GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κι άλλη επιβεβαίωση για το Press-gr!..

ΕΚΤΟΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΥΡΚΑΣ Εκτός από το πρόβλημα στην Κέρκυρα , ο "Αυτοδιοικητικός" ...

ΕΚΤΟΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΥΡΚΑΣ

Εκτός από το πρόβλημα στην Κέρκυρα, ο "Αυτοδιοικητικός" είχε αποκαλύψει στο Press-gr από την Τρίτη (εδώ)  ότι εκπρόθεσμα κατέθεσε το συνδυασμό του και ο υποψήφιος δήμαρχος της ΝΔ στη Σπάρτη Κ. Φούρκας.
Συγκεκριμένα γράφαμε ότι στη Σπάρτη, κατατέθηκε εκπρόθεσμα -μερικά λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής- ο συνδυασμός του υποψήφιου δημάρχου Κωνσταντίνου Φούρκα, νυν νομάρχη Λακωνίας. Ο αρμόδιος δικαστικός λειτουργός, σύμφωνα με πληροφορίες μου, σημείωσε ότι η κατάθεση έγινε εκπρόθεσμα, οι εκπρόσωποι του συνδυασμού αντέδρασαν, δημιουργήθηκε ένταση και μετά από λίγο κατέφθασε και ο ίδιος ο κ. Φούρκας ισχυριζόμενος ότι η καθυστερημένη κατάθεση οφειλόταν σε μια ίωση που αντιμετώπιζε.
Σήμερα επιβεβαιώθηκε και αυτή η πληροφορία.  Όπως...
 διαβάζουμε στο http://leimonitis.blogspot.com/2010/10/blog-post_6447.html:
Σήμερα το μεσημέρι το Πρωτοδικείο Σπάρτης ανακήρυξε τους συνδυασμούς και τα ονόματα των υποψηφίων για τις επικείμενες εκλογές στη Λακωνία.
Για μια εβδομάδα θέμα συζητήσεως στα ΜΜΕ και στις συζητήσεις του απλού κόσμου, τόσο στη Σπάρτη όσο και στην Λακωνία γενικά, ήταν η κατάθεση του συνδυασμού του κ.Κώστα Φούρκα «ΣΠΑΡΤΗ- ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» αν ήταν εκπρόθεσμη .
Το Πρωτοδικείο απεφάνθη ότι ήταν άκυρη η κατάθεση του συνδυασμού και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές.
Να υπενθυμίσουμε ότι η κατάθεση του συνδυασμού στο Πρωτοδικείο έγινε στις 00:00:30 και ορθός απεφάνθη ο πρωτοδίκης καθώς έχει παρέλθει η 17-10-2010 που ήταν και τελευταία ημέρα κατάθεσης των συνδυασμών.

8 σχόλια

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ.ΕΜΑΘΑΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΛΑΚΩΝΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ , Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΕΣΥ
    ΤΡΕΧΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΔΙΑΙΟ ΣΟΥ.ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΤΝΑΙ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΤΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΜΑΓΑΖΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ Η ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΤΣΙ ΜΑΘΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ .ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ.ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΛΑΚΩΝΙΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΝΟΜΟΥΣ,ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΥΡΙΟ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΟΙ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ.ΑΠΛΕΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ .ΠΟΤΕ ΘΑ ΛΕΙΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΜΕΤΡΟ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΖΩΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΗΡΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΑΥΤΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΧΑΛΙΑ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΤΟΥ 1989.ΜΟΝΟ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΑΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ . ΕΚΑΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ.ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΕΧΕΙΣ [ 50 ] ΣΠΙΤΙΑ ΤΙ ΤΑ ΗΘΕΛΕΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυγά με ντομάτες παρακαλώ!!!!!

    Λοιπόν, άρχισε να γίνεται της μόδας το γιαούρτωμα. Έτσι ξεκινάνει μία επανάσταση. Ο Γιωργάκης βιάστηκε, με τις πέτρες. Πρώτα το γεύμα, μετά ο λογαριασμός.

    Το πρόβλημα όμως είναι ότι το γιαούρτι στοιχίζει 65% περισσότερο από ότι στη Γαλλία, έτσι κι εμείς θα πετάμε μουχλιασμένα. Αλλά μούχλα είναι και οι πολιτικοί μας οπότε θα το δεχθούν με χαρά. Ποιος είδε το σόι του και δεν χάρηκε, ε;

    Λοιπόν, τα δελτία ειδήσεων θα έχουν δελτίο γιαουρτοπτώσεως. Άμα όμως έχει υψηλό βαρομετρικό και αρκετό αέρα, μπορεί να έχουμε και ακραία φαινόμενα πετροπτώσεως. Αυγόπτωση μόνο μετά από γιαούρτι για να κάνει κοντράστ με το άσπρο.

    Και στα αθλητικά θα υπάρχει επιπλέον θέμα. Πχ Ο Αλαβάνος δέχθηκε γιαούρτι στο κεφάλι 5 πόντοι. Αυγό οπουδήποτε εκτός από κεφάλι 4 πόντοι. Την έφαγαν και δύο της ασφάλειας 7 πόντοι γιατί ήταν από σπόντα (φοβερή βολή).

    Η συνέχεια προσεχώς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. H TSITA ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΟΔΗΓΟ. ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗ.ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΥΦΕ.ΠΟΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΙΣΧΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΙΩΠΟΥΝ. ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ.ΑΥΤΗ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΦΟΥΡΚΑ ΣΥΗ ΛΑΚΩΝΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση