GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δίκαια πήραμε το αποτέλεσμα»...

Από το http://aelole.blogspot.com/ Αν και μόλις 19 ετών (16/10/1991) με ελάχιστες συμμετοχές στην ενδεκάδα, ο Δημήτρης Κολοβέτσιος ήταν ...

Από το http://aelole.blogspot.com/
Αν και μόλις 19 ετών (16/10/1991) με ελάχιστες συμμετοχές στην ενδεκάδα, ο Δημήτρης Κολοβέτσιος ήταν αποκάλυψη του αγώνα Παναθηναϊκός-ΑΕΛ. Ο «μικρός» που σημειώνουμε ότι έχει μόλις 3 συμμετοχές στην βασική ενδεκάδα είχε το πολύ δύσκολο έργο της εξουδετέρωσης του Τζιμπρίλ Σισέ και τα πήγε περίφημα. Ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΛ, Δημήτρης Κολοβέτσιος μίλησε μετά το παιχνίδι του ΟΑΚΑ. «Ξέραμε ότι ήταν ένας δύσκολος αγώνας, καθώς ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Αντέξαμε στην...
 πίεση και δείξαμε όπως και στο προηγούμενο ματς με τον Άρη ότι είμαστε καλή ομάδα. Δίκαια πήραμε το αποτέλεσμα», σχολίασε αρχικά.
Για την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Παπακώστας, είπε: «Αυτό σημαίνει πολλά για μένα αλλά και τίποτα. Στόχος μου είναι η καθιέρωση».
Τέλος, για το ότι μπορεί να κινήσει το ενδιαφέρον του Φερνάντο Σάντος, όπως είπε ο τεχνικός του, είπε: «Φυσικά, κάθε Έλληνας παίκτης θέλει να παίξει στην Εθνική, αλλά χρειάζεται σκληρή δουλειά για να το καταφέρει κάποιος»
Ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα της αναμέτρησης της ομάδας τους με τον Παναθηναϊκό δήλωσαν οι Ντανιέλ Κουζέν και Ματίας Ιγκλέσιας.«Είμαι χαρούμενος γιατί πέτυχα επιτέλους ξανά γκολ. Η ομάδα μου πήρε ένα σημαντικό αποτέλεσμα κόντρα σε ένα μεγάλο σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός και καταφέραμε να πάρουμε έναν βαθμό και να μείνουμε τέταρτο αγώνα σερί αήττητοι. Τώρα θα πάμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κερδίσουμε τον Πανιώνιο», δήλωσε ο επιθετικός από την Καμπόν.
Από τη μεριά του, ο Ματίας Ιγκλέσιας, είπε: «Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Πήγαμε, καλά κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο β' μέρος δεν ήμασταν το ίδιο καλοί. Κινδυνέψαμε σε κάποιες περιπτώσεις. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τον Κολοβέτσιο, που πήγε πολύ καλά. Καταφέραμε και πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα και τώρα θα παλέψουμε για νίκη με τον Πανιώνιο», τόνισε.

2 σχόλια

  1. Μονο στο ελληνικο ποδοσφαιρο ενας νταγλαρας με κλεισμενα τα 19 βαδιζοντας στα 20, θεωρειται "μικρος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στον αγωνα της Εθνικης μας με την Αυστρια , ο Τοροσιδης υπερεβαλε εαυτον με αποτελεσμα να παθει θλασεις και να μην μπορει να παιξει στους δυσκολους αγωνες που εχει ο Ολυμπιακος , ο δε Σαλπιγγιδης περπαταγε σε ολο τον αγωνα για να κρατησει δυναμεις , και καμια εφημεριδα δεν εγραψε τιποτα , αυτα για να το βουλωσουν μερικοι .
    ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση