GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι Αιτωλοακαρνάνες έχουν τον δικό τους άνθρωπο στο "Αρμα Πολιτών"...

Μια υποψηφιότητα που ξεχωρίζει, στον Κεντρικό Τομέα, με το ψηφοδέλτιο "Αρμα Πολιτών" του Γ. Δημαρά είναι του Σωτήρη Κοντονάσιου. ...

Μια υποψηφιότητα που ξεχωρίζει, στον Κεντρικό Τομέα, με το ψηφοδέλτιο "Αρμα Πολιτών" του Γ. Δημαρά είναι του Σωτήρη Κοντονάσιου. Επιφανής νομικός, ζει και εργάζεται εντός των "ορίων" του Κεντρικού Τομέα, γνωρίζει από πρώτο χέρι και επί πολλά χρόνια τα προβλήματα της Αθήνας.
Χωρίς να είναι επαγγελματίας πολιτικός, έθεσε τις επιστημονικές και νομικές γνώσεις του στη διάθεση του "Αρματος" και σίγουρα θα έχει να προσφέρει πολλά περισσότερα μετά τις εκλογές για την Περιφέρεια Αττικής. Και φυσικά οι Αιτωλοακαρνάνες της Αθήνας και των γύρω δήμων, που αποτελούν τον Κεντρικό Τομέα, θα έχουν τον δικό τους άνθρωπο, τον συμπατριώτη τους, να "σταυρώσουν" στις 7 Νοεμβρίου...
Ο Αυτοδιοικητικός

6 σχόλια

  1. ΤΡΕΞΕ ΤΡΕΞΕ ΜΑΛΑΚΑ.

    ΓΙΝΕ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΑΛΑΚΑ.

    ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΡΑΝΟΣ..ΟΣ..Σ..

    ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ: ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ, ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΦΟΡΟΙ, ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΙΑ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΡΕΧΕΙ !!!
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ Η ΟΧΙ ;


    ΤΑΞΙΔΙΑ, ΚΑΝΟ, ΠΟΔΗΛΑΤΟ, ΤΡΕΞΙΜΟ.
    ΚΑΛΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ!!!!!!!!!!!!

    Εσείς ρε ζώωωωωωαααα που έχετε απομείνει και τον υποστηρίζετε
    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ ΓΟΜΑΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ...ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΑΣ..
    ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΣΑΣ..

    ΤΙ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΚΤΗΝΗ ΠΑΣΟΚ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε Γιάννη Δημαρά (το ρε σου ανήκει πλέον ,το κατάκτησες) , δεν έχεις καθόλου φιλότιμο;
    Και μυστική συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία και ψέμματα ;
    Που είναι ,ρε, το μέχρι χθες "δημοκρατικό ήθος" σου ;
    Τόσο γρήγορη αποκαθήλωση δεν έχει ξαναγίνει.
    Ούτε να σε ξέρω δεν θέλω,ΨΕΥΤΗ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΜΠΡΟΣ....
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.
    ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ.

    Ξανά τον "παπατζή".Έναν "παπατζή", ο οποίος είναι πλέον βέβαιον ότι είχε κάνει μυστική συμφωνία με ξένους, προκειμένου να "επιλεγεί" για τη θέση του πρωθυπουργού της Ελλάδας. Πρωθυπουργός της εποχής του ΔΝΤ. "Διορισμένος"πρωθυπουργός,
    εφόσον έκανε αυτό, το οποίο δεν τόλμησε να κάνει καμία άλλη κυβέρνηση στο παρελθόν.
    Παρέκαμψε κάθε λογική δημοκρατικής "ψηφοφορίας", εφόσον με άλλη "ατζέντα" διεκδίκησε την εξουσία, -"καπελώνοντας" τους αντιπάλους του- και με τη χειρότερη εκδοχή της "ατζέντας" των άλλων κυβερνά. Κέρδισε εκλογές, μοιράζοντας υποσχέσεις —επειδή "λεφτά υπήρχαν"— την ώρα που οι αντίπαλοί του ήταν υποχρεωμένοι να περιοριστούν στην πραγματικότητα και άρα δεν έδιναν υποσχέσεις.

    Το αποτέλεσμα ήταν αυτό που βλέπουμε. Αυτός ο ελεεινός δημαγωγός και ψεύτης λίγες ημέρες μετά τη νίκη του δήλωσε αδυναμία προστασίας της εθνικής μας κυριαρχίας και στην πραγματικότητα μας "χρεοκόπησε" με τον πιο επώδυνο τρόπο, φέρνοντας στην πατρίδα μας το ΔΝΤ. Αυτό είναι το μοναδικό του έργο, με το οποίο θα καταγραφεί στην ελληνική ιστορία. Ήταν ο άνθρωπος, ο οποίος χρεοκόπησε τους Έλληνες και έσωσε από τη χρεοκοπία τους τοκογλύφους δανειστές τους. Ο "δικός" τους άνθρωπος …σύμφωνα με τις δικές τους εφημερίδες. Ο άνθρωπος, ο οποίος επέλεξε το δικό τους "καλό" εις βάρος του καλού του ελληνικού λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΑΡΑ.
    Ριν αληθεια πως ο νγενει πολιτικος σου βιος αλλα και η συγκυρια σε ευνοουν.
    Προσεχε ομως .
    Τι σου χρειαζεται ενα πανελληνιως
    διαβοητο ατομο, απο την Β ΠΕΙΡΑΙΑ
    που σε συνοδευει στις εμφανισεις σου στους Δημους αυτης της περιοχης???
    Ο αντιπεριαρχης σου Ν Γαλανος που τον ξερει καλυτερα ,γιατι δεν σε προστστευει?
    Διωξε μακρυα σου τα λαμογια που νυριστηκαν ψητο και σπευδουν να σε πλαισιωσουν οικογενειακως!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. “Από την Κοζάνη αναγνώρισε ότι είναι δικαιολογημένος ο κόσμος να είναι οργισμένος αλλά κάλεσε τους πολίτες να μην δώσουν την ψήφο τους σε αυτούς που επενδύουν στον φόβο και την ανασφάλεια, αλλά να την μετατρέψουν σε δύναμη δημιουργίας και αλλαγών.”

    Οι μόνοι που επενδύουν σε φόβο και ανασφάλεια είναι η κυβέρνησή του, τα media και οι απανταχού “πρόθυμοι” υποστηρικτές τους που δεν χάνουν ευκαιρία να τρομάζουν τον κοσμάκη για το αύριο αυτού του τόπου.

    Δεν θα κουραστούμε ποτέ να λέμε ότι μέσα στο χάος και την ΜΑΖΙΚΗ ευθύνη ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ μετά την μεταπολίτευση, το ΠΑΣΟΚ και ο ΓΑΠ έχουν τη μερίδα του λέοντος ως προς την κατάντια της χώρας και την ξεφτίλα του Μνημονίου.

    Υπάρχει Θεία δίκη, να το γνωρίζουν αυτό οι υπεύθυνοι…με τον έναν η τον άλο τρόπο ο Ελληνικός λαός θα πάρει την “εκδήκησή” του και τα παιδιά αυτωνών θα ντρέπονται να ξεστομίζουν τα ονόματά τους.
    Όσο συνεχίζουν να πιέζουν, να ψεύδονται και να καταστρέφουν την Ελληνική συνείδηση τόσο ο οίκτος του λαού θα μειώνεται όταν έρθει η στιγμή να στηθούν Δικαστήρια και Δημεύσεις.


    **** παντως στην Κοζανη δεν τους καλοδεχτηκαν ΚΑΘΟΛΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση