GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θέατρο του παραλόγου στην Ακρόπολη...

Από τους Οικολόγους Πράσινους Σχολιάζοντας τα σημερινά γεγονότα στην Ακρόπολη, ο εκπρόσωπος Τύπου των Οικολόγων Πράσινων έκανε την ακόλο...

Από τους Οικολόγους Πράσινους
Σχολιάζοντας τα σημερινά γεγονότα στην Ακρόπολη, ο εκπρόσωπος Τύπου των Οικολόγων Πράσινων έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Πρόκειται για πραγματικό θέατρο του παραλόγου. Όσο ισχύει ότι οι εργασιακές κινητοποιήσεις δύσκολα μπορούν να έχουν πια τύχη αν δεν είναι φιλικές προς την κοινωνία, άλλο τόσο ισχύει ότι...
 ο χημικός πόλεμος της κυβέρνησης εναντίον εργαζομένων αλλά και επισκεπτών από όλο τον κόσμο αποτελεί έγκλημα κατά της χώρας. Θέλουμε να ελπίζουμε ότι ο διάλογος θα δώσει λύση και στο πρόβλημα των εργαζομένων, καθώς το εργασιακό καθεστώς στο υπουργείο Πολιτισμού αποτελεί υποβάθμιση κάθε πολιτικής για τον πολιτισμό. Είναι όμως καιρός για όλους μας, να πάψουμε να διαχειριζόμαστε συλλογικά αγαθά σαν να ήταν ιδιωτική μας υπόθεση».

6 σχόλια

  1. Τι λες ρε οικολόγε ΠΡΑΣΙΝΕ?
    Ειδες εσύ τον τελευταίο χρόνο να λύνονται προβλήματα με διάλογο?
    Εκτός αν εννοείς τον διάλογο που έχουν τα στελέχη του φασιστικού κόμματος μεταξύ τους.
    Ο χερ Λοβέρδος, ο φον Παπακωνσταντίνου και ο Φύρερ Γκεόργκο.
    Αντε να πάτε στον αγύριστο όλοι σας.
    Μας φτάσατε στο σημείο της πείνας, της ανεργίας, και τώρα κρίνετε και το δικαίωμά μας να διαδηλώσουμε. Αει σιχτίρ και εσείς και οι τουρίστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο εισαγγελεας πρεπει να οδηγηθει στη φυλακη με συνοπτικες διαδικασιες.

    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θελω να ευχαριστησω την παραταξη μου για την επιτυχη απελευθερωση της πολυαγαπημενης ακροπολης μας
    την απελευθερωση απο αυτους τους συμβασιουχους που ενω τοσο καιρο δουλευουν τζαμπα τολμανε και διαμαρτυρονται…!!!!
    ακουσον ακουσον.

    κλεινουν την ακροπολη που ειναι πολος ελξης για τους τουριστες μετα ομως απο του μπαιρακταρη και το κεπαμπ του θαναση,και την αμαυρωνουν δε με την εικονα αυτη να εμποδιζουν αλλους δημοσιους υπαλληλους του υπουργειου δημοσιας ταξης να επισκεφτουν το χωρο με πληρη εξαρτηση παντα
    τωρα η εικονα αποκατασταθηκε και η εικονα του συλλογου φιλων της ακροπολης γνωστη και ως ΜΑΤ ,εμειναν στο χωρο απο αγαπη και στοργη,ειναι θελκτικη για τους τουριστες που θα ανεβουν στην ακροπολη (μετα τα σουβλακια και τα κινεζικα τσολιαδακια).

    απορω δε με τον προεδρο του συλλογου γιατι δεν ακολουθησε την οδηγια του πολυ γνωστου δημοσιογραφου κυριου Πορτοσαλτε που απο τηλεορασης σκαι απορησε και ειπε..μα καλα οι νεοι ηγετες του συλλογου φιλων ακροπολης (ματ) δεν βρηκαν ουτε στο ελαχιστο την τεχνογνωσια του κυριου χρυσοχοιδη?
    αυτα τα κανουν νυχτα να μην γραφουν οι καμερες……
    τωρα νοιωθω καλυτερα και αυριο λεω να παω ακροπολη μια βολτα..η να παω για κεπαμπ λετε
    ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. έχουν πανικοβληθεί.

    Έχει φτάσει το σκατό στην κάλτσα.

    Σε λίγο θα βγάλουν και τον Λαλιώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΌΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΝΑΕΙ. ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΞΩ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Εδω καιγεται ο κ#λος μας, ο “ιερος βραχος” μας μαρανε. Χαλάει η εικονα της χώρας; Ποια εικόνα;
    Η εικόνα είναι αυτή που φαίνεται: ΜΑΤ εκεί, σκηνες οι πυροσβέστες στο Σύνταγμα και πούσαι ακόμα.
    Των οικιών ημών εμπιμπραμένων, υμείς…άδετε! Το λεγανε ηδη οι αρχαίοι.

    Όσοι αναφέρονται σε ιερούς χώρους, παγκόσμια μνημεία και άλλα πολιτιστικά βαρύγδουπα, πολύ θα ήθελα να τους δω πώς θα αντιδρούσαν αν έμεναν κανα δυο χρονάκια απλήρωτοι..

    Ta πραγματα παιδιά αγριεύουν .
    Οι άνθρωποι έχουν όλα τα δίκαια με το μέρος τους . 22 μήνες απλήρωτους τους έχουν . Όταν πεινάει κάποιος δεν θα σκεφτεί ούτε τον τουρίστα , ούτε την πολιτιστική κληρονομιά .

    Οι “κοινωνικά ευαίσθητοι σοσιαλιστές κυβερνώντες” , έδειξαν το πιο ανάλγητο πρόσωπό τους . Πρέπει να βρούμε τρόπους να τους αντιμετωπίσουμε . Σήμερα είναι η σειρά των φυλάκων της Ακρόπολης , αύριο έρχεται και η δική μας σειρά . ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λοιπόν, για να τελειώνουμε, ο Ιερός Βράχος λειτουργούσε τόσο καρό και μάζευε λεφτάκια από τους τουριστες, με ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ εργαζομενους.
    Αυτό είναι Εθνική Ντροπη και όχι το κλείσιμό του.
    Επίσης, τα κανάλια δε δείχνουν πως όταν οι τουρίστες πληροφορούνταιγια ποιό λόγο δε μπορούν να μπουν, λένε "μπράβο" στους εργαζόμενους.
    Γιατί και οι τουρίστες εργαζόμενοι είναι.
    Κι'εγώ αν πήγαινα στο Λούβρο και άκουγα ότι δε λειτουργεί γιατί οι εργαζόμενοι είναι 2 χρόνια απλήρωτοι, με το μέρος τους θα ήμουν!
    Και αν δε απατώμαι, αυτά τα δύο χρόνια, τα εισητήρια κόβνταν κανονικά...
    Μήπως γι'αυτή την αδικία δακρύζει η Αθηνούλα?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση