GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επεισόδια στην Ακρόπολη...

Μικρής έκτασης επεισόδια ανάμεσα σε αστυνομικούς και διαδηλωτές σημειώθηκαν το απόγευμα έξω από τον αρχαιολογικό χώρο της Ακροπόλεως. Απ...

Μικρής έκτασης επεισόδια ανάμεσα σε αστυνομικούς και διαδηλωτές σημειώθηκαν το απόγευμα έξω από τον αρχαιολογικό χώρο της Ακροπόλεως.
Από το μεσημέρι, μέλη των Πρωτοβάθμιων Σωματείων και εργαζόμενοι του Υπουργείου Πολιτισμού, από το δίκτυο συνδικαλιστών Ριζοσπαστικής Αριστεράς, είχαν εξαγγείλει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον χώρο, όπου, μετά τις 5, συγκεντρώθηκαν περί τα 30 άτομα για να διαδηλώσουν καταγγέλοντας «ωμή αστυνομική βία σε βάρος των συμβασιούχων και...
 των εκτάκτων του Υπουργείου Πολιτισμού στην Ακρόπολη».
Μετά από προπηλακισμούς και αψιμαχίες με αστυνομικούς που περιφρουρούν την περιοχή, οι συγκεντρωθέντες διαλύθηκαν. Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

18 σχόλια

  1. Ο εισαγγελεας πρεπει να οδηγηθει στη φυλακη με συνοπτικες διαδικασιες.

    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mono prophlakismoi?
    pleon kindyneyoyme ki an arrwsthsoyme
    http://www.youtube.com/watch?v=8GGBJqlGKgY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑΤΕ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΜΑΤ!!!! Ε Λ Ε Ο Σ.... ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παριστάνουν και τους αρχαιοφύλακες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρησιμο θα ηταν καποιο μελος "των απεργων ) να μας πει τι ΑΚΡΙΒΩΣ συμβαινει.

    Ποσοι ειναι οι "συμβασιουχοι".
    ΠΩΣ προσληφθηκαν.
    Για ποσο χρονο.
    Τι δουλεια κανουν.
    Ποσα λεφτα παιρνουν..

    Γιατι τωρα γινεται της τρελλης.
    Και να θελουμε να συμπαρασταθουμε ,δεν μπορουμε.

    Ρε παιδια.
    Πειτε μας τις ακριβως συμβαινει.

    κ.τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάποιος ηλίθιος από τους απεργούντες είπε το εξής. Στις χιλιετίες της Ακρόπολις δεν είχαν μπει με τη βία στην Ακρόπολη. Δεν μας λέει ο ηλίθιος έκαναν και οί αρχαίοι απεργίες και έκλειναν την Ακρόπολη. Ρε ψεκάστε τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. θελω να ευχαριστησω την παραταξη μου για την επιτυχη απελευθερωση της πολυαγαπημενης ακροπολης μας
    την απελευθερωση απο αυτους τους συμβασιουχους που ενω τοσο καιρο δουλευουν τζαμπα τολμανε και διαμαρτυρονται…!!!!
    ακουσον ακουσον.

    κλεινουν την ακροπολη που ειναι πολος ελξης για τους τουριστες μετα ομως απο του μπαιρακταρη και το κεπαμπ του θαναση,και την αμαυρωνουν δε με την εικονα αυτη να εμποδιζουν αλλους δημοσιους υπαλληλους του υπουργειου δημοσιας ταξης να επισκεφτουν το χωρο με πληρη εξαρτηση παντα
    τωρα η εικονα αποκατασταθηκε και η εικονα του συλλογου φιλων της ακροπολης γνωστη και ως ΜΑΤ ,εμειναν στο χωρο απο αγαπη και στοργη,ειναι θελκτικη για τους τουριστες που θα ανεβουν στην ακροπολη (μετα τα σουβλακια και τα κινεζικα τσολιαδακια).

    απορω δε με τον προεδρο του συλλογου γιατι δεν ακολουθησε την οδηγια του πολυ γνωστου δημοσιογραφου κυριου Πορτοσαλτε που απο τηλεορασης σκαι απορησε και ειπε..μα καλα οι νεοι ηγετες του συλλογου φιλων ακροπολης (ματ) δεν βρηκαν ουτε στο ελαχιστο την τεχνογνωσια του κυριου χρυσοχοιδη?
    αυτα τα κανουν νυχτα να μην γραφουν οι καμερες……
    τωρα νοιωθω καλυτερα και αυριο λεω να παω ακροπολη μια βολτα..η να παω για κεπαμπ λετε
    ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΕΠΙ ΝΔ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΟΔΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΚΑΥΛΑΑΑΑΑΑΑ ΛΕΜΕ.ΔΕΞΙΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. >από το δίκτυο συνδικαλιστών Ριζοσπαστικής Αριστεράς, είχαν εξαγγείλει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον χώρο, όπου, μετά τις 5, συγκεντρώθηκαν περί τα 30 άτομα για να διαδηλώσουν καταγγέλοντας «ωμή αστυνομική βία σε βάρος των συμβασιούχων και...
    των εκτάκτων του Υπουργείου Πολιτισμού στην Ακρόπολη».

    ΕΜΕΙΣ ΡΕ ΠΑΛΟΥΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ (του ΠΟΛΑΝ) και από την Καλάμάτα τι πρέπει να κάνουμε; Εσεις φάγατε αρκετούς μήνες τζάμπα ψωμί κοπροσκυλιάζοντας στις καφετέρειες του κέντρου και πηγαίνοντας στην δουλειά όποτε σας γούσταρε και σας άρεσε; Γι' αυτό σκούζετε έτσι; Υπογράψατε μια σύμβαση ορισμένου χρόνου και έληξε τι να κάνουμε;

    Ελπίζω η Κυβέρνηση να μην κάνει βήμα πίσω και να σας απολύσει όλους και να ψάχνετε δουλειά στα εργοστάσια όπως εμείς και να σηκώνεστε από τις 5 το πρωί και να γυρνάτε στις 5 το απόγευμα ξεθεωμένοι ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ.

    ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. έχουν πανικοβληθεί.

    Έχει φτάσει το σκατό στην κάλτσα.

    Σε λίγο θα βγάλουν και τον Λαλιώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. > «Οι εργαζόμενοι έχουν πλήρη συνείδηση των πράξεών τους», δήλωσε ο δικηγόρος των εργαζομένων κ. Χρήστος Νικολιτσόπουλος.

    Νάτα μας ... νάτα μας... έγινε καλά τώρα το λαμόγιο που έκανε τον τρελό για να μην πάει φυλακή στην υπόθεση Ζαχόπουλου;

    Τον ακούσατε τι είπε στον αέρα μιλώντας με τον Παπαδάκη; "Τώρα θα γίνουν συλλήψεις απεργών"!!! Χωρίς μέχρι τότε να έχει γίνει καμία (μετά 1 άτομο το συνέλαβαν). Ηθελε άμεσο αντικείμενο και μπροστάνζες το λαμόγιο ... για να τους απελευθερώσει..

    ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΔΙΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρομπα γιναμε με τον ηλιθιο που εχουμε βγαλει και
    γελανε ολοι οι ξενοι ηγετες μετα απο συναντηση 2 λεπτων μαζι του.

    πεφτει πολυ γελιο εξω με τον μαλακα μας.

    εχω φιλο προξενο και τα ξερω.

    μερικοι μαλιστα δεν πιστευουν οτι αυτος
    ειναι ο πρωθυπουργος!..

    πρεπει να φυγει ο βλακας συντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μόνο ο ...Αλή Πασάς θα μας σώσει!!!
    Ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την ανακάλυψη του θησαυρού του Αλή Πασά στα Τρίκαλα
    Με την βεβαιότητα του Ελληνοαυστραυλού χρυσοθήρα ότι σε έκταση στο Δ.Δ. Αγίων Θεοδώρων του Δήμου Βασιλικής, υπάρχει η …Τράπεζα του Αλή Πασά και «φορτωμένη» με χρυσό που θα σώσει άνετα την οικονομία της Ελλάδας και θα ξεχρεωθούν όλα τα δάνεια, ...ξεκίνησαν σήμερα και υπό καταρρακτώδη βροχή , οι εργασίες της αναζήτησης.
    Το γεωτρύπανο, δεν μπορούσε να προσεγγίσει το σημείο και άρχισαν να καταφθάνουν --->>>
    φορτηγά με άμμο για να δώσουν πρόσβαση στην πλαγιά όπου υποτίθεται ότι ξεκινά υπόγειο τούνελ που φτάνει στην κορυφή του λόφου και σε απόσταση μεγαλύτερη των 100 μέτρων.
    Πλήθος κόσμου, άρχισε από το πρωί να συρρέει στο σημείο για να παρακολουθήσει τα τεκταινόμενα και αδιαφορώντας για τις καιρικές συνθήκες και οι απόψεις διίστανται σχετικά με το αν υπάρχει θησαυρός.
    Κρυφή ελπίδα όλων να δικαιωθεί ο χρυσοθήρας και να …σωθεί η χώρα.
    Το γεωτρύπανο μέχρι αύριο το αργότερο, θα έχει δημιουργήσει την τομή στο έδαφος μέσα από την οποία θα περάσει η κάμερα που θα κινηματογραφήσει τον χώρο.
    «Θα έχουμε καλά νέα αύριο το αργότερο και θα πανηγυρίζουμε», δηλώνει και ο πρώην Δήμαρχος Μαλακασίου Χρήστος Μαλακασιώτης, υπεύθυνος του γεωτρύπανου…
    ΠΗΓΗ
    Αναρτήθηκε από ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ στις 10/14/2010 07:56:00 μμ
    ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ Η ΞΥΠΝΑΜΕ Η .....ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΗ ΠΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γεια σας,

    μενω στο εξωτερικο αλλα παρακολουθω τις εξελιξεις στην Ελλαδα καθημερινα. Το ελληνικο δελτιο ειδησεων ειναι οτι πιο βαρετο και καταθληπτικο υπαρχει...
    Ολο κλαψα για την οικονομια, τους διεφθαρμενους πολιτικους και τη κακια μας μοιρα. Η εντυπωση μου ειναι οτι οι απεργιες εχουν ενα χαρακτηρα show για τα ΜΜΕ που βρισκουν αφορμη να μεγαλοποιουν τα πραγματα.
    Θα ηθελα να αποβληθει το αρνητικο κλιμα και να προβαλλονται ατομα που εχουν διαθεση να δουλεψουν σκληρα για να βελτιωθει η οικονομια της χωρας. Επιπλεον απεργιες και χαμενες μερες δουλειας βουλιαζουν περισσοτερο την οικονομια. ΔΟΥΛΕΙΑ ειναι η λεξη κλειδι για την ανακαμψη.
    Αυτη ειναι η γνωμη μου. Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΑΡΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΙΛΗ
    Πολλά ειπώθηκαν για το αίσχος που παρακολουθηθούμε κατά καιρούς με το κλείσιμο των αρχαιολογικών χώρων, ιδίως της Ακρόπολης, από απεργούς. και τα πλάνα να κάνουν το γύρο του κόσμου να δείχνουν το χάλι μας... Επιτέλους δε μπορούν να εφαρμόσουν οι "ειδικοί" της "διαχείρισης κρίσεων" αυτά που παγκόσμια εφαρμόζονται σε περιπτώσεις ανάλογες; γιατί δεν απομακρύνουν τις κάμερες όταν η αστυνομία επεμβαίνει; Θέλουν μήπως να ξεσαλώνουν οι απεργοί βλέποντας τις κάμερες;
    Πάρτε μαθήματα επιτέλους ακόμα και από τη Χιλή που με το γνωστό ατύχημα πλάνα κάνουν το γύρο του κόσμου. Είδατε τους απεγκλωβισμένους; είδατε τι φορούσαν πόσο ταλαιπωρημένοι έδειχναν; πόσο λερωμένοι ήταν; μήπως προσέξατε τι φορούσαν οι γυναίκες τους; πόσο μακιγιαρισμένες ήταν και θυμηθείτε πως είναι γυναίκες εργατών, μεταλλωρύχων όχι μανεκέν και μοντέλα... Κάποιοι είχαν φροντίσει για όλα αυτά. Για το που θα είναι οι κάμερες το πώς θα εμφανιστούν τι θα πούν μην είδατε αν κακολογούν την εταιρία που ευθυνόταν για τα ανύπαρκτα μέτρα ασφάλειας; Δε λέω να φιμώσουμε τον τύπο σ' αυτό το σημείο αλλά κάποια όρια να βάζουμε όσο να μη ξεφτιλιζόμαστε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΒΓΗΚΑΝ ΚΥΝΗΓΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΠΑΛΙ ΤΑ ΜΙΣΘΙΟΜΕΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ.
    8.29, ΑΝ ΥΠΟΒΑΛΕΙΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ Ο κ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ. ΑΝΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΜΑΓΚΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΌΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΝΑΕΙ. ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΞΩ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Εδω καιγεται ο κ#λος μας, ο “ιερος βραχος” μας μαρανε. Χαλάει η εικονα της χώρας; Ποια εικόνα;
    Η εικόνα είναι αυτή που φαίνεται: ΜΑΤ εκεί, σκηνες οι πυροσβέστες στο Σύνταγμα και πούσαι ακόμα.
    Των οικιών ημών εμπιμπραμένων, υμείς…άδετε! Το λεγανε ηδη οι αρχαίοι.

    Όσοι αναφέρονται σε ιερούς χώρους, παγκόσμια μνημεία και άλλα πολιτιστικά βαρύγδουπα, πολύ θα ήθελα να τους δω πώς θα αντιδρούσαν αν έμεναν κανα δυο χρονάκια απλήρωτοι..

    Ta πραγματα παιδιά αγριεύουν .
    Οι άνθρωποι έχουν όλα τα δίκαια με το μέρος τους . 22 μήνες απλήρωτους τους έχουν . Όταν πεινάει κάποιος δεν θα σκεφτεί ούτε τον τουρίστα , ούτε την πολιτιστική κληρονομιά .

    Οι “κοινωνικά ευαίσθητοι σοσιαλιστές κυβερνώντες” , έδειξαν το πιο ανάλγητο πρόσωπό τους . Πρέπει να βρούμε τρόπους να τους αντιμετωπίσουμε . Σήμερα είναι η σειρά των φυλάκων της Ακρόπολης , αύριο έρχεται και η δική μας σειρά . ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Λοιπόν, για να τελειώνουμε, ο Ιερός Βράχος λειτουργούσε τόσο καρό και μάζευε λεφτάκια από τους τουριστες, με ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ εργαζομενους.
    Αυτό είναι Εθνική Ντροπη και όχι το κλείσιμό του.
    Επίσης, τα κανάλια δε δείχνουν πως όταν οι τουρίστες πληροφορούνταιγια ποιό λόγο δε μπορούν να μπουν, λένε "μπράβο" στους εργαζόμενους.
    Γιατί και οι τουρίστες εργαζόμενοι είναι.
    Κι'εγώ αν πήγαινα στο Λούβρο και άκουγα ότι δε λειτουργεί γιατί οι εργαζόμενοι είναι 2 χρόνια απλήρωτοι, με το μέρος τους θα ήμουν!
    Και αν δε απατώμαι, αυτά τα δύο χρόνια, τα εισητήρια κόβνταν κανονικά...
    Μήπως γι'αυτή την αδικία δακρύζει η Αθηνούλα?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση