GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η «Ημέρα της Αστυνομίας»...

Από τον Βασίλη Μιχαλολιάκο υποψήφιο δήμαρχο Πειραιά Δήλωση για την «Ημέρα της Αστυνομίας» «Σήμερα, τιμούμε την Ελληνική Αστυνομία για την ...

Από τον Βασίλη Μιχαλολιάκο
υποψήφιο δήμαρχο Πειραιά

Δήλωση για την «Ημέρα της Αστυνομίας»
«Σήμερα, τιμούμε την Ελληνική Αστυνομία για την σημαντική προσφορά της στην πατρίδα και την κοινωνία. Στην δύσκολη εποχή που ζούμε, όπου η αύξηση της εγκληματικότητας είναι ραγδαία, και η ανασφάλεια των πολιτών διογκώνεται, ο Έλληνας αστυνομικός
καλείται πολλές φορές να υπερβάλλει εαυτόν προκειμένου να διαφυλάξει την δημόσια τάξη.
Ωστόσο, η κυβέρνηση του Μνημονίου, αντί να...
 φροντίσει να συνδράμει με κάθε τρόπο το έργο των αστυνομικών, σκαρφίζεται διάφορα τερτίπια για να ψαλιδίσει τις έτσι κι αλλιώς χαμηλές απολαβές τους».

5 σχόλια

  1. Tους τιματε για να σας προστατευουν,για να μας δερνουν,τα αλλα αστα ψοφια ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ.ΕΑΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΣ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΥ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ. ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΙ ΜΙΣΘΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΒΑΣΑΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ.ΕΑΝ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΠΑΡΕΤΙΟΣΟΥΝ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΣΤΑΚΟΥ

    Η «πράσινη» επένδυση ήταν μαύρη από όλες τις απόψεις. Οι θέσεις εργασίας ανύπαρκτες , το τοπικό όφελος το ψάχνουμε ακόμα.Μια αρπαχτή των «κολλητών» βαφτίστηκε εθνικό όφελος και η μετατροπή του Αστακού σε Σεβέζο ονομάστηκε ανάπτυξη.
    Η τοπική κοινωνία έδειξε αντιστασιακά αντανακλαστικά για άλλη μια φορά και τώρα εκείνοι που πρέπει να απολογηθούν είναι οι πολιτικοί παράγοντες που μέχρι τώρα ή σιωπούσαν (στην καλύτερη περίπτωση) ή έταζαν θέσεις εργασίας (στη χειρότερη περίπτωση).
    Η Κίνηση Πολιτών Αστακού (μαζί με την Κίνηση Πολιτών Δυτικής Ελλάδας) πρώτη και εξαρχής κατήγγειλε και αποδόμησε όλη την κυβερνητική επιχειρηματολογία.
    Φανέρωσε όλη την αλήθεια και έκτισε το ευρύτερο μέτωπο αποτροπής της επένδυσης.
    Πανηγυρίζουμε τη νίκη μας αλλά στεκόμαστε προβληματισμένοι μπροστά στην ανοιχτή πληγή του Πλατυγιαλιού.
    Ο αγώνας θα δικαιωθεί όταν αρθεί η τελευταία τροποποίηση των περιβαλλοντικών όρων της ΝΑΒΙΠΕ, όταν το λιμάνι λειτουργήσει ως διαμετακομιστικό κέντρο Ευχαριστούμε εκείνους τους λίγους (επιστήμονες, δημοσιογράφους, πολιτικούς) που βοήθησαν να πάρει έκταση το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. για ολα φταιει η ελληνικη αστυνομια!! για καμια σαχλαμαρα ξερουν να βγαζουν ανακοινωσεις για ολα αυτα που συμβαινουν δεν βγαζουν αχνα......τοσο δυσκολο τους ειναι να βγαλουν μια ανακοινωση που να λεει την αληθεια??? οτι δηλαδη δεν τους αφηνουν να κανουν τη δουλια τους, να ξεβρωμισουν την αθηνα απο τους λαθρομεταναστες μεσα σε μια ωρα!!!! τοσο πολυ δυσκολο ειναι...αλλα ποιος να τη βγαλει τηνανακοινωση ....οι...συνδικα-ΛΗΣΤΕΣ τους?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πασοκ

    Αν το Πασοκ χασει την Αττικη και πολλους Δημους καποιοι πρεπει να πληρωσουν ελεγε σημερα το μεσημερι ο Δρ Κουτσουκος στην Μηλιωνη

    Και μετα τις εκλογες τα ιδια με την Ισπανια θα γινουν και στην Ελλαδα: ανασχηματισμος και καρατομηση των υπευθυνων

    και θα φυγουν οπως οι πολιτες επυθυμουν οι:
    Παπακωσταντινου
    Γερουλανος
    Τσοκλη
    Παμπουκης
    Ραγκουσης
    Ntalara

    Αυτα για την ωρα!!

    Χαρης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση