθος και αξίες που...
 να μην τούς σταματούν τα εμπόδια της ζωής. Αλλά για να επιτευχθεί αυτό, χρειάζονται κόποι και θυσίες που αργότερα θα καρποφορήσουν. Κινητήριος δύναμη του εκπαιδευτικού μας συστήματος, είναι όλες και όλοι οι εκπαιδευτικοί, που για μια ακόμη χρονιά ετοιμάζονται να προσφέρουν την γνώση, την εμπειρία αλλά και την ευαισθησία τους στους μαθητές προκειμένου να τους βοηθήσουν όχι μόνο σε καθαρά γνωστικού τύπου προβλήματα αλλά και στις διάφορες διαδικασίες που αντιμετωπίζουν σε όλα τα επίπεδα.
Ας ξεκινήσουμε με υψηλούς στόχους και οράματα και ας καταβάλλουμε όλοι μαζί τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να πραγματοποιηθούν.
Σε όλους τους μαθητές, τους δασκάλους τους, το υποστηρικτικό προσωπικό και τους γονείς, εύχομαι καλή χρονιά, με υγεία, δύναμη και επιτυχίες.

2 σχόλια

  1. Με ποιες προϋποθέσεις; Με εκπαιδευτικούς που θα λιμοκτονούν και με σχολεία που δε θα μπορούν να ανταπεξέλθουν στις βασικές δαπάνες λειτουργίας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΧΙ ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΜΕΤΑΛΑΞΗ ΤΟΥ ΜΕ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ .
    Προς τους ψηφοφόρους Έλληνες πολίτες
    Μην ψηφίσετε σε εκλογές , βουλευτικές , δημοτικές
    ή οποιαδήποτε εκλογική αναμέτρηση , το ΠΑΣΟΚ η την οποιαδήποτε μετάλλαξη του , με άλλα ονόματα συνδυασμών η ανεξάρτητων αρχηγών διότι από πίσω θα είναι πάλι το ΠΑΣΟΚ κρυμμένο για να σας εξαπατήσουν , να σας κοροϊδέψουν, όπως πάντα και να σας πάρουν για άλλη μια φορά την ψήφο σας .
    Αυτοί έχουν τον μηχανισμό της εξαπάτησης , ελέγχουν όλα σχεδόν τα κανάλια , εφημερίδες δημοσιογράφους συνδικαλισμό .
    ΔΙΟΤΙ άμα ξαναβγούν αυτοί με οποιαδήποτε μορφή τους είναι μαθηματικός σίγουρο ότι οι ανώτεροι μισθοί και συντάξεις σε λίγα χρόνια θα είναι : 900 ευρώ η ανώτερη και 300 ευρώ η κατώτερη και με μια Ελλάδα γεμάτη με μετανάστες , λαθρομετανάστες , Πακιστανούς , Ινδούς , Σομαλούς , Αφρικανούς , γύφτους απελαθέντες από Γαλλία Ιταλία ( Διαβάστε συνθήκη Λισαβόνας που υπέγραψε ο Σημίτης ) .
    Συνέπεια όλων αυτών θα είναι η αύξησης της εγκληματικότητας (και να συλλάβουν τους δράστες θα είναι πάλι ελεύθεροι με το νόμο που ψήφισε το ΠΑΣΟΚ )
    Και τη χειροτέρευση της παροχής υπηρεσιών της υγείας :
    Νοσοκομεία φάρμακα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση