GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το non paper της NΔ‏ για τη διακαναλική συνέντευξη του πρωθυπουργού...

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΣΗΜΕΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ Εκβιασμός, ομολογία αποτυχίας Πανικόβλητη η κυβέρνηση από την ογκού...

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ
ΣΗΜΕΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Εκβιασμός, ομολογία αποτυχίας
Πανικόβλητη η κυβέρνηση από την ογκούμενη δυσαρέσκεια των πολιτών για την αποτυχημένη πολιτική του Μνημονίου, στις παραμονές των αυτοδιοικητικών εκλογών, αναζητά εναγωνίως σανίδα σωτηρίας.
Θεώρησε ότι τη βρήκε σε εκβιαστικά διλήμματα προς τον ελληνικό λαό, τα οποία έθεσε ο κ. Παπανδρέου στη διακαναλική συνέντευξή του.
Συρόμενος στην αναγνώριση του πολιτικού περιεχομένου των εκλογών, που η Νέα Δημοκρατία από την αρχή επισήμανε, αναγκάστηκε να κάνει στροφή 180 μοιρών, και ζήτησε από τους πολίτες να στηρίξουν την κυβερνητική πολιτική.
Δραματοποιώντας τις συνέπειες από μια πιθανή ήττα των υποψηφίων που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ, ο πρωθυπουργός απείλησε για αντίδραση των αγορών!
Μάλιστα, έφτασε έως το σημείο να πει ότι αν δεν υπάρξει καθαρή νίκη των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ τότε θα πάει σε εθνικές εκλογές.
Το εκβιαστικό δίλλημα του πρωθυπουργού είναι καταδικασμένο να απορριφθεί από την ίδια την κοινωνία, που θα στείλει το σωστό μήνυμα στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, αξιώνοντας αλλαγή πολιτικής, με άλλο μείγμα.
Η Νέα Δημοκρατία, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στη χώρα, δεν θέτει θέμα πρόωρων εκλογών, τις οποίες άλλωστε δεν μπορεί να επιβάλλει λόγω της ισχυρής κυβερνητικής πλειοψηφίας.
Αν, όμως, ο κ. Παπανδρέου υλοποιήσει την «απειλή» του, η Νέα Δημοκρατία...
 είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή να δώσει νικηφόρα την εκλογική μάχη.
Στην έκθεση ιδεών που παρουσίασε ο κ. Παπανδρέου απέκρυψε πολλές αλήθειες ενώ άλλες διαστρέβλωσε βάναυσα.
• Εμφανίστηκε, για παράδειγμα, και πάλι ότι είχε άγνοια της κατάστασης της οικονομίας, πριν κερδίσει τις εκλογές. Παρά τα όσα έχουν δημοσιευθεί για την ενημέρωσή του, και παρά το βεβαιωμένο γεγονός ότι όταν εκστόμιζε το “λεφτά υπάρχουν” γνώριζε πως δεν θα μπορούσε να πραγματοποιήσει τις υποσχέσεις του προς το λαό.
- Στη συνέντευξή του, μάλιστα, έδωσε μια νέα εξήγηση για το τι εννοούσε τότε, λέγοντας: “λεφτά πράγματι υπάρχουν αλλά έχουν σπαταληθεί...” (;)
• Είπε, επίσης, ότι για πρώτη φορά μετά από χρόνια έρχονται στη χώρα επενδύσεις. Δεν μας διαφώτισε επαρκώς εάν περιλαμβάνει και το φιάσκο με την επένδυση του Κατάρ στον Αστακό. Οφείλουμε, όμως, να θυμηθούμε τη στάση του ΠΑΣΟΚ στην αντιπολίτευση για την επένδυση της COSCO στο λιμάνι του Πειραιά, τις τοποθετήσεις του κ. Παπανδρέου για τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη κ.ο.κ.
• Τόλμησε να αναφέρει ότι δεν θα φθάναμε στην κρίση εάν τους είχε ακούσει η προηγούμενη κυβέρνηση, υποστηρίζοντας ότι και το 2008 ακόμα ο χρόνος για αλλαγές ήταν επαρκής. Και ποιές ήταν τότε οι προτάσεις του ΠΑΣΟΚ, όχι μόνον το 2008 αλλά μέχρι και το 2009; Πότε στήριξε την οποιαδήποτε μεταρρύθμιση; Πότε ξεπέρασε την λαϊκίστικη και μικροκομματική τακτική του; Ποτέ. Ούτε σε μια περίπτωση.
• Δεν αναφέρθηκε καθόλου για το τι δεν έπραξε η κυβέρνησή του όλο το διάστημα από τον Οκτώβριο του 2009 μέχρι την στιγμή που οδηγηθήκαμε στο μνημόνιο και στην επιτήρηση. Λησμόνησε τις τεράστιες ευθύνες που τη βαραίνουν διότι δεν δανείστηκε από τις αγορές όταν ακόμη μπορούσαμε να το κάνουμε και στο τέλος έστρωσαν τον δρόμο στην κρίση δανεισμού.
• Μιλώντας για τη “σωτήρια” παρέμβασή του, ο κ. Παπανδρέου μας θύμισε το όργιο φημών για επικείμενη χρεοκοπία, που ζήσαμε πριν λίγους μήνες. Παραλείποντας να αναφέρει ότι και σε αυτή την περίπτωση τις φήμες τροφοδοτούσαν οι πολλές, ανεύθυνες και αντιφατικές δηλώσεις τους για τον “τιτανικό”, τη “διεφθαρμένη χώρα” κ.λπ.
• Αγνοώντας τους δείκτες της πραγματικής οικονομίας παρουσίασε ένα δήθεν σχέδιο ανά έτος που υποτίθεται ότι προβλέπει το 2012 να δούμε ανάπτυξη και το 2013 το τέλος του Μνημονίου. Και όλα αυτά σε πείσμα της λογικής που υπολογίζει ότι, με αυτό το μείγμα πολιτικής, το χρέος θα πλησιάζει τότε το 150%. Ο κ. Παπανδρέου δεν έδωσε καμία απάντηση για το τι θα γίνει μετά το δεύτερο ημίχρονο του πρώτου μνημονίου…
• Όπως καμία ουσιαστική απάντηση δεν έδωσε για το μείζον ζήτημα που είναι η ανάπτυξη. Η επίκληση της “πράσινης ανάπτυξης” και των καινοτομιών, στις παρούσες συνθήκες ασφαλώς δεν καθησύχασαν κανέναν.
• Οι πολίτες ανησύχησαν ακόμη περισσότερο ακούγοντας τον κ. πρωθυπουργό να θεωρεί ότι η μάχη κατά της ακρίβειας -με πληθωρισμό στο 5,6%- δόθηκε όταν η κυβέρνηση τα έβαλε με τους φορτηγατζήδες!
• Και βέβαια ελάχιστοι πείστηκαν ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα που θα πλήξουν μισθωτούς και συνταξιούχους.
• Μακράν της αληθείας ήταν και οι απαντήσεις του κ. πρωθυπουργού για την εγκληματικότητα και τη λαθρομετανάστευση, την ευθύνη για την οποία απέδωσε στη δημοτική αρχή του δήμου Αθηναίων. Και αυτό, τη στιγμή που, ιδιαίτερα από τον Έβρο, η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε ένα ξέφραγο αμπέλι, ενώ ο μεταναστευτικός νόμος που η κυβέρνησή του ψήφισε λειτουργεί ως μαγνήτης προσέλκυσης λαθρομεταναστών.
Ο κ. Παπανδρέου υποκριτικά κάλεσε τη Νέα Δημοκρατία να πει καθαρά τι προτείνει, ποιος είναι ο διαφορετικός δρόμος και να μην κρύβεται.
Κι όμως, το μόνο που δεν έχει κάνει η Νέα Δημοκρατία και ο αρχηγός της Αντώνης Σαμαράς είναι να κρύβονται.
Για να βοηθήσουμε τη μνήμη του πρωθυπουργού να θυμίσουμε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση παρουσίασε συγκεκριμένο σχέδιο εξόδου από την κρίση ήδη από τις 7 Ιουλίου.
Η κυβέρνηση έκανε πως δεν άκουσε τίποτε.
Η κοινωνία όμως αφουγκράστηκε τη πρότασή μας, έλαβε υπ' όψιν της τις θέσεις μας για το Μνημόνιο. Και να που σήμερα είναι η κοινωνία αυτή που επιβάλει στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό να αλλάξουν πολιτική ρότα.
Και επειδή η αξιοπιστία τους έχει τρωθεί είναι βέβαιο ότι και τα εκβιαστικά τους ψευδοδιλήμματα θα μείνουν μετέωρα.
Και αυτό θα φανεί ξεκάθαρα στις 7 Νοεμβρίου.

18 σχόλια

  1. Η ΑΘΛΙΑ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
    ΓΥΡΙΣΕ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ
    ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΑΝΙΚΑΝΟΥ ΓΑΠ

    ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ.

    ΕΤΣΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΟΥΝ
    ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ "ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ"
    ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ Ή ΠΙΝΟΣΕΤ

    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΒΛΑΚΑ ΓΑΠ.

    ΟΥΣΣΣΤΤΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Απειλές και Εκβιασμοί καθ' υπαγόρευση του ΔΝΤ και της Τρόϊκας.


    Το πόσο στημένη ήταν η διακαναλική, κολαούζο δεν θέλει.

    Το πιο αισχρό όμως ήταν η πιστή τήρηση των υπαγορεύσεων (απαντήσεις και ερωτήσεις) της τρόϊκας.

    Αποκαλυπτικό το σημείο της απάντησης του εντολοδόχου της τρόικας "πρωθυπουργού" της χώρας.

    Ο δοτός τροϊκανός πρωθυπουργός μσς είπε (χωρίς καν κανένας δημοσιογράφος να του κάνει σχετική ερώτηση):

    "Κάποιοι θέλουν να νομίζουν ότι αν καταψηφισθεί το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 7ης Νοέμβρη ότι η κυβέρνηση θα είναι ισχυρότερη και με περισσότερα όπλα για τη διαπραγμάτευση με το ΔΝΤ και την τρόϊκα".

    Αυτό αποκαλύπτει ότι ουσιαστικά ο πρωθυπουργός της χώρας μετέφερε απειλές και εκβιασμούς της τρόϊκας και του ΔΝΤ ενάντια στον ελληνικό λαό.

    Με απλά λόγια οι αλήτες της τρόϊκας εκβιάζουν και απειλούν τον λαό δια στόματος πρωθυπουργεύοντος.
    Μιλάμε για ωμή επέμβαση στα εσωτερικά της χώρας.


    Ο καθείς ας βγάλει τα συμπεράσματά του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ , ΤΟΥΣ ΘΥΡΩΡΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΛΟΥΣΤΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΟΥΡΑΔΕΣ . ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΑΔΕΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΥΠΟΤΑΓΗΣ.ΠΑΝΤΟΤΕ [ΑΥΤΗ Η ΔΕΞΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ] ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ, ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΝΤΩΣ Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ που είχε την τραγική ιδέα και έβαλε τον Γιωργάκη να αυτοεξευτελιστεί..διακαναλικά επι 2ωρο..μπορεί να αναφωνήσει....

    ΜΑΣ ΧΕΣΑΜΕ....ΝΤΑΛΛΑΡΑ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΣΕΤΕ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΓΗΓΥΡΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΥΣ.

    Ενώ ο Καραμανλής; Αρχοντας έ; Ηλίθιοι! Για αναλογιστείτε τι σας περιμένει αν την κάνει ο Γιώργος! Θα σας σώσει σε ένα χρόνο ο Σαμαράς από το μνημόνιο; Και γιατί σε ένα χρόνο; Γιατί δεν ζορίζεται λίγο παραπάνω να το κάνει σε ένα μήνα; Ή σε μια βδομάδα;
    Καθυστερημένα υποανάπτυκτα υποκείμενα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΤΑΛΑΙΠΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΝ ,ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ .ΑΣΠΡΙΣΕ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΣΟ ΗΤΑΝ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗ ΦΟΥΣΚΩΝΕ ΚΑΙ ΟΛΟ ΓΕΛΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ. ΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΤΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΠΑΓΕΣ ΗΛΙΘΙΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΡΑΒΑΔΙΑ. ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ.ΒΓΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ .ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. to pasok pethane oristika xthes

    krima

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ (ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΞΙΟΥ Ή ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΠΟΛΙΤΗ) ΟΠΩΣ Ο 1.03. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤΡΟΥΜΠΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ. ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΒΓΗΚΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΥΝΙΓΑ ΛΕΒΕΝΤΕΣ, ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΔΥΟ ΤΙΝΑ.
    1, Η ΘΑ ΣΑΣ ΑΓΝΟΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ
    ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ
    2. 'Η ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ.
    ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ ΜΑΓΕΚΕΣ ΔΙΟΤΙ Ή ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΠΕΙ Ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΒΡΑΔΥ Ή ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΞΕΤΕ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΜΕ ΚΑΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΝΑ ΤΣΟΥΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ. ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΑΡΓΟΥΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑ ΠΕΤΑΞΑΝ ΜΠΑΜΠΕΣΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΑΑΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΚΟΠΙΜΟ ΛΑΘΟΣ ΣΤΑ ΦΡΕΝΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΤΟΥ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ Η ΝΔ ΤΟΥ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΥ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗ .ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΥΡΙΕ ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΣΟΥ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΝΑ ΜΕ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ???- το βρηκα!!! ΘΑ ΑΥΞΗΣΩ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ (2010) -δεν επιασε-ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΔΝΤ-δεν επιασε-ΘΑ ΑΥΞΗΣΩ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΑ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ-παλι δεν επιασε, οι μαλακες οι Ελληνες με θελουν αλλα δεν τους θελω εγω, τους μισω-ΘΑ ΑΥΞΗΣΩ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ-ε οχι ρε πουστη μου, ουτε αυτο τους βγαζει στον δρομο για να με διωξουν-ΘΑ ΑΥΞΗΣΩ ΤΟ Φ.Π.Α ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ-τα νευρα μου, αυτοι με θελουν-ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΩ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ- εχω αρχισει να κουραζομαι...-ΘΑ ΑΥΞΗΣΩ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΑΓΑΖΙΑ, ΘΑ ΑΥΞΗΣΩ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ- καλα δεν το ζω αυτο, σε αλλη χωρα θα με ειχαν ηδη σουταρει.Μα τοσο μαλακες ειναι οι Ελληνες?-ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΕΜΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ-ουτε αυτο τους συγκινησε- ΘΑ ΑΥΞΗΣΩ ΤΗΝ Δ.Ε.Η-αρχιδια, συνεχιζω ακομα να κυβερνω- ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΩ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ-κλαψ κλαψ τιποτα παλι- ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΩ ΜΙΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΧΩΡΑ- ρε ουτε καν... -ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΗΝ ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ ΟΔΟ:"ΘΑ ΚΥΡΗΞΩ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΩ ΣΕ ΚΑΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΙΣ Η.Π.Α ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΙ!!!
    ταδε εφη: ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΩΘΥΠOΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε αλήτες της Δεξιάς, καταστροφείς της Ελλάδας, πόσο θράσος έχετε πια;
    Χεστήκατε από την τρομάρα σας στο ενδεχόμενο εκλογών και αρχίσατε πάλι τις αρλούμπες!
    Ποιο είναι το εκβιαστικό δίλημμα ανόητοι; Η θέση της ΝΔ ήταν να δοθεί πολιτικό μήνυμα στην κυβέρνηση ότι ο κόσμος δε τη θέλει. Και λέει ο Παπανδρέου: "Αν δε με θέλουν, θα φύγω". Πού βλέπετε τον εκβιασμό;
    Και ασχοληθείτε λίγο και με το μήνυμα που θα στείλει ο λαός σε σας. Κινδυνεύουν υποψήφιοί σας να μη μπουν στο δεύτερο γύρο! (Μιχαλολιάκος, Κικίλιας). Βουλώστε το λοιπόν, θρασύτατα τομάρια.
    Τον κατηγορείτε για το "λεφτά υπάρχουν". Κατά τη γνώμη σας, λοιπόν, λεφτά δεν υπήρχαν. ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ; ΕΙΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΤΕ ΔΡΑΧΜΗ, βρωμερά σκουλήκια; Και περηφανεύεστε για την ειλικρίνειά σας; Ότι, δηλαδή, μας φάγατε τα λεφτά και μετά μας είπατε ότι λεφτά δεν υπάρχουν; Άντε να χαθείτε, σιχάματα!
    Ώστε κινδύνευσε η χώρα από χρεωκοπία λόγω δηλώσεων περί Τιτανικού; Δηλαδή, μια υγιή οικονομία την καταστρέφει μια δήλωση; Αλλά, βρε παλιοτόμαρα, η Ευρώπη σας προειδοποιούσε από το 2008!!!! Από τότε είχε αποφασιστεί να πάμε στο ΔΝΤ! Και τολμάτε να ρίχνετε το φταίξιμο σε δηλώσεις του 2010; Και δεν ευθύνεται ο Βούδας σας που ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΣΤΕΛΝΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ; ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙ ΑΥΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ;
    Και μη νομίζετε ότι θα πιστέψουμε ότι παρατήσατε μια υγιή οικονομία και την κοπανήσατε μάσα στη νύχτα σαν κλέφτες, ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ("λεφτά ΔΕΝ υπήρχαν"). Το σκάσατε γιατί βλέπατε το ΔΝΤ να έρχεται!
    Και μας λέτε ότι έχετε σχέδιο εξόδου από την κρίση, αλλά δεν το εφαρμόσατε 5,5 χρόνια. Αντιθέτως όταν ήταν "υγιής" η οικονομία της χώρας, προτείνατε σκληρότερα μέτρα.
    Καθάρματα, καταστροφείς της χώρας, θρασύτατοι λωποδύτες! Αυτό ήσασταν πάντα και αυτό παραμένετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε παιδιά αυτός στη φωτογραφία ποιος είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ρε «υπερπατριώτες» δεξιοί κοιτάξτε πίσω στην ιστορία να δείτε πόσες φορές καταστρέψατε την πατρίδα. Δοσίλογοι Ο «εθνάρχης» σας γιατί δεν επισκέφτηκε όλο το έθνος? Τόλμησε να πάει στη Κύπρο ο προδότης
    ψωμόλυσσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!!

    Ας δούμε αντικειμενικά, τι μας οδήγησε σε αυτό το χάλι, σε αυτήν την ανείπωτη καταστροφή, την σημερινή κρίση-τραγωδία….

    Να δούμε που μας κατάντησε η Δεξιά, η παράταξη της ρεμούλας και της λαμογιάς, που έχει μάθει από την εποχή του σχεδίου Μάρσαλ- στον κρατικοδίαιτο καπιταλισμό, να κάνει αρπαχτές, να ταΐζει με δημόσιο χρήμα παράσιτα-επιχειρηματίες, να δημιουργεί Βατοπέδια, να δίνει τα δημόσια έργα στους «δικούς» της, να καταργεί το νόμο Πεπονή, να διορίζει τα δικά της παιδιά χωρίς να λογαριάζει το κόστος κλπ. κλπ.

    Με το που πήραν την εξουσία έπεσαν σαν λυσσασμένα σκυλιά πάνω στο σώμα της Ελλάδας για να φάνε ό,τι αρπάξουν και να…που μας κατάντησαν!!!
    Μα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ? Πού είναι τώρα ο καταλληλότερος? Ο πρίγκηψ της Ραφήνας? Έχει κρυφτεί με την ουρά στα σκέλια από τις ενοχές του και ντρέπεται να βγει στον κόσμο.

    Από την ίδρυση του Νεοελληνικού Κράτους έως τον Μάρτιο του 2004 το χρέος της χώρας ήταν συνολικά 180 δις!!!
    Το ΑΕΠ της χώρας ήταν 250 δις (κατ’άλλους 240, κατ’αλλους 260). Τέλος πάντων- το χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ ήταν αρκετά πιο κάτω από το 100%!!!
    Η παράταξη της φαυλοκρατίας και της λαμογιάς, η Δεξιά- αυτή η ίδια που έσπευσε αμέσως να καταργήσει το νόμο Πεπονή, για να βάλει τα δικά της παιδιά,
    μόνο για την περίοδο από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009 (δηλαδή μέσα σε 5 χρόνια και 2 δικές της θητείες) κατάφερε να αυξήσει το χρέος της Ελλάδας κατά 120 δις !!!!!


    Αυτή είναι η πραγματικότητα κύριοι
    και η Δεξιά και ο Σαμαράς- ο ΜΕΓΑΣ ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ, καλά θα κάνει να το βουλώσει και να μη μιλά καθόλου, γιατί εκτίθεται ακόμα περισσότερο στα μάτια του Ελληνικού λαού!

    Εσείς οι Δεξιοί θα πρέπει να χώσετε το κεφάλι σας μέσα στη γη- σαν τη στρουθοκάμηλο, από ντροπή, γιατί ο Λαός έχει μνήμη και δεν ξεχνά την καταστροφική σας διακυβέρνηση!!

    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!

    Παρατηρητής

    ΔΕΞΙΟΙ= ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΡΥΦΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΛΥΜΕΝΟΙ ΠΙΣΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ... ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ, ΟΣΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΝ.... ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση