GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλλάζουν ΟΛΑ στα Πανεπιστήμια...

6 σχόλια

  1. καλά..καλά..θα φάμε όλο το φαί μας...
    ΤΩΡΑ.
    γιατί για ΑΥΡΙΟ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ.

    Η χώρα βουλιάζει όλο και πιο βαθιά στην ύφεση, η αγορά έχει διαλυθεί εντελώς, οι πολίτες μετρούν τα ευρώ στα πορτοφόλια τους, οπότε δεν υπάρχει μεγάλη ελπίδα για ανάκαμψη των εσόδων.

    Κι έτσι όλη αυτή η κατάσταση έχει δημιουργήσει σοβαρό πολιτικό πρόβλημα στην κυβέρνηση η οποία έχει χωριστεί σε δύο στρατόπεδα.

    Από την μια η ομάδα του τσάρου Γ. Παπακωνσταντίνου, μαζί με τα εξαπτέρυγα του πρωθυπουργού, δηλαδή Ραγκούση, Γερουλάνο και Δρούτσα, πιστεύουν ότι πάμε καλά, τα μέτρα θα αποδώσουν, μέσα στο 2011 θα φανούν τα θετικά μηνύματα και η Ελλάδα θα επιστρέψει στις αγορές ίσως κι ένα χρόνο από τώρα.

    Το άλλο στρατόπεδο αποτελούμενο από τις «καραβάνες» του κόμματος, όπως Διαμαντοπούλου, Ρέππα, Βενιζέλο, πιθανότατα και τον Χρυσοχοϊδη, βλέπουν μισοάδειο το ποτήρι και παρ’ ότι στηρίζουν την πολιτική έχουν αρχίσει να αποστασιοποιούνται και επιλέγουν να μη μιλάνε, επιλογή «χρυσός» για την μετά- Παπανδρέου εποχή.

    Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ υπάρχει… τριχασμός, με τους φανερούς υποστηρικτές του Μνημονίου που περιμένουν υπουργοποίηση, τους αντιδραστικούς που σε κάθε νομοσχέδιο στη Βουλή τα χώνουν άγρια (όπως έγινε και με την περαίωση) και τους σιωπηλούς που εκφράζουν εν πολλοίς την κοινωνία και περιμένουν μέχρι να κάνουν το μεγάλο μπαμ.

    Κι έτσι, μπαίνουμε στο πολύ κρίσιμο τελευταίο τρίμηνο κατά το οποίο, αν δεν επιτευχθούν κάποιοι από τους στόχους, τότε θα θεωρείται δεδομένη η ανακοίνωση του σοκ.

    Ποιο θα είναι αυτό; Πιθανότατα επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής των δανείων, νέα δάνεια, νέα μέτρα δεκαετίας, μεγαλύτερη φτώχεια.
    Κάτι σαν τεχνητή χρεοκοπία δηλαδή, που δε θα την λένε με το όνομά της αλλά θα είναι πράγματι αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ασχετο αλλά…σχετικό!

    Στις Κυριακάτικες ειδήσεις στο ΜΕΓΑ είπαν πάνω απο μία φορά το όνομα Σαμαρά!
    Και σαν να μην έφτανε αυτό μιλήσαν πάνω από 5 λεπτά για το πρόγραμμα της ΝΔ!

    Τους λυπήθηκε η ψυχή μου! Τελικά ο Σαμαράς τους “ανάγκασε” να ασχοληθούν με αυτόν, εστω με καθυστέριση 15 ημερών!

    Τώρα δεν ξέρω τι πήραν το βράδυ, Ζιptec ή Κορτιζόνη, αλλά η αλλεργία σε ό,τι δεν είναι ΠΑΣΟΚ δεν περνάει εύκολα και προβλέπω ότι ο κόσμος θα τους αναγκάσει να ασχολούνται όλο και περισσότερο…

    ΥΓ. Η Τζοτζόλα στάθηκε καλά στο Πρωϊνο της ΝΕΤ το Σ/Κ. Πρέπει να την βγάζεται πιο συχνά βγεί περισσότερο για να “ψηθεί” κατά το κοινώς λεγόμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα καλά ακούγονται εκτός από την εισαγωγή στην Σχολή. Λίγο μυαλό δεν υπάρχει για να καταλάβουν ότι το τμήμα και όχι η σχολή πρέπει να διασφαλίζεται αδιάβλητο τρόπο;
    Θα δημιουργήσουν ένα ακόμα στάδιο εξετάσεων-διαπλοκών με τους καθηγητές των ΑΕΙ και τελικά ο μαθητής των 19,500 μορίων θα καταλήγει στην πχ φαρμακευτική και αυτός των 18,500 στην Ιατρική;
    Δεν καταλαβαίνουν ότι δεν μπορείς να βάζεις στο ίδιο τσουβάλι και επανεξέταση αυτόν που συγκέντρωσε 19,286+ (βάση των Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ φέτος)με αυτόν των ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΥΛΙΚΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ με 12,656 που με μεταγραφή θα βρεθεί στο ΕΜΠ (πχ τρίτεκνη οικογ.)

    Μόνο αν γίνονται πάλι πανελλαδικές αδιάβλητες θα είναι δίκαιο το σύστημα , αλλά πως μπορεί να γίνει αυτό όταν κάθε σχολή διδάσκει τα δικά της;

    Ή μήπως θα πάμε στο παλιό σύστημα των εισαγωγών στην σχολή που ήταν πλήρως διαβλητό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μιλάμε για τον ορισμό της κατάντιας ενός έθνους !!!
    Προσωπικώς δε έχω ακούσει ποτε να μιλάνε δημοσιογράφοι με αυτόν τον τρόπο για τον πρωθυπουργό μιας χώρας. Ούτε καν για δικτατορίες της κεντρικής αφρικής.

    Κατάντια. Μα λίγη μπέσα να παραιτηθούν δεν έχουν τουλάχιστον;

    Άντε τώρα να βρεθούν σοβαροί επενδυτές, ορέ πως θα γίνει όσο θα είναι εκεί ως δήθεν πρωθυπουργός να τον φιμώσουν.

    Από την άλλη άκουσα ότι, στην MacDonalds τρομοκρατήθηκαν φοβούμενοι ότι θα εισβάλουν τώρα τα Goodys με την μεσογειακή διατροφή τους!!!

    Μούγκα τα καναλάκια της διαπλοκής.Αν έλεγε κανένα πληρωμένο έπαινο θα το διατυμπάνιζαν στα δελτία τους μια εβδομάδα !!
    Τώρα μούγκα κανείς δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα …
    Καψήδες Ε!
    Μανώληδες Καψήδες , έτσι επίτελείτε το ύψιστο καθήκον σας ;
    Κόθωνες Ε!
    Κόθωνες δεν ντρέπεστε ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Περί βλακείας το εγκώμιον..."
    το ΒΡΑΒΕΙΟ απο το USA
    ΠΗΡΕ (μαζί με το παγκόσμιο ρεζιλίκι)

    η ΦΡΑΣΗ του
    Γεωργίου Παπανδρέου στην Αμερική «diet will save Greece», ελληνιστί η δίαιτα θα σώσει την Ελλάδα !!!!

    Γιατί μην μου πείτε ότι εννοεί μόνο την εξαγωγή των προϊόντων της μεσογειακής δίαιτας.
    Όχι βέβαια.
    Σίγουρα πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε και εμείς μεσογειακή δίαιτα.

    Να σας πως τι περιλαμβάνει.Άφθονες φυτικές ίνες, (φρούτα, λαχανικά, ψωμί/δημητριακά, πατάτες, όσπρια, καρποί).Ελάχιστα επεξεργασμένα
    προϊόντα, Γαλακτοκομικά προϊόντα (κυρίως τυρί και γιαούρτι) καθημερινά σε μικρές έως μέτριες ποσότητες, Ψάρια και πουλερικά σε μικρές έως μέτριες ποσότητες, Κόκκινο κρέας σε μικρές ποσότητες.
    Ελαιόλαδο ως κύρια πηγή λιπαρών που περιέχουν πολυακόρεστα λιπαρά οξέα.

    Δηλαδή να συνηθίσουμε να τρώμε φασολάδα, φακές, χόρτα, κρέας μόνο μία φορά κάθε 15 ημέρες κ.λ.π.
    Ας αγοράσουμε και μια κατσίκα για να έχουμε γάλα, γιατί και αυτό ακριβαίνει. Είναι λυπηρό βέβαια που οι κυβερνώντες δεν εφαρμόζουν την ίδια δίαιτα, παράδειγμα Πάγκαλου, αλλά και άλλων.

    ΄Ολοι βλέπουμε τι γίνεται στις δεξιώσεις και τι τρώνε και πίνουνε. Ο λαός μπορεί να κάνει δίαιτα, ακόμη και να τρώει από τα σκουπίδια, κανείς δεν νοιάζεται. Αντίθετα αφού ο ίδιος ο Πρωθυπουργός πιστεύει ότι η δίαιτα θα μας κάνει καλό και θα μας σώσει, τι να πω. Δικαιώθηκα. Ούτε προφήτης να ήμουνα.

    Περαστικά μας….ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Κα Υπουργός δεν έδωσε τίποτα γραπτό στους Πρυτάνεις και οι οποίοι απέφυγαν να της απαντήσουν εκτός μερικών δουλικών περιπτώσεων, ζητώντας της να τους δώσει γραπτώς αυτά που λέει και όχι ευχές για τα Μέσα μαζικής Ενημέρωσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση