GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Tα μπριζολάκια στο Περιστέρι και το … ναυάγιο του Κατάρ στον Αστακό!

Από την Φωτεινή Πιπιλή http://www.fpipili.blogspot.com/ Δεν το λέω εγώ, το λέει ο Τσίπρας! Αίσθηση –που θα με θυμηθείτε θα έχει στο μέλλ...

Από την Φωτεινή Πιπιλή
http://www.fpipili.blogspot.com/

Δεν το λέω εγώ, το λέει ο Τσίπρας! Αίσθηση –που θα με θυμηθείτε θα έχει στο μέλλον σοβαρές πολιτικές προεκτάσεις- προκάλεσε η προ ολίγου δημόσια δήλωση του προέδρου του Σύριζα Αλέξη Τσίπρα, αναφερόμενος στο ναυάγιο της επένδυσης των Αράβων στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας. Ήταν ιδιαίτερα σκληρός, προσωπικά με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, κατηγορώντας τον ευθέως ότι «εμφανίζεται ουσιαστικά να εξυπηρετεί -ο Παπανδρέου – συμφέροντα συμβούλων του, ενδεχομένως …φίλων και συγγενών!
Και πού νάξερες, Αλέξη μου! Πως μόλις την Παρασκευή το βράδυ στο νέο in στέκι του Περιστερίου το “Base Grill”, μια ταβέρνα με πλαστικό τραπεζομάντηλο που...
 προτιμάει έως και η Μαρριάνα Λάτση, δίπλα σε μια «ούφο» φίλη μου συνέτρωγαν μετά συζύγων «ο φίλος» υφυπουργός Εξωτερικών Σπύρος Κουβέλης και ο συγγενής -αδελφός του πρωθυπουργού Νίκος!
Γιατί είναι «ούφο» η φίλη μου; Γιατί αντί να στηθεί να ακούσει τι λέγανε οι φίλοι και οι συγγενείς για το Κατάρ –αρμοδιότητας Κουβέλη που τώρα τα μασάει - ώστε να μαθαίναμε τα νέα από το Σάββατο -είμαι και δημοσιογράφος πανάθεμά με- αναρωτιόταν γιατί ήταν έξω στη βροχή 3 αστυνομικοί, ενώ ο Υπουργός ήταν ένας! Τέτοιο ούφο Αλέξη μου!

16 σχόλια

  1. Αει ρε μαλακω..
    Εκει ηταν το ..προβλημα??

    Και εισαι σιγουρη οτι αυτο συζητουσαν??

    Πως σου ηρθε αυτο??


    Ειμαι σιγουρος για κανενα στοιχημα θα συζητουσαν.

    Τρεις μπατσοι φρουροι ??
    ..Καθηλωνουν ετσι την ανεργια!!

    Και μετα λεμε γιατι οι μπατσοι ειναι ..μπατσοι!!
    Γιατι ρε ζωα,ποσα παιρνετε για να ζειτε συνεχεια σε κινδυνο???

    Καντε μια ετσι και αφηστε το ..λαο κα καψει ζωντανα αυτα τα σκυλια της αλητοσυμμοριας πασοκ(σκυλια)....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επισης πιστευω και σορυ δηλαδη,το να βγαινουν οι αλητοσυμμοριτες της αλητοσυμμοριας πασοκ(σκυλια) και να παρακαλανε!!(γιατι περι αυτου προκειται!@#$) για .."επενδυσεις" ,εχω την εντυπωση οτι ΜΟΝΟΝ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ,,επενδυτες μπορει να προσελκυσουν!!!

    Τα λεω σωστα φιλοι μου??

    Αμα καποιος εχει λεφτα και θελει να επενδυσει καπου ,θα κανει απο μονος του τον προγραμματισμο,θα βαλει κατω τα υπερ και τα κατα και θα ξεκινησει ...

    Αν τον παρακαλεσεις θα σου κανει τον δυσκολο και να ετσι και να αλλιως...
    Τελικα η αλητοσυμμορια ψαχνει για επενδυσεις η απλα θελει να αποκοιμισει το διανοητικα καθυστερημενο ψηφοφορο της οτι ..εφερε πενδυσεις??

    Και εκεινη η .."επενδυση" για το Ελληνικο!!
    Α! πια !! πολυ υποπτη μου φανηκε!!
    Εστω ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΗ!!
    Δηλαδη ο βλακας γιοργο συναντησε τον σειχη του καταρ στο μπαρ ,ηπιαν τα ποτα τους ,καναν και τον ναργιλε τους ...
    και μετα ..συμφωνησαν??

    Εχω δει πολλα στην ζωη μου,και δεν θελω να παει το μυαλο μου στο ..πονηρο!!!

    Με πιστευετε αγαπητοι μου??
    Δεν θελω να πω τιποτα ,αλλα εμαθα στη ζωη οτι "το μουστακι ειναι ο φερετζες του πουστη"..
    Με εννοειτε αγαπητοι μου??

    κ.τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν καταλαβα καλα ,και ειμαι σιγουρος οτι ορθως καταλαβα, η ..επενδυση στον Αστακο,ειναι ιδια ,η περιπου ιδια, με την ..."συμφωνια ..μαμουθ"!!!!!

    που εκανε ο ελληνοπολωνος αντρει μιενικο παπανδρεου με την Αλγερια!!!
    Και τοτε οπως και τωρα ,επι ενα μηνα τα γαμημενα ΜΜΕ μας ειχαν ζαλισει με τα ..σπιτια που θα εκτιζε η αλητοσυμμορια πασοκ(σκυλια) στην ..Αλγερια!!

    Και φυσικα ξερετε το αποτελεσμα!!!

    Θα σας αφησω κυριοι να το ..μαντεψετε!!!

    Ουτε κουρνα απο αυτες που κουρνιαζουν οι κοτες!!!

    Και φυσικα ειναι η ιδια ιστορια!
    Αφου η ΙΔΙΑ διαφημιστικη-προπαγανδιστικη εταιρεια πατροναρει και σημερα το ελεεινο βλακας γιοργος,οπως τοτε την αλητοσυμμορια (πρωτης γενιας) του ελληνοπολωνου!!!

    ρε ουστ ρε αλητες...

    Υ.Γ
    Βαριεμαι τωρα να αναφερω και αλλες .."συμφωνιες μαμουθ"!!!$%%^&&**((
    της πρωτης γενιας αλητοσυμμορια πασοκ(σκυλια)..
    Εκτος αν υπαρξει κανενας ..περιεργος!!#$^*??)_+__

    κ.τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ναυάγιο του Αστακού φέρνει κρίση στην κυβέρνηση.~~~~

    Τη μεγαλύτερη κρίση
    (μέχρι την επόμενη που θα έλθει μετά την ήττα στις εκλογές) εντός της κυβέρνησης, έφερε το ναυάγιο του Αστακού.

    Υπουργοί εναντίον υπουργών, στελέχη του ΠΑΣΟΚ κατά του Νίκου Παπανδρέου που “έτρεξε” το έργο, ο Παμπούκης κατά πάντων, Αράβων, φίλων των Παπανδρέου, εταιρειών και συναδέλφων του στην κυβέρνηση.
    Και στο βάθος ένα απίστευτο μπάχαλο με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να λέει ότι η επένδυση δεν θα γίνει επειδή υπήρχαν ενδοεταιρικές διαφωνίες αλλά τον Σπύρο Κουβέλη να λέει ότι για όλα φταίνε τα τιμολόγια και η τιμή πώλησης του ρεύματος το οποίο θα ήταν φθηνότερο.

    Το ζήτημα είναι ότι η κυβέρνηση εμφανίζει τις τελευταίες ώρες εικόνα διάλυσης ενώ κάποιοι γελούν χαιρέκακα για την αποτυχία και τη μεγάλη ήττα που υπέστη, ειδικά ο εξ απορρήτων του πρωθυπουργού, Χ. Παμπούκης.

    Δεν είναι τυχαία άλλωστε η οργή του υπουργού Επενδύσεων ο οποίος εμφανίστηκε στη Βουλή λέγοντας “Είμαι οργισμένος, είμαι σχεδόν εξαγριωμένος. Οι άνθρωποι δεν είναι σοβαροί… Δυστυχώς η Κοινοπραξία αυτή αποδείχθηκε μη σοβαρή. Τους εγκαλώ και είμαι ιδιαιτέρως εξοργισμένος, διότι εμείς ανταποκριθήκαμε πλήρως στις υποχρεώσεις μας και κάναμε ο,τι έπρεπε».

    Όλα αυτά βεβαίως, αφού πρώτα είχαν προηγηθεί η θριαμβολογίες της Κυβέρνησης. Ο Κώστας Μαρκόπουλος, από τη ΝΔ, τον διέκοψε ζητώντας του να εξηγήσει γιατί τελικά αρνηθήκαμε να απορροφήσουμε ενέργεια πάνω από 600 MW, γιατί οι εταιρίες αυτό δεν το γνώριζαν και έτσι υποχρεώθηκαν να αναζητήσουν εξαγωγή ενέργειας στην Ιταλία.

    Και ο κ.Παμπούκης απάντησε: «Και τι φταίμε εμείς αν η Ιταλία δεν ήθελε να πάρει την ενέργεια;
    Εμείς θα τους κάνουμε το business plan; Ας ήταν πιο σοβαροί!!!»

    Ο θυμός του κ. Παμπούκη ήταν τόσο μεγάλος που και ο λόγος του ήταν χειμαρρώδης. Οταν ρωτήθηκε για τις σχέσεις του με την Τίνα Μπιρμπίλη, η οποία ήταν αντίθετη στην επένδυση είπε: “Είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλους. Για μια φορά η ελληνική πολιτεία έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει. Να πείτε ότι η Ελλάδα έκανε το καθήκον της. Αυτό συμφέρει σήμερα».

    Βεβαίως, για την ταμπακιέρα, δηλαδή την αποτυχία δεν είπε τίποτε ουσιαστικό. Τα έριξε στην κοινοπραξία, ότι αυτοί φταίνε που δεν είναι σοβαροί, αλλά δεν πήρε την ευθύνη για το πόσο “δεμένη” ήταν η επένδυση προτού ανακοινωθεί.

    Η κ. Τίνα Μπιρμπίλη, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, εκτίμησε ότι σε αυτήν την φάση ήταν νωρίς ακόμη για να κριθούν οι περιβαλλοντικές παράμετροι του έργου και επέμεινε στο ότι η ηλεκτρική ενέργεια που σχεδιαζόταν να παραχθεί στον Αστακό θα έπρεπε κυρίως να εξαχθεί στην Ιταλία. Πάντως, κάποιοι λένε ότι η κ. Μπιρμπίλη δικαιώθηκε ενώ επαναφέρουν τη δήλωση που είχε κάνει ο δήμαρχος της περιοχής του Αστακού ο οποίος είχε πει: «Μόνο η Τίνα φοράει παντελόνια στο υπουργικό και αντιδρά στην επένδυση που θα καταστρέψει την περιοχή μας» (!!!).

    Σε υψηλούς τόνους κριτικής και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Φλωρίδης. «Αν η κυβέρνηση δεν αυξήσει την πολιτική της αποτελεσματικότητα στο τεράστιο έργο που έχει αναλάβει, θα βρισκόμαστε διαρκώς μπροστά σε νέα εμπόδια» σχολίασε και σημείωσε πως «οι ξένοι επενδυτές είτε οι εγχώριοι, οι υποψήφιοι επενδυτές θα ενδιαφερθούν να κάνουν επενδύσεις στην Ελλάδα πραγματικά, αν νιώσουν ότι το οικονομικό περιβάλλον είναι τέτοιο, που τους βοηθάει να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους (…). Είναι ένα από τα κρισιμότερα στοιχήματα της περιόδου που διανύουμε. Η Ελλάδα θα βοηθηθεί να βγει από την φοβερή κρίση, αν, μεταξύ των άλλων, καταφέρει να απαλλάξει τους επενδυτές από έναν τεράστιο βραχνά, που λέγεται γραφειοκρατία και διαφθορά, από μία απίστευτη ταλαιπωρία, που, κάποιος, για να κάνει την πιο μικρή επένδυση, ή την πιο μεγάλη, πρέπει να κάνει έξι, επτά χρόνια, να πληρώσει, να ξαναπληρώσει, να λαδώσει, να ξαναλαδώσει, να ταλαιπωρηθεί, να τυραννιστεί και οι περισσότεροι απογοητευμένοι εγκαταλείπουν ή κάποιοι ήρωες φτάνουν μέχρι το τέλος».

    Σε ότι αφορά τις κόντρες που υπάρχουν, βουλευτές καταλογίζουν ευθύνες και στον Ν. Παπανδρέου που έκανε τις επαφές, ωστόσο, δεν μιλούν ανοικτά φοβούμενοι τον πρωθυπουργό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΟ ΚΑΠΕΛΕΡΗ ΤΟΥ ΣΔΟΕ. ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΛΑΚΩΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΝ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΓΗΣ ΔΗΛΩΝΩΝΤΑΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΑΚΟΥΓΕΤΕ .ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΣΟΥ ΚΑΡΑΜΙΧΑΣ ΤΗΣ ΠΑΣΕΓΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΕ ΒΡΙΣΙΕΣ ΜΑΤΑΞΥ ΟΠΑΔΩΝ ΦΟΥΡΚΑ ΚΑΙ ΑΡΓΕΙΤΑΚΟΥ. ΦΟΥΡΚΑΣ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΑΡΓΕΙΤΑΚΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΥΣΤΡΑ.ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ .ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ.ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΣΑΣ ΚΑΡΑΜΙΧΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΡΑΚΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ ΤΣΙΡΙΖΑ.ΑΜΟΛΑΣ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΞΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΕΥΝΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΠΗΓΑΝΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΔΗΛΩΝΑΝ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΑΝ.ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΔΕΝ ΕΙΔΕ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΟΥ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ,ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΙΠΙΛΗ ΤΗΣ ΝΔ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ .ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ . ΣΚΕΤΟΙ ΔΗΜΑΓΩΓΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ασχετοσύνη, ερασιτεχνισμός, απειρία, οικογενειοκρατεία, Αραβες, έλληνες νεο-σοσιαληστές, “επιχειρηματίες. Και θα συμφωνήσω με τον Παμπούκη σε ένα θέμα: Άραβες. Συναλλακτικές συνήθεις άλλου κόσμου (αλλά, μεγάλε, θα έπρεπε να το ξέρεις)

    Όταν ο αδερφός του Πρωθυπουργού τρέχει το σόου, ποιός μακάκας απο κάτω θα τολμήσει να πει κάτι που θα δει στραβό.

    Όταν η Ενέργεια είναι και αυτή σε τσιφλίκια, και ή ίδια η ΔΕΗ είναι πιασμένη απο τσιφλικάδες, ποιός θα βγάλει άκρη; Όταν οι “σύμβουλοι” της Κυβέρνησης στα ενεργειακά είναι ή πλασίε παλιοσιδερικών, ή αστρολόγοι, και όταν ο ίδιος ο Πρωθυπουργός έχει ενεργειακή άποψη χρυσόμυγας, με την Μπιρμπίλη ειδική στρα θέματα, τι περιμένετε; Πάρτε κανέναν συνταξιούχο της ΔΕΗ να σας πει τι να κάνετε.


    Μετά τον Τιτανικό ήρθε ο… Αστακός ! Και αλλάζουμε και … βουλιάζουμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ..εί(σ)αι και δημοσιογράφος πανάθεμά (σ)ε.., αλλά από ερευνητική δημοσιογραφία τιιι? από τα ούφο περιμένεις?

    Γιατί αν από Σκύρο δεν κατέχεις? τότε ΠΟΤΕ δεν θα ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ το ΜΕΓΑΛΕΙΟ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, και ξέρεις γιατί! γιατί η Σκύρος είναι αυτό που λένε η γυάλινη σφαίρα που μέσα της, σου αποκαλύπτει όλα τα μυστικά,

    Και να ξέρεις ότι όλη η Ελλάδα είναι μια μικρογραφία της Σκύρου!

    Στη Γενεύη προσπαθούν να δημιουργήσουν της προϋποθέσεις της ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ για να εξηγήσουν την αρχή της δημιουργίας, στο αποκρυσταλλωμένο όμως ΜΕΓΑΛΕΙΟ της σφαίρας της Σκύρου είναι αποτυπωμένη σαν απολίθωμα η ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΡΗΞΗ της διαφθοράς, με κοινό παρονομαστή πολιτικής έκφρασης.

    Βέβαια είσαι και πολιτικός! αλλά μέχρι εκεί δεν μπορεί να φτάσει η καπατσοσύνη της ερευνητικής δημοσιογραφίας!

    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2010/08/blog-post.html

    Τζάμπα λοιπόν όλες οι επενδύσης στη Γενεύη για την προσέγγιση της ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ της ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ!

    Στη μνήμη του Κώστα Σταματίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΣΤΑΚΟΥ


    Και ξαφνικά οι εκ Κατάρ επενδυτές του Αστακού έγιναν μπουχός. Τσάμπα το fast truck.
    Παρουσιάστηκε ως η πρώτη μεγάλη ξένη επένδυση που πέτυχε η κυβέρνηση Παπανδρέου.
    Μυστικοσύμβουλοι, συγγενείς, επικοινωνιολόγοι, fast truck διαδικασίες επιστρατεύτηκαν.
    Έβαψαν την επένδυση «πράσινη» και υποσχέθηκαν λαγούς με πετραχήλια.
    Ασφαλώς (και κακώς) το τελευταίο που σκέφτηκαν ήταν η τοπική κοινωνία.
    Για άλλη μια φορά όμως (για το Πλατυγιάλι) αποδείχθηκε πως το ψέμα έχει κοντά ποδάρια.
    Η «πράσινη» επένδυση ήταν μαύρη από όλες τις απόψεις. Οι θέσεις εργασίας ανύπαρκτες , το τοπικό όφελος το ψάχνουμε ακόμα.
    Μια αρπαχτή των «κολλητών» βαφτίστηκε εθνικό όφελος και η μετατροπή του Αστακού σε Σεβέζο ονομάστηκε ανάπτυξη.
    Η τοπική κοινωνία έδειξε αντιστασιακά αντανακλαστικά για άλλη μια φορά και τώρα εκείνοι που πρέπει να απολογηθούν είναι οι πολιτικοί παράγοντες που μέχρι τώρα ή σιωπούσαν (στην καλύτερη περίπτωση) ή έταζαν θέσεις εργασίας (στη χειρότερη περίπτωση).
    Η Κίνηση Πολιτών Αστακού (μαζί με την Κίνηση Πολιτών Δυτικής Ελλάδας) πρώτη και εξαρχής κατήγγειλε και αποδόμησε όλη την κυβερνητική επιχειρηματολογία.
    Φανέρωσε όλη την αλήθεια και έκτισε το ευρύτερο μέτωπο αποτροπής της επένδυσης.
    Πανηγυρίζουμε τη νίκη μας αλλά στεκόμαστε προβληματισμένοι μπροστά στην ανοιχτή πληγή του Πλατυγιαλιού.
    Ο αγώνας θα δικαιωθεί όταν αρθεί η τελευταία τροποποίηση των περιβαλλοντικών όρων της ΝΑΒΙΠΕ, όταν το λιμάνι λειτουργήσει ως διαμετακομιστικό κέντρο και όταν οδηγηθούν στον εισαγγελέα όλοι αυτοί που έγιναν επιχειρηματίες με ένα χαρτόσημο και το οδήγησαν στη σημερινή απαξίωσή του.
    Ευχαριστούμε εκείνους τους λίγους (επιστήμονες, δημοσιογράφους, πολιτικούς) που βοήθησαν να πάρει έκταση το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πραγματικά μένω έκπληκτος. Είχα μέχρι τώρα την εντύπωση ότι μόνον η Κυβέρνηση ήθελε αυτή την επένδυση στον Αστακό, όπως και τις άλλες που είδαν το φως της δημοσιότητας. Διαπιστώνω σήμερα ότι σύσσωμη η αντιπολίτευση την επιζητούσε με φανατισμό μάλιστα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν ρωτάς καλύτερα τον Αλέξη για την ευφυέστατη προελογική του πρόταση να διορισθούν όλοι οι άνεργοι στο δημόσιο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κα ΠΙΠΙΛΕΙ , ΠΡΙΝ 12 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ SKAΪRADIO , ΞΕΣΚΙΖΟΣΑΣΤΑΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ? ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΠΙΠΙΛΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΧΟΡΟ Ή ΝΑ ΠΛΕΙΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πασοκ

    Αν το Πασοκ χασει την Αττικη και πολλους Δημους καποιοι πρεπει να πληρωσουν ελεγε σημερα το μεσημερι ο Δρ Κουτσουκος στην Μηλιωνη

    Και μετα τις εκλογες τα ιδια με την Ισπανια θα γινουν και στην Ελλαδα: ανασχηματισμος και καρατομηση των υπευθυνων

    και θα φυγουν οπως οι πολιτες επυθυμουν οι:
    Παπακωσταντινου
    Γερουλανος
    Τσοκλη
    Παμπουκης
    Ραγκουσης
    Ntalara

    Αυτα για την ωρα!!

    Χαρης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ κα ΠΙΠΙΛΗ.

    ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑ ΠΩ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΡΘΩ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ! ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΘΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ!
    ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.

    ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΙΒΟΥ 18 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΘΗΚΑ ΒΑΝΑΥΣΑ ΟΤΑΝ ΕΠΙ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΚΑΙ ΛΙΑΠΗ, ΜΕ ΒΑΡΥΤΑΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΡΘΗΚΕΣ ΜΕ ΑΣΧΗΜΕΣ, ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ.

    ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑΣ ΜΑΣ!

    ΟΜΩΣ, ΣΕ ΑΚΟΥΣΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥ Τ΄ΑΥΤΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΕΙΝΗΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΡΙΑΛΙΤΙ ΣΟΟΥ, ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΧΟΡΕΥΤΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΗ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΘΟΥΝ! ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!

    ΣΚΕΨΟΥ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ! ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥΣ , ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΟΥ...

    ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΩΡΑ ΤΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ.
    ΕΝΩ ΠΕΡΑΣΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΟΛΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΣΟΦΟΛΟΓΙΟΤΑΤΟΣ " ΒΓΕΣ ΠΡΩΤΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ, ΠΑΡΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ Η ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΝΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!"
    ΕΡΩΤΗΣΗ. ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΦΟΙΤΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΟΔΟΜΗ ΟΥΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟ. ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΠΟΝΗΘΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ?

    Ο κ. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΝΙΚΕΣ!

    ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ 4 ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ STANFORD.ΕΝΑΛΛΑΣΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟ HARVARD.

    ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΧΤΗΚΕ ΜΕ ΦΟΥΛ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ 52000 ΔΟΛ. ΤΟ ΧΡΟΝΟ.

    ΕΙΜΑΙ ΚΟΡΗ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥ ΕΡΓΑΤΗ ΑΠΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ.

    Η ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΑΝΤΙΞΟΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΕ ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΤΟΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ!
    ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

    ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ. ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΕΙΜΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΤΟ STANFORD ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ.

    ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ, ΑΞΙΟΤΙΜΗ ΚΥΡΙΑ ΠΙΠΙΛΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΩΝ ΡΙΑΛΙΤΙ, ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΦΤΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ, ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑΣ!

    ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΕΥΧΟΜΕΝΗ ΚΑΠΟΤΕ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΙΚΑΝΟΙ, ΟΙ ΑΞΙΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗ ΡΗΧΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ...

    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΚΑ ΠΙΠΙΛΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση