GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο υπάκουος...

Σε αυτή την άχρωμη και παραπαίουσα κοινωνία που ζούμε έχουμε καταντήσει σα τα γελάδια που βόσκουν ήρεμα στα λιβάδια ή όσοι δεν έχουν τη ψ...

Σε αυτή την άχρωμη και παραπαίουσα κοινωνία που ζούμε έχουμε καταντήσει σα τα γελάδια που βόσκουν ήρεμα στα λιβάδια ή όσοι δεν έχουν τη ψευδαίσθηση της ελευθερίας σαν τα σταβλισμένα αμνοερίφια που μηρυκάζουν και δε τα απασχολεί τίποτα άλλο παρά η προμήθεια σανού και του εμπλουτισμένου με επιπρόσθετα φυράματος. Έτσι νομίζουμε ότι ήμαστε ευτυχείς μέσα στη καταθλιπτική πλάνη μας.
Θέλεις να περνάς ωραία; Τότε να συμφωνείς. Να συμφωνείς με την οικογένεια σου , με τους συναδέλφους σου και ιδιαίτερα με το διευθυντή σου στη δουλειά αλλά προπάντων να ακούς και να κουνάς το κεφάλι καταφατικά και σα τον αρουραίο θα κολυμπάς στα ακάθαρτα για να μη...
 πνιγείς στον υπόνομο. Μάλιστα κύριε θα λες κι έτσι υπάκουος όπως θα είσαι σύντομα θα γίνεις κομμάτι του όχλου που ακολουθεί τον καλό ποιμένα όποιος κι αν είναι αυτός-πολιτικός, αστυνόμος, ιερέας, δάσκαλος , εργοδότης- και ίσως πάρεις και προαγωγή για να είσαι η πιο αποτελεσματική μαριονέττα στο χώρο.
Η μόνη τάχα αντίδραση που σου μένει μετά το «μάλιστα κύριε» είναι να του ρίξεις στα κρυφά δυό μούντζες και στείλε τον σιωπηλά στο διάολο!!
Και μη ξεχνάς: Δεν έχεις δικαιώματα παρά μόνο ένα, να δίνεις ένα μέρος του μισθού σου για να ξεχρεωθεί η χώρα ή της σύνταξης αν είσαι ενοχλητικός συνταξιούχος, και να ευχαριστείς το Θεό που δε γεννήθηκες ηλίθιος.
Διονύσης Στ.

5 σχόλια

  1. Και εγώ copy paste υποστηρίζω, αλλά βλέπεις ορισμένοι νομίζουν ότι η Ελλάδα έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και ότι πρέπει να ανακαλύψουμε από την αρχή τον τροχό.

    Όσο αναφορά το να αποσυρθούν οι ανίκανοι, μην περιμένεις. Διότι οι ανίκανοι θα έχουν υπογράψει γονική παροχή στους απογόνους τους και το δράμα θα συνεχιστεί.

    Όσο δεν έχουμε ένα ανταγωνιστικό πολιτικό σύστημα (και ένα καινούργιο σύνταγμα) δεν θα πάψουμε ποτέ να διοικούμεθα από καραγκιόζηδες.

    Αλλά τι ξέρω εγώ. Ένα Αμερικανάκι είμαι (πράκτορας της CIA) που λέω τις χαζομάρες μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κίνημα του δεν πληρώνω μεγαλώνει;

    Ειλικρινά δεν είχα υπόψη το πόσο έχει μεγαλώσει η κίνηση που αρνιέται να πληρώσει διόδια.

    Στο πιο κάτω video οι διαδηλωτές άνοιγαν τον δρόμο για τους επερχόμενους οδηγούς, ενώ παράλληλα περίμεναν τον πρωθυπουργό να περάσει, που από ότι κατάλαβα τελικά δεν πέρασε και την έκανε από τον Δομοκό.


    Το ερώτημα είναι τι θα γίνει αν αυτή η κίνηση επεκταθεί και αν οι πολίτες αυτής της χώρας επεκτείνουν αυτές τις δραστηριότητες αλλού;

    Για παράδειγμα, μάθαμε χτες ότι ένα μεγάλο ποσοστό των Αθηναίων δεν έχουν πληρώσει τους λογαριασμούς της ΔΕΗ για τον τρέχοντα μήνα. Λεπτομερειες δεν έχω, και είμαι σίγουρος ότι οι όποιες καθυστερήσεις οφείλονται στην κακή οικονομική συγκυρία και όχι ότι συνειδητά κάποιοι δεν πληρώνουν την ΔΕΗ, αλλά το ερώτημα είναι τι θα γίνει αν ξαφνικά δημιουργηθεί ένα κίνημα να μην πληρώνουν τη ΔΕΗ;;

    Τι θα κάνει η ΔΕΗ, θα κόψει σε όλους αυτούς το ρεύμα; Επίσης, τι μας λέει αυτό για την αξιοπιστία της χώρας ενόψει τέτοιων εκδηλώσεων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πασοκ

    Να η αληθεια

    Ο ΝΕΟΣ ΜΕΝΙΟΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑΣ

    Ο Ραγκουσης ο δεξιος ετοιμαζει την πτωση Γιωργου
    για "παρτη του"!!

    Κυβέρνηση ΡΑΓΚΟΥΣΗ: Κυριακή Βράδυ στην Ιπποκράτους…

    Ο Γιάννης (ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ) βγήκε το βράδυ της Κυριακής (περίπου 09.00 μμ) συννεφιασμένος και εμφανώς κουρασμένος από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην οδό Ιπποκράτους και μπήκε σε ένα μαύρο Golf φεύγοντας προς άγνωστη κατεύθυνση.

    Για το συννεφιασμένος δεν ξέρουμε ποια ήταν η αιτία αλλά αποκλείουμε σαφώς άσχημες προβλέψεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Έχουν φροντίσει γι’ αυτό ο Γιώργος (Πετρουλάκης) και ο Δημήτρης (Στεφάνου). Μην είμαστε και αχάριστοι 9 περιφέρειες καθαρίζουν τα παλικάρια.
    Για το κουρασμένος πάλι δεν το καταλαβαίνουμε.

    Ο Ραγκουσης ετοιμαζει την πτωση Παπανδρεου
    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΑΙΖΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ

    ΞΥΠΝΑ ΓΙΩΡΓΟ

    Μακης Πασοκ

    19 Οκτ 2010 7:46:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1
    Γεννημενος τελη του 50 και μεγαλωμενος στην περιοδο 60 του Λαμπρακη, της καρφιτσας,του ανενδοτου,του 114 της χουντας με απαγορευσεις και μη, οχι,δεν και δημοψηφισματα με σφαλιαρες.Καταρρευση της χουντας.
    Εφηβος στην περιοδο Καραμανλη του παλαιοτερου στα αυτια μου ακουγεται η λεξη με την ιδιαιτερη προφορα του συγχωρεμενου ΛΙΤΟΤΗΣ.
    Ενηλικιωθηκα με το ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ και ΑΛΛΑΓΗ του αλλου συγχωρεμενου Παπανδρεου. Ζω τα χρονια της δημιουργιας μου με τον Δρεττακη τον Αρσενη τον Κουλουριανο ως υπουργους οικονομικων και την λεξη ΛΙΤΟΤΗΣ και με ενα Μαρουδα που διεψευδε τα παντα γεμιζοντας το δημοσιο με κομματικες προσληψεις χιλιαδων.
    Μεγαλονωντας μεσα στην λιτοτητα και τα δανεικα ζω γυρω μου σκανδαλα δισεκατομυριων δραχμων τοτε Κοσκωτας,γραμμη,Κρητης, ταξιδακια του αλλου συγχωρεμενου Κουτσογιωργα στην Καραιβικη και μεγαλουπουργων με κοτερα εφοπλιστων και μεγαλοεπιχειρηματιων στο Αιγαιο και ενα λαο που τρεφοτανε απο επιδοτησεις,απαλλαγες και δανεικα.Βυθισατε το χωρα, το σισμικ στο αιγαιο.
    Φθασαμε στην εποχη του 89 και του ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ με υπουργο οικονομικων τον Τσοβολα.Ιδιωτικα καναλια tv και ραδιοφωνα τρυπες για μετρο στην Θεσσαλονικη Κυβερνησεις εθνικης ενοτητας,παραπομπες σε ειδικα δικαστηρια, παμπερς σπιτια στην Εκαλη,γκομενες καρδιακες προσβολες και νοσοκομεια στην Αγγλια,προθυπουργος ο αλλος συγχωρεμενος ο Τζανετακης μια και ο λαος δεν εδωσε την πλειοψηφια στον Μητσοτακη,Ζολωτας,εκλογες κυβερνηση ΝΔ.
    Συμφωνια διαμελισμου της Γιουγκοσλαβιας,Αλβανοι εισβαλουν στην Ελλαδα με προτροπη του ΣΑΜΑΡΑ
    Τσιμεντα Ηρακλης Παντσαβολτα ιδιωτικοποιηση για ΔΕΗ? σε υμετερους του Μητσοτακη,συμφωνια κινητης τηλεφωνιας με εξω τον ΟΤΕ στο περιθωριο και αναληψη προτοβουλιων απο την PANAFON (κοκκαλης-siemens-κλπ)μιζες χρηματισμοι σκανδαλα Γρυλλακης μυστικος υπεξ του Μητσοτακη πηγαινοεφερνε τον Ρουγκοβα απο το Κοσσοβο στην Ελλαδα ,ριξιμο Μιλοσεβιτς βλεπεις η φιλια με τον Γκενσερ δεν αφηνε και πολλα περιθωρια ,πτωση της ΝΔ,επαναφορα του ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΥ ,νευμα στην επισημη αγαπημενη,Αλεκος Παπδοπουλος υποικ, ξανα πτωση απο επιδεινωση αρρωστειας ,Ωνασειο μαγειρεματα εξυνγχρονιστες παραδοση ηγεσιας στον Σημιτη αυτον που ο Παπανδρεου τον χρησιμοποιουσε σε καθε αναδομηση!!και τον καταργουσε μετα απο 5 μηνες.Παπαντωνιου υπΟΙΚ, ομολογα ελληνικου δημοσιου με αποδοση 26% repos εσωτερικος εξωτερικος δανεισμος οργιο σπαταλης εξευτελισμος ΙΜΙΩΝ ,ΛΙΤΟΤΗΣ!!!χρηματιστηριο,το ευρω στην ζωη μας αρπαγη ,ρεμουλα,δανεια,σκανδαλα,υποικ Χριστοδουλακης,Μαδριτη,αναληψη ολυμπιακων αγωνων,ο κλεψας του κλεψαντος,αγορες αιωνα καθε χρονο με μιζες δισεκατομμυριων και δανεια στις πλατες του λαου,ψεμματα υποκρισια,ανεργια,αναλγησια στον λαο.Μεταβιβαση δακτυλιδιου εξουσιας στον Παπανδρεου τον νεωτερο επιλογη μεσω ιντερνετ νικη του Καραμανλη στις εκλογες με συνθημα σεμνα και τα ταπεινα καθως και της επανιδρυσης του κρατους.Αλογοσκουφης υποικ ομολογα κουμπαροι,μπαιρακταρης νταβατζηδες,φωτιες,δανεια αβερτα απο τραπεζες δανεισμος για να καλυψει τον δανεισμο,νεος δανεισμος,μπουζουκια ξεφτιλα,εικονικη πραγματικοτητα,πουτανες πουστηδες στο προσκηνιο και σε θεσεις κλειδια,βατοπεδιο,παρακολουθησεις,κυματα λαθρομεταναστων απο την Τουρκια,εγκληματικοτητα,υπαιξερεσεις και διασπαθιση του δημοσιου χρηματος,καταρρευση εκλογες ο υπαρχουν λεφτα δεν υπαρχει σαλιο,στην εξουσια, ψεμματα υποκρισια ηλιθιοτητα μαρασμος εξαθλιωση ενος υπερχρεωμενου λαου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 2
    Αυτη περιπου ειναι η πολιτικη ιστορια της Ελλαδος τα τελευταια 50 χρονια που μας οδηγησε σε αυτη την καταντια.
    Μην ψαχνετε να βρειτε υπαιτιους μεσα απο κομματικα κριτηρια οι αργυρωνητοι πολιτικοι ειναι ολοι συνυπευθυνοι ειναι ολοι τους αιτιοι και πρωταιτιοι χωρις εξαιρεση. Κανενας τους δεν προερχεται απο παρθενογεννεση. Ειναι ολοι εξισου καθαρματα και πουλημενα τομαρια που στοχο εχουν την προσωπικη τους καταξιωση και πλουτισμο εις βαρος ολων μας.Ειναι πιονια ξενων συμφεροντων και κλεφτες του κοινου ποινικου δικαιου.
    Περιμενετε ακομα απο αυτους να δωσουν προοπτικη και ελπιδα? η ζωη μας περασε οπως θα φαγωθει και των σημερινων νεων στο τιποτε και το καθολου.ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ !!!!!! με οτι μπορειτε στην χωρα μας παιζετε το τελευταιο κεφαλαιο της καταστροφης και της επι πολλα χρονια ξανα υποδουλωσης της.Ειμαστε πειραματοζωα και παραδειγμα χωρας προς αποφυγη απο τους μεγαλοκαρχαριες τοκογλυφαρους που γδερνουν τον κοσμο σε περιπτωση που καποιες χωρες δεν συνετιζονται με τις προσταγες του μεγαλου κεφαλαιου και των αρπακτικων.
    Προσεξτε γιατι θα γινετε Ελλαδα ειναι το νεο σλογκαν που κυκλοφορει στα ευρωπαικα σαλονια και συνεισφερει σε αυτο ο απυθμενα βλακας και ηλιθιος που σημερα εχουμ κυβερνητη στην χωρα μας διαλαλωντας οτι ειναι προθυπουργος μιας διεφθαρμενης χωρας,ενω αυτος επεσε απο τον ουρανο λες και δεν συμμετειχε ολα αυτα τα χρονια στην καταστροφη του τοπου.Ειπαμε ομως ειναι πιονια αμοιβωμενα απο ξενα και ντοπια συμφεροντα.
    Στις εκλογες που ερχονται καντε μια αναδρομη ολων αυτων που σας περιεγραψα ανωτερω συνοπτικα οσοι τα ζησατε ισως και περισσοτερα με τις νοθες εκλογες τις δικες τα σαμποταζ του ΙΔΕΑ του ασπιδα τον εμφυλιο και ολα τα πολιτικα γεγονοτα μεταπολεμικως και οσοι ζησατε μερικα απο ολα αυτα ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ και αποφασιστε ποιον θα επιλεξετε. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ας ψηφισουμε μια φορα με το μυαλο και οχι με την κομματικη ιδεολογια που μας καταντησε σε σαυτο το χαλι.
    Τα δυο οπλα των λαων ειναι οι εκλογες και οι εξεγερσεις. Τωρα μπροστα μας ειναι οι εκλογες και πρεπει να δοθει σαφες μηνυμα προς ολους οτι τα ψεμματα τελειωσαν απο εδω και περα θα πληρωσουν με το τομαρι τους οσο και αν κρυβονται πισω απο νομους που φτιαχνουν για τους εαυτους τους ετσι ωστε να ειναι στο απυροβλητο.
    Εμεις σαν λαος ξεπουληθηκαμε ο καθενας απο εμας ειναι απο 33000-43000 ευρω εκαστος αυτη ειναι η τιμη που θεσανε οι τοκογλυφοι για την ζωη μας και το τιμημα που πρεπει να πληρωσουμε γνωριζοντας οτι ειναι αδυνατον, σειρα εχει τωρα η χωρα και η φυσικη περιουσια του τοπου δηλαδη ολοσχερης καταστροφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση