Η κόντρα Μίχα - Χατζηνικολάου για το ντιμπέϊτ στο Alter Aπό τον Νίκο Αναγνώστου Σκληρή αντιπαράθεση με άγριο παρασκήνιο ξέσπασε με αφο...
για το ντιμπέϊτ στο Alter
Aπό τον Νίκο Αναγνώστου
Σκληρή αντιπαράθεση με άγριο παρασκήνιο ξέσπασε με αφορμή το ντιμπέϊτ του ALTER μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων Πειραιά που τελικά δεν έγινε ποτέ. Ο σταθμός έβαλε ξαφνικά στο πάνελ της συζήτησης… τον απερχόμενο δήμαρχο Πειραιά Παναγιώτη Φασούλα, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις και πολλές σκέψεις για τη σκοπιμότητα της ενέργειας. Ουσιαστικά, ανατράπηκαν οι αρχικώς συμφωνηθέντες όροι της συζήτησης, δημιουργήθηκε αλαλούμ και τελικά η εκπομπή αναβλήθηκε επ’ αόριστον, με τον Ν. Χατζηνικολάου να κάνει μέσα από τον Real.fm άγρια προσωπική επίθεση στον Γιάννη Μίχα με ανοίκειους χαρακτηρισμούς και απειλές, όπως θεωρήθηκαν από την πλευρά του υποψηφίου δημάρχου Πειραιά και προκάλεσαν την εξίσου σκληρή αντίδρασή του, με την κατάληξη ότι «υπάρχουν και πολιτικοί που δεν είναι εκβιάσιμοι»…
Ιδού τι αναφέρει στην επιστολή του προς τον Ν. Χατζηνικολάου ο Γ. Μίχας:
«Αγαπητέ κύριε Χατζηνικολάου.
Αφήνοντας ασχολίαστη και στην κρίση των ακροατών σας την...
πρωτοφανή και ανοίκεια προσωπική επίθεση που εξαπολύσατε εναντίον μου από την πρωινή εκπομπή σας στη συχνότητα του REAL FM, σας επισημαίνω τα εξής.
α. Αναφερθήκατε στο δήθεν εκβιαστικό περιεχόμενο μιας επιστολής σχετικής με τη συμμετοχή μου στη βραδινή τηλεοπτική σας εκπομπή από τον ALTER, η οποία ουδέποτε υπήρξε.
β. Η άρνησή μου να συμμετάσχω σε αυτή την εκπομπή είναι αναγκαστική και επιβάλλεται για λόγους δεοντολογίας. Ουδεμία σχέση έχει με τον κ. Φασούλα και τη συμμετοχή του ή όχι στην ίδια εκπομπή.
γ. Ουδόλως αναφέρατε το γεγονός ότι όταν αποδέχθηκα την πρόσκλησή σας, την περασμένη Πέμπτη, για τη σημερινή τηλεοπτική σας συζήτηση, οι συνεργάτες σας με είχαν ενημερώσει ότι σε αυτή θα συμμετείχαν αποκλειστικά και μόνο οι πέντε υποψήφιοι Δήμαρχοι των Συνδυασμών που διεκδικούν το Δήμο Πειραιά.
δ. Αποσιωπήσατε το γεγονός ότι στη χθεσινή μου τηλεφωνική επικοινωνία με τους ίδιους συνεργάτες σας μου επιβεβαίωσαν ότι στην τηλεοπτική συζήτηση θα συμμετείχαν μόνο οι ανθυποψήφιοί μου για το Δήμο Πειραιά.
ε. Όταν τους εξέφρασα την απορία μου γιατί στο διαφημιστικό τρέιλερ του ALTER εμφανίζονταν μεταξύ των συνομιλητών οι κύριοι Παναγιώτης Φασούλας και Γιάννης Μανουσογιαννάκης, αρχικώς μεν εισέπραξα την αμηχανία τους εν συνεχεία δε την απάντηση ότι είχατε αποφασίσει να τους καλέσετε με την ιδιότητα των υποψηφίων Αντιπεριφερειαρχών για τον Πειραιά. Του μεν πρώτου με το Συνδυασμό του κου Γιάννη Σγουρού, του δε δεύτερου με το Συνδυασμό του κου Παφίλη.
στ. Έμεινε αναπάντητη η ερώτησή μου γιατί δεν κλήθηκαν και οι υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες των άλλων Συνδυασμών.
ζ. Έμεινε αναπάντητη η παρατήρησή μου ότι δε μπορεί να συγχέονται τα πολύ σοβαρά και αποκλειστικά δημοτικού ενδιαφέροντος προβλήματα του Πειραιά, με τα προβλήματα στα οποία καλούνται να απαντήσουν οι συμμετέχοντες στη διεκδίκηση της Περιφέρειας που είναι νέος θεσμός και διαφορετικής αποστολής από αυτόν της δημοτικής αρχής.
η. Επίσης αναπάντητη έμεινε η παρατήρησή μου ότι ο κος Φασούλας κλήθηκε με την ιδιότητα του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά, ενώ κάτι τέτοιο ουδόλως ίσχυε.
θ. Σε μεταγενέστερη επικοινωνία των συνεργατών σας μαζί μου, μου ειπώθηκε ότι τελικώς ο κος Φασούλας δε θα συμμετείχε στη συζήτηση ως υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης αλλά ως απερχόμενος Δήμαρχος.
Όταν διατύπωσα την εύλογη απορία πώς είναι δυνατό να καλείται ειδικά σε μία συζήτηση για τον Πειραιά ένας απερχόμενος Δήμαρχος, τη στιγμή που, για παράδειγμα, δεν είχε κληθεί ο απερχόμενος Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης κος Παπαγεωργόπουλος στην αντίστοιχη συζήτηση που κάνατε μόλις την προηγούμενη Δευτέρα, η παρατήρησή μου έμεινε και πάλι αναπάντητη.
Κατόπιν αυτών ήταν προφανές ότι ο τρόπος διεξαγωγής της συζήτησης, όπως την είχατε σχεδιάσει, θα ήταν όχι απλώς αντιπαραγωγική αλλά πολύ περισσότερο υποτιμητική για τον Πειραιά και τα προβλήματά του, παραπλανητική για το διακύβευμα των Δημοτικών Εκλογών και ξένη με τα ζητήματα του μεγάλου λιμανιού της χώρας.
Στο δια ταύτα:
- Έχετε το δικαίωμα να κάνετε τις εκπομπές που θέλετε, με αυτούς που θέλετε, με όποια λογική επιλέγετε.
- Έχω την υποχρέωση να αρνηθώ τη συμμετοχή μου σε οτιδήποτε δεν θεωρώ ότι προάγει το συμφέρον της πόλης και των συμπολιτών μου.
- Δεν μου αρέσει να με απειλούν, όπως με απειλήσατε εσείς σήμερα από την πρωινή σας εκπομπή.
- Δεν μου αρέσει να με μεταχειρίζονται ως αναλώσιμο είδος μιας ψευτοκοινωνίας, ψευδοπολιτικών θεαμάτων και ψευδεπίγραφων συγκρούσεων.
- Το λιγότερο που οφείλετε είναι να αποδεχθείτε ότι υπάρχουν και πολιτικοί που δεν είναι εκβιάσιμοι».

ΟΥΥΕ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΥΣΟΥΜΕ ΑΛΗΤΕΣ
ΑπάντησηΔιαγραφήΜΟΝΟ ΜΕ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ
ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΑΣ
ΥΠΕΡΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.
ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.
«Το χθεσινό δημοσίευμα των “Financial Times” έρχεται να επιβεβαιώσει το γεγονός ότι ο κ. Παπανδρέου, για πολλούς μήνες πριν μπει η χώρα μας στην τριμερή επιτήρηση, είχε επιλέξει ως τακτική του τη συστηματική δυσφήμιση της Ελλάδος στο εξωτερικό.
Mε αποτέλεσμα να εκτιναχθούν τα spreads δανεισμού στα ύψη και να μετατραπεί το πρόβλημα ελλείμματος και χρέους της χώρας σε οξύτατη κρίση δανεισμού.
Αυτά, τα γνωρίζει ο Πρωθυπουργός.
Και παρ’ όλα αυτά, άφησε τον υπουργό Οικονομικών να συκοφαντεί τον πρώην Πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, ισχυριζόμενος ότι “είναι ο κ. Καραμανλής που μίλησε για διεφθαρμένη χώρα”.
Μετά τις ραγδαίες αυτές αποκαλύψεις, ρωτάμε τον κ. Παπανδρέου:
Πότε θα ανακαλέσει στην τάξη τον υπουργό Οικονομικών;
Και ρωτάμε τον υπουργό Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου:
Πότε, επιτέλους, θα ζητήσει συγγνώμη από τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή ;.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
Ποτέ,,απλο ειναι..το πασοκ δεν ζηταει ποτέ συγνωμη..ΕΧΕΙΣ
ΔΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΥ ΑΛΗΤΕΣ ΣΤΟΝ
ΚΟΣΜΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ?
να βγαινουν καθε μερα με αυτη την δηλωση…..
Αυτό πρέπει να μπει στο επόμενο βιντεάκι.
Να δείχνει τον Παπακωνσταντίνου να λέει αυτά που είπε και αμέσως μετά τον Γιούνγκερ να λέει τα αντίθετα !
Φυσικο ηταν .
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο περιμενα...
Εχουμε να κανουμε με επαγγελματιες του ειδους, στην προπαγανδα..
Μετα το σαλο για τις δηλωσεις του βλακα γιοργος, στον κ.Γιουνκερ μπηκε μπροστα ο μηχανισμος προπαγανδας της αλητοσυμμοριας πασοκ(σκυλια).
Τι να κανουν ,τι να κανουν !"!?
Ρε το δρακουμελ μητσοτακη.
Ηλιθιος ειναι απο γεννησιμιου του,εχει και την γεροντικη ανοια ,"καιγεται" να καψει τον σαμαρα που εφαγε την θεση της¨θεοδωρας,ρε! εδω εχουμε λαυρακι..
Τον φωναζουνε το λοιπον.
Και ο μαλακοκαυλης πουστογερος παει στο ΜΕΓΚΑ-μπουρδελο.
Ηθελε να ..πει να γινει ..υπουργειο οικονομικων,..ειπε!!!
Φτου! αθλιε!!!
Απο δω τον εχουν απο κει τον εχουν να σου η .."πολυποθητη δηλωση":
"Ο σαμαρας ειναι λαικιστης"!!!!!!
Και βλεπω πριν απο λιγο την ανοργασμικια "κ.τρεμη" να μιλαει για "βομβες μητσοτακη"!!!!
Εκανα αστραπιαιο ζαππινγκ ,αλλα προλαβα και ειδα τις σκατοφατσες που την πλαισιωνουν..
Της πουτανας θα γινει αποψε με τις .."βομβες μητσοτακη"..
Το οτι το βλακα γιοργο μας διεσυρε διεθνως χαρακτηριζοντας μας σαν διεφθαρμενους και την Ελλαδα διεφθαρμενη χωρα,ουτε που θα το αναφερουν καθολου...
Λοιπον ο δρακουμελ μητσοτακης εκτος απο τομαρι ειναι και ηλιθιος.
Φτου γαμωτο...
κ.τζων
αυτον τον πασοκικο μαλακα ενα debate με τους κινεζους πρεπει να τον βαλουμε να κανει..
ΑπάντησηΔιαγραφήΜΙΧΟΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ Ο ΜΙΧΑΣ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεν υπάρχουν πολιτικοί εκβιάσιμοι??????
ΑπάντησηΔιαγραφήΣιγά κ. Μίχα μην σκίσεις το καλσόν.
Υ.Γ. Τι φοβήθηκες άραγε και τόβαλες στα πόδια?
ΚΠ
Πασοκ
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ Σγουρος εχει χασει απο τα αποδυτηρια αν δεν βαλει στις λιστες τον δρ Κουτσουκο
αν δεν πατησει ποδι στα δεξιοστροφα φλωρια της Ιπποκρατους που γραφουν τους λογους του Γιωργου και τον γελοιοποιουν με τις μαλακιες που λεει και εντος και εκτος Ελλαδας
Εχει δικιο ο δρ Κουτσουκος που ειπε οτι δεν ειπε ο Γιωργος οτι "η Ελλαδα ειναι χωρα διεφθαρμενη" αυτο το ειπαν τα πουσταρια που εχει διπλα του και του υπαγορευουν τι θα πει και τι οχι!
Ειναι αυτοι που του προτειναν το ΔΝΤ ως τη μοναδικη λυση ενω υπηρχε και ο εσωτερικος δανεισμος απο τα 320 δις καταθεσεις των Ελληνων αλλα και αλλες λυσεις!!
Τους γνωριζουμε και μας γνωριζουν και συντομα θα κυκλοφορησουν και "στριγκακια" απο τις "διπλωματικες αποστολες"....!!!
Αυτοι θελουν να χασι ο Γιωργος γιοα να θεσουν θεμα ηγεσιας και δεν ειναι οι Βενιζελικοι αλλα οι δηθεν "κολλητοι" του Γιωργου!!
Μονο ο δρ Κουτσουκος μπορει να δωσει ζωη στο Πασοκ και να μας βγαλει απο το ΔΝΤ γιατι καποιοι δεν θελουν να βγουν γιατι περνουν ΧΟΝΤΡΕΣ ΜΙΖΕΣ!!
Αυτα για την ωρα!!
Μανωλης Πασοκ
KALA TI ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΒΑΜΜΕΝΟ ΜΕ ΛΑΔΟΜΠΟΓΙΑ ΜΠΛΕ .Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΝΔ ΤΟ ΜΗΛΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΛΙΑ.ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ. Ο ΠΡΟΠΑΠΟΣ ΤΟΥ ΙΕΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 Ο ΠΡΟΠΑΠΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΥ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ.Ο ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΑΚΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗ ΕΥΘΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ.ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΙ.
ΑπάντησηΔιαγραφήKALA TI ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΒΑΜΜΕΝΟ ΜΕ ΛΑΔΟΜΠΟΓΙΑ ΜΠΛΕ .Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΝΔ ΤΟ ΜΗΛΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΛΙΑ.ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ. Ο ΠΡΟΠΑΠΟΣ ΤΟΥ ΙΕΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 Ο ΠΡΟΠΑΠΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΥ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ.Ο ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΑΚΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗ ΕΥΘΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ.ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΙ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑλήθεια, αμφιβάλει κανείς ότι εδώ αυτή η χώρα είναι από τα πιο διεφθαρμένα κράτη? δηλαδή ο Παπανδρέου σας πείραξε που το είπε δημόσια? Οταν ο εφοριακός απαιτεί το φακελάκι για να κλείσει την υπόθεσή σου τι είναι? Οταν ο γιατρός απαιτεί το φακελάκι για να σε εγχειρίσει τι είναι? Οταν ο δήμαρχος η ο υπουργός απαιτεί το φακελάκι ή την ψήφο σου για κάτι που εκ καθήκοντος οφείλει να κάνει, τι είναι? δηλαδή μας μάρανε που μας το λένε οι ξένοι? Διεφθαρμένη χώρα είμαστε ας μάθουμε τουλάχιστον να αντιμετωπίζουμε την πραγματικότητα αυτήν. και μη τα ρίχνουμε όλα στα λαμόγια τους πολιτικούς. και εμείς σε κάθε ενέργειά μας , με το αυθαίρετο, με την μη έκδοση τιμολογίου με την μη απαίτηση λήψης του τιμολογίου από τον μάστορα, τον έμπορο κλπ με ανταλλαγή την απαλλαγή καταβολής του φπα τι είμαστε. όλοι διεφθαρμένοι σε κάποιο βαθμό είμαστε. αυτό το κράτος δυστυχώς γεννήθηκε από την απελευθέρωση από το πιο διεφθαρμένο τότε κράτος την Οθωμανική αυτοκρατορία. τότε θεωρούνταν μαγκιά να ξεγελάμε το τότε κράτος, μας έμεινε όμως η συνήθεια ενώ οι Τούρκοι έγιναν πιο πολιτισμένοι και ας μην τους δέχονται σαν τέτοιους στην Ευρώπη
ΑπάντησηΔιαγραφή“Ακούστε τον υποβολέα να λέει από το ακουστικό στο αυτί της Τρέμη τι πρέπει να ρωτήσει…”
ΑπάντησηΔιαγραφήΜπραβο στο δεξι εξτρεμ για την δημιουργια του video και επισης μπραβο στα αντανακλαστικα του antinews να ανεβασει το βιντεο αυτο στην πρωτη σελιδα, ειναι κατι που πρεπει να δουν ολοι για να καταλαβουν το μεγεθος της θηριωδιας του μεγκα
κρίμα που το βιντεάκι σταματάει νωρίς, στερώντας μας τη χαρά να απολαύσουμε το σαρδώνειο-θριαμβευτικό χαμόγελό της, όταν απέσπασε από τον δυστυχίδη την ποθητή φράση “είναι λαϊκιστής”.
Και μετά, κλωτσιά.
Καθόλου στημένο το συνολάκι!
Η Τρέμη “έγκριτη δημοσιογράφος”! Εχουμε πήξει πια στους έγκριτους….
Με τί μούτρα θα βγει η κυρία προπαγανδρίστρια του MEGA απόψε να παρουσιάσει το δελτίο?
Το ξεβράκωμα είναι ΑΠΟΛΥΤΟ.
Αυτό είναι το ”έγκυρο” μεγάλο κανάλι της βαρονίας και των νταβατζήδων..
ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΧΑΣ ΠΟΛΥ "ΜΙΚΡΟΣ" ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕΤΟΝ ΦΑΣΟΥΛΑ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΘΕΣΜΙΚΑ ΕΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΓΟΥΡΟΥ ΤΟΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΙΡΑΙΑ!!!
ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΠΕΡΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΡΕΠΕΙΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΦΑΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΛΠΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ "ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ" ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΑΣΟΥΛΑΣ .
ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΣΟ Ο ΣΓΟΥΡΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΛΛΑ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΑΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ....
ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ "ΝΑΝΕ" ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΙΑΔΙ ΤΟΥ "ΣΩΛΗΝΑ" ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΑ
Τόσον ό δημοσιοκάφρος ''ομελέτας'' Χατζηνικολάου,όσον όμως κι οί Μίχας καί Φασούλας,εκπροσωπούν τήν απόλυτη αλητεία.
ΑπάντησηΔιαγραφήΉ μέν πρώτη ""ομελέτα"" (όταν κοιτά μέσα από τούς φακούς του,ό στραβούλιακας,θυμίζει τήν άλλη ομελέτα,τόν πρόεδρο ''ανάδελφο''),εκπροσωπεί τήν απόλυτη δημοσιοκαφρική-τηλεοπτική αλητεία κι οί άλλοι δύο τήν πολιτικήν.
Κι οί τρείς ελεεινοί καί κατάπτυστοι!!!!!
Κι οί τρείς οί κ.""ΤΙΠΟΤΑ"".
Απόλυτα ''μηδέν''.
ΠΡΟΣ ΠΑΣΟΚ Α.Ε.
ΑπάντησηΔιαγραφήΣύντροφοι..
ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΕΝΑΝ ΩΡΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΜΕ ΤΙΜΗ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ..