GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο υπερκοριός της ΕΛ.ΑΣ...

Από το http://topontiki.gr/ Αυξάνεται και πληθύνεται η οικογένεια των κοριών, που αναπτύσσεται με φρενήρεις ρυθμούς μέσα στους γόνιμους κό...

Από το http://topontiki.gr/
Αυξάνεται και πληθύνεται η οικογένεια των κοριών, που αναπτύσσεται με φρενήρεις ρυθμούς μέσα στους γόνιμους κόλπους των διωκτικών - κατασταλτικών μηχανισμών του κράτους.
Έτσι, μετά τους δίδυμους σούπερ ωτακουστές (συστήματα νόμιμων συνακροάσεων κατά την… επιστημονική ορολογία) της ΕΥΠ και της Αντιτρομοκρατικής, ένα νέο μέλος αναμένεται να προστεθεί στις αρχές του νέου έτους.
Πρόκειται για ένα ακόμη «έμβρυο» που άρχισε ήδη να κυοφορείται και με φυσιολογικό τοκετό αναμένονται τα γεννητούρια του κάπου μεταξύ Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου του 2011, ώστε ν’ αποφέρει στην αστυνομία ακόμη ένα ηλεκτρονικό υπερόπλο.
Με τη διαφορά ότι ο αναμενόμενος νεοσσός προορίζεται να ...
ικανοποιήσει άλλη μια διαστροφική απόλαυση των αισθήσεων, εκτός από αυτή της ακοής, που υπηρετούν οι δίδυμοι σούπερ κοριοί.
Σκοπός του είναι να καλύψει το κενό που δημιουργείται στον κυβερνοχώρο από την αδυναμία επόπτευσης και αρχειοθέτησης των σερφαρισμάτων και των επικοινωνιών στο Ίντερνετ ύποπτων για την εθνική και τη δημόσια ασφάλεια ατόμων. Ο ηλεκτρονικός δηλαδή «δίκης οφθαλμός ος τα πανθ’ ορά».
«Σούπερ μάτι»
Στις αρχές του νέου χρόνου, λοιπόν, αναμένεται ν’ αποκτηθεί το «σούπερ μάτι» της ΕΛ.ΑΣ., στη μορφή ενός ειδικού μηχανήματος, το οποίο θα έχει δυνατότητες διασύνδεσης και παρείσφρησης στα υπολογιστικά συστήματα ύποπτων ατόμων, προκειμένου να παρακολουθεί και να καταγράφει σε πρώτο χρόνο περιηγήσεις σε ιστότοπους, όπως επίσης και – κυρίως – όλη την ηλεκτρονική αλληλογραφία, είτε αυτή διεκπεραιώνεται δια μέσου e-mail είτε στα chat rooms.
Σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκονται στο τελικό στάδιο οι από μήνες δρομολογημένες διαδικασίες προκειμένου ο συγκεκριμένος εξοπλισμός να υπαχθεί σε ειδικό πρόγραμμα του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ), το οποίο στο σύνολό του θ’ αποδώσει στην αστυνομία τελευταίας τεχνολογίας μηχανολογική υποστήριξη συνολικού κόστους που θ’ αγγίξει ή και θα ξεπεράσει τα 4.000.000 ευρώ.
Προεξάρχουσα θέση σ’ αυτό τον κυκεώνα των νέων προμηθειών κατέχει αδιαμφισβήτητα ο ξάδελφος των δίδυμων γιγάντων που, όπως επισημάνθηκε, κατέχουν ΕΥΠ και Αντιτρομοκρατική.
Άλλωστε, όπως σημειώνεται από τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, η ενίσχυση με ένα σύστημα… νόμιμων παρακολουθήσεων των διαδικτυακών σταθμών και συνομιλιών ατόμων που θεωρούνται εχθρικά προς την κοινωνία και την εθνική ασφάλεια αποτελεί συμβατική υποχρέωση της χώρας προς την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Μια υποχρέωση που αναλήφθηκε αμέσως μετά τα συμπεφωνημένα σε σχετική σύσκεψη των αρμόδιων υπουργών Εσωτερικών, Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες, λίγο καιρό μετά τις αιματηρές βομβιστικές επιθέσεις της Αλ Κάιντα στις 7 Ιουλίου του 2005 σε τρεις συρμούς του μετρό και σε ένα λεωφορείο στο Λονδίνο.
Βέβαια, όπως συμβαίνει και τώρα με τους σούπερ κοριούς, προαπαίτηση για να προχωρήσει η αστυνομία στην παγίδευση του υπολογιστή ενός ύποπτου είναι η έκδοση σχετικού βουλεύματος για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών κι αφού προηγουμένως υποβληθεί τεκμηριωμένο αίτημα από πλευράς προανακριτικών αρχών.
Η άλλη διαφορά με τους δίδυμους κοριούς που διακρίνει και ξεχωρίζει τον… Μεγάλο Εξάδελφό τους, είναι ότι δεν θα εγκατασταθεί στην έδρα μιας από τις δύο υπηρεσίες που τους χρησιμοποιούν, αλλά στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για καλύτερο έλεγχο και μεγαλύτερη διαφάνεια.
«Αλεξίσφαιρο» ασπίδα για τους χάκερ
Πέρα από το Κυκλώπειο Μάτι της, η αστυνομία έρχεται να σφυρηλατήσει τον ηλεκτρονικό μηχανισμό της με μια ακόμη «αλεξίσφαιρη» ασπίδα που θα χρησιμοποιείται ως αμυντικό μέσο απόκρουσης των επιθέσεων από τους μάγους του ιντερνετικού πεδίου, τους γνωστούς μας χάκερ.
Σύμφωνα με τις σχετικές πηγές ενημέρωσης, οι αρμόδιοι αξιωματικοί που ειδικεύονται στις νέες τεχνολογικές εφαρμογές επιδιώκουν την προμήθεια ενός άλλου ειδικού λογισμικού, που θα εγκατασταθεί κι αυτό στη νέα διευρυμένη έδρα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με σκοπό ν’ αποτελέσει ομπρέλα ασφαλείας για ακόμη και καταιγιστικής μορφής επιθέσεις από αθέμιτους επιδρομείς.
Όπως σημειώνεται, θα παρέχεται μ’ αυτό η δυνατότητα στην αστυνομία να εντοπίζει τη στιγμή εξαπόλυσης της όποιας επίθεσης, προκειμένου να ενεργοποιούνται τα ηλεκτρονικά αντανακλαστικά για την αυτόματη ανύψωση απόρθητων τειχών προστασίας. Ειδικοί αισθητήρες θ’ ανιχνεύουν την απόπειρα παραβίασης ενός συστήματος και ανεξαρτήτως του αν πρόκειται για ιστοσελίδα δημόσιου ή ιδιωτικού συμφέροντος, θα λαμβάνουν τα απαραίτητα για την απόκρουση αντίμετρα.
Όπως υποστηρίζουν τα στελέχη της αστυνομίας, κατ’ αυτόν τον τρόπο θα είχαν αποφευχθεί οι εισβολές, για παράδειγμα, στον ιστότοπο της Λούκας Κατσέλη πριν από ακριβώς έναν χρόνο, τον Σεπτέμβριο του 2009, όταν υποτίθεται πως ανέγραψε στο σάιτ της πως συμφωνεί με τη λογική επιλογής στόχων της τρομοκρατίας, λίγες ώρες μετά τη βομβιστική επίθεση μελών της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς στην κατοικία της στο Κολωνάκι.
Επίσης, δεν θα είχε επιτραπεί η ανάρτηση πριν από λίγους μήνες ενός απειλητικού μηνύματος σε ιστοσελίδα μεγάλου Επιμελητηρίου της χώρα και είχε ως στόχο, λίγο μετά την εκλογή του, τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, στο οποίο χαρακτηριζόταν ως προδότης.
Όπως διαπιστώθηκε, το μήνυμα ανήρτησε Σκοπιανός πολίτης, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε διεθνές ένταλμα σύλληψης και πριν από μικρό χρονικό διάστημα συνελήφθη κι εκδόθηκε στη χώρα μας για να δικαστεί.
Τέλος, δεν θα είχε καταρρεύσει το ηλεκτρονικό σύστημα απογραφής των δημοσίων υπαλλήλων, το οποίο «έπεσε» όταν ένας χάκερ εισέβαλε σ’ αυτό και το έδειχνε διαρκώς υπερφορτωμένο. Όπως διαπιστώθηκε, η εισβολή είχε γίνει από υπάλληλο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση του νομού Αχαΐας, ο οποίος μ’ αυτόν τον τρόπο ήθελε να καταδείξει αφενός το πόσο ευάλωτος ήταν ο μηχανισμός απογραφής, αφετέρου τη… διαφωνία του για τη σχετική απόφαση.
Στο ίδιο πρόγραμμα εντάσσεται και η προμήθεια λογισμικού, το οποίο θεωρείται ειδικό στην ανίχνευση και τον εντοπισμό λέξεων και φράσεων που παραπέμπουν σε πιθανότητα εκδήλωσης της επιθυμίας για αυτοκτονία κάποιου μέσω Ίντερνετ. Το σύστημα αυτό ενεργοποιείται κάθε φορά που «διεγείρεται» από ένα πολυσύνθετο μπουκέτο περίπου ενός εκατομμυρίου γραπτών συνδυασμών.

6 σχόλια

  1. Το σύστημα δεν θα εγκατασταθεί για όλους τους νόμιμους λόγους, αλλά για χατηράκια πολιτικά. Επιπλέον, όπως και τις προηγούμενες φορές, θα ενεργοποιείται με τρόπο παράνομο και αντισυνταγματικό.

    Εμάς πάντως, στα @@ μας. Και θα σας κάνουμε (με την βοήθεια δικού μας ανθρώπου) την ζωή δύσκολη για όσα μέχρι τώρα ήταν απλή.
    ;-)

    Σημαντική λεπτομέρεια:
    Εκεί που πάσχουν όλα αυτά τα συστήματα, είναι το περιορισμένο εύρος ζώνης για την διασύνδεση κορμού (αφού δεν δίνει μίζα, γιατί να το κάνουν) και στον απαράβατο κανόνα πως όλα τα επιστημονικά εργαλεία, πρέπει να τα χειρίζονται ηλίθιοι και κάφροι, αναλφάβητοι χωροφύλακες, γιωτάδες εγκεφάλου, σφουγγοκολάριοι και χαριστικά βολεμένοι σε αυτές τις υπηρεσίες.

    Μετά την εκδίκαση μια υπόθεσης σε βάρος ενός τέτοιου βλάκα που καταχράται εξουσία για ίδιο κομματικό όφελος με αποτέλεσμα να ζημιώνει και να ταλαιπωρεί πολίτες, θα σας δώσουμε και 3 ονόματα-παραδείγματα των "πουτ δε κοτ νταουν". Μαζί, δώρο τρία ακόμα ονόματα μπάτσων που συγκαλύπτουν υποθέσεις ναρκωτικών.

    Για να είμαι πάντως δίκαιος, υπάρχουν ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ εξαιρέσεις, που όμως απλά επιβεβαιώνουν ότι περί κανόνα πρόκειται.

    Πουτ δε κοτ ντάουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΡΕΞΕ ΤΡΕΞΕ ΜΑΛΑΚΑ.

    ΓΙΝΕ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΑΛΑΚΑ.

    ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΡΑΝΟΣ..ΟΣ..Σ..

    ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ: ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ, ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΦΟΡΟΙ, ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΙΑ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΡΕΧΕΙ !!!
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ Η ΟΧΙ ;


    ΤΑΞΙΔΙΑ, ΚΑΝΟ, ΠΟΔΗΛΑΤΟ, ΤΡΕΞΙΜΟ.
    ΚΑΛΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ!!!!!!!!!!!!

    Εσείς ρε ζώωωωωωαααα που έχετε απομείνει και τον υποστηρίζετε
    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ ΓΟΜΑΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ...ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΑΣ..
    ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΣΑΣ..

    ΤΙ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΚΤΗΝΗ ΠΑΣΟΚ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα αυτά είναι μηχανήματα του διαβόλου και της νέας εποχής με σκοπό τον έλεγχο της επικοινωνίας των πολλών και ανυποψίαστων πολιτών.
    Το ερώτημα που γεννιέται είναι τι είδους μηχανήματα διαθέτουν οι μεγαλοεπιχειρηματίες για να παρακολουθούν τους ανταγωνιστές τους και όχι μόνο τι μηχανήματα διαθέτουν οι πρεσβείες τη μηχανήματα διαθέτουν σκοτεινοί κύκλοι.
    Αρχή κάθε σοβαρού οργανωμένου εγκλήματος είναι η παρακολούθηση είτε
    αυτό είναι κλοπή ληστεία φόνος τραυματισμός απαγωγή εμπόριο ανθρώπων σε όλα προηγείται η παρακολούθηση και ενώ όλοι έχουμε δηλώσει τα κινητά μας όταν ρωτάμε μια υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας ποιο είναι αυτό το άγνωστο τηλεφωνώ που μας ενοχλεί λένε οτί δεν μπορούμε να σου δώσουμε στοιχεία διότι δεν επιτρέπεται. Και τη να τα κάνουμε τα στοιχεία όταν θα διαπραχθεί το έγκλημα θα έχει ήδη διαπραχθεί;;;
    Επίσης δεύτερη αρχή κάθε οργανωμένου εγκλήματος είναι το λάδωμα προς τις αρχές για να κάνουν τα στραβά μάτια κανένας δεν κινείται στα τυφλά και δεν θέλει να περάσει την ζωή του στην φυλακή αρά έχει εξασφαλίσει με χρήμα ότι θα ψάχνουν αλλά δεν θα βρίσκουν τίποτα .
    Άρα καταλήγουμε στο ότι όσο περισσότερο παρακολούθηση θα υπάρχει τόσο θα αυξάνεται η εγκληματικότητα διότι τα συγκεντρωμένα στοιχεία παρακολούθησης έχουν τον τρόπο την ικανότητα το μέσο το χρήμα τον εκβιασμό οι ενδιαφερόμενοι να τα έχουν.
    Όσο περισσότερους αστυνομικούς έχουμε τόσο θα αυξάνει η εγκληματικότητα διότι έχει αποδειχτεί ότι το ήθος πολλών εξ αυτών είναι πολύ κατώτερο του μέσου πολίτη ίσως ακόμα και του εγκληματία.
    Και αν ακόμα υποθέσουμε οτί δεν συμβαίνουν τα δυο ανωθι ποιος σου λέει ότι δεν υπάρχει ένα ανώτερο μηχάνημα που μπορεί να μην το πιάνει αυτό το μηχάνημα η να μπορεί να αντλεί στοιχεία πληροφορίες από αυτό το μηχάνημα .
    Ενώ έχουμε τόσα μηχανήματα και τόσους αστυνομικούς τη ν εξαφανισμένη κοπέλα στην Κρήτη δεν την βρήκαν ακόμα.
    Γιατί ενώ έχουμε τόσους αστυνομικούς και τόσα μηχανήματα έχουμε 40.000 θύματα σωματεμπορίας.
    Για ποιον το παίρνουν αυτό το μηχάνημα για τους τρομοκράτες που όπως δηλώνουν είναι
    20 άτομα και τους έχουν είδη βρεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑ μηχανήματα αγοράζονται για να πέφτουν οι μίζες στα κόμματα και τους υπουργούς. Μόνο.

    Στο εργαστήριο ασυρμάτων στη ΓΑΔΑ, με 2 μόνο βάρδιες, έχει 6 ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΥΣ αναλυτές φάσματος και 3 αρκετά ακριβούς αναλυτές επικοινωνιών. Αν υπολογιστούν και όλα τα υπόλοιπα...

    Οι μπάτσοι και οι πολιτικοί λυμαίνονται το δημόσιο. Ξέρω πολλά ακόμα, αλλά όλα στην ώρα τους. Εξαρτάται.

    Οι μίζες του Χρυσαυγίδη του μαλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιοί μας πίεσαν να αγοράσουμε το ρουφιανομηχανημα;

    Απο ποιούς το αγοράσαμε;

    Ποιοί ανέπτυξαν το λογισμικό;

    Ποιοί πήραν τη μίζα;

    Ποιά καλά παιδιά εκπαιδεύονται να το δουλέψουν;

    Το ποιούς θα παρακολουθούν, αδιάφορο μου είναι, ολα γίνονται για τη μίζα.

    Μια χώρα με τρύπια οικονομία διαφθορά και κρατική μαφία,

    είναι πολύ φυσικό να διαθετει 65000 αστυνομικούς και 85000 παπάδες.

    Αυτή η χώρα είναι ταγμένη να υπηρετεί ξένα συμφέροντα, να δανείζεται υπέρογκα ποσαά για την εξυπηρέτηση των χρεών της, να πληρώνει εκατοντάδες χιλιάδες ένστολους και κρυφούς για να αντιμετωπίση,

    τον "Εχθρό Λαό" και τα άνομα συμφέροντα.

    Οι πολιτικοί αυτά τα γνωρίζουν πολύ καλά αλλά τώρα πλέον εκβιάζονται απο τις διάφορες Επερεσίες.

    Οι ένστολοι τους φοβίζουν και τους εκβιάζουν, τους υπόσχονται "προστασία", αν η κατάσταση φτάσει...

    Τελευταίο αποκούμπι του καθε απατεώνα η Εκκλησία και η Αστυνομία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ ΛΥΣΤΕ ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΟΥ ΤΙΣ ΚΑΤΩΘΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

    1) ΠΟΙΑ Η ΕΝΤΑΣΗ ΤΙΣ ΠΟΡΔΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΧΑΡΙΑ (ΣΕ DB);
    2) ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΔΙΑΜΕΤΡΟΙ ΤΩΝ ΦΟΥΣΚΩΝ ΤΩΝ ΠΟΡΔΩΝ ΤΟΥ ΚΑΡΧΑΡΙΑ(ΣΕ ΜΜ);

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση