GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποδοκίμασαν υφυπουργό και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στην Καβάλα...

Από το http://piazzadelpopolo.blogspot.com/ Αν και η κυβέρνηση δεσμεύθηκε γραπτώς, εκείνοι συνεχίζουν... οδικώς τις κινητοποιήσεις τους, ...


Από το http://piazzadelpopolo.blogspot.com/
Αν και η κυβέρνηση δεσμεύθηκε γραπτώς, εκείνοι συνεχίζουν... οδικώς τις κινητοποιήσεις τους, καθώς αμετακίνητοι εμφανίζονται οι ιδιοκτήτες φορτηγών στα μπλόκα που έχουν συγκεντρωθεί αντιδρώντας στον νόμο για την απελευθέρωση του επαγγέλματος τους. Τα φορτηγά δεν δημιουργούν προβλήματα στις μετακινήσεις των άλλων οχημάτων και η τροχαία βρίσκεται επί ποδός για να προλάβει τυχόν απρόοπτα. Πάντως, αρκετές ήταν οι φωνές πάντως, που ζητούσαν την αναστολή των κινητοποιήσεων.
Το βράδυ της Παρασκευής, λίγο πριν τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης KAVALA EXPO2010, ιδιοκτήτες φορτηγών βρέθηκαν έξω από το εκθεσιακό χώρο και περίμεναν τους κυβερνητικούς βουλευτές για να...
 διαμαρτυρηθούν! Μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία τους στο χώρο, τους αποδοκίμασαν, ενώ ορισμένοι βγήκαν εκτός ορίων βρίζοντας τους και προσπαθώντας να τους επιτεθούν, με αποτέλεσμα η αστυνομία να τους εμποδίσει! Ο Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μιχάλης Τιμοσίδης όμως, πήγε στον χώρο όπου ήταν συγκεντρωμένοι οι απεργοί, συνομίλησε μαζί τους και δεσμεύτηκε να μεταφέρει τα αιτήματα τους στο υπουργικό συμβούλιο!!!

4 σχόλια

  1. ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΡΕ ΧΑΜΕΝΟ ΥΠΟΘΕΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    αι σιχτιρ με την πράσινη λογοκρισία

    ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ.
    Ο ΝΤΕΜΕΚ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ
    piazzadelpopolo.blogspot.com/
    ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΄67
    ΗΤΑΝ..ΣΟΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΣΤΙΣ ΧΟΥΝΤΕΣ.___________________________

    Κινητοποιήσεις ιδιοκτητών φορτηγών στην Καβάλα


    Η έντονη παρουσία των ιδιοκτητών φορτηγών δημόσιας χρήσης στο χώρο του εκθεσιακού κέντρου της Νέας Καρβάλης «Απ. Μαρδύρης» επισκίασε τη χθεσινή τελετή των εγκαινίων της έκθεσης του Επιμελητηρίου ”KAVALAEXPO 2010”. Τα «πυρά» των διαμαρτυρόμενων έπιασαν αρχικά το Νομάρχη Θόδωρο Καλλιοντζή και τον Αντινομάρχη Γ. Τσαλουχίδη και στη συνέχεια τον Υφυπουργό Υγείας Μιχ. Τιμοσίδη και τον βουλευτή Δημ. Παπουτσή.

    Έντονη ήταν η παρουσία των ιδιοκτητών φορτηγών δημόσιας χρήσης του νομού Καβάλας στα εγκαίνια της έκθεσης του Επιμελητηρίου KAVALAEXPO 2010. Οι ιδιοκτήτες είχαν παρατάξει από νωρίς τα φορτηγά τους απέναντι ακριβώς από το εκθεσιακό κέντρο «Απόστολος Μαρδύρης» στη Νέα Καρβάλη και κρατώντας μαύρες σημαίες διαμαρτύρονταν σε κάθε στέλεχος της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης που διερχόταν από μπροστά τους. Ο πρώτος που «αντιμετώπισε» την οργή των οδηγών ήταν ο Θόδωρος Καλλιοντζής, ο οποίος συνοδευόμενος από τους αντινομάρχες Γιώργο Τσαλουχίδη και Ανδρέα Μπαλίκα συνομίλησε μαζί τους προσπαθώντας να τους εξηγήσει την κατάσταση.

    Η οργή όμως των διαδηλωτών ήταν πολύ μεγάλη για να τους καθησυχάσει, οι οποίοι υποστήριζαν πως το νομοσχέδιο το ψήφισε και η Νέα Δημοκρατία. Τις αποδοκιμασίες των φορτηγατζήδων δέχθηκε και ο βουλευτής Καβάλας Δημήτρης Παπουτσής, ενώ ο υφυπουργός Υγείας Μιχάλης Τιμοσίδης τους πλησίασε και έπεισε τελικά τον εκπρόσωπό τους, Ανέστη Τσουρουκίδη να πραγματοποιήσουν μία σύντομη σύσκεψη σε κάποιο γραφείο του εκθεσιακού κέντρου. Πράγματι η πρόταση αυτή έγινε δεκτή και σε ένα γραφείο δίπλα από την αίθουσα εκδηλώσεων του εκθεσιακού κέντρου ο Μιχάλης Τιμοσίδης, ο Δημήτρης Παπουτσής και ο Άγγελος Τσατσούλης είχαν μία σύντομη ανταλλαγή απόψεων με τον Ανέστη Τσουρουκίδη και τρία μέλη του σωματείου.

    Ο εκπρόσωπος των ιδιοκτητών φορτηγών-βυτιοφόρων δημόσιας χρήσης νομού Καβάλας απευθυνόμενος στους κ. Τιμοσίδη και Παπουτσή υποστήριξε ότι η κυβέρνηση τους κορόιδεψε. «Δεν δεχόμαστε να δημευθεί η περιουσία μας. Η κυβέρνηση «ασέλγησε» επάνω μας. Σε εμάς που έχουμε προσφέρει το 7% του ΑΕΠ» δήλωσε ο Ανέστης Τσουρουκίδης. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο συνταξιοδοτικό, στο αναπτυξιακό, αλλά και στο φορολογικό κομμάτι του νομοσχεδίου δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι θα «χυθεί αίμα». Και οι τρεις άντρες άκουσαν προσεκτικά τον εκπρόσωπο των ιδιοκτητών φορτηγών δημόσιας χρήσης νομού Καβάλας και δεσμεύθηκαν να μεταφέρουν τις απόψεις τους στο αρμόδιο υπουργείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΣΙΛΟΓΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ.

    ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ : NTΟΡΕΣ-
    ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΔΣ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΛΗΔΕΣ.


    ΚΑΤΩ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΣΟΚ-ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ψηφίστε συνδυασμούς ΠΑΣΟΚ σε οποιασδήποτε εκλογές ………και θα φάτε καλααααα!!!!!!!!!
    Καρπαζοεισπράκτορες , χαϊβάνια , νεοέλληνες ,
    που σας πάει η μαλακία σύννεφο .
    Ψηφίστε ξανά και πάλι , το ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Μίχας και λοιπούς λαοπλάνους - λαμόγια και βλέπω τους συνταξιούχους και τους εργαζόμενους δημοσίους υπαλλήλους και των ΔΕΚΟ , με μισθούς από 300 -900 ευρώ και να ξεπουλάτε την περιουσία σας , όσο , όσο για να μπορέσετε να ζήσετε , και στη συνέχεια όταν σας τελειώσουν τα ευρώ σας , να ψάχνετε τα σκουπίδια για να βρείτε κάτι χρήσιμο .
    ΔΗΛΑΔΗ ΠΛΗΡΗ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΑΦΡΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ .
    Αν σας αρέσει ο αυριανός σας τρόπος της ζωής που θα έχετε , ξαναψηφίστε τους χαϊβάνια νεοέλληνες της καρπαζιάς , γιατί για καρπαζιές σας έχουνε αυτοί που τους ψηφίζεται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βάλτε το βίντεο κοπρίτες για να δούμε όχι τους βουλευτές αλλά το λαό που έχει γίνει μπαρούτι έτοιμος να εκραγεί και να δούμε ποιόν θα πάρει η μπάλα. Ουστ. Θολοπασόκοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση