GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φορτηγάκι ΔΝΤ.‏..

Aπό το ClopYandPastE.blogspot.com Ύστερα από ένα τόσο κερδοφόρο καλοκαίρι αποφασίσαμε την αγορά καινούργιων φορτηγών για την εταιρεία μας....

Aπό το ClopYandPastE.blogspot.com
Ύστερα από ένα τόσο κερδοφόρο καλοκαίρι αποφασίσαμε την αγορά καινούργιων φορτηγών για την εταιρεία μας... Γεια σου Δ.Ν.Τ.!!!

4 σχόλια

  1. σύντροφε Καστανίδηηηηηηηηη
    μία χαρα δουλεύει το Παραδικαστικό Πασοκ.

    "Ελέυθερος αφέθηκε με 50.000 ευρω εγγύηση ο Γ.Τσουγκράνης. Επιχειρηματίας και ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ του Τάσου ΜΑΝΤΕΛΗ, με τους λογαριασμούς για τις χορηγείες της ΖΙΜΕΝΣ". !!

    Οι λογαρισμοί ξεπλύματος στις Ελβετικές Τράπεζες για τον "Α.Rocos" του ΠΑΣΟΚ, ήταν " συμετοχή, άδολη και φιλική "
    δήλωσε ο συνήγορός του ΤΣΟΥΓΚΡΑΝΗ του ΠΑΣΟΚ. Ηλίας Αναγνωστόπουλος.

    ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΥΠΟΡΓΕ ΜΑΣ. Βάλε τώρα φυλακή όλους όσους χρωστάνε κι ένα (1) ευρω στο κράτος.

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ - ΖΗΤΩ ΤΟ ΣΔΟΕ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΝΤΕΛΗΔΕΣ.
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΙΓΔΕΣ ..ΛΑΜΟΓΙΑ..ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ..ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΑΦΙΑ ...ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ..Ο ΕΚΠΡΩΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ-ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΜΑΦΙΑΣ..(ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΝΟ 2..Ο ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΝΟ 1 ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕ ΠΛΕΟΝ)ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΛΟΙ.. ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ!!!... ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΜΕ...ΝΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ ...ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΥΝΙΚΟΙ ΧΥΔΑΙΟΙ ΑΛΑΖΟΝΕΣ..ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΙ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατι ξεχωριζει πανω απο τα καφασια και το φορτηγακι σου, μαλλον ειναι η μακακια σου που σπαει μπλοκα αντι καρυδια ως συνηθως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πονοκέφαλος για τις εταιρείες όσοι δεν πληρώνουν τα διόδια


    Σε… αρκετούς χιλιάδες αριθμούνται πλέον οι οδηγοί αυτοκινήτων που δεν πληρώνουν διόδια που βρίσκονται στην εθνική οδό. Προφασιζόμενοι ότι, έχουν πληρώσει πολλές φορές τους ελληνικούς δρόμους τις προηγούμενες δεκαετίες μέσω των φόρων, τελών κυκλοφορίας κλπ. σταματούν στους σταθμούς διοδίων και απλά... ενημερώνουν τον υπάλληλο ότι πρέπει να τους ανοίξει τη μπάρα για να περάσουν. Συγκεκριμένα, ο οδηγός του οχήματος λέει στον υπάλληλο της εταιρίας ότι δεν πληρώνει, του αναφέρει ότι απλά το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να του γράψει την πινακίδα και αποχωρεί χωρίς φυσικά να καταθέσει το ανάλογο αντίτιμο.

    Εξέγερση…
    Η κίνηση αυτή έχει προβληματίσει ιδιαίτερα τους ανθρώπους των εταιριών που διαχειρίζονται τους ελληνικούς δρόμους. Από τη μία, οι οδηγοί λένε ότι η καμία εταιρία δεν μπορεί να κινηθεί νομικά εναντίον τους, άποψη την οποία δεν συμμερίζονται οι εταιρίες, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία καταδικαστική απόφαση για οδηγό που δεν έχει πληρώσει. Μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που συζητούν ότι είναι θέμα χρόνου να γίνει… εξέγερση από τη μεριά των οδηγών και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι, συχνά – πυκνά μέλη επιτροπών που αντιτίθενται κατά των διοδίων επισκέπτονται τέτοιους σταθμούς και τους ανοίγουν για να περνούν ελεύθερα οι οδηγοί.

    Από την πλευρά τους οι οδηγοί, έχουν αναρτήσει εκατοντάδες τέτοια video στο διαδίκτυο προτρέποντας και άλλους πολίτες να πράξουν το ίδιο.

    Δείτε μερικά από τα εκατοντάδες video που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση