GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα σικέ ματς και η αθλητική δικαιοσύνη…

Από το http://dikisports.blogspot.com/    Η Ουκρανία μας δείχνει τον δρόμο Επειδή κατά καιρούς ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σ. Πιλάβιος ισχυρίζετα...

Από το http://dikisports.blogspot.com/  
Η Ουκρανία μας δείχνει τον δρόμο
Επειδή κατά καιρούς ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σ. Πιλάβιος ισχυρίζεται ότι η μόνη αρμόδια να αποφασίσει για τα σικέ ματς είναι η ποινική Δικαιοσύνη, ιδού το αντεπιχείρημα που έρχεται από την Ουκρανία:
Tον Απρίλιο του 2008 ο ποδοσφαιριστής της Καρπάτι Αβίβ, Σεργκέι Λασένκοφ, ισχυρίστηκε ότι ο αγώνας της ομάδας του με την Μεταλίστ Χάρκιβ ήταν προσυννενοημένος.
Η ουκρανική ποινική Δικαιοσύνη έθεσε την υπόθεση στο αρχείο, αλλά ο αθλητικός δικαστής είχε άλλη γνώμη: τιμώρησε με -9 βαθμούς τις...
 δύο ομάδες.
Μήπως ο ΓΓΑ Π. Μπιτσαξής πρέπει να αναθεωρήσει τις απόψεις του, που διαρκώς ταυτίζονται με εκείνες του Σ. Πιλάβιου;

4 σχόλια

  1. "Σε διαγωνισμό που έγινε στην Ουάσινγκτον για τον καταλληλότερο χαρακτηρισμό ενός λαού, εκείνου που θα παρουσιάζει καλύτερα την ψυχολογία του, πήραν μέρος περίπου ένα εκατομμύρια άτομα. Δεκαπενταμελής επιτροπή από επιστήμονες επέλεξε ομόφωνα και βράβευσε τον δικαστή Ν. Κέλλυ για...


    τον επιτυχημένο χαρακτηρισμό του Έλληνα.

    "Μπροστά στο δικαστήριο της αδέκαστης ιστορίας", γράφει ο δικαστής, "ο Έλληνας αποκαλύφθηκε πάντοτε κατώτερος των περιστάσεων, αν και από διανοητική άποψη, κατείχε πάντοτε τα πρωτεία. Ο Έλληνας είναι ευφυέστατος αλλά και εγωιστής, δραστήριος αλλά και αμέθοδος, φιλότιμος αλλά γεμάτος προλήψεις, θερμόαιμος, ανυπόμονος αλλά και πολεμιστής. Έκτισε τον Παρθενώνα και αφού μέθυσε από την αίγλη του, τον άφησε αργότερα να γίνει στόχος των έριδων, ανέδειξε το Σωκράτη για να τον δηλητηριάσει, θαύμασε το Θεμιστοκλή για να τον εξορίσει, υπηρέτησε τον Αριστοτέλη για να τον καταδιώξει, γέννησε το Βενιζέλο για να τον δολοφονήσει. Έκτισε το Βυζάντιο για να το εκτουρκίσει, έφερε το '21 για να το διακυβεύσει, δημιούργησε το 1909 για να το λησμονήσει. Τριπλασίασε την Ελλάδα και παρολίγο να τη θάψει. Κόπτεται τη μία στιγμή για την αλήθεια και την άλλη μισεί αυτόν που αρνείται να υπηρετήσει το ψέμα. Παράξενο πλάσμα, ατίθασο, περίεργο, εγωπαθές και σοφόμωρο, ο Έλληνας. Λυπηθείτε τον, θαυμάστε τον αν θέλετε. Κι αν μπορείτε, προσπαθείστε να τον ταξινομήσετε."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δηλαδη αν ο προθυπουργος πιει κρασι και μεθυσει και υπογραψει τη πωληση του αιγαιου αυτο σημαινει οτι το αιγαιο θα μπορει να πωληθει?????
    ποιος του εδωσε το δικαιωμα να υπογραφει αυτα τα μνημονια και αυτες τις βρωμικες και αθλιες τοκογλυφιες??????
    περα απο βλακωδες και αισχρα προδοτικο ειναι και αντισυνταγματικο, παρανομο....κανενας δεν τον ψηφισε για να ξεπουλησει τη χωρα, ανηθικα ψευδη προεκλογικα για να κλεψει τη ψηφο του κοσμου.....σε καμια αλλη χωρα του κοσμου στις επομενες εκλογες δεν θα επαιρνε πανω απο ενα τοις εκατο (1%) που στη χωρα μας αντιστοιχει σε εβδομηντα οχτω χιλιαδες ψηφους (78.000) ποσοι να ειναι λοιπον στην αβαντα, ποσοι να ειναι οι βολεμενοι και ποσοι να ειναι οι ηλιθιοι αυτου εδω του δυσμοιρου τοπου???? ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ (1%) ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΒΕΙ.....πολυ φοβαμαι ομως οτι θα ξεπερασει το πασοκ (σοσια-ληστες) αλλα και η νεα δημοκρατια (σεμνοι και ταπεινοι) το πεντε τοις εκατο (5%) δηλαδη τριακοσιες ενενηντα χιλιαδες ψηφους (390.000)!!!!!!!!

    λετε να παρουν παραπανω και τα δυο αυτα κομματα-συμμοριες?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ολες οι επαναστασεις εχουν και ενα προδοτη και στην επανασταση του 1967 υπηρχε ο ιωαννιδης που χαριν σ αυτον καποιοι εξυπνακηδες λενε 'ΤΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΙ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΗΤΑΝ" εξυπνο μεν ηλιθιοτητα δε, το γιατι το καταλαβαινουν ακομα και οι χαζοι, αλομα και οι ανιστοριτοι, τελος παντων σημασια εχει οτι εκανε τεραστια ζημια στη χωρα ο ιωαννιδης, τον εβαλαν οι αμερικανοι (γνωστο οτι ο γαμπρος του ειναι σοβαρο στελεχος μεχρι σημερα στη αμερικανικη πρεσβεια) ενω πρωτα ειχαν φροντισει οι αμερικανοι να "φτιαξουν" το πολυτεχνειο με δικα τους ατομα-πρακτορακια που ασφαλως σημερα δεν χρειαζεται να εισαι ιδιαιτερα εξυπνος η γνωστης των γεγονοτων για να καταλαβεις ποιοι και ποιες ειναι, αρκει να δεις την....ταχεια και ραγδαια πολιτικη και οικονομικη τους εξελιξη, γνωστος αντιαμερικανος ο παπαδοπουλος αρκετα ανηπακουος προς αυτους εβγαλε τα ματια του οταν δεν αφησε τα αμερικανοεβραιαικα αεροπλανα να περασουν απο τη χωρα μας, εν αντιθεσει με τους σημερινους πολιτικους μας που δεν χαλανε χατηρι στους αμερικανους, μεχρι και τον οτσαλαν τους τον παραδωσανε εν μια νυκτι και μαλιστα εχουν το θρασος-αλητεια να καθοριζουν τις τυχες του κοσμακη ακομα και σημερα!!! χαφιεδες αισχιστου ειδους τολμανε να το παιζουν.....ανθρωποι!!! τα ανθρωπιδια......ασφαλως ο ιωαννιδης τα ειχε μετανοιωσει ολα αυτα που εκανε, με ομολογιες του στη φυλακη, εντονες και επιμονες συγνωμες προς τον παττακο και προς τον ντερτιλη που ομως ποτε τους δεν τις εκαναν δεκτες!!!! οπως οτι ποτε δεν προαυλιστηκαν ουτε καν ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ οι απριλιανοι με τον ιωαννιδη ο οποιος βιωσε την απολυτη ντροπη και μοναξια στο κορυδαλλο, μονο μια φορα στα πρωτα 2-3 χρονια συναντηθηκαν απο μακρια σε καποια μεταφορα καποιοι απριλιανοι με τον ιωαννιδη και ρωτησε ο ντερτιλης τον παττακο αν μπορει να παει να του δωσει ενα χαστουκι και τοτε ο παττακος του απηντησε "αστον θα τον τιμωρησει ο θεος αυτον" (καποιοι ελεγαν οτι ειπε "αυτην" ο παττακος, αποδειξη του ποσο ειχε μετανοιωσει ο ιωαννιδης ηταν οτι ποτε του δεν ζητησε χαρη οπως εκαναν ολα τα πρωτοκλασατα στελεχη εξαλλου και οχι ασφαλως για να μην τον σκοτωσουν οπως καπου ακουστηκε εδω στο blog, γιατι ηταν σιγουροοτι δεν θα τον πειραζε κανενας!! ποτε!!! ασε που ηταν πρα πολυ ευκολο να παει στο εξωτερικο να περασει τα χρονια του, μην ξεχναμε οτι μπηκε στη φυλακη 50 χρονων ο ιωαννιδης!!! ο κοσμος των φυλακων σεβαστηκε και αγαπησε τους απριλιανους οι οποιοι οπως εντεχνως ακουγεται εξω δεν ειχε καμια ιδιαιτερη μεταχειριση στο κορυδαλλο!!! τη μονη ιδιαιτερη μεταχειριση ηταν απο τους συγκρατουμενους τους που τον σεβαστηκαν στο ακεραιο!!!
    θα ηταν τοσο απλο και ευκολο να παρουν μια συνεντευξη απο τους απριλιανους, οσους ζουνε, παττακος ντερτιλης προπερσι πεθανε ο μακαρεζος, αν δεν εχουν να πουν πραγματα αυτοι τοτε ποιοι εχουν!!! ειναι εν ζωη αυτοι που διαδραματισαν τα μεγαλυτερα γεγονοτα μετα τον εμφυλιο και αντι να τους δωσουμε το λογο προτιμουμε να μιλανε οοοοολοι οι αλλοι εκτος απο τους ιδιους!!! προτιμουν να περνουν συνεντευξη απο τον δολοφονο πασσαρη παρα απο τον παττακο, σημερα βεβαια ο ανθρωπος ειναι 100 ετων παρα καποιους μηνες ζει σε μια αθλια μονοκατοικεια σε απολυτη φτωχεια, ζει απο τη συνταξη χηρειας της συζυγου του!!! συνταξη που παιρνει η συζυγος του για τον.....ιδιο!!!! ειχε καταδικαστει εις θανατον τοτε που μετατραπηκε σε ισοβια δεσμα, για....εσχατη προδοσια!!!!! δηλαδη τα σημερινα ρεμαλια ως τι επρεπε να καταδικαστουν???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένα παιχνίδι μπορεί να στηθεί πολύ εύκολα αλλά είναι δύσκολο να μαθευτεί γιατί αυτοί που το έχουν στήσει δεν θα μπορούν να το παίξουν, οι εταιρείες θα πάρουν τα μέτρα τους είτε θα ρίξουν την απόδοση και τα ποσά που θα δεχτούν είτε θα το βγάλουν από το στοιχηματισμό.Έτσι όταν βγαίνει βρώμα για ένα παιχνίδι είναι συνήθως σώτο και αν βγει κάποιο μιλημένο θα γίνει για να ρίξουν στάχτη και να κάνουν το παιχνίδι τους. Επίσης και οι book έχουν μηχανισμούς, και αν θίγονται μπορούν να τα γυρίσουν όλα τούμπα έτσι ποτέ δεν πρέπει να τα ακολουθούμε τυφλά, γιατί κάποιος να σου δώσει ένα στημένο τι έχει να κερδίσει?

    Σίγουρα υπάρχουν στημένα παιχνίδια αλλά όπως εξηγήσαμε δεν γίνεται να γίνονται ευρέως γνωστά.

    Πέρυσι όπου στην Β Εθνική στήθηκαν πολλά παιχνίδια και είχε περίεργους στοιχηματισμούς άρχισε η ΟΥΕΦΑ να τα ερευνεί.Αυτός είναι και ένας άλλος λόγος όπου τα στημένα δεν πρέπει να μαθαίνονται για να μην βρουν οι αρχές στοιχεία και ξεκινήσουν έρευνες.

    Τέλος, πρέπει όλοι να είμαστε προσεκτικοί με όλες τις φήμες που ακούγονται κατά καιρούς.

    http://www.betcatalog.gr/index.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση