GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαδήλωση μετά ...μουσικής

Μαθητές από τα Μουσικά Λύκεια της Αθήνας κατά τη σημερινή διαδήλωσή τους μπροστά από την Βουλή, διαμαρτυρόμενοι για τις ελλείψεις διδακτικ...

Μαθητές από τα Μουσικά Λύκεια της Αθήνας κατά τη σημερινή διαδήλωσή τους μπροστά από την Βουλή, διαμαρτυρόμενοι για τις ελλείψεις διδακτικού προσωπικού στα σχολεία τους.

7 σχόλια

  1. μαγκες παρτε το χαμπαρι

    με συμβατικες διαδηλωσεις δεν γινεται τιποτα.

    σας βλεπουν και γελανε.

    μονο με χωρις οριο βια κινουνται τα 300 καθαρματα.
    μονο ο φοβος τους ξυπναει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @14 Οκτ 2010 8:39:00 μ.μ.

    Μπορεί στο σπίτι σου η βία να έχει αποτελέσματα και να έχεις κάνει τα παιδιά σου ρομποτάκια από το ξύλο, αλλά τα υπόλοιπα παιδιά είναι νορμάλ ευτυχώς και σε γράφουνε εκεί που δεν πιάνει μελάνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι θέλει ο κ. Παπανδρέου και κυκλοφορεί στους δρόμους;


    Τρεις εικόνες όλη η πραγματικότητα

    Τι θέλει και κυκλοφορεί, δήθεν άνετος, ο Γ. Παπανδρέου στους δρόμους της Αθήνας; Χτες, όταν βγήκε από το υπουργείο Εσωτερικών, τον πλησίασε μια κοπελια και όπως φαίνεται και απο τις φωτογραφίες άρχισε να διαμαρτύρεται.

    Αμήχανος ο κ. Παπανδρέου προσπαθεί όπως φαίνεται να πει κάτι, ενώ ο κ. Παπακωνσταντίνου χαμογελά σαν να του λέει “να μην τα τραβάω μόνο εγώ”.

    Όσο για τους σωματοφύλακες που περιτριγυρίζουν τον κ. Παπανδρέου κρατιούνται με το ζόρι.

    Καλό το στυλάκι του Ομπάμα, αν και ο ίδιος ο Ομπάμα το’ χει σταματήσει και δεν κυκλοφορεί στους δρόμους ακόμα και με στρατό από πίσω του. Ο κ.Παπανδρέου, και οι επικοινωνιακοί του σύμβουλοι, θα πρέπει να καταλάβουν λοιπόν, ότι το να κυκλοφορεί με μια στρατιά σωματοφυλάκων, δεν του περιποιεί τιμή. Πετυχαίνει δε, το αντίθετο αποτέλεσμα: Ενώ θέλει να δείξει ότι βρίσκεται κοντά στον λαό, δείχνει ότι φοβάται.
    ---------

    Μπα διαφωνώ ότι η κοπελιά διαμαρτύρεται.
    Θέλει να του δώσει το μισθό της για τη σωτηρία της πατρίδας και ο Τζεφ της λέει “δε χρειάζεται, λεφτά υπάρχουν”.
    Ο Παπακωνσταντίνου δεν χαμογελάει επειδή δεν τα τραβάει όλα αυτός, αλλά επειδή πρόσεξε ότι το μπουφάν είναι burberry και σου λέει “έχουν ακόμα “λίπος”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 14 Οκτ 2010 8:48:00 μ.μ.


    μπα μαλλον εσενα γραφουν στα αρχιδακια τους αλλα ακομα δεν το καταλαβες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. NΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ BILDERBERG.

    ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΡΑΜΜΗ Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παρακαλώ νά μέ πληροφορήσετε,
    γιά τό πού θά βρώ τό μουσικό
    θέμα τών tv Φακέλλων.
    Ευχαριστώ έκ τών προτέρω.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Xααχαχαχαχχχααχχχαχα...δηλαδη τα παιδια εχουν τοσο ζορι για τις ελλειψεις σε...καθηγητες, και κανουν γι αυτο το λογο διαδηλωση? Αφηστε μαγκες, ημασταν κι εμεις μαθητες, και ξερουμε γιατι γινονται αυτα. Ασε μας τωρα που κοπηκανε οι μαθητες για το αν θα εχουν καθηγητες. Ελεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση