Από το http://paronetol.blogspot.com/ Εκ γυναικός ερρύη τα φαύλα ή εκ γυναικός πηγάζει τα κρείτονα; Αυτό θα πρέπει να ήταν χθες το βασανισ...
Εκ γυναικός ερρύη τα φαύλα ή εκ γυναικός πηγάζει τα κρείτονα; Αυτό θα πρέπει να ήταν χθες το βασανιστικό δίλλημα για τον πρώην Υπουργό Γιώργο Βουλγαράκη ο οποίος αδίκως τσαλακώθηκε πολιτικά σε μια ιστορία που όπως αποδεικνύεται την όποια ευθύνη είχε πρωτίστως ο Καραμανλής , και σε μικρότερο βαθμό το συγγενικό του περιβάλλον. Αν και άθελα της η κ. Πελέκη πέρασε "πολιτική θηλιά" στον πρώην Υπουργό , βρήκε το θάρρος και να την ξεσφίξει με πρωτοβουλία της ! Το γραφείο της Ναυπάκτιας κ. Αικατερίνης Πελέκη είχε την ευθύνη της σύνταξης των συμβολαίων, αφού η ίδια συνέταξε τα περισσότερα συμβόλαια των ανταλλαγών με τη Μονή Βατοπεδίου, κυρίως στην περιοχή της Ουρανούπολης με εντελώς νόμιμο τρόπο και χωρίς να κερδίσει το παραμικρό οικονομικά και χθες μετά την τόση λάσπη που δέχθηκε οικογενειακώς και για μεγάλο διάστημα τώρα….έγινε η πρώτη μάρτυρας που με...
την κατάθεσή της «καίει» τον πρώην πρωθυπουργό. Βέβαια εκτός από την κ. Πελέκη , δεύτερο μεγάλο θύμα της οικογένειας Πελέκη ήταν ο αδερφός της συζύγου του πρώην Υπουργού Δ. Πελέκης(πρώην πολιτευτής Αιτωλοακαρνανίας) και το μεγαλύτερο θύμα όλων ο πρώην Υπουργός που ενεπλάκη σε μια ιστορία χωρίς την παραμικρή ανάμειξη. Η οικογένεια Πελέκη – Βουλγαράκη γνώρισε κοντά στα δύο χρόνια τώρα τον απόλυτο «διασυρμό» αφού το ίδιο σύστημα που ευθύνεται για το σκάνδαλο , προσωποποίησε στη συνέχεια(και πάνω στο θόρυβο της ιστορίας)πάνω στην οικογένεια την ευθύνη.
Μετά την κατάθεση της η κ. Πελέκη , μιλώντας αργότερα στους δημοσιογράφους δήλωσε πως έχει καταστραφεί επαγγελματικά, προσθέτοντας ότι ζητά να αποκατασταθεί τουλάχιστον ηθικά. «Υφίσταμαι πολιτική δίωξη. Αν δεν ήμουν γυναίκα του Γ. Βουλγαράκη δεν θα με ξέρατε». Η ίδια αποκάλυψε ότι πήρε την απόφαση να μιλήσει σήμερα το πρωί και ότι αφορμή ήταν ένας ταξιτζής που είπε σε μία φίλη της: «Τι τα θες; Αυτή τα έχει πάρει».
Όπως μάθαμε όταν ενημέρωσε τον σύζυγό της το πρωί, εκείνος της είπε: «Κάνε ό,τι νομίζεις». Μετά το τέλος της κατάθεσής της συνομίλησε τηλεφωνικά με τον Γ. Βουλγαράκη. Αυτήκοοι μάρτυρες μας μετέφεραν ότι του είπε: «Γιώργο, έχουμε βρεθεί κατηγορούμενοι και όλοι αυτοί που έχουν πάρει τις αποφάσεις κάθονται απ’ έξω και κοιτάνε».
Η εκτίμησή της πάντως είναι ότι «δεν υπάρχει σκάνδαλο» και ότι «δεν έχει αποδειχτεί πως ζημιώθηκε το Δημόσιο ή υπήρχε δόλος από πολιτικό πρόσωπο που να έχει δεχτεί πολιτικό χρήμα». Τέλος, στο ερώτημα αν συνδέεται η κατάθεσή της με τις σχέσεις της σημερινής ηγεσίας της ΝΔ με τον Γ. Βουλγαράκη, απάντησε απαξιωτικά: «Δεν με ενδιαφέρει η Ρηγίλλης. Δεν έχω καμία σχέση με τη Ρηγίλλης». Δεν ξέχασε, μάλιστα, ότι στην πρώτη Εξεταστική είχε δεχτεί επίθεση από τη Φ. Πατριανάκου της ΝΔ ότι «η ίδια και η οικογένειά της κατέστρεψαν την κυβέρνηση».
Ο Πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά νέο έκτακτο ανασχηματισμό.
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ ανακοίνωση του Πρωθυπουργού αναφέρει ότι η κυβέρνηση αναγνωρίζοντας την άοκνη και άδολη προσφορά των παρακάτω προσώπων , στην προώθηση του κυβερνητικού έργου, τους τοποθετεί στην κυβέρνηση ως εξής:
ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΟΙ:
1. ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ.
2. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ.
3. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟ ΕΧΤΡΑ.
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΟΙ:
1. ΤΡΕΜΗ ΟΛΓΑ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ
2. ΜΑΚΡΗ ΚΑΤΙΑ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ
3. ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟ ΕΧΤΡΑ
ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΟΙ:
1. ΤΣΙΜΑΣ ΠΑΥΛΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ.
2. ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ.
3. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΚΗΣ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ.
ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΙ ΟΙ:
1. ΚΑΨΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ.
2. ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ.
3. ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ.
4. ΚΩΝΣΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ.
5. ΚΑΝΕΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟ ΕΧΤΡΑ.
Επίσης γίνεται γνωστό , ότι όσοι δεν περιλαμβάνονται στο νέο υπουργικό σχήμα ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι θα εκτιμήσει το έργο των υπόλοιπων παρατρεχάμενων στα κανάλια στον επόμενο ανασχηματισμό.
Καλή επιτυχία στα νέα μέλη της κυβέρνησης ΤΟΥ πρωθυπουργού
ΡΑΓΚΟΥΣΗ...χέσε μέσα... νταλάρα.
ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΚΟΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΗ ΠΕΛΕΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΗ ΣΤΡΑΒΩΜΑΡΑ ΣΑΣ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑΝΑΣΤΕΝΑΖΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΝΕΒΑζετε ταχα μου ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΣΑΣ ΧΑΧΟΛΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΣΑΣ.
ΟΤΑΝ ΘΑΜΑΣΤΕ ΟΙΛΟΙ ΦΟΥΝΤΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΡΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣΚΥΛΑ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑ.
ΘΑ ΤΡΩΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΛΕΚΟΠΑΠΑΝΔΡΕΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΣΑΣ ΚΟΥΤΟΡΝΙΘΙΑ.
ΑΙΝΤΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
MIA EINAI Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ. ΜΗΝ ΑΠΛΩΝΕΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΜΗΝ ΑΡΠΑΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚΥΡΙΕ 11΄45 ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΤΙΖΕΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΝΕΤΕ ΘΡΥΨΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤελικα εχει δικιο ο σοφος λαος "οσο πετυχημενη κλεψια και να κανεις η μοιρασια τα χαλαει ολα".Αυτο απεδειχθει παμπολλες φορες ειτε αφορουσε κακοποιους ειτε αφορουσε πολιτικους.
ΑπάντησηΔιαγραφή"Δεν πηρα ουτε ενα ευρω" διαλαλει η κ. Πελεκη αφηνοντας να εννοηθει οτι αλλοι τα τσεπωσαν και οτι αυτη δουλευει στην ζωη της απο ψυχικο προς τους συνανθρωπους της.
Τι αλλο θα ακουσουμε... εκεινη η κυρα Φεβρωνια που ελυνε και εδενε στις ημερες δοξας του μεγαλου χαλιφη που ειναι; οι εταιρειες του ανδρα της και οι δικες της συνεχιζουν να εχουν παρε δωσε με το δημοσιο; Οπως γινεται σε ολες τις καλες οικογενειες των μαφιοζων υπαρχει παντα ενα εξιλαστηριο θυμα που θα την πληρωνει, κατι σαν αυτοφωρακιας σε φρουτακια και μπουζουκσιδικα που παραβιαζουν το ωραριο, σιγα μην την πληρωσει ο ιδιοκτητης,αυτος δεν φαινεται πουθενα.
Στην προκειμενη περιπτωση ο αυτοφωρακιας λεγεται Γιαννης Αγγελου ενας ανθρωπος πιστος σε ανθρωπους χωρις φιλοτιμο και αντρισμο, που σημερα σερνεται απο τον ενα ανακριτη στον αλλο και οι υπαιτιοι κανουν ταξιδακια αναψυχης και καταβροχθιζουν παιδακια κατσικια και κοψιδια.
Ειναι τραγικο για την χωρα τα τελευταια 15 χρονια νε εχει εκλεξει ηγετες που στοχο ειχαν να καταστρεψουν αυτον τον τοπο με τον Α η Β τροπο.
Τι να πρωτοκοιταξει κανεις σημερα την καταντια της σημερινης κυβερνησης με τις δοσιλογικεςσυμβασειςπου υπεγραψε, τα σκανδαλα των προηγουμενων κυβερνησεων που αρχιζουν σιγα σιγα να κελαιδανε οι υπαιτιοι,την κλοπη του λαου, τις κλεψιες και τιςμιζες των πολιτικων, τους φορους που επεβαλλαν να πληρωσει ο λαος για τα δανεια που πηραν και καταχραστηκαν με τον πιο ξεδιαντροπο και χυδαιο τροπο,την ανεργια που εχει φερει 1500000 ανθρωπους στα προθυρα νευρικης κρισης και στα χαπια, την καταστροφη που συντελειται καθε μερα στον ιδιωτικο τομεα,την ανυπαρξια καθε προοπτικης στον τοπο,τα ψεμματα που ακουμε απο το πρωι μεχρι το βραδυ απο επιουρκους πολιτικους που κατελυσαντο συνταγμα, απορω τι ψαχνουμε να βρουμε,απορω πως ορισμενοι ακομη γαλαζιοι πρασινοι κομματικα τυφλωμενοι δεν βλεπουν αυτο το αισχος που επικρατει στην χωρα και μαλωνουν για το ποιος φταιει λιγοτερο η περισσοτερο. Τους αιτιους και τα αιτια τα γνωριζετε ολοι και ας κανετε τις παπιες εξυπηρετωντας κομματικα συμφεροντα και προσωπικες ιδεολογιες.
Τα 2 κομματα εξουσιας οδηγησαν την χωρα σε αυτο το χαλι και το γνωριζετε ολοι σας. Δυστυχως συνεχιζετε να υποστηριζετε αυτα τα αντρα κλεψιας και ρεμουλας δινοντας αλλοθι στους νυν και πρωην απατεωνες εξουσιαστες.
Το προβλημα το ζει η ΕΛΛΑΔΑ και οχι τα κομματα με τα κομματοσκυλα,αυτοι κανανε τις μπαζες τους απο τα κλεμμενα και συνεχιζουν να παιρνουν απο εναν λαο που δεν εχει εκατομυρια, κοβοντας μισθους συνταξεις και εξαθλιωνοντας επιχειρησεις.
Συνεχιστε να τους στηριζετε αντι να ζητατε την παραδειγματικη τιμωρια ολων αυτων των ερπετων που σας κλεψανε οχι μονο τα χρηματα αλλα υποθηκευσανε και την ιδια την ζωη σας.
ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΤΑ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ.
ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΕΙ Η ΠΕΛΕΚΗ , ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΘΑ ΤΗΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΙ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΙ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠΟΙΟΣ ΙΔΡΥΣΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΤΙΕΣ ΕΤΑΙΡΈΙΕΣ Η ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ.
ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ "ΓΑΙΔΟΥΡΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΗ ΖΩΗ"
ΚΑΛΥΠΤΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ.
ΚΩΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ "ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ"
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΑΝΑΙΝΑ / ΠΕΛΕΚΑΙΝΑ
ΕΙΔΕΣ Η ΠΕΛΕΚΗ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ.ΤΟΝ ΠΕΛΕΚΙΣΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΛΑΣΠΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΤΣΙΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙΣ. ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ .ΤΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΜΑΘΕΣ.Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ.ΕΣΤΙ ΔΙΚΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ ΟΣ ΤΑ ΠΑΝΘ΄ΟΡΑ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΑΘΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ,ΟΥΤΕ ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕ.
ΑπάντησηΔιαγραφή"ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ" Ο χέσε μέσα Νταλάρα !
ΑπάντησηΔιαγραφήΣε υπερσυντονιστή του κυβερνητικού έργου αναδεικνύεται ο υπουργός Εσωτερικών κ. Ι. Ραγκούσης, μετά τη σχετική απόφαση του πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου που δημοσιεύθηκε χθες στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
ΚΑΙ οι ψηφοφόροι του Πασοκ
μου θυμίζουν τα ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΜΙΜΗΚΟΣ.
Ξεπουπουλιασμένα, χωρίς εντόσθια
με τα ποδαράκια δεμένα,
στη πλαστική συσκευασία,
τυλιγμένα με το σελοφάν απο πανω.
και την ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ απο κάτω.
Έτοιμα για την κατσαρόλα ή το ψήσιμο
ΤΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ..
ΑΜ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΒΛΑΧΑΝΤΕΡΟ , ΑΛΛΑΖΕ ΡΟΥΧΑ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΑ ΜΑΚΡΙΑ ΔΟΝΤΙΑ ,ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ.ΦΑΓΑΤΕ ΚΑΙ ΤΡΩΤΕ ΤΟΥ ΣΚΑΣΜΟΥ .ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΜΕΤΡΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΔΩΣΕ ΘΑΡΡΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΑΤΗ ΝΑ ΣΑ΄΄ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ.΄ΚΑΛΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ ΕΚΑΝΕ Η ΤΣΙΤΑ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ.ΑΠΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ ΛΑΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ ΓΙΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ.
ΕΙΔΑ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΦΑΙΡΩΝ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑ ΕΝΑ ΡΟΥΜΑΝΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΕΡΑΥΝΟΣ " ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΖΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ ΤΟΥ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΔΩΘΗΚΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ" ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑ...ΑΠΟΔΩΘΗΚΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Ο ΛΑΟΣ.
ΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΠΟΥ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟΥΣ.
ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ.
ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΩΞΙΜΟ ΤΟΥ ΔΝΤ.
ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΔΕΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ;
Είναι το ευχαριστώ του Βουλγαράκη που ο Καραμανλής κάλυψε στην έκθεση. Αλλά να ΜΗΝ ξεχνάμε ότι ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ=ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ με τρέλα και από πολύ παλιά και ως γνωστόν η Μπακογιάννη επιστρατεύει ΟΛΑ τα μέσα για να πλήξει τη ΝΔ. Από πλαστογραφίες μέχρι παραιτήσεις.
ΑπάντησηΔιαγραφήόποιος ρουφιανέψει πολιτικό
ΑπάντησηΔιαγραφήτη βγάζει καθαρή
Καστανίδης
και παίρνει και την ευλογία της Παναγίας
Πελέκη
+$+$$++$$$$$+$$$$$$+++++++
16 Σεπ 2010 11:45:00 π.μ. σου βγαζω το καπελο, με δυο λεξεις τα ειπες ολα.
ΑπάντησηΔιαγραφή11.45, απο ολο αυτο το κακο με την καταθεση της κυριας αυτο εσυ συγκρατησες τον ανασχηματισμο???
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλε με ατακες, εφυολογηματα τυπου Καρατζαφερη και Παναγιωτοπουλου δεν κυβερναται μια χωρα και ισχυει το ιδιο και για την παρουσα αν χρησημποποιησει τετοια κολπα. Για την υπολοιποι παρεα τα υπολοιμματα του της παλε ποτε Σοβ.Ενωσης δεν εχω να πω τιποτα. No comments.
ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΠΕΛΕΚΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟ ΘΥΜΑΑ ,ΠΩΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ 52 ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ? ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ 28 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ , ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΩΛΟΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 78 Τ.Μ ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΩ ΣΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ.ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΟΥΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΡε ο Τσουκατος ειπε οτι τα πηραν εκει στο ΠΑΣΟΚ,και η απαντηση της ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ απροσαρμοστου...πειτε για το Βατοπαιδι,πειτε για το Βατοπαιδι.Και φυσικα οι εγκαθετοι δημοσιογραφοι ξεχασαν αμεσως τα χρηματα του Τσουκατου και λενε παλι για Καραμανλη.Τελικα δεν εχουν παρει χαμπαρι οτι μας κυβερνα ενας κακομοιρης και ανεγκεφαλος υπαλληλος του ΔΝΤ και φοβουνται ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ τον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ που προσπαθουν με καθε ευκαιρια να τον ακυρωσουν πολιτικα.ΘΑ ΤΟΥ ΚΛΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ...ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΕΙ.Εδω θα ειμαστε.
ΑπάντησηΔιαγραφήma poso malakes eiste ekei re paliokomounia ,dialiete h ellada re malakes,mousoulmaniko kratos se ligo tha ginoume,200 atoma kathe mera pernane ton evro,iparxei sxedio eksontosis toy ethnous kai eseis re mounopana ekei grafete ena karo malakies re ilithioi .poios tha tous taisei kai tha tous potisei re komounia olous aytous,poios re malakismena paidia tou odigiti kai tis K.N.E pou akoma poulate kouponia gia ena giaourti.Malakes E Malakes dosilogoi tou ethnous .
ΑπάντησηΔιαγραφήΡΕ ΧΑΖΟ BLOOPERS ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΑΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΜΥΩΠΙΚΑ ΓΥΑΛΙΑ ΘΑ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΔΥΟ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ ΕΝΑΣ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ .
Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΠΙΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ.
Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΛΛΟΝ ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.
Η ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ.
ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΣΑΣ.....
propaganda!!! Athwos o voulgarakis e? tis off shore egw tis ekana? ta kotera kai ta spitia? fagane to skasmo kai milane ki apopanw... alites
ΑπάντησηΔιαγραφήΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΝΤΟΡΑΚΗΣ O ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΠΕΛΕΚΗ,Ο ΚΟΤΕΡΑΤΟΣ ΜΑΛΑΠΕΡΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΕΛΛΟΣ...
ΑπάντησηΔιαγραφήΕπαγγελματίας πολιτικάντης ...
Xρονια ανεπάγγελτος…
Oσφυοκαπτης του καραμαν-αλη…
Δημιούργημα της Ντορο-φαύλο-κρατιας
Δηλαδή τι άλλο έπρεπε να κάνει αυτό το δαχτυλοδειχτούμενο υποκείμενο της ξεπεσμένης πολιτικής σκηνής και δεν το έκανε?
Ποσά ανεξέλεγκτα σκάνδαλα έπρεπε να δημοσιευθούν για να το χρίσει η δικαιοσύνη υπόλογο ?
Αυτά τα ξεπουλημένα καθάρματα δεν φοβούνται καμιά Δικαιοσύνη και καμία εθνική εξεταστική, επειδή ελέγχουν τους μηχανισμούς της.
Φτύσιμο και κράξιμο προς κάθε άπληστο λαμόγιο .
ουστ.φολα στον αχρηστο.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΒΛΗΤΟΙ,
ΑπάντησηΔιαγραφήΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΞΩΝΗΜΕΝΟΙ,
ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΛΑΔΩΜΕΝΟΙ ,
ΤΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΞΕΥΤΗΛΙΣΜΕΝΟΙ…
ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΟ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ Η ΝΤΟΡΑΚΗ , ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΦΑΤΑΟΥΛΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ , ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ , ΤΟΝ ΣΩΓΑΜΠΡΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΕΛΕΚΗ ,ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ, ΓΙΑ ΤΟ C4I , ΓIA TΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ, ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΤΑΓΡΑΨΕΙ ΚΕΛΙ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟ ΜΕ ΘΕΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΒΟΛΟ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΙΚΟΣΙΤΟ ΝΤΟΡΟ-ΚΟΠΡΟ-ΣΚΥΛΟ ΤΗΣ ΟΣΙΑΣ ΦΑΜΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟ ΑΣΚΟ ΤΗΣ ΜΗΔΕΝΙΚΟΤΗΤΟΣ , ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΕΠΙΔΕΙΞΙΟΜΑΝΙΑΣ-ΑΕΡΟΛΟΓΙΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑΣ-ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΟΝ ΕΣΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Ο ΒΑΡΥΣ ΚΑΙ ΑΣΗΚΩΤΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (με τον νόμο που αυτός και οι συν αυτώ εψήφισαν, ευλογούντες τα γένια των), ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΝΟΟΣ , ΟΛΕΤΗΡΑΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΥΠΟΛΟΓΗ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ….
(ΑΓΓΕΛΟΥ,ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ,ΝΤΟΡΑ,ΦΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ,ΣΙΟΥΦΑ ΚΤΛ ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΩΝ ) ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΠΡΟΦΑΝΗ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ…
ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΧΡΕΙΟΙ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΕΣ ΤΥΠΟΥ ΝΤΟΡΑΚΗ , ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ, ΑΡΟΥΛΗ, ΠΑΥΛΙΔΗ , ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ.
ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΕΡΓΟΙ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΙ , ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΠΟΛΥΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ, ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΟΤΕΡΑΤΟΙ ,ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑΤΟΙ , ΤΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΘΕΡΕΤΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ , TΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ,ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΨΑΧΝΕ ΣΤΟ ΚΩΛΟ -ΝΑΚΙ.
ΕΛΕΟΣ ΘΕΕ ΜΟΥ.!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΒΡΕ ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ…
ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΟ-ΦΑΥΛΟ-ΚΡΑΤΙΑΣ , ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΧΡΕΙΟΣ …
ΑπάντησηΔιαγραφήΕκείνο που με εκνευρίζει δεν είναι το απύθμενο θράσος του Βουλγαράκη-ντορακη , αλλά ότι υπάρχουν ΜΑΚΑΚΕΣ η ΜΕΤΡΕΣΕΣ η ΜΑΙΝΑΔΕΣ που τον υποστηρίζουν και τον θεωρούν αξιόλογο.
Ποιον ??? Τον φελλο !!!
Το απόβλητο ζόμπι της πολίτικης,που πελέκησε κάθε έννοια ηθικής και πολιτισμού….
Πόσα έπρεπε να φάει ακόμα αυτός ο αχόρταγος και η αδίστακτη παρέα του?
Ποσά ακίνητα έπρεπε να μεταγράψει στο ιδιωτικό του Ε1 ?
Ποσά σκάνδαλα θα έπρεπε να έχει κάνει για να τον ορίσουν υπόλογο.?
Αεί ναχαθείτε από τα μάτια μας, ξεπουλημένα, ξεφωνημένα, ξεφτιλισμένα ντοράκια, εσείς και όλοι οι υποτακτικοί της πολιτικής μαφίας που κυβέρνησε την τελευταια πενταετια και κατεστρεψε την χωρα
για 3:29:00 και τους όμοιούς του..
ΑπάντησηΔιαγραφήουουουουουστ τηλεκατευθυνόμενα φασιστόσκυλα ρουφιανάκια προδότες, έχετε ξεπουλήσει την Ελλάδα στα αφεντικά σας αγγλους-αμερικάνους-γερμανούς-αλβανούς-τούρκους-... και σας φταίει το κάθε πασοκ και τα κουμούνια που σας διέκοψαν το ξεπούλημα....
ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ !!!!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠΑΣΟΚΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ.
Ο ΕΝΟΧΟΣ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΕΝΑΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ
ΑΘΩΟ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ..(αρκεί να είναι ΝΔ)
ΚΑΙ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΕΙ...
ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΚΗ..ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΕΙΝΑΙ.
ΤΟΥ ΑΖΕΡΜΠΑΙΣΤΑΝ
ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΤΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ
Ή
ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ?
ΔΕΝ ΜΑΣ ΓΑΜΙΣΕΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΝΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ..
ΑπάντησηΔιαγραφήΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ !!!
ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.
Ας δούμε τι λέει το Σύνταγμα:
ΤΜΗΜΑ Δ΄
Κυβέρνηση
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ
Συγκρότηση και αποστολή της Κυβέρνησης
Άρθρο 81
1. Την Κυβέρνηση αποτελεί το Υπουργικό Συμβούλιο που απαρτίζεται από τον Πρωθυπουργό και τους Υπουργούς. Νόμος ορίζει τα σχετικά με τη σύνθεση και τη λειτουργία του Υπουργικού Συμβουλίου. Με διάταγμα που προκαλεί ο Πρόεδρος της Κυβέρνησης μπορεί να διοριστούν ένας ή περισσότεροι από τους Υπουργούς Αντιπρόεδροι του Υπουργικού Συμβουλίου.
Νόμος ρυθμίζει τη θέση των αναπληρωτών Υπουργών και των Υπουργών χωρίς χαρτοφυλάκιο, των Υφυπουργών, που μπορεί να αποτελούν μέλη της Κυβέρνησης, καθώς και των μόνιμων υπηρεσιακών Υφυπουργών.
2. Κανένας δεν μπορεί να διοριστεί μέλος της Κυβέρνησης ή Υφυπουργός, αν δεν συγκεντρώνει τα προσόντα που ορίζει το άρθρο 55 για το βουλευτή.
3. Οποιαδήποτε επαγγελματική δραστηριότητα των μελών της Κυβέρνησης, των Υφυπουργών και του Προέδρου της Βουλής αναστέλλεται κατά τη διάρκεια της άσκησης των καθηκόντων τους.
4. Νόμος μπορεί να καθιερώνει το ασυμβίβαστο του αξιώματος του Υπουργού και του Υφυπουργού και προς άλλα έργα.
5. Αν δεν υπάρχει Αντιπρόεδρος, ο Πρωθυπουργός ορίζει έναν από τους Υπουργούς προσωρινό αναπληρωτή του, όταν παρουσιάζεται ανάγκη.
Με βάση, λοιπόν, το άρθρο 81:
Πρώτον: Ο Πάγκαλος δεν μπορεί να είναι αντιπρόεδρος επειδή δεν είναι και Υπουργός!
Δεύτερον: Δεν μπορεί να οριστεί αναπληρωτής κάποιος που δεν είναι αντιπρόεδρος!
Τρίτον: Δεν είναι σύμφωνη με το Σύνταγμα η μόνιμη εκχώρηση των προβλεπομένων (αρθρ. 82) αρμοδιοτήτων από τον Πρωθυπουργό σε Υπουργό παρά μόνον η προσωρινή του αναπλήρωση, όταν παρουσιάζεται ανάγκη. Μόνον νόμος καθορίζει τις αρμοδιότητες των Υπουργών και τέτοιος υπάρχει για το υπουργείο Εσωτερικών.
------------------------------------
Ο Γιώργος Παπανδρέου δημιουργεί ένα πολιτικό πραξικόπημα, ενώ ευθέως βάλλει κατά της ισχύος του Συντάγματος, το οποίο μετατρέπει σε κουρελόχαρτο.
====================================
Σε αυτές τις περιπτώσεις συνταγματικής εκτροπής, δεν έχει το δικαίωμα ο καθένας από εμάς να μπει μέσα στο Μαξίμου και να τους πάρει όλους σηκωτούς;
____________________________________
Ντροπή μας που βλέπουμε το Σύνταγμα να γίνεται κουρελόχαρτο και εμείς ακόμη τους παρακολουθούμε, αντί να τους πάρουμε με τις πέτρες.
Ωωωωω, τι περίεργο που το θέμα σκάει 1 ημέρα πριν πάει ο Σαμαράς στη ΔΕΘ και ενώ οι της Τρόικας βρίσκονται στην ελλάδα και απειλούν τη ΝΔ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΟποιαδήποτε σχέση με γεγονότα και καταστάσεις της περιόδου 1967-1974, αφήνετε στην ελεύθερη κρίση σας!
====================================
Για το χρηματιστήριο, το κτηματολόγιο, τη σίμενς, τα υποβρύχια που γέρνουν, τον ΟΣΕ, κτλ, θα κλητεύσει κανένας Σημίτη και ΓΑΠ, ή μπααααααααααα;;;;;;;
Προφανώς όλα αυτά είναι για λένε τις γνωστές παπαριές τα κανάλια.
Εν τω μεταξύ ο ΓΑΠ συνεχίζει να κάνει μόνο αυτά που ΔΕΝ είχε πει προεκλογικά.
Δεν μας παρατάνε με τις επιτροπές λέω γώ;
Το όλο θέμα των επιτροπών έναν μόνο σκοπό εξυπηρετεί:
τον ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ των πολιτών απ τα προβλήματα που η κυβέρνηση όχι μόνον δεν λύνει αλλά προσθέτει συνεχώς περισσότερα και κάνει την ζωή των πολιτών αβάσταχτη.
Επιτροπές και μπαρμπούτσαλα!
Λές και στο τέλος κάτι θα αποδειχτεί και δεν θα βγάλουν για μία ακόμη φορά πέντε διαφορετικά πορίσματα.
Λές και θα τιμωρηθεί κάποιος.
Λες και όσοι έφαγαν τα χρήματα τα τελευταία τριάντα χρόνια θα τα επιστρέψουν.
ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ
ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ..Μ Α Υ Ρ Η ...
ΑΣ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
ΤΩΡΑ.
Για κάτι ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ
ΑπάντησηΔιαγραφήΑΚΟΜΑ
ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΠΑΣΟΚ
ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ
ΕΝΤΑΞΕΙ.....βρήκαν απασχόληση για την εγκεφαλική μαλακία τους.
ΓΙΑ ΜΑΣ.
ΟΜΩΣ..ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ
ΤΟ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΩ.
ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ
ΤΑ 50 ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ.
ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ
ΓΑΜΗΘΗΚΕ Ο ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΣ
Ή ΑΥΤΗ ????
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΡΙΟΛΑ ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ.
ΑΛΛΑ Η ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ
ΑΠΟΛΟΓΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΑΚΙΝΗΤΑ
ΓΙΑ ΤΙΣ 10 ΔΕΚΑ off shore.
ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΤΕΡΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΤΡΑΔΑΚΙ ΤΟ ΓΙΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΧΤΥΠΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΣΟΥ
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΞΩΠΟΡΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ
ΠΟΥ ΕΠΙΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ
ΣΤΟ ΒΡΟΜΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ
ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΔ
Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ !!!!
40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ.
ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ ΚΑΚΑΣΧΗΜΗ ΣΚΡΟΦΑ ΚΤΗΤΙΚΙΑ.
ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΟΕΟ?
ΑπάντησηΔιαγραφή