GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζητούν από τον Ψινάκη να παραιτηθεί...

Ο Ηλίας Ψινάκης είναι μάλλον ο πρώτος που θα "πληρώσει" την ήττα του Νικήτα Κακλαμάνη στο δήμο της Αθήνας. Στο εσωτερικό της ΝΔ ...

Ο Ηλίας Ψινάκης είναι μάλλον ο πρώτος που θα "πληρώσει" την ήττα του Νικήτα Κακλαμάνη στο δήμο της Αθήνας.
Στο εσωτερικό της ΝΔ έχουν αρχίσει ήδη να ακούγονται φωνές για την ανάγκη να οδηγηθεί σε παραίτηση από το δημοτικό συμβούλιο σε μια πρώτη προσπάθεια αναγνώρισης των λαθών που έγιναν και μιας νέας αρχής για την αξιωματική αντιπολίτευση στο δήμο της πρωτεύουσας.
Άλλωστε και ο ίδιος, από τη στιγμή που δεν θα γίνει αντιδήμαρχος, δεν φέρεται ενθουσιασμένος με την ιδέα να μετέχει ως απλός σύμβουλος της αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο.
Ο Αυτοδιοικητικός

12 σχόλια

  1. ΑΝΘΙΜΕ...ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ...Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ!!!

    ΠΑΡΤΕ ΤΑ @@ ΜΑΣ ΦΑΣΙΣΤΟΣΚΥΛΑ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ!!!

    Α, ΡΕ ΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΡΙΧΝΩ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΩΝ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΩΝ"- ΓΛΥΦΟΣΟΥΦΡΙΔΩΝ ΤΗΣ ΤΒ 100!!! ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ..Χ ΑΑΑ!!!

    ΘΑ'ΠΡΕΠΕ ΝΑΤΟΥΣ ΒΛΕΠΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ "ΠΟΣΟ" ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ!!!

    ΔΕΞΙΟΙ: ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΧΡΕΙΟΙ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Καραμανλής πρέπει να μιλήσει.
    Για όλα.Πρέπει να μας πει πως διαλύθηκε αυτή η μεγάλη παράταξη,
    ποιοι φταίνε,τι πρέπει να γίνει από δω και πέρα.
    Είναι φανερό ότι η σημερινή ηγεσία δεν μπορεί.Μιλά για μηδενισμό του ελλείμματος και ολικές επαναφορές,
    χρωματίζει το χάρτη με νομαρχίες που έχουν καταργηθεί και δεν λέει τι γίνεται στις περιφέρειες και στους δήμους,γενικά είναι εκτός τόπου και χρόνου.
    Ίσως ο Καραμανλής πρέπει να σκεφτεί την επαναδιεκδίκηση
    της ηγεσίας της παράταξης.
    Αυτή θα είναι πραγματική (και όχι της πλάκας) ολική επαναφορά.
    Είναι ο μόνος που μπορεί να την ξαναενώσει και να της δώσει προοπτική νίκης.
    Διαφορετικά,ο μόνος τρόπος να ξαναδεί η ΝΔ εξουσία την επόμενη δεκαετία είναι να καταδεχτεί να της δώσει το ΠΑΣΟΚ δυο-τρία υπουργεία.
    Αλλά οι πικραμένοι Νεοδημοκράτες δεν θέλουν κόμμα κομπάρσο.
    Ας ανοίξει λοιπόν το δρόμο ο Καραμανλής και ας δώσει ελπίδα σε αυτό τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KRIMAS THA CHASETE THN FTEROU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ

    ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ Η ΔΗΜΑΡΧΙΑ.

    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΙΤΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΕΧΘΗΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. φτάνει πια με τις κραγμένες...μπουχτίσαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ στον Πειραιά στις επόμενες εκλογές,ο Λεωνίδας Γρηγοράκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΗΣ ΣΤΡΑΒΗΣ ΤΗΣ ΠΟΥ..ΑΣ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ΤΗΣ ΦΤΑΙΝΕ,....ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ.
    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ Ο ΨΙΝΑΚΗΣ.
    Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΑ "ΑΝΑΔΕΛΦΟ" ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΠΑΛΙΑ Ο ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ, ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ "ΑΔΕΛΦΑΤΟ".
    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ Η ΘΑ ΕΠΑΝΕΙΔΡΥΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΑ ΤΟΥ Η ΘΑ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΘΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο και την… κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται…
    ΑΠΟΧΗΚΟΙ !!!
    ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ..κότες λυράτες που σας ΓΑΜΑΝΕ ΟΙ ΚΟΚΟΡΕΣ ΤΟΥ ΔΝΤ-ΠΑΣΟΚ.


    …Αυτό θα έπρεπε να το ξέρουν καλά οι Ελληνες που ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ καθώς, όπως σας γράφαμε όλες τις προηγούμενες ημέρες, οι εκλογές είναι ένας πολιτικός σταθμός, οι δήμαρχοι και οι περιφερειάρχες εκλέχτηκαν, όμως το Μνημόνιο και η Τρόϊκα είναι εδώ.

    Η πρώτη συνάντηση που είχαν οι επικεφαλής της Τρόϊκας με τον Γ. Παπακωνσταντίνου επιβεβαίωσαν όλα όσα φοβόμασταν. Ζήτησαν ακόμη πιο σκληρά μέτρα, ειδικά τώρα που ανακοινώθηκε το έλλειμμα στο 15,4% και στο 9,4% για το 2010, δηλαδή υστέρηση εσόδων πάνω από 2 δισ. ευρώ.

    Απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, έως και στο 30% του υπαλληλικού δυναμικού, λουκέτο ή εξυγίανση προβληματικών ΔΕΚΟ, άνοιγμα όλων των κλειστών επαγγελμάτων και άμεσα, νέο εργασιακό νομοσχέδιο με αντικατάσταση των κλαδικών από επιχειρησιακές συμβάσεις, δραστικές περικοπές σε υγεία, παιδεία, άμυνα. Μεταξύ αυτών είναι:

    Η άμεση μείωση του ευρύτερου δημοσίου τομέα κατά 30%, το κλείσιμο προβληματικών και ζημιογόνων φορέων και επιχειρήσεων του δημοσίου και των δήμων- με απολύσεις των υπαλλήλων για τους οποίους παύουν να υφίστανται οι υφιστάμενες θέσεις εργασίας-, το άνοιγμα έως το τέλος του έτους όλων ανεξαιρέτως των κλειστών επαγγελμάτων, οι νέες παρεμβάσεις στα εργασιακά, όπως με την αντικατάσταση των κλαδικών με ατομικές συμβάσεις, οι δραστικές περικοπές στις δαπάνες για άμυνα, υγεία, παιδεία και οι νέες παρεμβάσεις στο ασφαλιστικό σύστημα. Βεβαίως σίγουρα θεωρούνται κι άλλα φορολογικά μέτρα όπως η αύξηση του ΦΠΑ, αύξηση των αντικειμενικών αξιών κ.λπ.

    Το σίγουρο είναι ότι η μεγάλη σφαγή, με ότι αυτό συνεπάγεται για τον κόσμο, θα γίνει σε νοσοκομεία, υγεία, ΔΕΚΟ και δήμους, με την εποπτεία της τρόικας. Μάλιστα, τα στοιχεία του υπουργείου προϊδεάζουν για το ύψος αυτής της περικοπής των δαπανών. Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά:

    Από τα 3,8 δισ. της αύξησης του ελλείμματος για το 2009, τα 3,7 δισ. ευρώ προέρχονται από τον ευρύτερο δημόσιο τομέα (1,9 δισ. ευρώ από την ένταξη των ελλειμμάτων και των χρεών 10 ΔΕΚΟ και τριών οργανισμών στα στοιχεία της Γενικής Κυβέρνησης και 1,8 δισ. ευρώ από την επανεκτίμηση προς τα κάτω των πλεονασμάτων ΟΤΑ, ασφαλιστικών ταμείων και ΝΠΔΔ)

    Από τα 3,5 δισ. ευρώ της αύξησης του ελλείμματος για το 2010, τα 3,4 δισ. ευρώ προέρχονται από τον ευρύτερο δημόσιο τομέα (0,7 δισ. ευρώ από την ένταξη των ελλειμμάτων και των χρεών 10 ΔΕΚΟ και τριών οργανισμών στα στοιχεία της Γενικής Κυβέρνησης και 2,7 δισ. ευρώ από την επανεκτίμηση προς τα κάτω των πλεονασμάτων ΟΤΑ, ασφαλιστικών ταμείων και ΝΠΔΔ).

    Μ’ αυτό τον τρόπο η Τρόϊκα μας προετοιμάζει για το μεγάλο μαχαίρι που θα πέσει μέσα στο 2011. Κι όσοι είχαν πιστέψει ότι το μήνυμα των εκλογών ελήφθη γελάστηκαν. Ο Γ. Παπανδρέου θεωρεί ότι πήρε λευκή επιταγή διάρκειας τριών ετών και μαζί με τα φιλαράκια του στην τρόϊκα θα βάλουν βόμβα στα θεμέλια του ελληνικού κράτους. Μέσα στο 2011 θα φανεί το μέγεθος της φτώχειας και της ανεργία με σφραγίδα ΔΝΤ, αλλά το χειρότερο είναι ότι ακόμη κι αυτή η σφαγή δεν θα αποτρέψει το ακόμη πιο μοιραίο: την αναδιάρθρωση του χρέους με ότι αυτό συνεπάγεται.
    Η πρώτη συνάντηση της Τρόϊκας στην Αθήνα και η αξιολόγηση της οικονομίας αποτελεί το πρώτο κρύο ντους σε αυτά που ακολουθούν.

    ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
    ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΙ...
    ΝΑ ΤΟ ΠΛΥΝΕΤΕ ΜΕ ΚΡΥΟ ΝΕΡΟ
    Για να μην πονάει πολύ..κότες >>>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αναρωτιέμαι, επειδή δεν θεωρώ τον εαυτό μου “δεμένο” από κανένα κόμμα και καμία ηγεσία, όσο και να εκτιμώ πάρα πολύ τον Αντώνη Σαμαρά και να τον στηρίζω ως απλός οπαδός πολίτης:

    Δεν είχε η Κεντροδεξιά παράταξη έναν σοβαρό υποψήφιο, όχι Ντόρο-κόπρο-σκυλο , όχι κωλο-τουμπα, όχι ολίγον ροζ, όχι ολίγον Μυκονιάτη Κωλο - νακιώτη. Έναν σοβαρό, αποφασισμένο, επιτυχημένο, οικογενειάρχη άνθρωπο, ώστε να τεθεί αυτός επικεφαλής της προσπάθειας στον Δήμο Αθηναίων;

    Γιατί αυτή η φτώχια, γιατί αυτή η δειλία της Δεξιάς; Μήπως τελικά είμαστε άξιοι της τύχης μας; Μήπως η δική μας μετριότητα επέτρεψε στην Πασοκ-Αριστερά να κυριαρχήσει παντού;

    Το μη χείρον βέλτιστον (για τους Αθηναίους …) είναι πως φεύγει από το δημαρχείο ο Κακλαμάνης (ένας πολίτικος αχρείος, ανίκανος και ανάξιος που πίστευε πως ο θώκος του δημάρχου ΑΘΗΝΑΙΩΝ του ανήκε για πάντα…
    ( Α...Τώρα που θα φύγει ο Νικήτας μην ξεχάσει να πάρει μαζί του και όλους τους φούστιδες και τα φουστάκια ,μα πάνω από όλα τα άπληστα Ντορακια…)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ Ο ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΨΙΝΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗ ΚΟΥΡΕΛΟΥ ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΝΑ ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ...ΕΙΣΑΙ ΘΕΑΑΑΑΑΑ...ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ Ο ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΝΑΙ Ρ Ε ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ..ΞΥΠΝΑ ΡΕ ΑΠΛΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ....ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΜΑ ΔΕΙΣ ΤΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ..EΣΥ ΟΜΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ..ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ..ΕΦΕΡΕΣ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ...ΣΗΚΩΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ 10 ΛΕΠΤΩΝ...ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΕ ΛΟΙΠΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση