GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με ίωση στο κρεβάτι ο Παπούλιας...

Από το http://epirusgate.blogspot.com/ Ένα κρυολόγημα κρατά στο κρεβάτι του εδώ και τρείς ημέρες τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλ...

Από το http://epirusgate.blogspot.com/
Ένα κρυολόγημα κρατά στο κρεβάτι του εδώ και τρείς ημέρες τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας πήγε κανονικά στο γραφείο του το Σάββατο ωστόσο από την Κυριακή ταλαιπωρείται από μία ίωση που τον κράτησε σήμερα και χθες μακριά από τα καθήκοντά του.
Ο κ. Παπούλιας την περασμένη Πέμπτη και Παρασκευή βρισκόταν στα Γιάννενα και κρυολόγησε.
Η χθεσινή του συνάντηση με τον...
 υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο αναβλήθηκε για τις επόμενες ημέρες.

13 σχόλια

  1. ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Απειλές και Εκβιασμοί καθ' υπαγόρευση του ΔΝΤ και της Τρόϊκας.


    Το πόσο στημένη ήταν η διακαναλική, κολαούζο δεν θέλει.

    Το πιο αισχρό όμως ήταν η πιστή τήρηση των υπαγορεύσεων (απαντήσεις και ερωτήσεις) της τρόϊκας.

    Αποκαλυπτικό το σημείο της απάντησης του εντολοδόχου της τρόικας "πρωθυπουργού" της χώρας.

    Ο δοτός τροϊκανός πρωθυπουργός μσς είπε (χωρίς καν κανένας δημοσιογράφος να του κάνει σχετική ερώτηση):

    "Κάποιοι θέλουν να νομίζουν ότι αν καταψηφισθεί το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 7ης Νοέμβρη ότι η κυβέρνηση θα είναι ισχυρότερη και με περισσότερα όπλα για τη διαπραγμάτευση με το ΔΝΤ και την τρόϊκα".

    Αυτό αποκαλύπτει ότι ουσιαστικά ο πρωθυπουργός της χώρας μετέφερε απειλές και εκβιασμούς της τρόϊκας και του ΔΝΤ ενάντια στον ελληνικό λαό.

    Με απλά λόγια οι αλήτες της τρόϊκας εκβιάζουν και απειλούν τον λαό δια στόματος πρωθυπουργεύοντος.
    Μιλάμε για ωμή επέμβαση στα εσωτερικά της χώρας.


    Ο καθείς ας βγάλει τα συμπεράσματά του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φοβήθηκε ο δανειστής του Ανδρέα την επαφή με τον κόσμο που υποφέρει και μένει κρυμένος μια και είναι Γερμανοβολεμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εθνικέ Δανειστής μας,πρόσεξε πρίν γίνης ''σύννεφο'' νά εισπράξης τά 30 εκατ.δρχ,δάνειο από τόν σιδερένιο,διά τό ''κωλόσπιτό'' του,διότι εάν τόν συναντήσεις στούς ''μελανίτες'',δέν θά πάρης ''φράγκο''!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τωρα πως θα υπογραψει και εγκρινει και αλλες περικοπες μισθων η πολυδαπανη γλαστρα της δημοκρατιας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. φΟΒΗΘΗΚΕ ΤΑ ΓΙΟΥΧΑ ΑΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ. ο ΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ. ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΩΣΗ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ. ΟΥΣΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΝΑ ΜΕ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ???- το βρηκα!!! ΘΑ ΑΥΞΗΣΩ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ (2010) -δεν επιασε-ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΔΝΤ-δεν επιασε-ΘΑ ΑΥΞΗΣΩ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΑ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ-παλι δεν επιασε, οι μαλακες οι Ελληνες με θελουν αλλα δεν τους θελω εγω, τους μισω-ΘΑ ΑΥΞΗΣΩ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ-ε οχι ρε πουστη μου, ουτε αυτο τους βγαζει στον δρομο για να με διωξουν-ΘΑ ΑΥΞΗΣΩ ΤΟ Φ.Π.Α ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ-τα νευρα μου, αυτοι με θελουν-ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΩ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ- εχω αρχισει να κουραζομαι...-ΘΑ ΑΥΞΗΣΩ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΑΓΑΖΙΑ, ΘΑ ΑΥΞΗΣΩ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ- καλα δεν το ζω αυτο, σε αλλη χωρα θα με ειχαν ηδη σουταρει.Μα τοσο μαλακες ειναι οι Ελληνες?-ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΕΜΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ-ουτε αυτο τους συγκινησε- ΘΑ ΑΥΞΗΣΩ ΤΗΝ Δ.Ε.Η-αρχιδια, συνεχιζω ακομα να κυβερνω- ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΩ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ-κλαψ κλαψ τιποτα παλι- ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΩ ΜΙΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΧΩΡΑ- ρε ουτε καν... -ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΗΝ ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ ΟΔΟ:"ΘΑ ΚΥΡΗΞΩ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΩ ΣΕ ΚΑΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΙΣ Η.Π.Α ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΙ!!!
    ταδε εφη: ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΩΘΥΠOΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αιτημα Πασοκτζηδων

    να μπει ο δρ Κουτσουκος

    στη θεση της Δραγωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κάτι παίζεται αυτές τισ μέρες. Συμπτώσεις ; Ο ΓΑΠ απειλεί με εθνικές εκλογές. Ο Παπουλιας κάνει τον άρρωστο με ιωσουλα (!!!). Επειδή έχει την καρδιά του (βηματοδότη ) ίσως για λόγους υγείας παραιτηθεί. Όποτε αναγκαστικά θα πάμε σε εκλογές. Ισως και να ειναι πολυ ασχημα και επειδη το γνωριζει του ηρθε ταχα (;) να μας προετοιμασει για εκλογες σε περιπτωση που δεν βγουν δικοι του δημαρχοι ; Αλοιμονο αν για δημαρχους ο καθενας εκανε εκλογες. Κατι ψηνεται εδω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΧΕΙ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ
    ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ?
    Ή ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ
    ΣΚΑΤΟΣΟΓΟ
    ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΤΗΣ ΒΙΛΑΣ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παπούλια έχασες την ευκαιρία να μείνεις στην ιστορία σαν παλλικάρι αν αρνιόσουν να υπογράψεις για το ΔΝΤ! Τώρα θα μείνεις στην ιστορία σαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ο κοσμος που παλεψε για τη νικη του ΠΑΣΟΚ συσσωμος απαιτει διαδοχο της Θ. Δραγώνα τον ελληνοψυχο
    Δρ. Αναστασιο Κουτσουκο.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!!

    Ας δούμε αντικειμενικά, τι μας οδήγησε σε αυτό το χάλι, σε αυτήν την ανείπωτη καταστροφή, την σημερινή κρίση-τραγωδία….

    Να δούμε που μας κατάντησε η Δεξιά, η παράταξη της ρεμούλας και της λαμογιάς, που έχει μάθει από την εποχή του σχεδίου Μάρσαλ- στον κρατικοδίαιτο καπιταλισμό, να κάνει αρπαχτές, να ταΐζει με δημόσιο χρήμα παράσιτα-επιχειρηματίες, να δημιουργεί Βατοπέδια, να δίνει τα δημόσια έργα στους «δικούς» της, να καταργεί το νόμο Πεπονή, να διορίζει τα δικά της παιδιά χωρίς να λογαριάζει το κόστος κλπ. κλπ.

    Με το που πήραν την εξουσία έπεσαν σαν λυσσασμένα σκυλιά πάνω στο σώμα της Ελλάδας για να φάνε ό,τι αρπάξουν και να…που μας κατάντησαν!!!
    Μα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ? Πού είναι τώρα ο καταλληλότερος? Ο πρίγκηψ της Ραφήνας? Έχει κρυφτεί με την ουρά στα σκέλια από τις ενοχές του και ντρέπεται να βγει στον κόσμο.

    Από την ίδρυση του Νεοελληνικού Κράτους έως τον Μάρτιο του 2004 το χρέος της χώρας ήταν συνολικά 180 δις!!!
    Το ΑΕΠ της χώρας ήταν 250 δις (κατ’άλλους 240, κατ’αλλους 260). Τέλος πάντων- το χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ ήταν αρκετά πιο κάτω από το 100%!!!
    Η παράταξη της φαυλοκρατίας και της λαμογιάς, η Δεξιά- αυτή η ίδια που έσπευσε αμέσως να καταργήσει το νόμο Πεπονή, για να βάλει τα δικά της παιδιά,
    μόνο για την περίοδο από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009 (δηλαδή μέσα σε 5 χρόνια και 2 δικές της θητείες) κατάφερε να αυξήσει το χρέος της Ελλάδας κατά 120 δις !!!!!


    Αυτή είναι η πραγματικότητα κύριοι
    και η Δεξιά και ο Σαμαράς- ο ΜΕΓΑΣ ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ, καλά θα κάνει να το βουλώσει και να μη μιλά καθόλου, γιατί εκτίθεται ακόμα περισσότερο στα μάτια του Ελληνικού λαού!

    Εσείς οι Δεξιοί θα πρέπει να χώσετε το κεφάλι σας μέσα στη γη- σαν τη στρουθοκάμηλο, από ντροπή, γιατί ο Λαός έχει μνήμη και δεν ξεχνά την καταστροφική σας διακυβέρνηση!!

    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!

    Παρατηρητής

    ΔΕΞΙΟΙ= ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ξέρει κανείς πόσο κόσμο έβαλε ο παπούλιας στο δημόσιο????
    ....μην το μάθει μόνο ο μητσοτάκης
    και παρεξηγηθεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση