GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνωστισμός υποψηφίων δημοτικών συμβούλων στο facebook...

Από το http://bonitsapress.blogspot.com/    Εντείνεται η κινητικότητα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, οι οποίοι τρέχουν για να προσεγγί...

Από το http://bonitsapress.blogspot.com/  
Εντείνεται η κινητικότητα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, οι οποίοι τρέχουν για να προσεγγίσουν ψηφοφόρους.
Αρκετοί έκαναν καρτούλες και άρχισαν να τις μοιράζουν. Άλλοι τρέχουν στα μνημόσυνα, στους γάμους και τα πανηγύρια και μερικοί σκέπτονται τώρα να ανεβάσουν το προφίλ τους στο facebook, παρόλο που στη περιοχή μας υπάρχει χαμηλό ποσοστό διεισδυτικότητας στο internet.
Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και καλά κάνουν, θέλουν να εκμεταλλευτούν τις... σελίδες κοινωνικής δικτύωσης όπως το facebook για να δηλώσουν την παρουσία τους και να αφουγκραστούν τον παλμό της νεολαίας. Λάθος ή σωστό; Αυτό θα το κρίνουμε όλοι όσο περνάει ο καιρός.
Όμως η κυριότερη "παγίδα" που κρύβεται στο facebook και αυτό πρέπει να προσέξουν οι υποψήφιοι που τώρα σκέφτονται να μπούνε, είναι να μην γελοιοποιηθούν. Το σύστημα δεν χαρίζεται σε κανέναν και οι παγίδες πετάγονται μπροστά σε...
 όλους χωρίς διακρίσεις.
Οι νέοι δεν προσεγγίζονται διαδικτυακά τόσο εύκολα όπως επιτάσσει το πνεύμα της εποχής. Θέλουν τους υποψηφίους συμβούλους δίπλα τους, στην πλατεία, στην καφετέρια, στις εκδηλώσεις τους, στα προβλήματα τους, στην ποδοσφαιρική ομάδα τους.
Να είναι κοντά στο νέο, κοντά στον άνεργο, κοντά στη γυναίκα, κοντά στον Αγρότη.
Στην ζωντανή επαφή θα μάθουν όλα όσα τους προβληματίζουν. Αν εφαρμόσουν τα μισά από αυτά που θα ακούσουν από τους νέους που διαθέτουν νεανικά, φρέσκα και δυνατά μυαλά τότε θα γίνουμε καλύτερη κοινωνία...
KATOUNIOTIS

4 σχόλια

  1. Αλήθεια, πόσο κοστίζει η προεκλογική καμπάνια της κας Παγκάλου στα Λαγονήσια;

    Αν κρίνουμε απο τα εκλογικά κέντρα που βρίσκονται σε σημεία μεγάλης προβολής, απο το προσωπικό που απασχολεί-όπως και ο αντίπαλός της φυσικά-δεν θα λέγαμε ότι πρόκειται για μια λιτή, σεμνή και ταπεινή, υποψηφιότητα.

    Η σύζυγος του κου Αντιπροέδρου θα ξοδέψει χρήματα που στην εποχή του Μνημονίου, δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητα.
    http://www.kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=3091


    Αν ο κ. αντιπροεδρος υπολοιπεται των καθηκοντων του το λογαριασμο θα τον πληρωνουν οι δημοτες τω Λαγονησιων;


    Φυσικά και πληρώνει ο πεθερός του κ. Πάγκαλου, ο γνωστός τίμιος εργολάβος της περιοχής.
    Ο Θόδωρος δεν έχει ο καημένος ούτε μισό ευρώ.....χιχχιχχιιιι
    Του τα φάγαν οι άλλοι..ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ

    Η απάντηση είναι μία: Φούμο στην υποψήφια Δήμαρχο.
    Πως ξαφνικά μας προέκυψε το μεγάλο ενδιαφέρον της για “προσφορά”;
    Στα δεκανίκια του πορωμένου συντρόφου της βασίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΩΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΚΑΨΑΜΠΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
    ΞΥΠΝΑΑ..πράματα και θάματα γίνονται στο πασοκ ΣΟΥ.

    Η έξοδος του Μεσολογγίτη υποψήφιου δημάρχου του ΠΑΣΟΚ!

    Τα βρόντηξε ο υποψήφιος δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ στο Μεσολόγγι, Γιάννης Ψαράκης, πριν προλάβει να συγκροτήσει ψηφοδέλτιο!...

    Με επιστολή-καταπέλτη προς τον Γραμματέα του Κινήματος Μιχάλη Καρχιμάκη, κάνει λόγο για «εμφανή και υπόγειο πόλεμο απόθεσμοθετημένα όργανα και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τόσο της τοπικής αυτοδιοίκησης, όσο και της κεντρικής πολιτικής σκηνής (βουλευτές)», επισημαίνοντας ότι, «η ραδιουργία και το κλίμα νοσηρότητας που εκπέμπουν, ξεπερνούν κάθε όριο οργιώδους φαντασίας».

    Η απόφαση του Γιάννη Ψαράκη, να καταθέσει το χρίσμα και να αποσυρθεί από την υποψηφιότητα του δημάρχου είναι οριστική, επειδή όπως αναφέρει δεν μπορεί να ανεχθεί ή να συμβαδίσει «με τη νοσηρή και προσβλητική για σκεπτόμενο άνθρωπο τακτική και στρατηγική ιδιοτελών και διαπλεκόμενων εγκεφάλων».
    Πράξη πρωτόγνωρη η απόσυρση «χρισμένου» υποψηφίου αποκαλύπτει τις «ασθένειες» του ...τοπικού
    ΠΑΣΟΚ και δημιουργεί νέα δεδομένα στην εκλογική αναμέτρηση στο νέο δήμο Μεσολογγίου.

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι, οι έντονες πιέσεις που ασκούνται στον Γιάννη Ψαράκη, ώστε να μεταπειστεί, έχουν αποβεί άκαρπες.
    Ωστόσο, η εξέλιξη αυτή ευνοεί τον σημερινό δήμαρχο Γιάννη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ και κατέρχεται ως ανεξάρτητος υποψήφιος…
    Και ο νοών νοήτω…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φούμο, Πίσσα και Κατράμι στην αλαζόνα «Hillary των Καλυβίων» κ Χριστίνα Πάγκαλου-Χριστοφάκη. Η οποία ελέω μεγαλοκατασκευαστή μπαμπά κι αντιπροέδρου συζύγου, είναι υποψήφια Δήμαρχος και για εμάς, τους ιδιοκτήτες, Persona Non Grata στο νεοσύστατο (ΚακηΚράτης) και ΒΑΘΥΠΛΟΥΤΟ!! Δήμο Σαρωνικού, ο οποίος, γιά πολλοστή φορά επαναλαμβάνω, περιλαμβάνει:

    1-Τα Καλύβια 2- Tην Παραλία Καλυβίων 3- Tην Ανάβυσσο 4- Την Σαρωνίδα 5- Το Λαγονήσι (Attica Riviera) 6- Την Παλαιά Φώκαια (Λαυρεωτικής) 7- Τον Κουβαρά (Λαυρεωτικής).

    Δηλαδή, εδώ πρόκειται, γιά πέραν του ΜΙΣΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ παραλιακού μετώπου Φιλέττων Γης, Κατοικιών και Θάλασσας, του Νομου Αττικής!!! Πρόκειται γιά σκάνδαλο μεγατόνων και οι νομικοί δεν φαίνεται να έχουν δώσει τη δέουσα προσοχή στο κρίσιμο αυτό Θέμα.

    Η οποία νευραλγική περιοχή, δεν είναι μόνον Εξαιρετικού Οικονομικού Ενδιαφέροντος. Αφορά επίσης, βάσει «αισιόδοξων» Πράσινων Σχεδιασμών, και μελλοντικές «Πολιτικές Εξελίξεις», όταν οι «Πράσινοι Βουλευτές» θα αναδεικνύονται Με Λίστες. Και σε Μονοεδρικές Περιφέρειες!..

    Εδώ, πρόκειται γιά μία κυριολεκτικά αδιανόητη προσφορά οικονομικού ενδιαφέροντος σε «Γη και Υδωρ» (Σαρωνικός), (22 τα κουρελόχαρτα/Μνημόσυνα της Ελληνικής Κυριαρχίας που συνυπέγραψε ο πορθητής με τον εδώ νεοταξίτη ισλαμοπροσκυνημένο). Γιά να κλείσει ΚΑΙ «Τουριστικά», η «Σκαφάτη» ΝεοΟθωμανική Τανάλια Νταβούτογλου, περί την Αττική!..

    Οι ανάστατοι ιδιοκτήτες στις περιοχές του (Νεοσύστατου) και ΒΑΘΥΠΛΟΥΤΟΥ Δήμου Σαρωνικού, έχουμε «στο μικροσκόπιο» και τον υπερφίαλο κυβερνητικό ακυβέρνητο που μάς θέλει διακαώς απόντες στις Εκλογές Νοεμβρίου 2010, ΚΑΙ, την υπέρμετρων φιλοδοξιών «Hillary των Καλυβίων», σύζυγό του κ. Χριστίνα Πάγκαλου-Χριστοφάκη, οποία ΚΑΙ αυτή, θεωρεί ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ! τον Δήμο Σαρωνικού de facto τσιφλίκι της.

    Η «Ηillary των Καλυβίων», κ. Χριστίνα Πάγκαλου-Χριστοφάκη είναι ακόμα μία υπέρμετρα φιλόδοξη κι ανήσυχη, πράσινη «πεφωτισμένη» οικογενειοκράτης, χωρίς εχέγγυα, χωρίς πολιτική ετικέττα συμπεριφοράς, χωρίς σύνεση, χωρίς ευαισθητοποιημένες «αντέννες» με γνώμονα τους «παλμούς» των ανάστατων ιδιοκτητών της περιοχής που παρακολουθούμε στενά τις κινήσεις της κι έχουμε ραντεβού μαζί της, τον Νοέμβρη 2010.

    Η «Ηillary των Καλυβίων», κ. Χριστίνα Πάγκαλου-Χριστοφάκη, μαζί με τους υπόλοιπους υφάρπαγες πρασινο-τσιφλικάδες και τη σελτζουκο-ποντικομαμή απέναντι, ακονίζουν μαχαιροπήρουνα γιά το μεγάλο φαγοπότι. 22 τα Μνημόσυνα, πάνω στο πτώμα του Κοσμήματος, που λέγεται Δήμος Σαρωνικού Αττικής.

    Εμείς, οι κάτοικοι των περιοχών του νεοσύστατου! και ΒΑΘΥΠΛΟΥΤΟΥ Δήμου Σαρωνικού, αυτό το κατά συρροή νεοταξικό έγκλημα, πρόκειται με τη ΜΑΥΡΗ ΨΗΦΟ μας, να το αποτρέψουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τo “μαζί τα φάγαμε τα λεφτά” είναι μια δήλωση που θα στοιχίσει στο ΠΑΣΟΚ όσο στοίχισε στη ΝΔ το “νόμιμο άρα και ηθικό.

    Είναι δήλωση-ομολογία που θα προσλάβει τεράστιες διαστάσεις στο άμεσο μέλλον και η επικοινωνιακή της δυναμική θα γίνει ανεξέλεγκτη.

    “Τα φάγαμε μαζί, αλλά κανείς δεν τιμωρήθηκε, ούτε θα τιμωρηθεί, όσοι δεν φάγατε μαζί μας είστε απλά κορόιδα γιατί εσείς θα πληρώσετε το λογαριασμό”.

    Η «Ηillary των Καλυβίων»...
    κ. Χριστίνα Πάγκαλου-Χριστοφάκη, μαζί με τους υπόλοιπους υφάρπαγες πρασινο-τσιφλικάδες και τη σελτζουκο-ποντικομαμή απέναντι, ακονίζουν μαχαιροπήρουνα γιά το μεγάλο φαγοπότι.
    22 τα Μνημόσυνα, πάνω στο πτώμα του Κοσμήματος, που λέγεται Δήμος Σαρωνικού Αττικής.

    Δεν κοστίζει τίποτα, ρεφενέ είναι από αυτά που φάγαμε όλοι μας μαζί με τον άντρα της.

    Mε 847.190,09 ευρα εισοδημα, θα τσονταρει και η κορη απ’το μισθο της στο δημοσιο…ε, ολο και κατι γινεται!!

    Άλλη Γιάννα πάει να μας βρει!!
    Ιδια υπέρμετρη φιλοδοξία.
    Ιδια απληστεία. Ιδια αλαζονία.
    Ιδιο botox.
    χαχαχαχαχα!!μα ολόϊδιο λέμε!

    Ελάτε βρε γιατί γρινιαζεται?
    Δικά σας είναι?
    Τα δανεικά του Γιωργου ξοδεύει.
    Θα διορίσει κιολας.
    Θα κάνει όλους τους άνεργους ψηφοφόρους της δημοτικούς αστυνόμους.
    Αυτή είναι καλή διορίζει.

    Ψηφίστε την. ME ΦΟΥΜΟ ΜΠΟΛΙΚΟ.
    Θαψτε στο μαύρο την Κυράτσα του ΖΩΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση