GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο 12% η ανεργία...

Στο 12% ανήλθε το ποσοστό ανεργίας τον Ιούλιο, από 9,6% που ήταν τον Ιούλιο του 2009 και 11,6% τον Ιούνιο του 2010. Το σύνολο των απασχο...

Στο 12% ανήλθε το ποσοστό ανεργίας τον Ιούλιο, από 9,6% που ήταν τον Ιούλιο του 2009 και 11,6% τον Ιούνιο του 2010.
Το σύνολο των απασχολουμένων εκτιμάται ότι διαμορφώθηκε τον Ιούλιο σε 4.439.296 άτομα. Μειώθηκε δηλαδή κατά 52.866 άτομα σε σχέση με τον Ιούλιο '09 (μείωση 1,2%) και αυξήθηκε κατά 9.473 άτομα (0,21%) σε σχέση με τον Ιούνιο 2010.
Οι άνεργοι αυξήθηκαν κατά 130.328 άτομα σε σχέση με τον Ιούλιο του 2009 (αύξηση 27,3%) και κατά 24.671 άτομα σε σχέση με τον Ιούνιο του 2010 (αύξηση 4,2%) και...
αμορφώθηκαν στα 607.035 άτομα. Τα μεγαλύτερα ποσοστά ανεργίας παρατηρούνται στους νέους ηλικίας 15-24 ετών (32,6%) και 25-34 ετών (15,8%).
Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε ο ΟΑΕΔ το Σεπτέμβριο καταγράφηκε αύξηση των απολύσεων κατά 13,20%, σε σχέση με τον ίδιο μήνα του προηγούμενου έτους.

6 σχόλια

  1. Αυτά τα λέει ο ΟΑΕΔ. Η πραγματικότητα δεν είναι αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. as xaroume ton ena xrono pasok sthn exoysia
    http://www.youtube.com/watch?v=jInb2bt0-sg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι θέλει ο κ. Παπανδρέου και κυκλοφορεί στους δρόμους;


    Τρεις εικόνες όλη η πραγματικότητα

    Τι θέλει και κυκλοφορεί, δήθεν άνετος, ο Γ. Παπανδρέου στους δρόμους της Αθήνας; Χτες, όταν βγήκε από το υπουργείο Εσωτερικών, τον πλησίασε μια κοπελια και όπως φαίνεται και απο τις φωτογραφίες άρχισε να διαμαρτύρεται.

    Αμήχανος ο κ. Παπανδρέου προσπαθεί όπως φαίνεται να πει κάτι, ενώ ο κ. Παπακωνσταντίνου χαμογελά σαν να του λέει “να μην τα τραβάω μόνο εγώ”.

    Όσο για τους σωματοφύλακες που περιτριγυρίζουν τον κ. Παπανδρέου κρατιούνται με το ζόρι.

    Καλό το στυλάκι του Ομπάμα, αν και ο ίδιος ο Ομπάμα το’ χει σταματήσει και δεν κυκλοφορεί στους δρόμους ακόμα και με στρατό από πίσω του. Ο κ.Παπανδρέου, και οι επικοινωνιακοί του σύμβουλοι, θα πρέπει να καταλάβουν λοιπόν, ότι το να κυκλοφορεί με μια στρατιά σωματοφυλάκων, δεν του περιποιεί τιμή. Πετυχαίνει δε, το αντίθετο αποτέλεσμα: Ενώ θέλει να δείξει ότι βρίσκεται κοντά στον λαό, δείχνει ότι φοβάται.
    ---------

    Μπα διαφωνώ ότι η κοπελιά διαμαρτύρεται.
    Θέλει να του δώσει το μισθό της για τη σωτηρία της πατρίδας και ο Τζεφ της λέει “δε χρειάζεται, λεφτά υπάρχουν”.
    Ο Παπακωνσταντίνου δεν χαμογελάει επειδή δεν τα τραβάει όλα αυτός, αλλά επειδή πρόσεξε ότι το μπουφάν είναι burberry και σου λέει “έχουν ακόμα “λίπος”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι εκλογές πλησιάζουν, τα πράσινα ρουσφέτια άρχισαν.

    Οι εκλογές πλησιάζουν και τα όργανα άρχισαν.Στο αεροδρόμιο της Κω έχουμε ήδη μετακινήσεις υπαλλήλων της ΥΠΑ από την Κω προς Θεσσαλονίκη και Αθήνα,με συνέπεια την περαιτέρω αποδυνάμωση,του ήδη αποδυναμωμένου προσωπικού.

    Φυσικά οι μετακινήσεις αυτές γίνονται με καθαρά κοματικά κριτήρια,σε υπηρεσίες που είναι υπεράριθμες υπαλλήλων και εντελώς συμπτωματικά την περίοδο των εκλογών.

    Τυχαίο ; Φυσικά όχι.

    Χαίρε αθάνατη Ελλαδάρα,τα «πράσινα» παιδιά σε χαιρετούν.

    Δεν αλλάζει αυτός ο τόπος τελικά ότι κι αν γίνει..

    Αν δει κανείς την τριπλέτα, στην ηγεσία του υπουργείου μεταφορών που διοικεί την ΥΠΑ, δεν θα εκπλαγεί.
    Ο παλαιοκομματισμός και το πολιτικό ρουσφέτι πάνε σύννεφο. Τον άχρηστο τον βαφτίζουν ικανό, και τον κλέφτη τον προάγουν, αρκεί να είναι αφισοκολλητής του Πασόκ, η κουμπάρος του ιδιαίτερου του υπουργού.
    Υπάρχουν μάλιστα και υπάλληλοι με οργανική εξειδικευμένη θέση στα αεροδρόμια, που όμως είναι αποσπασμένοι στα βουλευτικά γραφεία των Ρέππα, Καστανίδη κ.ά. στερώντας πολύτιμο δυναμικό από τα αεροδρόμια. Υπάρχει υπάλληλος της ΥΠΑ, με 23 χρόνια υπηρεσίας αποκλειστικά στο γραφείο του Ρέππα. Τι να λέμε τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά εγώ ώς άνεργος δέν έχω
    καταγραφεί πουθενά.
    38ε έχω πληρωθεί εδώ καί 13 μήνες.
    Άρα άν συμπεριλάβουμε ομοίους μου,
    η ανεργία ανέρχεται τουλάχιστον
    στό 20%.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυστυχώς σέ λίγο οί 700ρηδες
    μπλογγάκηδες θά είναι η ελίτ.
    Τώρα χαμογελούν μέ γκριμάτσες
    στίς ΔΕΚΟ....οί ρουσφετολάγνοι.
    Κάνουν καί χειρονομίες στά 3.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση