GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όλοι μαζί στη μάχη για το κέντρο της Αθήνας...

Από τον Γιάννη Σγουρό υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής «Καταδικάζω με τον πιο κατηγορηματικό και σαφή τρόπο την άνανδρη επίθεση των ανεγκέφ...

Από τον Γιάννη Σγουρό
υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής

«Καταδικάζω με τον πιο κατηγορηματικό και σαφή τρόπο την άνανδρη επίθεση των ανεγκέφαλων κατά του Αλέκου Αλαβάνου.
Από το 2008 ως Νομάρχης Αθηνών είχα αναδείξει το τεράστιο πρόβλημα και τις επιπτώσεις που θα επακολουθούσαν στο κέντρο της Αθήνας.
Δυστυχώς, τότε ήμουν μόνος. Η τότε Κυβέρνηση Καραμανλή και τα κόμματα του ελληνικού Κοινοβουλίου σιώπησαν. Σήμερα, έστω κι αν χάθηκε πολύτιμος χρόνος, είναι επιτακτική ανάγκη να δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη για το κέντρο της Αθήνας.
Ένα κέντρο ασφαλές για τους πολίτες και απαλλαγμένο από...
 τις εικόνες εγκατάλειψης που προκαλούν ντροπή.
Το ολοκληρωμένο σχέδιο που κατέθεσα ως Νομάρχης Αθηνών είναι στα χέρια όλων.
Τα 188 εκατ. Ευρώ από τα τομεακά προγράμματα της Ε. Ε για την ανάπλαση της περιοχής περιμένουν.
Από την 1η Ιανουαρίου, όποιος κι αν εκλεγεί Περιφερειάρχης Αττικής, πρέπει να δώσει άμεση λύση».

35 σχόλια

  1. καμια ψηφος στο φιλαρακι του Παπανδρεου
    στον εκλεκτο της κυβερνησης του ΠΑΣΟΚ
    καμια ψηφος ουτε στον δευτερο γυρο να μην βρεθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΓΟΥΡΕ


    ΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

    ΓΙΑΤΙ
    ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ


    ΤΑ ΦΛΩΡΙΣ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΤΡΑΤΟΥΣ ΣΕ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗ "ΧΑΣΟΥΡΑ"!
    ΚΡΙΜΑ

    ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕΣ ΜΕ 67%

    ΤΩΡΑ??
    Ο ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ ΚΑΗΜΕΝΕ?

    ΤΕΛΛΗΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΥΡΟ στους αλητες του πασοκ εδω και τωρα.
    ΜΑΥΡΟ στον λεχριτη ξευτιλισμενο αμερικανο δωσιλογο Jeffrey και στην αλητοπαρεα του.

    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ οποιοδηποτε αλλο κομμα θελουμε ΕΚΤΟΣ ΠΑΣΟΚ & CIA

    ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαύρο στον Σγουρό τον υπηρέτη της χούντας του μνημονίου και του ΠΑΣΟΚ. Έλληνες αντισταθείται στην νέα χούντα του Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδή κε Σγουρέ τι είχατε προτείνει ?? Να γίνουν ...αρσιβαρίστες με ελληνική ιθαγένεια οι πιο μπρατσωμένοι μετανάστες (θα τους κάναμε και Ελληνες από τη προγιαγιά τους) και οι υπόλοιποι στην ...πυρά ?? ή μήπως δεν σας θυμίζει κάτι το παραπάνω ? Μαύροοοοο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαύρο στην γαλαζοπράσινη μαφία! Μαύρο σ' αυτούς που κατάντησαν την χώρα εξάρτημα, και φόρου υποτελείς! Μαύρο σ'αυτούς που χρόνια τώρα διαπλέκονται σε βάρος μας. Μαύρο στους Βατοπεδινούς, στα (σο)δομημένα ομόλογα της δεξιάς, μαύρο και στους φαλαγγίτες ταγματασφαλίτες βουλευτές που ψήφισαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ και με την καταστρατήγιση κάθε έννοιας δικαίου υπέγραψαν την παράδοση άνευ όρων της Ελλάδας μέσω του επαίσχυντου μνημονίου και της δανειακής συμβάσεως που έχει βάλει ως εγγύηση του δανείου ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ μη εξαιρουμένης της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ (για την προστασία της οποίας στέλνουν τα ΜΑΤ),ΜΗ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ του κτηρίου της ΒΟΥΛΗΣ, ΜΗ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ, ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ!!!!
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΑΥΡΟ αλλά και σύντομα θα δώσετε λόγω ενώπιον των δικαστηρίων για την ΔΟΣΙΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ρε ουουουουστ σγουρε....ισιωσε τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ
    ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ......
    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ, ΤΟΝ ΝΕΝΕΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΛΙΟ ΓΟΥΣΗ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. A.


    ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ

    ΙΔΟΥ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ www.alfavita.gr

    Βασίλης Μπαλάσκας Ημερομηνία 22-10-2010
    Καθηγητής στο 1ο ΓΕΛ Ηλιούπολης
    Αναπληρωματικό μέλος ΠΥΣΔΕ Ά Αθήνας
    Τηλ. 2107013533 κιν. 6972840303
    Email:vasbalaskas@hotmail.com

    Επιστολή προς τους συναδέλφους της ΠΑΣΚ καθηγητών Αττικής
    Ας επιλέξουμε τους έντιμους και ας μαυρίσουμε τους καιροσκόπους


    Συνάδελφοι,
    Προ ημερών, είχα δημοσιεύσει στο εκπαιδευτικό δίκτυο Alfa vita με ημερομηνία 8-10-2010, μια <> επιστολή προς τους ισόβιους ιδιοκτήτες και διαχειριστές της ΠΑΣΚ Ελλάδας, ΚώσταΜανιάτη, Κώστα Γιακουμάκη από τους υψηλόβαθμους, και ΣίμοΣεχόπουλο Κυριάκο Αθανασόπουλο, ΘωμάΓεωργιάδη , ΓιάννηΚαλουδιώτη, Νίκο Βασιλόπουλο, από τους χαμηλόβαθμους της ΠΑΣK A’ Αθήνας, με αφορμή, την απολύτως αναιτιολόγητη, άκρως προσβλητική (για τη τοπική μου ΠΑΣΚ, και τον Γραμματέα της, Δημήτρη Κολιό που με πρότειναν ομόφωνα, και για το ΠΥΣΔΕ A’ Αθήνας και για το ΑΠΥΣΔΕ Αττικής) αλλά και πρωτόγνωρη στα συνδικαλιστικά χρονικά, εξαίρεσή μου από τα ψηφοδέλτια.
    Είναι αλήθεια όμως, πως ένοιωσα, κάποια ηθική ικανοποίηση, από την μεγάλη αναγνωσιμότητα που είχε αυτή η επιστολή( πάνω από 5000 αναγνώσεις) και κυρίως από τα πολλά επαινετικά λόγια που μου στείλατε, τόσο μέσω τηλεφωνημάτων όσο και με email. Γνωρίζοντας όμως, πολύ καλά, πως υπάρχει σοφία και εξυπνάδα στην μετριοφροσύνη, και θεωρώντας ανόητο όποιον πιστεύει ότι τα όποια επαινετικά λόγια που του λένε, είναι επαρκής λόγος για να γίνει επηρμένος και αλαζόνας, θα σας έλεγα με ειλικρίνεια, ότι δεν πήραν καθόλου τα μυαλά μου αέρα.
    Επειδή όμως κανένας από τους παραπάνω <> και υποψήφιους, έως τώρα, δεν είχε την ευαισθησία να απαντήσει, και να δώσει κάποιες έστω αληθοφανείς εξηγήσεις, ένοιωσα την υποχρέωση να διερευνήσω, να εντοπίσω, και να ενημερώσω, τους συναδέλφους της ΠΑΣΚ, ποια, κατά την γνώμη μου και όχι μόνο, είναι τελικά, τα πραγματικά κίνητρά τους, τόσο για τον αποκλεισμό μου, όσο και για την ένταξη των ιδίων στο ψηφοδέλτιο.
    Παρατηρώντας κανείς σχεδόν όλους τους υποψήφιους για το ΠΥΣΔΕ, στο ψηφοδέλτιο της ΠΑΣΚ A’ Αθήνας, που είναι όλοι οι χαμηλόβαθμοι της παράταξης, που έχω αναφέρει παραπάνω, αντιλαμβάνεται αμέσως, πέρα του ότι αποτελούν τους μεγάλους <>, κατά περίεργο τρόπο είναι και όλοι τους Διευθυντές Γυμνασίων και Λυκείων. Εύκολα, λοιπόν, κανείς μπορεί να κατανοήσει: και γιατί οι ίδιοι οι παραπάνω υποψήφιοι της ΠΑΣΚ Ά Αθήνας, ως άλλοι Καίσαρες, με <> έξω από το ψηφοδέλτιο, και γιατί έβαλαν όλοι τους υποψήφιοι για το ΠΥΣΔΕ A’ Αθήνας όντες Διευθυντές, και ποιο είναι το μόνο τους κίνητρο στις εκλογές…
    [ΣΥΝΕΖΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ Β]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. B.

    ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ

    ΙΔΟΥ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ www.alfavita.gr

    Β ΤΜΗΜΑ
    Ας επιλέξουμε τους έντιμους και ας μαυρίσουμε τους καιροσκόπους, του Βασίλη Μπαλάσκα

    Βασίλης Μπαλάσκας Ημερομηνία 22-10-2010
    Καθηγητής στο 1ο ΓΕΛ Ηλιούπολης
    Αναπληρωματικό μέλος ΠΥΣΔΕ Ά Αθήνας
    Τηλ. 2107013533 κιν. 6972840303
    Email:vasbalaskas@hotmail.com

    Επιστολή προς τους συναδέλφους της ΠΑΣΚ καθηγητών Αττικής
    Ας επιλέξουμε τους έντιμους και ας μαυρίσουμε τους καιροσκόπους

    Φυσικά θα πείτε κάποιοι από σας, τους φίλους της ΠΑΣΚ, και με το δίκιο σας, μα εσύ τους ισοπεδώνεις όλους. Δεν θεωρείς κανένα ικανό και άξιο για επιλογή; Μήπως έχεις φύγει και από το ΠΑΣΟΚ; Παραμένω απλός στρατιώτης της παράταξης, για την οποία αγωνίζομαι εδώ και 25 χρόνια, παρά τις αντιξοότητες και τα εμπόδια που μου βάζουν κάθε φορά, χωρίς ποτέ να επιδιώξω κανένα ίδιον όφελος, και εμπιστεύομαι απόλυτα την πλειοψηφία των συναδέλφωνπου την αποτελούν. Το ότι ποτέ δεν ζήτησα καμία θέση και τίποτα για τον εαυτό μου, μου δίνει νομίζω και το δικαίωμα, να κάνω αυστηρή κριτική για τα πεπραγμένα των πολλών τελευταίων χρόνων:
    Η παράταξη μας, αγαπητοί φίλοι, πραγματικά έχει απαξιωθεί, αφού κατέληξε να αποτελεί προνόμιο μιας μικρής μειοψηφίας και αγνοείται προκλητικά, η συντριπτική πλειοψηφία που είναι η βάση της. Παρά, όμως, τηναπαξίωση που έχει δεχθεί η ΠΑΣΚ καθηγητών τα τελευταία χρόνια, προφανώς και υπάρχουν αρκετοί σύντροφοι από την παράταξη σε όλες τις περιοχές της χώρας, σε όλες της ΕΛΜΕ, αλλά και στα ψηφοδέλτια τόσο στο ΚΥΣΔΕ όσο και στο ΑΠΥΣΔΕ Αττικής, που αποτελούν ελπίδα για όλους μας, αφού αντιστέκονται και αγωνίζονται καθημερινά,(πολύ περισσότερο από μένα) για το καλό των συναδέλφων και της εκπαίδευσης, και φυσικά της παράταξης, χωρίς μάλιστα καμία ιδιοτέλεια.
    Κάνω λοιπόν έκκληση προς όλους τους φίλους και συντρόφους μου, να προσέλθουν μαζικά και να στηρίξουν, όλους αυτούς, που με αξιοπρέπεια και εντιμότητα, βοηθούν καθημερινά, να σταθεί αυτή η παράταξη στα πόδια της, και να μην καταρρεύσει. Μόνο έτσι μπορούμε να ανατρέψουμε στην πράξη όλους εκείνους τους ισόβιους ηγέτες της που την ιδιοποιούνται τόσα χρόνια και την έχουν φτάσει στον πάτο.
    Συνάδελφοι,
    Τίποτα δεν έχει παίξει τόσο καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της συνείδησής μου όσο η γνώση μου για το τι είναι καλό και το τι κακό. Γι αυτό πάντα απορούσα με την άποψη πολλών συναδέλφων μου της ΠΑΣΚ, και κυρίως φίλων μου, που μου έλεγαν, ότι πρέπει να αφήνω κατά μέρος τις αντιλήψεις μου αυτές, όταν πιάνω το στυλό μου στο χέρι. Και αυτό γιατί, το αποτέλεσμα μιας τέτοιας τακτικής θα ήταν να μετατρέψω το μυαλό μου σε μια φωτογραφική μηχανή, αδιάφορη για το καλό και το κακό, την ομορφιά και την ασχήμια.
    • Τελειώνοντας αυτή την δεύτερη επιστολή μου θέλω να αναφερθώ για άλλη μια φορά στους ιδιοκτήτες και διαχειριστές της ΠΑΣΚ, που εδώ και είκοσι και πλέον χρόνια θεωρούν τσιφλίκι τους την παράταξη, και να τους πω: Έχετε ήδη βουλιάξει την ΠΑΣΚ, το γνωρίζετε καλά, αλλά κάνετε σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Θέλω να σας τονίσω για άλλη μια φορά, πως στην απαξίωση και στη συρρίκνωση που έχετε οδηγήσει την παράταξη, οι απλοί καθηγητές της βάσης της ΠΑΣΚ, απαντούν με ποσοστά που ολοένα αυξάνονται. Ας οχυρώνεστε όσο θέλετε σε όποια φρούρια, εξαιτίας της μανίας σας για εξουσία και ασφάλεια, και ας προσπαθείτε να επιβληθείτε με όποιο μέσο κι αν σας έχει απομείνει, σε όσους λειτουργούν έντιμα και με πνεύμα ανεξάρτητο, μόνο και μόνο για να έχετε τον απόλυτο έλεγχο στην ΠΑΣΚ, έστω και σε αυτό το μικρό ποσοστό που την συρρικνώσατε.
    Να ξέρετε πως αργά η γρήγορα τα καραβάνια των απλών καθηγητών της βάσης της ΠΑΣΚ, θα σας φτάσουν, και στη συρροή των υπομονετικών αλλά αγανακτισμένων αυτών ανθρώπων, δεν θα αντέξει κανένα μάνταλο…
    Βασίλης Μπαλάσκας
    Υ.Γ. Τα χρώματα αυτή τη φορά, στην επιστολή, πήραν τη σωστή τους σημασία….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΞΑΝΑ ΠΑΣΟΚ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
    ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΤΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΚΩΛΟΔΕΞΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ, ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΔΕΞΙΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ. ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ! ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ΓΙΩΡΓΑΡΑ,ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΟΛΛΩΝΕΙΣ...ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΨΙΑΡΕΣ ΜΥΞΟΠΑΡΘΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! ΠΑΣΟΚΑΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θέαμα για “τυφλούς” και “κουφούς”
    και ΣΓΟΥΡΟΥΣ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ


    Κάνουν ό,τι μπορούν τα κρατικοδίαιτα ΜΜΕ για να προβάλουν την

    διάσκεψη για την κλιματική αλλαγή στη Μεσόγειο και τη συνάντηση Παπανδρέου – Ερντογάν που έγινε στο περιθώριό της.

    Δυστυχώς όμως ό,τι και να κάνουν δεν μπορούν πλέον να αλλάξουν την φορά των πραγμάτων. Ο …βασιλιάς είναι γυμνός. Το βλέπουν όλοι, αλλά κάνουν ότι δεν το βλέπουν. Όπως κάνουν ότι δεν βλέπουν και όσα γίνονται μέσα στην διάσκεψη και έξω απο αυτήν.

    Εαν την (προσχηματική) “διάσκεψη για το περιβάλλον” διοργάνωνε μία άλλη ΜΚΟ και όχι αυτή του Αντρίκου, θα πήγαινε ο πρωθυπουργός και το μισό υπουργικό συμβούλιο;

    Θα καλούσε τον Ερντογάν να συναντηθούν εκεί ο ΓΑΠ;

    Θα του πλήρωνε τα έξοδα η κυβέρνηση;

    Θα του έστελνε τους υπουργούς να κάνουν λόμπινγκ με τους επιχειρηματίες που έχει μαζέψει;

    Είναι ένα σκάνδαλο μπροστά στα μάτια μας.

    Γιατί κανείς δεν γράφει ποιος διοργανώνει και ποιος πληρώνει τη διάσκεψη της “κλιματικής αλλαγής” καθώς και ποιες συναντήσεις επιχειρηματιών και κυβερνητικών έγιναν στο περιθώριό της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @23 Οκτ 2010 5:54:00 μ.μ.
    ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΛΟΙ
    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΡΑΦΡΟΝΟΣ

    ΔΑΓΚΩΤΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυγά με ντομάτες παρακαλώ!!!!!

    Λοιπόν, άρχισε να γίνεται της μόδας το γιαούρτωμα. Έτσι ξεκινάνει μία επανάσταση. Ο Γιωργάκης βιάστηκε, με τις πέτρες. Πρώτα το γεύμα, μετά ο λογαριασμός.

    Το πρόβλημα όμως είναι ότι το γιαούρτι στοιχίζει 65% περισσότερο από ότι στη Γαλλία, έτσι κι εμείς θα πετάμε μουχλιασμένα. Αλλά μούχλα είναι και οι πολιτικοί μας οπότε θα το δεχθούν με χαρά. Ποιος είδε το σόι του και δεν χάρηκε, ε;

    Λοιπόν, τα δελτία ειδήσεων θα έχουν δελτίο γιαουρτοπτώσεως. Άμα όμως έχει υψηλό βαρομετρικό και αρκετό αέρα, μπορεί να έχουμε και ακραία φαινόμενα πετροπτώσεως. Αυγόπτωση μόνο μετά από γιαούρτι για να κάνει κοντράστ με το άσπρο.

    Και στα αθλητικά θα υπάρχει επιπλέον θέμα. Πχ Ο Αλαβάνος δέχθηκε γιαούρτι στο κεφάλι 5 πόντοι. Αυγό οπουδήποτε εκτός από κεφάλι 4 πόντοι. Την έφαγαν και δύο της ασφάλειας 7 πόντοι γιατί ήταν από σπόντα (φοβερή βολή).

    Η συνέχεια προσεχώς!!!
    ΣΤΟΝ ΣΓΟΥΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στη ζωη σου σου χαριστηκαν τα παντα.
    Τα 8 χρονια Νομαρχης που επικαλεισαι σταδωσε η ...φουκαριαρα η Φωφη και σενα και στον Μιχα.
    Δεν εχεις θεσει τον εαυτο σου στην κριση του Λαου ΠΟΤΕ!!!
    Και τωρα θα τη βρεις απο κει που δεν το περιμενες.
    Κανω μοια προφητεια.
    Μολις βγει ο ΔΗΜΑΡΑΣ περιφεριαρχης εσυ θα παραιτηθεις, απο Συμβουλος.
    Παμε στοιχημα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 70% Η ΠΑΣΚ (ΠΑΣΟΚ) ΣΤΟ ΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΟΧΘΕΣ! ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΕΝΑ 12% Η Ν.Δούλα ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΝΤΑΛΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ! ΑΧ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΕΞΙΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΡΟΥΦΗΞΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ...ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ . ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΤΙΘΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ .
    ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .
    ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ :
    Γ .ΣΓΟΥΡΟΣ ΚΑΙ + Γ . ΔΗΜΑΡΑΣ +
    Α. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ = ΠΑΣΟΚ .
    ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ (Δ.Ν.Τ.)
    ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ
    1 – 1 – 2011
    ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ .
    Ψηφίστε συνδυασμούς ΠΑΣΟΚ σε οποιασδήποτε εκλογές ………και θα φάτε καλααααα!!!!!!!!!
    Καρπαζοεισπράκτορες , χαϊβάνια , νεοέλληνες ,
    που σας πάει η μαλακία σύννεφο .
    Ψηφίστε ξανά και πάλι , το ΠΑΣΟΚ τους λαοπλάνους – λαμόγια ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟ ,ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΑΡΑ ΚΑΙ ΑΛΕΞΗ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ που ο Γιάννης Δημαράς και ο Αλέξης Μητρόπουλος, είναι στημένοι από το ΠΑΣΟΚ για να πάρει τους ψήφους που θα χάσει ο Γ. Σγουρός και να μην πάνε στην Ν.Δ . και βλέπω τους συνταξιούχους και τους εργαζόμενους δημοσίους υπαλλήλους και των ΔΕΚΟ , με μισθούς από 300 -900 ευρώ και να ξεπουλάτε την περιουσία σας , όσο , όσο για να μπορέσετε να ζήσετε , και στη συνέχεια όταν σας τελειώσουν τα ευρώ σας , να ψάχνετε τα σκουπίδια για να βρείτε κάτι χρήσιμο .
    Και στον ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΜΕ ΜΕΙΩΣΗ από 10%εως 30% ανάλογα με την επιχείρηση αυτή θα κρίνει πόσο θα είναι η μύωσης των μισθών των εργαζομένων που έχει .
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ .
    ΔΗΛΑΔΗ ΠΛΗΡΗ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΑΦΡΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ .
    Αν σας αρέσει ο αυριανός σας τρόπος της ζωής που θα έχετε , ξαναψηφίστε τους χαϊβάνια νεοέλληνες της καρπαζιάς , γιατί για καρπαζιές σας έχουνε αυτοί που τους ψηφίζεται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σγουρέ θα ερθεις στον Αγιο Παντελεήμονα; Αν ναι σε παρακαλώ πές μας πότε για να ρθούμε να σε προυπαντήσουμε . (Αν εχεις κάποια ιδιαίτερη προτίμηση σε φρούτα η γαλακτοκομικά σε παρακαλώ να μας το πείς για να προετοιμασθούμε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ (ΚΟΥΒΕΛΗΣ, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ). ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΝΤΕ ΖΩΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ.ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΑ ΜΗΔΕΝΙΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΦΛΩΜΩΣΕΙ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ.ΑΝΤΕ ΖΩΑ Η ΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Kάτοικοι του Αγ.Παντελεήμονα μην πετάτε τρόφιμα. Μαζέψτε τα προφυλακτικά από τα μπουρδέλα της περιοχής και πετάξτε τα στους πολιτικούς που σας επισκέπτινται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΨΗΦΙΖΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙ ΩΣ ΜΕΛΟΣ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΥΡΙΕ ΣΓΟΥΡΕ , ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΛΙΓΟ , ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΝΗΡΩΝΩΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΑΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ , ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @23 Οκτ 2010 5:54:00 μ.μ
    Φίλε αν δεν κάνεις πλάκα να το κοιτάξεις.


    @23 Οκτ 2010 6:54:00 μ.μ.
    Αν είναι έτσι μη το διατυμπανίζεις. Δείχνει ποιός τα έτρωγε μαζί με τον Πάγκαλο και ποιοί μας έφεραν ως εδώ όπως λέει και το κόμμα σου. Εγώ πάντως το ξέρω ότι οι επαγγελματίες πωλητές ψήφου δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο στη ζωή τους ακόμη και αν τους πάνε τον μισθό στα 300 Ευρώ. Δεν εκπλήσσομαι λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΜΗΝ ΘΕΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΑ...
    ΕΝΑ ΠΑΡΟΝ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΗΡΩΑ.
    ΔΕΝ ΛΕΩ,ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΩΛΕΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΔΕΙΞΕ.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΨΗΦΙΖΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΛΑΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. O MANIATHS EINAI AFTOS THS OLME
    O FOITHTHS THS PATRAS
    POTE HTANE FOITHTHS STHN PATRA
    TI EKANE SAN FOITHTHS STHN PATRA
    AFTOS POY EKANE PROEDRO TON DEXIO STHN OLME
    AFTOS POY PHRE THN PASKE 50% KAI THN EKANE GROYPOYSKOYLO

    NAVRO STON MANIATH DHLADH STO SGOYRO
    GIATI POTE DEN TOLMHSE NA KATEVEI SE EKLOGES ME STAYRO ,OPOS KAI TORA

    MAYVRO , KATRAMI SE AFTOUS POY YPONOMEYOYN TOUS LAIKOUS AGONES KAI TO GNHSIO PASOK

    OLOI PSYFIZOUME DHMARA

    O MANIATHS DE 8A BERI OYTE TH NPSHFO TOY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πασοκ

    Σε Ακομα ενα λαθος οδηγουν οι ανικανοι δεξιοστροφοι πουλημενοι "φιλοι και συνεργατες" του Γιωργου τον ιδιον και το Πασοκ με το να τον βαλλουν δηλωσει:

    "Το διπλό μήνυμα των εκλογών
    Η ψήφος του Νοεμβρίου είναι πολιτική για το αύριο της χώρας, δηλώνει ο πρωθυπουργός

    Το κύριο άρθρο του Βήματος της Κυριακής υπογράφει ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, τονίζοντας ότι στις εκλογές του Νοεμβρίου υπάρχει ένα ξεκάθαρο αυτοδιοικητικό διακύβευμα, αλλά και ένα πολιτικό μήνυμα".

    Ακομα μια φορα

    οι Ραγκουσηςδες Παμπουκηδες Παπακωσταντινηδες και αλλοι δεξιοστροφοι σκαβουν τον λακκο του Γιωργου

    Ο Γιωργος
    επρεπε να παρει αποστασεις απο το αποτελεσμα των Πςριφερειακων και Δημοτικων εκλογων ελεγε σημερα το βραδυ στην Μηλιωνη ο Δρ Κουτσουκος...

    και καλεσε τους "εντιμους πρασινοφρουρους" να ειναι ψυχολογικα ετοιμοι γα την
    μετα-Παπανδρεου εποχη

    (την οποια προετοιμαζουν οι δηθεν φιλοι του Γιωργου - και τον δουλεβουν ψιλο γαζι οπως παντα)!

    Αραγε γιατι δεν δνειζεται μια κρατικη τραπεζα με 1% και τα 120 δις που χρωσταμε με 1% επιτοκιο απο την Εωρωπαικη Κεντρικη Τραπεζα???

    Κυριε Παπακωσταντινου ή στραβα είναι ο γυαλος....ή σε βλέπω στον Κορυδαλλο...!

    Γιωργοα Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πασοκ

    Σε Ακομα ενα λαθος οδηγουν οι ανικανοι δεξιοστροφοι πουλημενοι "φιλοι και συνεργατες" του Γιωργου τον ιδιον και το Πασοκ με το να τον βαλλουν δηλωσει:

    "Το διπλό μήνυμα των εκλογών
    Η ψήφος του Νοεμβρίου είναι πολιτική για το αύριο της χώρας, δηλώνει ο πρωθυπουργός

    Το κύριο άρθρο του Βήματος της Κυριακής υπογράφει ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, τονίζοντας ότι στις εκλογές του Νοεμβρίου υπάρχει ένα ξεκάθαρο αυτοδιοικητικό διακύβευμα, αλλά και ένα πολιτικό μήνυμα".

    Ακομα μια φορα

    οι Ραγκουσηδες Παμπουκηδες Παπακωσταντινηδες και αλλοι δεξιοστροφοι σκαβουν τον λακκο του Γιωργου

    Ο Γιωργος
    επρεπε να παρει αποστασεις απο το αποτελεσμα των Περιφερειακων και Δημοτικων εκλογων ελεγε σημερα το βραδυ στην Μηλιωνη ο Δρ Κουτσουκος...

    και καλεσε τους "εντιμους πρασινοφρουρους" να ειναι ψυχολογικα ετοιμοι γα την
    "μετα-Παπανδρεου" εποχη

    (την οποια προετοιμαζουν οι δηθεν φιλοι του Γιωργου - και τον δουλεβουν ψιλο γαζι οπως παντα)!

    Αραγε γιατι δεν δνειζεται μια κρατικη τραπεζα με 1% και τα 120 δις που χρωσταμε με 1% επιτοκιο απο την Εωρωπαικη Κεντρικη Τραπεζα???

    Κυριε Παπακωσταντινου ή στραβα είναι ο γυαλος....ή σε βλέπω στον Κορυδαλλο...!

    Γιωργος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. se teleiosan poi poystides

    toy Giorgou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΣΓΟΥΡΕ

    Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

    ΣΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
    ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΥΟΝΥΣΙΟ...

    ΝΟΜΙΖΕΣ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΣΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ??

    ΤΗΝ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΘΕΟΙ ΦΙΛΕ

    ΤΩΡΑ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΝΕΟ-ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ

    ΠΑΡΕ ΤΑ 3% ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΒΛΑΚΑ

    ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ερωτηση

    Πηγα στην Βορειο Αθηνα να συνατησω το Γραφειο πολιτικο του Μανιατη

    Δεν υπαρχει πουθενα μου ειπαν!!

    Νανσυ Πασπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Παιδιά ΜΑΥΡΟ σ' όλους τους κομματικούς κατεστημένους. Ας αδράξουμε την ευκαιρία για μια καινούργια ΕΛΛΑΔΑ πραγματικά δημοκρατική και όχι με το σημερινό πολίτευμα που δεν είναι παρά μια κληρονομική κοινοβουλευτική ολιγαρχία. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ναι, τώρα θα τα λύσεις τα προβλήματα. Τόσα χρόνια τα κοόταζες να φουντώνουν και τώρα θα τα φτιάξεις όλα. Ποιόν δουλεύετε ρε; Δεν πας κι εσύ μια βόλτα από τον Αγ. Παντελεήμονα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΚΑΜΜΙΑ ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΤΣΕΦΡΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ...
    ΚΑΜΜΙΑ ΨΗΦΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣ !!!!!
    ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΧΟΝΔΡΟΠΑΓΚΑΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ !!!!!!
    ΚΙΚΙΛΙΑΣ, ΣΓΟΥΡΟΣ , ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΚΤΛ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΤΟΥΝ !!!!
    ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. @24 Οκτ 2010 12:01:00 π.μ.

    ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΡΕ ΝΑΣΝΥ ΤΟΥ ΜΑΝΙΑΤΗ , ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ

    ΟΤΑΝ ΒΟΥΛΙ;ΑΞΕΙ ΤΟ ΣΓΟΥΡΟ ΘΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΤΙΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΟΛΜΕ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟ

    ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΙΚΣΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ

    ΑΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΩΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΟΥ

    ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΤΩΣΕΙ Ο ΣΓΟΥΡΟΣ

    ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


    ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΘΑ ΩΗΦΙΣΟΥΝ ΔΗΜΑΡΑ ΜΕ ΤΑ + ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ - ΤΟΥ

    ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΦΟΙΤΗΤΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ
    ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

    ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΦΟΙΤΗΤΗΣ

    ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΕΑ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΣΓΟΥΡΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΟΛΜΕ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ

    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΣΓΟΥΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση