GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα αδέσποτα της Πατησίων 290 εκπέμπουν SOS...

Από το http://adespotologio.blogspot.com/    Για όλα φταίνε οι γάτες. Για μια ακόμα φορά το ίδιο παραμύθι: Ταλαίπωρα αδέσποτα γατάκια π...

Από το http://adespotologio.blogspot.com/  
Για όλα φταίνε οι γάτες.
Για μια ακόμα φορά το ίδιο παραμύθι:
Ταλαίπωρα αδέσποτα γατάκια που ταΐζονται σε οικόπεδο στην Πατησίων.
Γυναίκες που αφιερώνουν το χρόνο και τα χρήματά τους για να τους προσφέρουν ό,τι καλύτερο μπορείς
Και ο «αγανακτισμένος γείτονας» που ενοχλείται.
Χρόνια τώρα ο κύριος Αθανασόπουλος δημιουργεί προβλήματα στην κυρία Ρέτσου και τις υπόλοιπες γυναίκες που τα φροντίζουν. Βρισιές, απειλές τα γνωστά. Λάθος τους που δεν προχώρησαν σε καταγγελίες για την συμπεριφορά του αυτή.
Τουλάχιστον φρόντισαν να κάνουν...
 καταγγελία κατά αγνώστου την τελευταία από τις φορές που έπεσαν οι φόλες στο οικόπεδο. Όχι ότι βγήκε και κάτι από αυτό. 15 γάτες πέθαναν, ποιος νοιάζεται και ποιος ασχολείται;
Εμείς σαν Αδεσποτολόγιο ξεκινήσαμε να βοηθάμε με την στείρωση των ζώων του χώρου, καθώς πολλά από αυτά δεν πιάνονται. Η κατάσταση είναι δύσκολη καθώς φυσικά πολλοί «φιλόζωοι» εγκαταλείπουν στο οικόπεδο. Δεν σκέφτονται βέβαια ότι τα ζώα είναι εκτεθειμένα στους «καταγγέλοντες περίοικους» που θα ρίξουν την φόλα ή θα φέρουν το υγειονομικό.
Τελευταία λοιπόν προσπάθεια του κυρίου Αθανασόπουλου να απαλλαγεί από τις ενοχλητικές γάτες ήταν να καλέσει το Υγειονομικό. Ήρθε η κυρία Ντούνη και η κυρία Ζεμπίλα, ενημέρωσαν τις εθελόντριες που έτυχε να βρίσκονται στο χώρο ότι απαγορεύεται να ταΐζουν τα αδέσποτα (!), ήπιαν το καφεδάκι τους με τον κύριο Αθανασόπουλο και έφυγαν, να γράψουν την επιστολή τους για το υποτιθέμενο καταφύγιο που διατηρούμε και τις οσμές και τις μύγες στον χώρο!!!
Το εξοργιστικότατο είναι ότι ο χω΄ρος είναι υποδειγματικά καθαρός και συντηρείται έτσι από τις κυρίες που φροντίζουν τα ζώα. Καθαρίζουν τα ξερά χόρτα και μαζεύουν τα μπάζα και τα σκουπίδια που πετάνε οι καθαροί "καταγγέλοντες περίοικοι".
Ο χώρος είναι τεράστιος για τα ζώα που ζουν εκεί και πραγματικά απορούμε για το πώς βρέθηκαν να γράφουν αυτά που αναφέρονται στην επιστολή. Προφανώς βρισκόμαστε σε εναλλακτική πραγματικότητα;
Παρακαλούμε λοιπόν κάθε φιλόζωο που θα διαβάσει το θέμα αυτό να κάνει τον κόπο να περάσει από το οικόπεδο στην Πατησίων 290 και:
1. να μας γράψει την άποψή του κατα πόσον αυτός ο χώρος δημιουργεί οποιοδήποτε πρόβλημα που να απαιτεί την επέμβαση του Υγειονομικού.
2. Να ρωτήσει τον κύριο Αθανασόπουλο, Πατησίων 292, ιδιοκτήτη του φωτογραφείου, τι ακριβώς πρόβλημα του δημιουργούν οι γάτες. Εμείς όταν μιλήσαμε μαζί του δεν το καταλάβαμε.
3. Να στείλει επιστολή στις κυρίες Ντούνη και Ζεμπίλα ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ, ΤΜΗΜΑ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ Λ. Αλεξάνδρας 196, 115 21, Αθήνα ή να τις πάρει τηλέφωνο στο 210-6460040 και 2106427605 και να τις ρωτήσει πού είδαν τις μύγες και που μύρισαν τις δυσάρεστες οσμές.
4. Να γράψει στο Δήμο Αθηναίων, που είναι υπεύθυνος βάσει του νόμου για τα αδέσποτα, ζητώντας να εξασφαλιστεί η ευζωία των ζώων σε περίπτωση που ζητηθεί να απομακρυνθούν από το οικόπεδο.
Τέλος, καθώς το μέλλον των ζώων στο χώρο είναι αβέβαιο, αν σκέφτεστε να υιοθετήσετε κάποιο γατάκι, επικοινωνήστε μαζί μας. Στο χώρο υπάρχουν άψογα σε χαρακτήρα ζώα που ανήκουν σε ένα καλό σπίτι και όχι να κινδυνεύουν από την «ευαισθησία» του κυρίου Αθανασόπουλου, της κυρίας Ντούνη και της κυρίας Ζεμπίλα.
Εμείς θα προχωρήσουμε στην έγγραφη απάντηση στην επιστολή τους και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των ζώων.
Σας παρακαλούμε στηρίξτε μας σε αυτό.




16 σχόλια

  1. Ο Γ. ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ εκλεψε μουσικη;!!

    Μεγάλη γκάφα απ΄τον Θεοφάνους - Δικαστικά μέτρα εναντίον του!
    Εδώ και μερικές μέρες επικρατεί μεγάλος σάλος στην ελληνική μουσική σκηνή λόγω ενός κομματιού που έγραψε ο Γιώργος Θεοφάνους για την ταινία "Χωρίς Σύνορα"!
    Το κομμάτι "Χωρίς Σύνορα" λοιπόν όπως αποδείχθηκε δεν είναι δικό του,
    καθώς έχει "κλέψει" την μουσική από το κομμάτι ...
    "Να Φευγα" του Αντώνη Μιτζέλου...!
    Φυσικά ο Γ.Θεοφάνους κάνει τον "Κινέζο" και δεν παίρνει καμία απολύτως θέση
    πάνω στο ζήτημα... αλλά βάζει άλλους καλλιτέχνες μπροστά!
    Απ' την άλλη ο Αντώνης Μιτζέλος αφού προσπάθησε να λύσει ήπια το όλο ζήτημα
    -και δεν τα κατάφερε-, επέλεξε την δικαστική οδό και αυτή τη στιγμή
    εκκρεμούν δικαστικά μέτρα εναντίον του Γιώργου Θεοφάνους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προφανώς πρόκειται για έναν από αυτούς τους σιχαμερούς, μίζερους, αγάμητους μεσήλικες, που αφού δε μπορούν να "καθαρίσουν" όλους εμάς και να ζήσουν ανενόχλητοι, μόνοι στον κόσμο, διαλέγουν τον εύκολο στόχο να βγάλουν το άχτι τους- τα αδέσποτα της γειτονιάς.
    Δυστυχώς κάθε περιοχή έχει και έναν τέτοιο δυσκοίλιο, και την πληρώνουμε όλοι ο υπόλοιποι, μαζί και τα ζώα...
    Δε μπορούμε να τους διαθέσουμε ένα χωριό να ζήσουν όλοι μαζί?
    (Ο δικός μας "παράξενος" παίρνει κάθε μέρα τους μπάτσους να διαμαρτυρηθεί για το μωράκι του απέναντι που...κλαίει...")

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καμμία φόλα διά τό κτήνος Αθανασόπουλο δέν έχετε!!!!

    Βρωμιάρηδες,πού εάν πάς στά σπίτια τους,πρέπει νά φοράς ειδική φόρμα προστασίας,διά νά μήν προσβληθής από τύφο καί τό ""παίζουν"" ευαίσθητοι στά θέματα υγιεινής/καθαριότητος!!!

    Οί κάθε λογής κι είδους Αθανασόπουλοι,είναι ό ορισμός τής βαρειάς ψυχασθένειας!!!

    Δίποδα κτήνη!!!
    Κωλόβλαχοι τού Κολωνακίου,από τά Τουρκοβούνια!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι κιλότες του Μητσοτάκη
    η υστερω που προλογίζει τον Γιωργο Παπανδρέου
    ο Μητσοτάκης και το κουτάλι του
    Ο Γκούφας κι ο ...Γκούφυ
    η....παρτούζα
    ενα τούρκικο ρεπορταζ για τη Μητσοτακοοικογένεια
    η συνταγή με τα ...αγριοπάπαρα
    ένα ποτ πουρί Πρωτόπαππα

    http://www.youtube.com/watch?v=2-7YbY6_BI4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΩ ΣΤΙΣ...ΓΑΤΟΦΙΛΕΣΠΛΑΧΝΕΣ ΚΥΡΙΕΣ, ΟΤΙ ΑΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΑΤΟΥΛΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΤΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΚΑΛΥΠΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΙΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΤΥΧΩΝ ΠΕΡΙΟΙΚΩΝ. ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΕΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΖΩΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.
    ΕΧΩ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΕ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΠΟΛΗ ΕΝΝΕΑ ΛΥΚΟΣΚΥΛΑ, ΠΟΥ ΤΑ ΑΓΑΠΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΖΩ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΤΟΥΣ.
    ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ ΠΕΡΙΟΙΚΟΥΣ, ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΤΑ ΓΑΤΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φ Ο Λ Α !!!!!!
    ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ
    ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΘΙΚΙΑ ΔΙΠΟΔΑ ΖΩΑ , ΚΑΘΙΚΙ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ,ΚΤΗΝΗ ΚΤΗΝΗ ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣ... ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΦΑΝΕ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ .... ΚΤΗΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλα δεν ντρέπεσαι καθόλου 11:41 να γράφεις τέτοιες κατάρες για ανθρώπους και τα παιδιά τους που απλά τους ενοχλούν οι βρωμογάτες που κάποιες ηλίθιες κυράτσες τα μαζεύουν για να κάνουν το κέφι τους σε βάρος των συνανθρώπων τους. Δηλαδή δεν φτάνει που δεν μπορούν να ησυχάσουν οι άνθρωποι από τις καθε λογής ψοφόγατες που μαζεύετε εξω από τα ξένα σπίτια και όχι στα δικά σας βέβαια, αλλά τους καταριέστε κιόλας και τους λέτε να πάθουν καρκίνο αυτοί και τα παιδιά τους, ουστ να μου χαθείτε, εσεις δεν είσαστε άνθρωποι, τα ζώα που δήθεν εκπροσωπείτε είναι καλύτερα από εσάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @@@
    30 Οκτ 2010 10:53:00 π.μ.



    Άντε μωρή κωλόβλαχα τού Κολωνακίου από τά ""Τουρκοβούνια"" πού σάς ενοχλούν οί γάτες,τά περιστέρια,τά σπουργίτια,τά σκυλιά καί τήν ίδια ώρα τούς βρωμιάρηδες τούς ''σκούρους λαθρέμπορους/πρεζέμπορους'' κι όλους τούς φορείς ''σκούρων'' μικροβίων,τούς υπερασπίζεσθε!!!!

    Σού διεμήνυσε ή θεία πρόνοια,ότι τό περιβάλλον ανήκει μόνον σέ κάτι δίποδα κτήνη,σάν κι ΄σένα???

    Πειρατές καί τρωκτικά,τής φύσης!!!!

    Οί κατάρες σέ ενόχλησαν,""καφετζού"" κυράτσα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣ 30 Οκτ 2010 1:35:00 μ.μ.

    ΟΤΑΝ ΗΛΙΘΙΑ ΚΥΡΑΤΣΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΣΟΥ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΛΟΓΙΚΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΧΡΩΤΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΖΩΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟΠΟΙΗΣΕΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ ΣΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΖΩΟΝ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΑΝΤΕ ΡΙΞΕ ΕΝΑ ΝΙΑΟΥΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΑΥΓΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΘΥΜΑΝΕΙΣ ΖΩΟΝ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 30 Οκτ 2010 1:35:00 μ.μ.
    Έγραψες: "πού σάς ενοχλούν οί γάτες,τά περιστέρια,τά σπουργίτια,τά σκυλιά καί τήν ίδια ώρα τούς βρωμιάρηδες τούς ''σκούρους λαθρέμπορους/πρεζέμπορους'' κι όλους τούς φορείς ''σκούρων'' μικροβίων,τούς υπερασπίζεσθε!!!! "

    Εκτός του ότι είσαι και αγράμματη γιατί στις μονοσύλλαβες λέξεις ΔΕΝ βάζουμε εδώ και δεκαετίες τόνο.....

    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ, είτε είναι "σκούρος" όπως γράφεις, είτε παράνομος, είτε καλός, είτε κακός, δεν παύει να είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ και οι άνθρωποι στηρίζουν πρώτα τους ανθρώπους και μετά τα κάθε λογής ζώα.
    Αν αυτό δεν μπορείς να το καταλάβεις τότε να σε κατατάξουμε στην κατηγορία των ΖΩΩΝ και να ησυχάσουμε όλοι και εσύ να μπορείς ελεύθερα να... νιαουρίζεις ή να... κρώζεις σαν καρακάξα που μάλλον είσαι, για τα συμφέροντα του... γατοσογιού σου.
    Νιάου-νιάου βρε γατούλα με την ροζ μυτούλα, ΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!!
    Ρε κάτι βλήματα που υπάρχουν στην κοινωνία μας, που περιφρονούν τους συνανθρώπους τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΤΑΙΖΩ ΤΑ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ ΖΩΑΚΙΑ ,ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΖΩΑ ,βλεπε ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. εγώ είχα καλέσει το υγειονομικό γιατί ο γείτονας μου πετούσε τα σκατόνερα της τουαλέτας και της κουζίνας στον δρόμο
    και περιτό να πω ότι δεν το κάνανε τίποτα.

    για τα γατάκια όμως τα μουνόπανα του υγειονομικού είχαν άποψη ότι είναι πρόβλημα.
    ΄
    ΤΙΠΟΤΑ εγώ τους έύχομαι να βγάλουν καρκίνο και οι απόγονοι τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΣΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΤΑ ΠΑΡΚΑ, ΣΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ Ο ΜΠΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΑΤΟΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΑ ΤΑ ΤΡΕΦΟΥΝ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ "ΓΑΤΑ ΜΗ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΩΡΙΑ ΜΗΔΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ".
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΨΟΦΙΜΙΑ.
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΦΑΓΗΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΑΡΑ ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ ΓΙΑ ΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΚΥΛΟΥΣ.
    ΑΙΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ ΟΙ ΖΩΟΦΙΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΤΑΙΖΩ ΤΑ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ ΖΩΑΚΙΑ ,ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΖΩΑ ,βλεπε ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΣ

    31 Οκτ 2010 12:58:00 π.μ.


    Συμφωνώ! Είναι απόλυτα φυσικό αυτό που γράφεις, τα ΔΙΠΟΔΑ ΖΩΑ, ζωάκια προτιμούν να ταϊσουν, όχι πεινασμένους ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αν ήμουν εγώ ο ταλαίπωρος αυτός άνθρωπος που αναγράφεται στη δημοσίευση και που ανέχεται, να του επιβάλλουν με φασιστικό τρόπο, να έχει από κάτω από το σπιτι του τόσα παλιόγατα, θα τους είχα ριξει εδώ και πολύ καιρό φόλα να ψοφήσουν όλα και θα είχα στείλει με συνεχείς μηνύσεις στον κ. Εισαγγελέα όλες αυτές τις "φιλόζωες" κυρίες, για παρενόχληση,διατάραξη οικιακής ειρήνης,κινδύνου πρόκλησης ασθενειών από τη συσσώρευση μεγάλου αριθμού αδέσποτων γατιών, παράβαση υγιεινομικών διατάξεων και καταπάτηση ξένου οικοπέδου, γιατί με ποιό δικαίωμα οι "κυρίες" κάνουν κατάληψη σε ξένη περιουσία, εισέρχονται αυθαίρετα και εγκαθιστούν και διατρέφουν αδέσποτα κατοικίδια σε χώρο μη ελεγχόμενο υγιεινομικά και εντός πυκνοκατοικημένης περιοχής.
    ΦΟΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΟΛΑ ΣΤΑ ΓΑΤΙΑ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση