GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στημένο σκηνικό ...για την επιτυχία της υποτιθέμενης αποτυχίας

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός prevejohn@yahoo.gr    Την περιβόητη διακαναλική συνέντευξη της Δευτέρας ομολογώ ότι απέφυγα να την παρακολουθή...

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
prevejohn@yahoo.gr  
Την περιβόητη διακαναλική συνέντευξη της Δευτέρας ομολογώ ότι απέφυγα να την παρακολουθήσω σε απευθείας μετάδοση μια και είχα κάτι πολύ καλύτερο να κάνω (πρόβα με μία ορχήστρα.)
Αργά το βράδυ είδα κάποια αποσπάσματα και φυσικά διάβασα στα blogs και σε πολλά εξώφυλλα των εφημερίδων της Τρίτης την υποτιθέμενη παταγώδη αποτυχία της!... ναι λέω την λέξη υποτιθέμενη γιατί στην ουσία αυτοί που κινούν τα νήματα και παίρνουν τις αποφάσεις ήξεραν εκ των προτέρων ότι η συνέντευξη θα αποτύχει αλλά...
 αυτοί θα πετύχουν τον στόχο τους!!!
Κάνω μια παρένθεση πριν ολοκληρώσω την σκέψη μου και σας ζητώ να θυμηθείτε το στήσιμο της συνέντευξης. Ο Πρωθυπουργός έμοιαζε απολογούμενος, κακομοίρης και επαίτης μίας επιβράβευσης της καταστροφικής πολιτικής του, μέσων των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.
Θυμίζω ότι μέχρι πρότινος αυτές τις εκλογές και το αποτέλεσμα τους δεν το συσχέτιζε με το πριν και το μετά της κυβερνητικής του πορείας!!!
Συνεχίζω και πάω στις ερωτοαπαντήσεις της συνέντευξης οι οποίες τις περισσότερες φορές ήταν ίδιες (σας συγχορδίες σε αναστροφή όπως λέμε εμείς οι μουσικοί) και. κατέληγαν στην ίδια απάντηση η οποία ήταν "ψηφίστε με για την έξωθεν καλή μας μαρτυρία στις αγορές και στους δανειστές μας αλλιώς θα πάω σε εκλογές."
¨Ένα πολύ καλά στημένο σκηνικό που έδειξε ένα Πρωθυπουργό που δεν καταλαβαίνει τι του γίνεται!!!
Φίλες/οι μη γελιόσαστε ο κ. Παπανδρέου και καταλαβαίνει και ξέρει τι του γίνεται και θυμάμαι πριν χρόνια σε ένα πάνελ τον πανέξυπνο Μίμη Ανδρουλάκη να λέει χαριτολογώντας ότι "O Γιώργος δεν είναι αυτός που δείχνει . αλλά είναι σαν το δολοφόνο με το αγγελικό πρόσωπο."
Θυμούμενος λοιπόν το παραπάνω θεωρώ, ότι τον σκηνικό της αποτυχίας ήταν στημένο για να οδηγήσει πρώτα, άκουσον άκουσον (από την στιγμή που με τόση μαεστρία το έθεσε ο ίδιος) να μη θέλει κανένας εκλογές!!!!(κόμματα και λαός) και δεύτερον, να απογοητεύσει, να εκνευρίσει, και γενικά να μας βγάλει όλους από τα ρούχα μας και να μας οδηγήσει στην μεγάλη ΑΠΟΧΗ!!!!!! (αν το καταφέρουν αυτή θα είναι η επιτυχία της υποτιθέμενης αποτυχίας.)

8 σχόλια

  1. ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΝ ΨΕΥΤΗ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΟΥΜΠΑ...
    ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΧΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ? ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΙΑ ΦΗΜΗ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ, ΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΤΩΡΑ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ Ι5 ΤΑ ΤΡΕΛΟΧΑΡΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΤΑΓΟΥΝ...!!!!!! ΙΣΧΥΕΙ??? ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ???? ΜΑΛΙΣΤΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΩΤΑΔΕΣ (Ι5) ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΥΘΟΥΝ ΣΤΟ ΧΑΚΙ ΤΟ 90% ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ ΟΠΩΣ κ ΔΗΠΟΤΕ!!! ΡΕ PRESS ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΑΝΑ ΠΟΛΕΜΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΗΝΕΝΑ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΛΙΚΑ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ.

    ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΧΑΖΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΕΤΩΡΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΩΛΟΚΑΝΑΛΙΩΝ ΦΟΒΙΖΟΥΝΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    Ε ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΓΥΡΤΕΣ ΧΑΧΟΛΟΙ .
    ΠΑΙΖΕΤΕ ΑΣΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΡΠΩΝΕΣΘΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΘΕΟΙ.

    ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΥΜΑΣΤΕ Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ.
    ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΚΑΙ ΠΑΓΚΑΛΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΑΝΗΞΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.
    ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ.
    ΕΣΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΓΚΑΛΕ ΘΕΣ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΠΑΝΤΕΣ.

    ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝΕ.
    ΠΑΝΤΩΣ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΗΔΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ.
    ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΑ ΝΑ ΠΕΙ ΖΩΗ.
    ΟΥΣΤ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ
    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ ,ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΟΦΕΙΛΗΣ,

    ΚΑΘΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ,ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ COMPUTER ...
    ΠΟΙΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ,ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΝ ,ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ 5 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΟ COMPUTER ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΤΙ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ,ΔΕΝ ΕΧΟΥN ΛΕΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΟΝΟ ΝΑ MΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥN ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ .
    ΠΟΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ; KAI ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΑΘΕΣΑΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ TIΣ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΖΗΜΙΕΣ?.
    ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ,ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ 211 6000835 ΑΝ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΝΩ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ...ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΚΕΙ,
    ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΔΟΥΛΕΙΑ; ΝΑ ΠΙΕΖΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΟΣΜΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ . ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΤΙΘΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ .
    ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .
    ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ :
    Γ .ΣΓΟΥΡΟΣ + Γ . ΔΗΜΑΡΑΣ +
    Α. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ = ΠΑΣΟΚ .
    ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ (Δ.Ν.Τ.)
    ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ
    1 – 1 – 2011
    ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ .
    Ψηφίστε συνδυασμούς ΠΑΣΟΚ σε οποιασδήποτε εκλογές ………και θα φάτε καλααααα!!!!!!!!!
    Καρπαζοεισπράκτορες , χαϊβάνια , νεοέλληνες ,
    που σας πάει η μαλακία σύννεφο .
    Ψηφίστε ξανά και πάλι , το ΠΑΣΟΚ τους λαοπλάνους – λαμόγια ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟ ,ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΑΡΑ ΚΑΙ ΑΛΕΞΗ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ που ο Γιάννης Δημαράς και ο Αλέξης Μητρόπουλος, είναι στημένοι από το ΠΑΣΟΚ για να πάρει τους ψήφους που θα χάσει ο Γ. Σγουρός και να μην πάνε στην Ν.Δ . και βλέπω τους συνταξιούχους και τους εργαζόμενους δημοσίους υπαλλήλους και των ΔΕΚΟ , με μισθούς από 300 -900 ευρώ και να ξεπουλάτε την περιουσία σας , όσο , όσο για να μπορέσετε να ζήσετε , και στη συνέχεια όταν σας τελειώσουν τα ευρώ σας , να ψάχνετε τα σκουπίδια για να βρείτε κάτι χρήσιμο .
    Και στον ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΜΕ ΜΕΙΩΣΗ από 10%εως 30% ανάλογα με την επιχείρηση αυτή θα κρίνει πόσο θα είναι η μύωσης των μισθών των εργαζομένων που έχει .
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ .
    ΔΗΛΑΔΗ ΠΛΗΡΗ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΑΦΡΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ .
    Αν σας αρέσει ο αυριανός σας τρόπος της ζωής που θα έχετε , ξαναψηφίστε τους χαϊβάνια νεοέλληνες της καρπαζιάς , γιατί για καρπαζιές σας έχουνε αυτοί που τους ψηφίζεται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟΚΛΙΠ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ. Η΄ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΚΑΤΙ ΦΟΒΕΡΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ? ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν αντεχεται αλλο αυτη η κυβερνηση.Το πρωι ακουσα δηλωσεις του Ραγκουση -που αλλου-στο ΜΕΓΚΑ ΒΟΘΡΟ.

    “Το Μνημόνιο είναι τα όπλα μας, τα πυρομαχικά μας. Η αντιπολίτευση δε βάλλει εναντίον των εχθρών. Βάλλει εναντίον των όπλων. Εχουμε βγει στη μάχη μαζί με τον ελληνικό λαό και αυτοί πισώπλατα αντί να χτυπάνε τον εχθρό χτυπάνε τα όπλα και τα πυρομαχικά. Ο πρωθυπουργός λέει “ελληνικέ λαέ να έχεις επίγνωση ότι αυτός που έχει βάλει σκοπό να πλήξει τα μόνα όπλα και πυρομαχικά που έχουμε, αν αυτός αποκτήσει δικαίωμα με τις εκλογές ή αργότερα να μου πει ότι δεν δικαιούμαι για να πολεμώ, εγώ θα σε ρωτήσω, ελληνικέ λαέ, αν έχω δικαίωμα να πολεμώ”

    Στην απαντηση ποιος ειναι
    ο εχθρος απαντησε “η τροικα!”@#%666
    Δεν μου εχει μεινει αντερο για αντερο........ΠΙΑ !!!


    *Bλεπω καλα την εξελιξη ?
    Αν γινει οτιδηποτε (βλεπε χρεοκοπια)θα κατηγορησουν την ΝΔ για πισωπλατη μαχαιρια ?

    Τα ιδια δεν κανανε
    και οι ναζιδες ?
    Σε τι διαφερει απο αυτο ο Ραγκουσης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε νούμερο (29 Οκτ 2010 5:01:00 μ.μ.),τρέχα στο σουπερμάρκετ να αδειάσεις τα ράφια ! Άκου πόλεμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση