GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίκαιροι σχολιασμοί...

Του Ανδρέα Ανδριανόπουλου http://www.andrianopoulos.gr/    ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στη χώρα....

Του Ανδρέα Ανδριανόπουλου
  
ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στη χώρα. Σύσσωμα σχεδόν τα κόμματα τη αντιπολίτευσης κήρυξαν ανένδοτο στην κυβέρνηση με αφορμή το Μνημόνιο. Και ζητούν από τον λαό να καταψηφίσει τους κυβερνητικούς υποψηφίους σαν μήνυμα ενάντια στην συμφωνία με την τρόικα. Η κυβέρνηση από την πλευρά της θεωρεί την σχετική συμφωνία ζωτική για την επιβίωση της χώρας. Και ο Πρωθυπουργός είπε το αυτονόητο. Αν συντριβώ στις...
 εκλογές και είναι αδύνατον να συνεχίσω την πολιτική μου, θα ζητήσω από τον λαό ετυμηγορία ώστε να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους. Κι άξαφνα οι πάντες τον κατηγορούν για εκβιασμό. Το γιατί, δυσκολεύομαι να το καταλάβω. Αφού... μετατρέπουν τις δημοτικές εκλογές σε δημοψήφισμα κατά της κυβερνητικής πολιτικής, αν αυτή τελικά αποδοκιμασθεί αλλά η κυβέρνηση εν τούτοις την θεωρεί απόλυτα απαραίτητη, η προσφυγή στις κάλπες δεν είναι το φυσιολογικό επόμενο βήμα; Τέτοιος παραλογισμός μοναχά στην Ελλάδα θα μπορούσε να παρουσιασθεί...

ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ;
Εχει απόλυτιο δίκιο ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας συνιστώντας στροφή στην μείωση των δαπανών και ανάσχεση των απίστευτων φορολογικών επιδρομών στις οποίες επιδίδεται η κυβέρνηση. Το ερώτημα προς τον κ. Προβόπουλο είναι γιατί ποτέ δεν άσκησε την επιρροή που διαθέτει προς την προηγούμενη κυβέρνηση και τον τότε ισχυρό της άνδρα Γ. Σουφλιά. Ολοι γνωρίζουν πως ο Γ. Σουφλιάς ό,τι πληροφορήθηκε από οικονομική πολιτική το έμαθε από τον κ. Προβόπουλο. Είναι αδιανόητο λοιπόν να υποθέσει κάποιος πως ο γνωστός Τραπεζίτης δεν θα είχε εισακουσθεί αν είχε επιμείνει σε πολιτικές μείωσης του δημόσιου τομέα και περιορισμού της κρατικής σπατάλης. Τι συνέβη λοιπόν και οι τότε κυβερνητικοί παραγοντες αποκαλούσαν τέτοιες πολιτικές "ακραίες" και "αντιλαικές"; Η μετριοπάθεια και η υποτιθέμενη φιλολαική αντίληψη είναι φανερό πως μας οδήγησαν στα σημερινά τραγικά αδιέξοδα. Γιατί ο κ. Προβόπουλος δεν ύψωσε τότε την φωνή του;

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ;
Στην Ζάμπια, μιά από τις μεγάλες επενδυτικές πρωτοβουλίες της Κίνας βρίσκεται στον αέρα. Ο λόγος είναι πως σε κινητοποίηση των εργαζομένων για καλύτερες απολαβές και περιβάλλον εργασίας οι Κινέζοι μάνατζερς τους ..πυροβόλησαν!. Εννέα νοσηλεύονται με τραύματα πυροβόλων όπλων σε νοσοκομείο και υπάρχει λαική κατακραυγή εναντίον της Κινεζικής παρουσίας στη χώρα. Περιέργως δεν ακούσαμε την παραμικρή διαμαρτυρία στην Ελλάδα! Φαντάζεστε να το είχαν κάνει αυτόι Αμερικανοί σε χώρα που έχουν δικά τους επιχειρηματικά συμφέροντα; Ακόμα θα καίγονταν Αμερικανικές σημαίες. Και βέβαια, τα ελληνικά ΜΜΕ αποσιώπησαν εντελώς την είδηση...

ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ
Πριν στεγνώσει το μελάνι του τελευταίου μου άρθρου για τις επενδύσεις, αυτά που προέβλεπα άρχισαν να γίνονται πραγματικότητα. Το Κατάρ ματαίωσε την επένδυση στον Αστακό γιατι διαπίστωσε πως δεν είναι οικονομικά βιώσιμη. Οπως εξήγησα στο άρθρο μου, με βάση το ελληνικό θεσμικό πλαίσιο (εργασιακό, φορολογικό, γραφειοκρατία, ρυθμίσεις πάνω στην αγορά κλπ) οι μεγάλες επενδύσεις από το εξωτερικό είναι απίθανο ποτέ να υλοποιηθούν.

29 σχόλια

  1. Οργανωμένο σχέδιο εκφοβισμού του ελληνικού λαού

    Ένα οργανωμένο επικοινωνιακό σχέδιο εκφοβισμού του ελληνικού λαού, έχει βάλει μπροστά η κυβέρνηση με αποκορύφωμα τις εκλογές. Ο τρόμος της μεγάλης ήττας ήταν αυτός που έβγαλε και τον Γ. Παπανδρέου στα κανάλια, αλλά σειρά παίρνουν πλέον υπουργοί και εφημερίδες προσκείμενες στην κυβέρνηση.

    Το σχέδιο προβλέπει συνεχή πίεση στον κόσμο με ειδήσεις τύπου «δεν θα πάρουμε την τρίτη δόση του δανείου», «θα χρεοκοπήσουμε άμεσα», «θα χάσουμε τις καταθέσεις μας», «οι μεταρρυθμίσεις θα κολλήσουν και το ΔΝΤ θα μας αφήσει ξεκρέμαστους», «θα υπάρξει έκρηξη στο έλλειμμα και το χρέος», θα κλείσουν τράπεζες», «θα ληφθούν πολύ σκληρά μέτρα».

    Αυτά κι άλλα πολλά θα συμβούν αν… δεν ψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ.

    Είναι το κλασσικό κόλπο του φόβου πριν τις κάλπες. «Ψηφίστε μας για να μη συμβούν όλα αυτά», θα είναι το βασικό «κρυφό» σύνθημα του ΠΑΣΟΚ σε μια προσπάθεια να συσπειρώσει τον κόσμο, να ξεχάσει ότι ψηφίζει για να διαμαρτυρηθεί, κατά του Μνημονίου, κατά της οικονομικής κι όχι μόνο υποδούλωσης.

    Ο κόσμος, όμως, ακόμη κι αν δε θέλει να διώξει την κυβέρνηση οφείλει να ψηφίσει για να αλλάξει ρότα. Να ψηφίσει για να ανατραπεί η πολιτική του Μνημονίου καιτης Τρόϊκας.

    Το «μπέρδεμα» σχετικά με το ποιο είναι το πραγματικό διακύβευμα, είναι το βασικό κόλπο. Η θολούρα πριν τις κάλπες, το σχέδιο για να περάσει η κυβερνητική πολιτική.

    Ακόμη και οι διαρροές περί ενόχλησης της Τρόϊκας ή του Ντ. Στρος Καν για τις πιθανές πρόωρες εθνικές εκλογές είναι μέσα στο οργανωμένο σχέδιο.

    Σε λίγο θα σας ξαναπούν.
    - θα σας διορίσουμε.
    - θα σας χαρίσουμε τα χρέη
    - θα φάτε καλάααααααα "λεφτά Υπάρχουν"....
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΤΡΑΓΙΚΟΙ
    ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ.
    ΜΕ ΜΟΝΟ ΟΡΑΜΑ. ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ.
    ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΕΟΣ ΑΔΕΡΦΙΑ

    ΔΙΑΒΑΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΕΣ
    ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
    ΚΑΘΕ 2 ΜΕΡΕΣ

    ΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ??

    ΕΛΕΟΣ!

    ΟΧΙ ΡΕ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ω μεγαλε στοχαστη!!!

    ,,Κλας μαι πουτς,, οπως θα ελεγε και ο Χαρρυ Κλιν.

    Αει στο διαβολο αρχιμαλ...α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΡΕ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ΠΟΥ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΟΥ ΕΣΤΙΨΕ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΜΟΥΡΗ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ.ΕΣΥ ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙΣ ΡΕΤΑΛΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.ΑΣΕ ΤΑ ΓΡΑΨΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΣΟΥ.ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΝΕΝΑ ,ΚΟΡΙΙΔΟ .ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ .ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΙΝΗ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕΙ ΑΝ ΣΕ ΔΕΧΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΛΑΡΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΛΙ ΕΧΕΙΣ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ?

    ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΗ ΛΕΞΗ Λ Α Ο Σ!

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ κ. ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ?

    ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ!

    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΧΛΙΔΑΤΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.
    Η ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΘΕ ΑΠΟΧΡΩΣΗΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΕΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ!

    ΥΠΟΚΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΜΑΣ ΟΡΓΙΖΟΥΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιά μία φορά ακόμη δεκανίκι του ΓΑΠ.
    Προκαλείς θλίψη άλλοτε κραταιέ
    κ.Ανδριανόπουλε.
    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εεις μας θεωρειτε τοσο ανωριμους η ανοητους ωστε να χρειαζομαστε καποιον να μας το πει οτι πρεπει να καταψηφισουμε το πασοκ και την ψευτια του?
    Μα ο μονος τροπος να διαμαρτυρηθει κανεις σε αυτη την ιδιορυθμη"δημοκρατια"ειναι αυτος.
    Κυριε Ανδριανοπουλε δεν χρειαζομαστε χορηγους αντιθετα με τους πολιτικους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ . ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΤΙΘΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ .
    ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .
    ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ :
    Γ .ΣΓΟΥΡΟΣ + Γ . ΔΗΜΑΡΑΣ +
    Α. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ = ΠΑΣΟΚ .
    ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ (Δ.Ν.Τ.)
    ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ
    1 – 1 – 2011
    ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ .
    Ψηφίστε συνδυασμούς ΠΑΣΟΚ σε οποιασδήποτε εκλογές ………και θα φάτε καλααααα!!!!!!!!!
    Καρπαζοεισπράκτορες , χαϊβάνια , νεοέλληνες ,
    που σας πάει η μαλακία σύννεφο .
    Ψηφίστε ξανά και πάλι , το ΠΑΣΟΚ τους λαοπλάνους – λαμόγια ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟ ,ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΑΡΑ ΚΑΙ ΑΛΕΞΗ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ που ο Γιάννης Δημαράς και ο Αλέξης Μητρόπουλος, είναι στημένοι από το ΠΑΣΟΚ για να πάρει τους ψήφους που θα χάσει ο Γ. Σγουρός και να μην πάνε στην Ν.Δ . και βλέπω τους συνταξιούχους και τους εργαζόμενους δημοσίους υπαλλήλους και των ΔΕΚΟ , με μισθούς από 300 -900 ευρώ και να ξεπουλάτε την περιουσία σας , όσο , όσο για να μπορέσετε να ζήσετε , και στη συνέχεια όταν σας τελειώσουν τα ευρώ σας , να ψάχνετε τα σκουπίδια για να βρείτε κάτι χρήσιμο .
    Και στον ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΜΕ ΜΕΙΩΣΗ από 10%εως 30% ανάλογα με την επιχείρηση αυτή θα κρίνει πόσο θα είναι η μύωσης των μισθών των εργαζομένων που έχει .
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ .
    ΔΗΛΑΔΗ ΠΛΗΡΗ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΑΦΡΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ .
    Αν σας αρέσει ο αυριανός σας τρόπος της ζωής που θα έχετε , ξαναψηφίστε τους χαϊβάνια νεοέλληνες της καρπαζιάς , γιατί για καρπαζιές σας έχουνε αυτοί που τους ψηφίζεται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πασοκ

    ΟΧΙ στους ληστρικους τραπεζιτες

    Ειδηση

    Ηδη ο Ραγκουσης ετοιμαζει τς βαλιτσες επιστροφης στην Παρο οπου οι Εισαγγελεις θα ψαξουν παλι τα οικονιμκα του, οπως και της Νταλαρα

    Ηδη την Τριτη συγκαλεσε συσκεψη στο Υπουργειο οπου "τα γυρισε" σχετικα με το μηνυμα των εκλογων.

    Ο Ραγουσης εβαλε τον Γιωργο να πει τια μελακιε περι "εκβιασμου της ψηφου". ο Ραγκουσης εσκαβε τον κακκο του Παπανδρεου για να κατσει ο ιδιος μετα την αποχωρηση Γιωργου!

    Ομως ο Γιωργος εχει τον δρ Κουτσουκο που τον προστατευει!

    ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ
    ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΕΙΑ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΨΗΦΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ!

    Η νικη του πασοκ ειναι δεδομενη οπως και η καθαρση οσων δουλευουν και εκμεταλευονται(Παμπουκης Ραγκουσης Γερουλανος Παπακωσταντινου κλπ)τον Γιωργο.

    ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (Παμπουκης Ραγκουσης Παπακωσταντινου Τσοκλη Νταλαρα κλπ...κλπ)

    ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ

    ΟΤΙ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΒΑΖΑΝ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ (Παμπουκης Ραγκουσης Παπακωσταντινου κλπ)

    ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΕΝΩ ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΥΣ

    ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ (ΤΑ ΝΕΟ-ΛΑΜΟΓΙΑ)

    ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΩΘΗΚΕ
    ΔΙΟΤΙ ΕΒΑΛΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ
    Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΧΕ ΘΕΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ...

    ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΣΟΚ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ.

    ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑΣ ΑΛΛΟ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΙΠΕ ΠΑΛΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΤΗ ΜΗΛΙΩΝΗ ΣΗΜΕΡΑ

    ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ(Παμπουκης Ραγκουσης Γερουλανος Παπακωσταντινου κλπ) ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ!
    Ενω ο ανικανος Ραγκουσησ βαζει τρικλοποδιες στον Γιωργο
    Οι τραπεζίτες συνεχίζουν να δολοφονούν ανενόχλητοι.

    Ακόμη ένας ελεύθερος επαγγελματίας έβαλε τέλος στη ζωή του, γιατί τον έπνιξαν τα χρέη. Πρόκειται για έναν 57χρονο ιδιοκτήτη φορτηγού, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του.
    Δεχόταν αφόρητες πιέσεις από τράπεζες-δανειστές...

    ΟΧΙ στους ληστρικους τραπεζιτες

    αυτη θα ειναι η ψηφος των πολιτων

    Νικος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πασοκ

    ΟΧΙ στους ληστρικους τραπεζιτες

    Ειδηση

    Ηδη ο Ραγκουσης ετοιμαζει τς βαλιτσες επιστροφης στην Παρο οπου οι Εισαγγελεις θα ψαξουν παλι τα οικονιμκα του, οπως και της Νταλαρα

    Ηδη την Τριτη συγκαλεσε συσκεψη στο Υπουργειο οπου "τα γυρισε" σχετικα με το μηνυμα των εκλογων.

    Ο Ραγουσης εβαλε τον Γιωργο να πει τια μελακιε περι "εκβιασμου της ψηφου". ο Ραγκουσης εσκαβε τον κακκο του Παπανδρεου για να κατσει ο ιδιος μετα την αποχωρηση Γιωργου!

    Ομως ο Γιωργος εχει τον δρ Κουτσουκο που τον προστατευει!

    ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ
    ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΕΙΑ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΨΗΦΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ!

    Η νικη του πασοκ ειναι δεδομενη οπως και η καθαρση οσων δουλευουν και εκμεταλευονται(Παμπουκης Ραγκουσης Γερουλανος Παπακωσταντινου κλπ)τον Γιωργο.

    ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (Παμπουκης Ραγκουσης Παπακωσταντινου Τσοκλη Νταλαρα κλπ...κλπ)

    ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ

    ΟΤΙ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΒΑΖΑΝ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ (Παμπουκης Ραγκουσης Παπακωσταντινου κλπ)

    ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΕΝΩ ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΥΣ

    ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ (ΤΑ ΝΕΟ-ΛΑΜΟΓΙΑ)

    ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΩΘΗΚΕ
    ΔΙΟΤΙ ΕΒΑΛΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ
    Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΧΕ ΘΕΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ...

    ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΣΟΚ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ.

    ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑΣ ΑΛΛΟ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΙΠΕ ΠΑΛΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΤΗ ΜΗΛΙΩΝΗ ΣΗΜΕΡΑ

    ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ(Παμπουκης Ραγκουσης Γερουλανος Παπακωσταντινου κλπ) ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ!
    Ενω ο ανικανος Ραγκουσησ βαζει τρικλοποδιες στον Γιωργο
    Οι τραπεζίτες συνεχίζουν να δολοφονούν ανενόχλητοι.

    Ακόμη ένας ελεύθερος επαγγελματίας έβαλε τέλος στη ζωή του, γιατί τον έπνιξαν τα χρέη. Πρόκειται για έναν 57χρονο ιδιοκτήτη φορτηγού, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του.
    Δεχόταν αφόρητες πιέσεις από τράπεζες-δανειστές...

    ΟΧΙ στους ληστρικους τραπεζιτες

    αυτη θα ειναι η ψηφος των πολιτων

    Νικος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτός κι ο Μητσοτάκης, επίτιμοι και δραστήριοι κυβερνητικοί εκπρόσωποι του εξωνημένου και οικονομημένου Αμερικανού, μετανάστη στην Ελλάδα.

    Όπως αντιλαμβάνεστε, την ...Πεταλώσαμε!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πασοκ

    Κατω οι ανικανοι υπουργοι!

    ΟΧΙ στους ληστρικους τραπεζιτες

    Ειδηση

    Ηδη ο Ραγκουσης ετοιμαζει τς βαλιτσες επιστροφης στην Παρο οπου οι Εισαγγελεις θα ψαξουν παλι τα οικονομικα του, οπως και της Νταλαρα.

    Ηδη την Τριτη συγκαλεσε συσκεψη στο Υπουργειο οπου "τα γυρισε" σχετικα με το μηνυμα των εκλογων.

    Ο Ραγουσης εβαλε τον Γιωργο να πει τις μαλακιες περι "εκβιασμου της ψηφου". Ο Ραγκουσης εσκαβε τον λακκο του Παπανδρεου για να κατσει ο ιδιος στην προεδρια μετα την αποχωρηση Γιωργου!

    Ομως ο Γιωργος εχει τον δρ Κουτσουκο που τον προστατευει!

    ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ
    ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΕΙΑ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΨΗΦΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ!

    Η νικη του πασοκ ειναι δεδομενη οπως και η καθαρση οσων δουλευουν και εκμεταλευονται(Παμπουκης Ραγκουσης Γερουλανος Παπακωσταντινου κλπ)τον Γιωργο.

    ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (Παμπουκης Ραγκουσης Παπακωσταντινου Τσοκλη Νταλαρα κλπ...κλπ)

    Ελενη Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Από την ίδρυση του Νεοελληνικού Κράτους έως τον Μάρτιο του 2004 το χρέος της χώρας ήταν συνολικά 180 δις!!!
    Το ΑΕΠ της χώρας ήταν 250 δις (κατ’άλλους 240, κατ’αλλους 260). Τέλος πάντων- το χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ ήταν αρκετά πιο κάτω από το 100%!!!
    Η παράταξη της φαυλοκρατίας και της λαμογιάς, η Δεξιά- αυτή η ίδια που έσπευσε αμέσως να καταργήσει το νόμο Πεπονή, για να βάλει τα δικά της παιδιά,
    μόνο για την περίοδο από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009 (δηλαδή μέσα σε 5 χρόνια και 2 δικές της θητείες) κατάφερε να αυξήσει το χρέος της Ελλάδας κατά 120 δις !!!!!


    Παρατηρητής

    ΔΕΞΙΟΙ= ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!

    ..ΑΜΩ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΠΡΑΒΟ ΘΑΤΣΕΡΙΚΕ..
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ
    ΑΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ -ΕΘΝΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΠΥΛΩΝΑ-ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ η χρηματοδοτουμενες απο αυτο-ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ -ΑΝΑΠΤΥΞΗ-
    ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠ ΟΛΑ ΔΡΟΜΟ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΝΕ ΚΑΙ
    ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ,"ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΙ".

    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.

    ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΣΤΙΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΔΙΚΑΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ.

    ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΜΕΓΕΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 36 ΧΡΟΝΙΑ.
    ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ.
    ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ "ΠΟΝΑΕΙ ΜΑΤΙ,ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ"
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΘΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΑΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑ.
    ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΜΙΑ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΨΑΤΕ ΣΑΝ ΛΕΜΟΝΙ.
    ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΕ.
    ΗΣΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ 1990-1993.
    Η ΔΕΗ ΤΟΤΕ,ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΕ ΣΕ ΠΡΟΣΛΗΨΗ 6500 ΑΤΟΜΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΔΕΚΟ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΛΑΣΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΔΙΝΑΤΕ ΑΝΤΙ ΑΥΞΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΜΙΣΘΟ.
    ΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕ;
    ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ;
    ΠΟΙΟΣ "ΓΟΝΑΤΙΣΕ" ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ;
    ΠΟΙΟΣ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ;
    ΠΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΥΘΥΝΗ.ΤΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΛΛΩΣΤΕ.

    Υ.Γ.
    ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ.ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΘΡΑ.
    ΔΙΑΛΕΞΕ ΑΛΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΟΥΛΕΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Για άλλη μια φορά εύστοχος Ανδρέα. Για αυτό ακριβώς ετοιμάσου για βρωμερό υβρεολόγιο από κομπλεξικούς κάφρους, που απεχθάνονται σε όποιον έχει δίκιο σε αυτήν την χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δικιο, που το εφαρμοσε κιολας, ειχε ο πρωθυπουργος της Ουγγαριας.
    Το ΔΝΤ βαζει σαν ορο μεσα στο μνημονιο, να μην φορολογηθουν επιπλεον οι τραπεζες. Γιατι?
    Οι πρωτες που ενισχυθηκαν με ζεστο χρημα μετα το μνημονιο ηταν παλι οι τραπεζες. Γιατι?
    Γιατι πολυ απλα χερι στις τραπεζες, τα δανεια, τις υποθηκες και τις επισφαλειες τους, εχουν βαλει οι μεγαλοι αργυραμοιβοι μεσω των μηχανισμων τους οπως το ΔΝΤ.
    Τρελοι ειναι να εγκρινουν επιπλεον φορους και απωλειες εσοδων στην τσεπη τους.....
    Να δειτε σε λιγο καιρο που οι μεγαλοαργυραμοιβοι της νεοταξικης αλητ, εχοντας βαλει χερι στο μετοχικο κεφαλαιο των Ελληνικων Τραπεζων (οσων εχουν απομεινει), πως θα αρπαζουν περιουσιες (σπιτια ακομα και γη), που εχουν υποθηκευτει για την παροχη δανειων που εμειναν ανεξοφλητα.
    Σε συνδυασμο με τους επαισχυντους ορους του μνημονιου, που επιβουλευονται ξεκαθαρα την εθνικη κυριαρχια, μιας και θα δινουν δικαιωμα στο δανειοδοτη να βαλει χερι σε κρατικη περιουσια σαν αποζημιωση και το γεγονος οτι τυχον διαφορες θα επιλυονται με βαση το αποικιοκρατικο Αγγλικο Δικαιο (που θα ειναι σαφως με το μερος του δανειοδοτη), τοτε δεν φανταζει μακρια η μερα που εκτασεις ολοκληρες Ελληνικης γης θα ανηκουν ουσιαστικα και τυπικα στους απληστους κερδοσκοπους που τη δανειζαν ασταματητα (ουτως ή αλλως για αυτους η παραγωγη χρηματος ειναι πλαστη, γιατι δε στηριζεται σε πραγματικα αποθεματα χρυσου αλλα παραγεται απο αερα κοπανιστο), με σκοπο να την ωθησουν στην πληρη υποταγη.
    Και ολα αυτα σε πληρη αντιθεση με το Ελληνικο Συνταγμα.
    Κρεμαλες γρηγορα για εσχατη προδοσια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανδρέα,άς αφήσουμε τίς αντιδράσεις τής αντιπολίτευσης περί τού διλήμματος τού γαπ.

    Οί αγορές όμως διατί αντέδρασαν αρνητικά καί τά επιτόκια δανεισμού εκτινάχθηκαν στίς 830 μονάδες βάσης???

    Πόσο βοήθησαν τήν χώραν μας αυτές οί νέες δηλώσεις καί διλήμματα τού γαπ,στήν είκόνα/αξιοπιστία τής χώρας μας στό εξωτερικό (αγορές)???

    Δέν τό γνώριζε αυτό ό γαπ??

    Μήπως θά πρέπει κάποια στιγμή,κάποιος άλλος από τήν κυβέρνηση νά ""πρωθυπουργεύη/εκπροσωπή ΑΝΤ΄ ΑΥΤΟΥ"" (τού γαπ),διότι ήδη μάς έχει δημιουργήσει, ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανδρέα,άς αφήσουμε τίς αντιδράσεις τής αντιπολίτευσης περί τού διλήμματος τού γαπ.

    Οί αγορές όμως διατί αντέδρασαν αρνητικά καί τά επιτόκια δανεισμού εκτινάχθηκαν στίς 830 μονάδες βάσης???

    Πόσο βοήθησαν τήν χώραν μας αυτές οί νέες δηλώσεις καί διλήμματα τού γαπ,στήν είκόνα/αξιοπιστία τής χώρας μας στό εξωτερικό (αγορές)???

    Δέν τό γνώριζε αυτό ό γαπ??

    Μήπως θά πρέπει κάποια στιγμή,κάποιος άλλος από τήν κυβέρνηση νά ""πρωθυπουργεύη ΑΝΤ΄ ΑΥΤΟΥ"" (τού γαπ),διότι ήδη μάς έχει δημιουργήσει, ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ω, μεγάλε στοκαστή!
    Ωωωωωωωμμμμμμμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΡΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΘΡΑ(Ε)ΜΕΝΕ ΘΑΤΣΕΡΙΣΚΕ ΔΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΕΞΩ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ; ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΛΑΜΟΓΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ; Ε ΡΕ Γ......Ι ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΡΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΘΡΑ(Ε)ΜΕΝΕ ΘΑΤΣΕΡΙΣΚΕ ΔΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΕΞΩ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ; ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΛΑΜΟΓΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ; Ε ΡΕ Γ......Ι ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. “Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα ήθελε να φύγει μακριά γιατί δεν είναι φτιαγμένος από το μέταλλο που απαιτούν οι περιστάσεις.” !!!!

    ΤΟ ΚΡΑΜΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕ ΟΤΑΝ ΦΤΙΑΧΝΑΜΕ ΤΟΝ ….ΜΠΟΥΣ…ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ…ΤΟΝ ΛΑΝΤΕΝ….
    ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ …ΑΓΙΑ (ΚΑΙ ΑΓΝΑ ) ΠΑΙΔΙΑ-ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΒΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΤΩΡΑ ΠΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ. ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΟΥ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΣΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΒΥΘΟ. ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΤΕ ΛΟΙΠΌΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΑΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΛΟΓΙΚΗ!! ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ? ΝΑ ΣΚΥΨΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ, ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ, ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΤΕ. ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΛΟΙΠΌΝ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ - ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ. ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΝ ...ΣΑΜΑΡΑ. Η ΤΟΝ ΞΕΡΟΛΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ. ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ. ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΓΕΛΙΟ... ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΡΕ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΕ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 35ΕΤΙΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΡΑ? ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ?ΤΙ ΕΡΓΟ ΑΦΗΣΕΣ?ΣΤΑΧΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΙΔΙΑ?ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΤΥΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΚΤΛ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΟΥΣ ΥΜΝΟΥΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ!!ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΕΙΝΑ!!ΑΝΤΕ ΣΤΟΔΙΑΟΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΑΚΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΣΕ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΝΑ ΦΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΗΣ!ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ!!ΕΛΕΟΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΙΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανδριανόπουλε, είναι μια σπάνια περίπτωση που συμφωνώ μαζί σου, αλλά θέλω να παρατηρήσω στο τελευταίο σου θέμα: Τι έκανε η αφεντιά σου ως υπουργός και η παράταξη που υπηρέτησες για να διορθώσει τα κακώς κείμενα στο τομέα της διευκόλυνσης των επενδύσεων;



    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αυτός ο Ανδριανόπουλος συνεχίζει να πληρώνεται απο τις μυστικές υπηρεσίες της Αμερικής ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΕΡΩΤΗΣΗ (ΠΡΟΣ ΕΜΕΝΑ):

    "ΡΕ ΦΙΛΕ 8.08
    ΑΦΟΥ Η ΔΕΞΙΑ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΣΤΙΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΝΩ ΤΟΥ 70%;

    ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΙΝΑΙ 88%!!!!!!!!

    ΤΥΧΑΙΟ;
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!"

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

    ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟΥΡΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ (ΒΛΕΠΕ ΝΟΜΟ 2190/94 - ΠΕΠΟΝΗ) ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΑΣ "ΣΠΡΩΧΝΕΙ", ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ!!!!

    Η ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ, ΣΤΟ DNA ΣΑΣ!!!

    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΟΝΟΜΑΖΩ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΧΡΕΙΟΙ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση